icon

Diskusné fórum: Prečo muži hľadajú sex inde?

6. aug 2024

Neviem, či toto fórum ešte využivaju chlapi 😀 realne ma to z psychologického hľadiska chlapa zaujíma. Žena s ktorou sa stretávate čisto len pre sex. Ako je to možné, že k nej ani po čase nezačnete prechovávať city? myslim si, že my ženy sa zhodneme, že to pre nás nie je tak jednoduché. Ďalšia otázka, keď ma chlap doma ženu, priateľku s ktorou je a nevyzerá to žeby sa schiľovalo k rozchodu a celkom si rozumeju..prečo beháte za inými ženami a spíte s nimi? Prosím vás len tu nezačnite vojnu, normalna diskusia. Poďme sa navzajom pochopiť :D

rebekah61
6. aug 2024

Ja sa len pripnem, tiež by ma to zaujímalo 😂

jullyeverest
6. aug 2024

🍿😀

nikpa
6. aug 2024

Ja môžem povedať za seba, som žena a v mladosti som mávala mužov len na sex 🤷 a ani po 1-1,5 roku stretávania sa len za účelom sexu, som ani k jednému z nich nezačala nič extra cítiť. Skôr to bolo opačne, chlapi začali otravovať s tým, že chcú niečo viac a na tom to u mňa stroskotalo. Čize si nemyslím, že je to vyslovene o mužoch. No a o tej nevere moc neviem 😄

lindous
6. aug 2024

Chápem čo chceš povedať tým, že u ženy to nie je tak jednoduché, lebo to mám tiež prepojené, chcela som len, že poznám prípady, kde kamarátstvo s výhodami zlyhalo práve na tom, že muž sa zamiloval a žena nie 😅 takže ja by som túto debatu keď tak zovšeobecnila a nesmerovala iba na mužov, nie je to záležitosť čisto iba mužov... ani jedno z toho

markusrasford
6. aug 2024

Proste preto nie sú city lebo obaja vedia že je to o telesnej komunikácii. To není len o mužovi aj tej žene to musí vyhovovať. Dávaš otázky kde ti kľudne môžem napísať ze 100 ľudí 100 odpovedi. A chlap nemusí mať doma ženu, priateľku proste sex ide aj bez citov.

larinka552
6. aug 2024

Tak ludia su rozni, ako zeny, tak aj muzi, kazdy inac pristupuje ku vztahu a sexu. Pre niekoho je sex cisto fyzicka zalezitost a nepletie do toho city. A preco muzi podvadzaju?Ja by som povedala, ze to je vec, ktora vyjadruje charakter a urcitu moralku cloveka. Az by sa mohlo zdat, ze niektori chlapi maju ten ,,charakter" v krvi a nerozmyslaju hlavou ale niecim inym. Ale nie som chlap ani odbornik na vztahy, takze to je iba moj nazor.

zafir01
6. aug 2024

@nikpa mala som to podobne. Fyzická príťažlivosť ,chémia ... Avšak absolútne som ich nevidela v úlohe partnera ,či neskôr otca mojich detí .

karolinakovac
6. aug 2024

Muž vie oddeliť city a sex. Pre neho sex znamená fyzickú potrebu, kdežto žena sa viac namotá na muža prostredníctvom sexu.
Ženy potrebujú na sex dôvod a muži miesto, či ako sa to hovorí 😄 chlapi to berú proste inak..ale samozrejme česť výnimkám, sú aj prípady keď je to opačne

minenkak
6. aug 2024

Prečo by sa mal niekto zaľúbit,keď chce iba sex,druhá čas otázky neviem, podvádzajú muži a aj ženy, proste chcú

viestta
6. aug 2024

Muz potrebuje na sex prilezitost, zena dovod. Cize muz sexuje, lebo mu nejaka da, zena sexuje lebo nieco k chlapovi citi. Preto chlap bez problemov sexuje aj s inou, vsak city prechovava k tej co ma doma, ale milenka je len prilezitost.

barka1
6. aug 2024

Poznám muža, 50+, má doma ideálnu partacku, matku, priatelku...len nepotrebuje sex. Podla jeho slov skusal všetko možné, ale s nou to nehne. Takže už roky vyhladava dlhodobejsie milenky. Vždy len jedna, ideálne v podobné situaci ako on. Podla neho ony k nemu možno aj nejaké city majú. On sa zalubil len raz a rychlo to radsej ukončil. Proste potrebuje sex, ktory mu jeho zákonita neposkytne.
Spociatku mi to prislo pochopitelné. Teraz skor zbabele a sebecke.

kiki68
6. aug 2024

No normalne, nechcu mat s tou zenou vztah, pripadne ani ona nechce a iba jej vyhovuje ta situacia.

zelenina1
7. aug 2024

@barka1 Sebecke je tiez pravidelne odmietanie sexu dlhorocnemu partnerovi 🙂

beronsche
7. aug 2024

@zelenina1 lenže robiť niečo nasilu roky rokúce tiež nie je ok.
Najferovejsí by bol rozchod, ale ani to casto nie je jednoduché..

lenka.25
7. aug 2024

Tiež som mala iste obdobie chlapa len na sex . Jednoducho mi to vyhovovalo . Bola som sama , aj som chcela byt sama, ale sex chýbal . Skoro po roku ma začínal pozývať na večeru , na chaty , dovolenky atd … tak som to ukončila , taká nebola dohoda 😂 .

vilma7
12. aug 2024

Ja som voľakedy dávno k tomu čítala to, že to môže byť tým, že:
Chlapov pohlavný orgán je vlastne "mimo" jeho tela , vonkajšia časť...kdežto žena má svoj vo vnútri svojho tela, týmto je jej orgán jej súčasťou, súčasťou jej tela, to prepojenie je ram vacsie. .neviem či má chápeš co tým chcem napísať. 🙂