icon

Žena sa k manželovi správa ako k dieťaťu. Prečo?

timea91
Dnes o 07:22

Čo si myslíte o žene, ktorá sa k svojmu manželovi správa, akoby bol jej syn? Tá žena je oveľa vyššia než muž – píšem tu o jednej známej osobnosti – a manželka sa k nemu správa ako k dieťaťu: rozkazuje mu, zaväzuje mu šnúrky na topánkach a nosí jeho veci. Deti nemajú; muž nemá vodičský preukaz a správa sa ako decko. Nedávno sa objavilo video, na ktorom sa k manželovi prihovárala tak, ako by matka na ihrisku hovorila so svojím trojročným synom, ktorý nechce ísť domov... ľudia začali tú ženu ostro kritizovať, osočovať
nikomu nenapadlo, že jej muž môže mať lahšie postihnutie...

anonym_9c1483
Dnes o 07:25

@timea91 a k čomu je dobra táto téma? Každý si žije ako chce. Ci chcela by si tiež takto komadovat muža? 😂

biba_18
Dnes o 07:25

že je to ich vec 😒

anonym_ea6ca0
Dnes o 07:26

su to slovaci? nesledujem take

anonym_8ffb90
Dnes o 07:28

@timea91 nix si nemysim, o cudzie vztahy sa nestaram a je mi uplne jedno ako sa k sdbe dvaja dospeli ludia ktori su spolu dobrovolne spravaju

ivicatolic
Dnes o 07:29

@timea91 máme susedu.... vieš ako sa chová k psovi?.... že poď k mamičke, ocko nás čaká, pôjdeš spinkať, budeš kakenať, atď.🐶no ako sa môže cítiť? no povedz 😭😭😭

sissy27
Dnes o 07:32

@timea91 ze je super, ze sa nasli dvaja, ktori si sadli a takyto vztah im vyhovuje, co ine si chces o tom mysliet?
Mnohym by sa mozno nepacilo ako zijes ty, co s tym?

bloger
Dnes o 07:33

@timea91 Máš pravdu môže to tak byť ako píšeš.

anonym_96cfd8
Dnes o 07:34
@ivicatolic

@timea91 máme susedu.... vieš ako sa chová k psovi?.... že poď k mamičke, ocko nás čaká, pôjdeš spinkať, budeš kakenať, atď.🐶no ako sa môže cítiť? no povedz 😭😭😭

@ivicatolic A? Obaja s muzom sa presne takto rozpravame s nasim psikom. Okrem toho mu davame stale pusinky, hladkame ho. A predstav si aj deticky 2 mame, takze nemame psika ako nahradu za dieta. Lubime aj nasho psika a berieme ho ako sucast nasej rodiny, a ako nase dalsie dietatko.

7miriam77
Dnes o 07:41
@anonym_96cfd8

@ivicatolic A? Obaja s muzom sa presne takto rozpravame s nasim psikom. Okrem toho mu davame stale pusinky, hladkame ho. A predstav si aj deticky 2 mame, takze nemame psika ako nahradu za dieta. Lubime aj nasho psika a berieme ho ako sucast nasej rodiny, a ako nase dalsie dietatko.

@anonym_96cfd8 presne aj my k našej 15 ročnej chlpatej láske...aj dcérka sa s ňou mazná, a príde nám to úplne normálne 💜❤️💜

anonym_4394b4
Dnes o 07:42

A ty to vies odkial? Poznas ich osobne? Vsak to moze byt robene iba kvoli sledovanosti..

timea91
autor
Dnes o 07:44
@anonym_ea6ca0

su to slovaci? nesledujem take

@anonym_ea6ca0 nie sú Slováci, ale žena viackrát povedala novinárom, že nepotrebuje mať děti, lebo jedno už má- svojho manžela

chrobak7
Dnes o 07:48
@timea91

@anonym_ea6ca0 nie sú Slováci, ale žena viackrát povedala novinárom, že nepotrebuje mať děti, lebo jedno už má- svojho manžela

@timea91 Je to ich vzťah, ich manželstvo. Asi im to vyhovuje, keď sú spolu. Prečo sa vôbec niekto stará do vzťahu iných ľudí, pokiaľ nejde o ohrozenie života.

kavasmliekom
Dnes o 07:59
@timea91

@timea91 o kom píšeš, rada si to preštudujem, a potom ti napíšem názor.

doux
Dnes o 08:01
@timea91

@timea91 napíš nám niečo o tvojom manželstve, keď ťa to iné tak veľmi zaujalo. možno zaujmeš ešte viac 🙂

anonym_d8a7f0
Dnes o 08:03
@ivicatolic

@ivicatolic hovorím že dnes je najlepší biznis stať sa veterinárom. Toľko psychopatov čo tam príde so psami a myslia si že to sú deti veď to je niečo neuveriteľne …prosté raj pre toho doktora . Sledujú psie hovná ako sa dnes ich psíček vykakal oni presne vedia kedy ho bolí brucho, dnes už ľudia chodia na PN so psami resp. vypisani kvoli psom samozrejme cez svoju obvodnu ale uz aj od syna pytali potvrdenie na tyzden nieco ako OČR😂😂😂😂
Som šťastná že syn sa stal MVDr. V tej dobe ešte ľuďom tak nehrabalo so zvierat bol to vyslovene domaci milacik. To čo mi syn hovorí je naozaj diagnóza u tých ľudí. Dokonca chodia so psami robiť aj preventívne prehliadky predtým ako ich dajú do psej škôlky. Len tak ďalej nech podporuju nase deti na veterine😹🫶🏻.

anonym_948c5f
Dnes o 08:04

Ja osobne si o manželoch, ktorých opisujes, nemyslím nič.Z akého dôvodu by ma malo zaujímať súkromie iných?

anonym_027f8e
Dnes o 08:13

Minule som citala,ze zena skoncila v praci,aby mohla kojit svojho manzela.No chore vztahy,nastastie slovaci ako narod az taky chori nie je.Dufam,ze ani nikdy nebude a vzdy bude zdravy rozum viac,ako tato extremne chora ,,,tolerancia,,,.

januska12323
Dnes o 08:21

Viac by ťa tešilo keby ho bila? Normálne je všetko čo im dvom vyhovuje a nie je proti zákonu.

lindusss2016
Dnes o 08:28

A co si o nich myslis ty? My nevieme, o koho sa jedna, z tohto tvojho opisu sa velmi neda utvorit nazor, ocividne mas omnoho viac informacii, tak nam povedz, ako to vnimas.

ivicatolic
Dnes o 08:57
@anonym_96cfd8

@anonym_96cfd8 a?.... každý má svoj vlastný svet, tým som chcela povedať

ivicatolic
Dnes o 08:58
@anonym_d8a7f0

@ivicatolic hovorím že dnes je najlepší biznis stať sa veterinárom. Toľko psychopatov čo tam príde so psami a myslia si že to sú deti veď to je niečo neuveriteľne …prosté raj pre toho doktora . Sledujú psie hovná ako sa dnes ich psíček vykakal oni presne vedia kedy ho bolí brucho, dnes už ľudia chodia na PN so psami resp. vypisani kvoli psom samozrejme cez svoju obvodnu ale uz aj od syna pytali potvrdenie na tyzden nieco ako OČR😂😂😂😂
Som šťastná že syn sa stal MVDr. V tej dobe ešte ľuďom tak nehrabalo so zvierat bol to vyslovene domaci milacik. To čo mi syn hovorí je naozaj diagnóza u tých ľudí. Dokonca chodia so psami robiť aj preventívne prehliadky predtým ako ich dajú do psej škôlky. Len tak ďalej nech podporuju nase deti na veterine😹🫶🏻.

@anonym_d8a7f0 kurňa, aj ja som kedysi chcela vetrrinu 😭

anonym_c1c447
Dnes o 10:47

No len je rozdiel, keď je naozaj postihnutý ten muž a ako sním jedná
Ak sa o neho DOBRE stara bez ohľadu, že si niečo pani kompenzuje, tak úplne ok

anonym_dca091
Dnes o 14:11
@anonym_d8a7f0

@anonym_d8a7f0 dufam, ze tvoj syn - veterinar ma lepsi vztah k zvieratam, ako ty. Niektori to trochu prehanaju, ale spravat sa k psikovi ako k dalsiemu dietatu, bie je nic zle. Su ludia, ktori maju psa len ako zivy zvoncek a trpi niekde v koterci za domom a su taki, pre ktorych je clenom rodiny.

anonym_d8a7f0
Dnes o 14:13
@anonym_dca091

@anonym_d8a7f0 dufam, ze tvoj syn - veterinar ma lepsi vztah k zvieratam, ako ty. Niektori to trochu prehanaju, ale spravat sa k psikovi ako k dalsiemu dietatu, bie je nic zle. Su ludia, ktori maju psa len ako zivy zvoncek a trpi niekde v koterci za domom a su taki, pre ktorych je clenom rodiny.

@anonym_dca091 joj moja od svojho narodenia chovame psov , macky , papagaje a nehovoriach a sliepkach a kravach. Doteraz to mame . Hovorim o ZDRAVEMU VZŤAHU k zvieratu.

anonym_96cfd8
Dnes o 14:28
@anonym_d8a7f0

@anonym_dca091 joj moja od svojho narodenia chovame psov , macky , papagaje a nehovoriach a sliepkach a kravach. Doteraz to mame . Hovorim o ZDRAVEMU VZŤAHU k zvieratu.

@anonym_d8a7f0 A kolko mas rokov stara pani, ked tvoj syn uz vystudoval veterinu, urobil si prax, otvoril kliniku a zabava sa s tebou na laske k zvieraram? Lebo stara si uz zrejme dost a zabavas sa na mladych rodinach, ktore lubia psikov ako clena rodiny.