icon

Ženatý spolupracovník ma bombarduje správami. Ukrýva skryté úmysly?

Včera o 15:35

Ahojte damy, kedze som uz vela rokov sama, nerandim ani sa nezoznamujem, prosim o nazor nezainteresovane, najma vydate zeny.
Mam znameho/spolupracovnika s ktorym komunikujem obcasne kvoli praci. Nerobime v jednej firme, avsak musime spolu telefonovat a sem tam sa stretnut a riesit veci. Po x rokoch spoluprace sme si potykali, sem tam sme dali pracovnu kavu, prebrali veci pracovne a pomenej aj osobne. Tento clovek je zenaty, ma 2 deti, zije napohlad v harmonickom manzelstve, dokonca je aktivny krestan teda chodi na omse.
Uz viac mesiacov ma doslova bombarduje spravami ( fotky z dovolenky, z vyletov, co varil, kupil atd.) aj navrhmi, a to nielen na kavu ale na divadlo, koncerty, turistiku, dokonca na kupalisko! Mne je to proti srsti a nemienim robit taketo aktivity so zenatym chlapom vo dvojici, keby aspon v partii.. Mnohokrat som ho odmietla, vyhovorila sa, aj som mu uz priamo napisala ze je zenaty a ze si teda nechcem namyslat, ale z ucty k sebe aj jeho zene to proste nechcem. On to pretocil, ze jeho zena nie je ziarliva a on nema so mnou nejake zle umysly. Podotykam, ze som s nim nikdy neflirtovala, neobliekam sa vyzyvavo ani nenosim vystrihy. A moja dilema je, ze ci naozaj sa chce so mnou tento muz "kamaratit", alebo to skusa ze ma zlomi.. Je toto bezne spravanie? Ide vikend a zas mi napisal co budem robit. Mne je uz trapne ho poslat do prdele alebo zablokovat, to kvoli praci ani nemozem. Aky mate na toto cele nazor?

Strana
z2
anonym_0a5e78
Včera o 15:41

Hnus. Vraj kresťan. "Hodila" by som mu to medzi oči.
By som porozmýšľala o zmene práce.

anonym_d08796
Včera o 15:45

@anonym_autor za mňa by som šla na nejaké to stretko a následne uvidíš čo po tebe chce 👻

anonym_25027a
Včera o 15:46
@anonym_0a5e78

@anonym_0a5e78 kvôli nejakému trtkovi bude meniť prácu kde je inak spokojná?
Napísala by som mu, že už som sa vyjadrila že nie a nech to láskyplné rešpektuje
Ak by to nerešpektoval tak potom by nasledoval tvrde k.o.

vler
Včera o 15:46
@anonym_0a5e78

@anonym_0a5e78 no o zmene prace, ak je autorka spokojna, by som v tejto neistej dobe kvoli tomuto nerozmyslala. Autorka prestan reagovat na sukromne spravy a ries s nim striktne iba pracovne zalezitosti.

martinmmartin
Včera o 15:47

uäUhanac . Uzenie ta tak ako vlk ranenu srnu a je jedno ci to bude trvat dalsich desat rokov

anonym_0a5e78
Včera o 15:47
@anonym_d08796

@anonym_autor za mňa by som šla na nejaké to stretko a následne uvidíš čo po tebe chce 👻

@anonym_d08796 no čo asi. Žeby sa spolu modlili? 😉

anonym_d08796
Včera o 15:49
@anonym_0a5e78

@anonym_d08796 no čo asi. Žeby sa spolu modlili? 😉

@anonym_0a5e78 jasne, otčenáš pri rozopínaní gatí. XD

anonym_e99255
Včera o 15:53

@anonym_autor vsetko raz zacalo "iba jednou kavou" uz som nieco taketo absolvovala....dostanes sa do problemov budes za stetku a v praci to bude tiez trapne...

anonym_50ce33
Včera o 16:24

Stalo sa mi to isté, len som bola mladá žaba a on 40tnik. Nie, nešlo mu o kamarátstvo, všetok čas, ktorý do mňa investoval chcel "zúročiť". Tiež sa na začiatku tváril, že mi chce byť kamarátom a ja idiot som si to zo začiatku myslela tiež. Chlapi, a obzvlášť tí ženatí, si kamarátky nehľadajú.

moonlight1210
Včera o 17:16

@anonym_autor prekonaj trapnost. Uvedom si, ze ide o tvoju buducnost. Takze ho znova a znova odmietaj ako obohrata platna.

Velmi vhod ti pridu tie odmietnutia, ak ich jasne napises. Jasne nie.
Uz nikdy nepis “nechcem si namyslat”, ani ine veci, kde chces byt jemna a neurazit ho, ale znie to, akoby si ho iba natahovala, aby ti este viac nadbiehal.

Jasne nie je tvoja ochrana, ked mu telefon prehrabe jeho zena a ty zistis, ze ti klamal aj o jej tolerancii. A ze jej taketo jeho aktivity vadia viac nez dost.
Takze aspon nebude robit reci o tebe. Lebo jasne nie, je jasne nie. Nastvana bude hlavne na neho.

A je vysoka pravdepoodbnost, ze ked by si s nim na nejak koncert, ci vylet sla, tak mozno nie na prvom, mozno nie na tretom, ale skusi to na teba.
A ked az vtedy urobis jasnu hranicu, ze ho nechces, bude neskoro.
Pokazia sa vase vztahy, pokazia sa aj vase pracovne vzthy. Nestoji ti to cele za to.

Takze trapne-netrapne, odmietaj dalej.

anonym_765baf
Včera o 17:22
anonym_a47b50

@anonym_autor medzi mužom a ženou neexistuje len priateľstvo, jedna strana chce vždy viac...
Proste mu prestaň odpisovať na iné ako pracovné témy keď je nechápavy a doterny.

anonym_d2e14d

Mne ako chlapovi toto robí rozvedená suseda. Stále mi vypisuje cez whatsapp nejaké akože otázky okolo domu, že či aj u nás v byte to tak je, ako sme my čo riešili, preberá veci okolo baraku čo sa budú riešiť na schôdzi. Skúša to takto cez tému bývania ako susedka, potom videla že behávam a už pridala témy že ma videla behať a neviem čo. Je mi jasné, že skúša či sa chytím a začnem s ňou viac vypisovať a potom z toho bude ešte viac. Mne je to trápne za ňu, že sa musí takto trápne zhadzovať a lacno to skúšať. Inak by ma zaujímalo že ešte na koľko daľších chlapov to takto nenápadne skúša. Inak pôsobobí veľmi milo a inteligentne, ale evidentne je zúfalá. Smutné je, že isto sa nájdu chlapi, slabé kusy, čo ich takáto susedka uženie a zlomí. No u mňa ma smolu. Jednak som verný svojej manželke a po druhé mi ani nie je (vnútorne) sympatická, cítim z nej faloš a zákernosť. Viem si predstaviť že to je ten typ zlej ženy, čo keď si začne s nejakým ženatým chlapom, tak hneď začne vypisovať zúrive správy jeho manželke aby ju vyštvala a ponížila.

anonym_305a6b
Včera o 17:30

@anonym_autor preto po tebe ide ako pes po údenom, lebo vie, že ti to je trápne., že máš problém povedať nie. NIE, NECHCE SA KAMARATIT. Presne ako tu niekto povedal, zacítil korisť, slabú ovečku, tak po nej vlk vyštartoval. Takéto typy sú grc, kresťania 🤢. O to horšie, žiadna morálka, pomodliť sa a Boh všetko odpustí. Chudák žena, nie si na sto percent prvá ani posledná, ktorej to robí. Keď sa nechceš jedného dňa zobudiť v posteli so ženatým, tak ho pošli kade ľahšie, už teraz ťa nalomil, vie že sa nakoniec poddaš, si ten typ a on to vie. Budeš robiť ústupky, lebo ti to bude trápne, až ťa dostane tam kde chce. Zastaviť by si ho vedela veľmi účinné, ak by si ( aj anonymne) dala vedieť jeho žene.

sevrin
Včera o 17:33

@anonym_autor napíš mu že si sa s niekým začala stretávať, má dva metre, 130 kíl, potetované ruky a vyrazené predné zuby, čo naznačuje, že netreba ho zbytočne srať.

anonym_d5c4e5
Včera o 18:02

Kde ti pise? Na pracovny mail? Ak nie tak ignoruj. Ak to spomenie na prac.stretnuti tak povedz ze si obmedzila soc.siete a viac sa k tomu nevyjadruj.
Ak pise na prac.mail tak neodpovedaj, hod do nejakej bocnej zalozky (pre pripad dokazu) a viac neries. A zase ak to spomenie v priamom kontakte tak povedz ze striktne oddelujes pracu od sukromia.
Dlhodoby ignor na tieto narazky by mal zabrat.

anonym_0d1801
Včera o 18:08

Myslim si, ze uz netreba taktne odmietat a vyhovarat sa. Je cas jasne a na rovinu mu oznamit, ze prekrocil hranice a v ramci udrzania profesionalnej urovne komunikacie ma s tym okamzite prestat. Ziadne omacky, priamo, razne a bez okolkov mu oznamit, ze nie, nechces a nim nikde chodit a ked sa budete dalej bavit, tak iba a len o robote a ked s tym neprestane, budes to riesit inac. Niektori chlapi su taki zadubeni, ze ak zena povie Nie, tak si to vykladaju ako Mozno. Ziadne mozno nie je, Nie je Nie a im to nedopina. Na hrube vrece hruba zaplata. Takze je na tebe aby si to razne a jednoznacne utala. Sice si to mala spravit uz davno, ale je naozaj cas. Nebudes predsa kvoli jednemu trtkovi nechapavemu menit robotu.

anonym_f36041
Včera o 18:09

@anonym_autor tak keď si šedá myš čo nenosí výstrihy tak načo ťa bombarduje? Neboj sa, nič na tebe také extra nevidí, len sa nudi a chce pokecať. Moc si o sebe myslíš.

anonym_21ebb9
Včera o 18:16

Odfot sa s kamosom a posli mu fotku, ze si bola na dovolenke s priatelom ....

anonym_689bc3
Včera o 18:20

nechce sa kamaratit a zena je ziarliva, nech si da dedo odchod

mimka11111
Včera o 18:30

@anonym_autor vypytaj si od neho telef. číslo na jeho ženu a povedz mu, že sa s ňou dohodnes, kedy pôjdete všetci spolu napr.na kúpalisko 😁... Keďže on je ženatý a má len "čisté" úmysly, musíš predsa brať do úvahy aj jeho ženu s deťmi... Veď ako blbo by to vyzeralo, keby si išla len ty sama s ním 😁

anonym_c65f2d
Včera o 19:16

Napis mu, ze tvoj priatel ma dojem, ze pise prilis casto… nevadi, ze ziadneho nemas a povedala si mu to … stihla si nejakeho splasit … aj ked imaginarneho a chces mu venovat vsetok cas …ak potrebujes AI ti aj fotku spravi…

anonym_7e18ea
Včera o 19:43

Zatial si mu odpisovala len "nie" na jeho navrhy. Nie je mi jasne, ci uz si mu napisala, ze Ti tieto jeho spravy vadia a nezelas si ich. Slusne a jasne, to je druhy krok. Ak ani vtedy nabude respektovat Tvoju hranicu, treti krok, zacni tie spravy hrubo ignorovat.

rozculena
Včera o 19:50

@anonym_autor Nahlásiť nadriadeným za sexuálne obťažovanie

autor
Včera o 20:17
@anonym_7e18ea

Zatial si mu odpisovala len "nie" na jeho navrhy. Nie je mi jasne, ci uz si mu napisala, ze Ti tieto jeho spravy vadia a nezelas si ich. Slusne a jasne, to je druhy krok. Ak ani vtedy nabude respektovat Tvoju hranicu, treti krok, zacni tie spravy hrubo ignorovat.

@anonym_7e18ea odmietla som ho desiatky krat a razne som mu napisala, ze nechodim so zenacmi na taketo akcie. Na co to otocil, ze ved o nic nejde..

autor
Včera o 20:19
@anonym_c65f2d

Napis mu, ze tvoj priatel ma dojem, ze pise prilis casto… nevadi, ze ziadneho nemas a povedala si mu to … stihla si nejakeho splasit … aj ked imaginarneho a chces mu venovat vsetok cas …ak potrebujes AI ti aj fotku spravi…

@anonym_c65f2d toto som aj chcela, napisat mu ze som zadana. No mame okruh spolocnych znamych a mensie mesto. To sa mam strapnovat a vymyslat si frajerov ako 15 rocna? Zial momentalne nikoho nemam..

autor
Včera o 20:21
@anonym_f36041

@anonym_autor tak keď si šedá myš čo nenosí výstrihy tak načo ťa bombarduje? Neboj sa, nič na tebe také extra nevidí, len sa nudi a chce pokecať. Moc si o sebe myslíš.

@anonym_f36041 aj tvoj muz sa takto nudieva a vypisuje slobodnym zenam kazdy tyzden? Mne to teda nepride normalne chovanie 40 rocneho muza

rozculena
Včera o 20:36
@anonym_f36041

@anonym_f36041 🤮🤮🤮🤮🤮

janickacrazy
Včera o 20:57

@anonym_autor tak sa dohodni s nejakým slobodným spolužiakom alebo susedom, nech ti zahrá frajera na chvíľu, daj zopár fotiek na FB a vybavené

marianarem
Včera o 21:42

@anonym_autor Urcite to nie je bezne spravanie a nechce sa len kamaratit. A to hovorim ako zena, ktora ma kamaratov, ktorej muz ma kamaratky a ktora veri na priatelstvo medzi muzom a zenou. V kancelarii mam troch zenatych muzov a mam s nimi velmi dobre vztahy, ale maximum, na co ma ktokolvek z nich zavolal osamote, alebo ja ich, je obed pocas pracovnej doby. Stretli sme sa neraz aj mimo prace, ale to vzdy v skupine s inymi, alebo za pritomnosti mojho muza alebo ich zien.
Kolegu evidentne bavi ta dobyjat, asi ma z toho dopamin. No nechcela by som byt jeho manzelkou. Ak si ho uz skusala na rovinu odmietnut a nic, tak ja by som uz asi len kompletne ignorovala, nulova reakcia, alebo by som si spravy od neho presmerovala do spamu, donekonecna ho to bavit nebude.

Strana
z2