Žena bez detí po 35-tke má mačku alebo psa
Viem ze toto forum je plne mamiciek ale mozete mi prosim povedat (objasnit ako zeny) preco v dnesnej dobe ked sa snazim niekde zoznamit tak narazim vo velkej vacsine na zeny po 35-tke ktore nemaju deti, no "zarucene" maju svoju milovanu macku alebo psa a spravaju sa k zvieratu ako k dietatu? Je to vobec normalne ze s mackami alebo psami jedia, spia, tahaju ich vsade so sebou? Uprimne, ked si hladam partnerku tak si hladam cloveka s ktorym mozem mat spolocne zaujmy, zaluby, pohlad na veci okolo nas, no dnes mam pocit, ze bez toho aby som s danou osobou neakceptoval aj jej domaceho maznacika to uz ani nie je mozne.
Kdesi na internete som čítala, že v dnešnej dobe sú pre ľudí rastliny ako domáci miláčikovia a domáci miláčikovia ako deti. Zato deti samotné sú ako exotická zver, mať ich je len pre bohatých a výstredných.😄
V jednom dokumente o probleme klesajucej porodnosti sa spominal kult "psieho dietata" rozsireny najmä v zapadnych krajinach. Na kopu majitelov psov to sedi jak rit na serbel. Stacila mi byvala svagrina, ktora sa oblizovala vo svojej posteli so psom, pes spinavy od blata, obliecky zasvinil, po gauci poskakal a za odmenu mu pomaly francuzaky davala. A byvaly muz si nesmel sadnut do volneho kresla (u rodicov!), lebo ze co ked psik si bude chciet sadnut?! Velmi rychlo sme obmedzili kontakt. Počítam, ze autor cieli hlavne na tuto cielovu skupinu. Plne ho chapem.
Pes a macka su fajn zver keby si bol žena tak randis s Voldemort a ten vsade vlačil hada .😀 je zbytocne zistovat preco maju zeny zvieratko. Ked ti to vadi a chces byt jediny chlpaty milacik tak na rande chod len s takou co zvieratko nema.
Tak ako sú pre teba ženy so zvieratami nežiaduce, tak si nežiaduci aj ty pre nich. Nečakaj teda, kedy a či vôbec na túto tému začne hovoriť druhá strana. Začni o svojom vzťahu/nevzťahu hovoriť nahlas sám. Predpokladám, že túto drobnosť si vieš uviesť aj do profilu.
Inak čiastočnou odpoveďou na tvoju otázku by mohli byť aj udalosti spred 2-3 rokov. Počas "domasedenia" vraj stúpol záujem o zvieratá. Tak ako ho nemáš doteraz ty, ho ale isto nemajú ani iné. Len teda - tvoje podmienky + ich podmienky... jasné že to za takýchto okolností čosi trvá
@zuzanka.zuzu nemusí mať rád zvieratá, každý sme nejaký, ale on sa pomerne vysmesne vyjadruje o takýchto ženách a a pri Tom ma problém on a nie tie ženy. Tie sú s tým v pohode. On nemusí zvieratá.
@bivanko jednoduchá pomoc... Do profilu uved, že nemáš rád zvieratá. A nemusíš riešiť žiadne skipnutie, nastvanie, deal-breaker vzťahu.
Ale predpokladám, že to by ti veľmi zúžilo možnosti a o to asi nemáš záujem
@bivanko na 30 som si zaobstarala mačku, lebo som bola dlho sama, potom pribudla druha mačka. A vies, my zeny sme asi citlivejsie a chyba nam pocit niekoho lubit a starat sa. Je to hrozne ked prichadzas do prazdneho bytu, kde ta nik necaka len chladne steny. Ja som sa doma s mačkou aj rozpravala.
A nasla som si priatela ktory moje mačky plne respektuje a k mačkam nam pribudol pes 😂😂
@bivanko Neviem, prečo narážaš práve na ženy, ktoré majú domácich miláčikov. Lebo ja vo svojom okolí mám pravý opak: ženy, čo sú single a bez detí, nemajú zvieratá, kým tie, čo majú muža a deti, majú všetky nejakého domáceho miláčika. Prechádzam si v mysli všetky svoje kamošky a platí to na 100%. (Určite je to tiež len náhoda, ale aj tak, je divné, že nevieš nájsť jedinú slobodnú bez zvieratka.)
Chápem obe strany.
Chápem ľudí, ktorí nechcú prichádzať domov do prázdneho bytu, chcú aby ich niekto čakal, privítal a prítulil sa.
Chápem aj teba, že ak nemáš vzťah k zvieratám, tak ťa to otravuje. Chlpy, venčenie, čistiť zachodík a z toho možno smrad, a celkovo ten fakt, že ak náhodou povieš niečo zlé na to zviera tak je oheň na streche. Niekedy je to dané na vyššiu úroveň ako človek. Tiež ma to irituje.
Ak je to niečo cez čo sa naozaj nevieš a nechceš preniesť, musíš si to tak ako podmienku. Tak ako na 100% by si nechcel vzťah so ženou s dieťaťom, tak asi potrebuješ podmienku, že nechceš ženu so zvieraťom
Som letuška. Ak si niektorá z nás nenašla frajera dosť dlhú dobu, kúpili sme si mačku. Vies prečo? Lebo človek potrebuje milovať a byť milovaný. Hoci aj zvieratkom. Mačičky sú samostatné bytosti, ktoré nevyžadujú extra starostlivosť, no sú skvelé spoločníčky. Pri profesii akú mám, sme vždy samé. Nemáme čas randiť. A ak si ty chlap, ktorému toto vadí, tak je chyba asi v tebe.
Je to normálne. Ja mam manžela, 2 deti a psa.....lebo psov zbožňujem
Nielen ženy ale aj muži sú takí. Ak je to pre teba problém nečakaj na 2 týždne radenia ale spýtaj sa hneď. Ono zvyčajne takýto ľudia je jedno ci ženy či muži výprava ju o 4rnohom miláčikovia hneď, lebo pre ne veľa znamená.
A veľa ľudí si poradí zvieratko pre " pocit samoty" ale nie každý má hneď kvôli tomu "chorý vzťah" s tým zvieraťom a je pre neho viac ako clovek
My máme tiež dve mačky, paradoxne nie kvôli mne.
Možno autor ale myslí lásku k zvieraťu, ktorá je postavená nad ten vzťah. Mala som chvíľu priatela, mali sme nejaké problémy a nebolo to celkom ono. Tiež mal psa, ku ktorému sa choval ako k dieťaťu, ten pes jedol z jeho tanierov, veď to je nechutne. Posledné v našom vzťahu bolo,že som šla do postele neskôr,ako priateľ a tam, na mojej strane- pes. Nechutné. Prespala som do rana v obývačke a už som tam viac nešla.
@bivanko môj názor- niekedy mám pocit, že to zvieratko je módnym doplnkom......u niektorých žien.....krajšie foto a tak.
Ja poznám viac slobodných a bezdetnych žien aj mužov po 35,ba aj po 40 a 45 ale nemajú ani psa, ani mačku, ba ani škrečka ci rybičky.
Ja sama nie som nejaký extra milovník zvierat, tiež som sa vydala po 35,ale aj keby to tak nebolo, tak zviera by som si nezaobstarala. Čiže nemožno to tak zovšeobecniť, že každý človek, ktorý je po 35 slobodný, si automaticky zadováži domáce zviera. Možno si doteraz nejako náhodou narazil len na také ženy, ktoré zhodnou okolností mali domácich maznáčikov, ale určite to nie je na 100%pravidlo.
ja som mala psa a macku pred 30tkou ..teraz pribudlo aj dieta skrecok rybky a neaky ten pavukkedze mne je luto ich zabijat a chlapa nemam co by ich daval von 😀 no moje zajmy to nezmenilo..stale som clovek s kt sa da rozpravat smiat a aj vybehnut von .. ano iste obmedzenie tam je- niekam odlozit dieta ,ist von len na dobu aby sa pes doma nepototo .. a na dovolenky ist tiez pruser so strazenim ... ale ak ma ma niekto milovat bude to robit aj s mojimi zvieratami a dietatom .. a nastastie clovek zmyslajuci ako ty to nebude
@bivanko Nečítala som celú diskusiu a budem tu trocha za hejtera, ale tvoj problém nie sú zvieratá. Že má niekto bez vzťahu zviera je pochopiteľné, človek potrebuje blízkosť živého tvora a keď to nie je človek, domáci miláčik poslúži rovnako dobre. Vidíš to aj na starších ľuďoch, vidíš to aj na malých deťoch, ktoré keď sa hnevajú s rodičmi, žalujú sa zvieratku.
A teraz začnem byť hejterom - problém ľudí v strednom veku je ten, že veľká časť ich nezadaných rovesníkov jednoducho nie je ideálna do vzťahu. To najlepšie sa rozoberie/popáruje okolo 20-25 rokov veku. Iste, časť 35+ ročných jednoducho mala smolu a nenašla vhodného partnera, časť ovdovela, ale stále je to len menšina. Nemal by si si klásť otázku o zvieratách, ale o tom, prečo vo svojom veku stále nemáš vzťah.
No vidis, ten pes ci macka na rozdiel od teba moze pri tej zene lezat v posteli 😉 tusim z teba hovori zavist 😆
Dokonca mozno ani nie rozhodnutie, ale nemoznost mat deti?
Ja mám 2 veľkých psov a mačku. Psíkom zomrel ich majiteľ, bol to môj sused, tak som si ich zobrala k sebe. Je to radosť, ale aj záväzok. Starám sa o nich sama, ale keď potrebujem ísť na pár dní preč, tak pomôže moja mama alebo brat zomrelého suseda, ktorý býva v tej istej dedine a psy ho akceptujú. Čo presne ti vadí? Že vás program musíte prispôsobovat psovi alebo považuješ zeny po 35 so zvieratkom za vyšinute? Spomínal mi to aj kamarát, ktorý si hľadá priateľku na zoznamke a tiež sa sťažuje, že veľa žien po 30 má psov, mačky a loď. Ale on je vášnivý turista a partnerka so psíkom nezapadá moc do jeho života.
@bivanko mam rada zvierata a mam aj psa. Ale nikdy sa s nim nebozkavam,nespi so mnou a ani sa k nemu nespravam ako k dietatu. Toto,co opisujes je chory opici vztah k zvieratu a spravaju sa tak nielen slobodne bezdetne,ale mnohe aj zadane zeny. Je to asi matersky pud,potreba o nieco sa starat,niekomu davat lasku.
@bivanko je to úplne normálne, ten pes/mačka tam bol skôr ako ty. Takže sa prisposob alebo odid. Ak by môj priateľ neakceptoval môjho psa tak bohužiaľ... Mam ho snáď dat utratiť kvôli muzovi O ktorom ani neviem ci bude v mojom živote aj o pol roka? Pes má neopustí ani nepodvedie. Ak by sa taka žena nasla co psa odsunie pre par horúcich postelovych chvil, tak s tebou spraví časom to iste Ak príde ďalší adept a tomu zas budeš vadiť ty.
Ako nehnevaj sa, ale co maju spolocne zeny po 35 s domacimi milacikmi? Si myslis, ze nikto iny ziadne zvierata nema? Okolo mna su same vydate zeny, vacsina uz ma aj deti a si predstav maju macku alebo dokonca viac maciek ci psa a normalne s nimi v byte funguje, je s nimi, spi s nimi a dokonca ho aj "vsade tahaju so sebou". Ale asi pre tupelo, co nenavidi zvieratka nepredstavitelne. Radsej si najdi seberovnu, co bude mat rada iba zvieraciu kozusinku na sebe 😉

@bivanko chápem ťa, ale v dnešnej dobe psíčkarskeho náboženstva ťa tu zlynčujú. Nezniesla by som chytiť partnera ak chytal psa a neumyl si ruky, ak by s ním býval vnútri v byte, nebodaj spal v posteli, ani ďalšiu sekundu by som neuvažovala nad tým že bude môj partner. Život s domácim zvieraťom je životný štýl, výrazne to ovplyvňuje každodenné aktivity (venčenie, nemožnosť ísť na niektoré miesta, komplikovaná dovolenka,...). Je úplne v poriadku, že ty nechceš domáce zviera a hnevá ťa, že teraz ho takmer každá má a oblizuje sa s ním. Zužuje ti to výber možných partneriek. Pre nich je zase normálne to zviera mať a žiť s ním. Rada odo mňa je taká, že hľadaj ďalej a na zviera sa pýtaj hneď na prvom rande.