Ženatý spolupracovník ma bombarduje správami. Ukrýva skryté úmysly?
Ahojte damy, kedze som uz vela rokov sama, nerandim ani sa nezoznamujem, prosim o nazor nezainteresovane, najma vydate zeny.
Mam znameho/spolupracovnika s ktorym komunikujem obcasne kvoli praci. Nerobime v jednej firme, avsak musime spolu telefonovat a sem tam sa stretnut a riesit veci. Po x rokoch spoluprace sme si potykali, sem tam sme dali pracovnu kavu, prebrali veci pracovne a pomenej aj osobne. Tento clovek je zenaty, ma 2 deti, zije napohlad v harmonickom manzelstve, dokonca je aktivny krestan teda chodi na omse.
Uz viac mesiacov ma doslova bombarduje spravami ( fotky z dovolenky, z vyletov, co varil, kupil atd.) aj navrhmi, a to nielen na kavu ale na divadlo, koncerty, turistiku, dokonca na kupalisko! Mne je to proti srsti a nemienim robit taketo aktivity so zenatym chlapom vo dvojici, keby aspon v partii.. Mnohokrat som ho odmietla, vyhovorila sa, aj som mu uz priamo napisala ze je zenaty a ze si teda nechcem namyslat, ale z ucty k sebe aj jeho zene to proste nechcem. On to pretocil, ze jeho zena nie je ziarliva a on nema so mnou nejake zle umysly. Podotykam, ze som s nim nikdy neflirtovala, neobliekam sa vyzyvavo ani nenosim vystrihy. A moja dilema je, ze ci naozaj sa chce so mnou tento muz "kamaratit", alebo to skusa ze ma zlomi.. Je toto bezne spravanie? Ide vikend a zas mi napisal co budem robit. Mne je uz trapne ho poslat do prdele alebo zablokovat, to kvoli praci ani nemozem. Aky mate na toto cele nazor?
@anonym_autor tak keď si šedá myš čo nenosí výstrihy tak načo ťa bombarduje? Neboj sa, nič na tebe také extra nevidí, len sa nudi a chce pokecať. Moc si o sebe myslíš.
@anonym_f36041 teba doma strasne nemaju radi, ked si chodis na siete takto nahanat aspon daku milisekundu dopaminu v tej tvojej prazdnote, co ta zvnutra poziera.
Jasne, ze po nej ide. Jasne, ze sa mu zda krasna i bez vystrihov.
Jasne, ze dufa, ze nakoniec prebudi aj jej zaujem o neho. Ziadna nuda. Obycajne balenie.

Taky ten typicky “panbozkar” tvari sa pred okolim v akom harmonickom manzelstve zije, za chrbtom to vystihne tento obrazok 🤮
A potom ide v nedelu do kostola a tvari sa dalej …
AMEN 👏🤣