icon

Ženatý spolupracovník ma bombarduje správami. Ukrýva skryté úmysly?

28. aug 2026

Ahojte damy, kedze som uz vela rokov sama, nerandim ani sa nezoznamujem, prosim o nazor nezainteresovane, najma vydate zeny.
Mam znameho/spolupracovnika s ktorym komunikujem obcasne kvoli praci. Nerobime v jednej firme, avsak musime spolu telefonovat a sem tam sa stretnut a riesit veci. Po x rokoch spoluprace sme si potykali, sem tam sme dali pracovnu kavu, prebrali veci pracovne a pomenej aj osobne. Tento clovek je zenaty, ma 2 deti, zije napohlad v harmonickom manzelstve, dokonca je aktivny krestan teda chodi na omse.
Uz viac mesiacov ma doslova bombarduje spravami ( fotky z dovolenky, z vyletov, co varil, kupil atd.) aj navrhmi, a to nielen na kavu ale na divadlo, koncerty, turistiku, dokonca na kupalisko! Mne je to proti srsti a nemienim robit taketo aktivity so zenatym chlapom vo dvojici, keby aspon v partii.. Mnohokrat som ho odmietla, vyhovorila sa, aj som mu uz priamo napisala ze je zenaty a ze si teda nechcem namyslat, ale z ucty k sebe aj jeho zene to proste nechcem. On to pretocil, ze jeho zena nie je ziarliva a on nema so mnou nejake zle umysly. Podotykam, ze som s nim nikdy neflirtovala, neobliekam sa vyzyvavo ani nenosim vystrihy. A moja dilema je, ze ci naozaj sa chce so mnou tento muz "kamaratit", alebo to skusa ze ma zlomi.. Je toto bezne spravanie? Ide vikend a zas mi napisal co budem robit. Mne je uz trapne ho poslat do prdele alebo zablokovat, to kvoli praci ani nemozem. Aky mate na toto cele nazor?

Strana
z2
anonym_da67d9
28. aug 2026

Taky ten typicky “panbozkar” tvari sa pred okolim v akom harmonickom manzelstve zije, za chrbtom to vystihne tento obrazok 🤮
A potom ide v nedelu do kostola a tvari sa dalej …
AMEN 👏🤣

moonlight1210
29. aug 2026
@anonym_f36041

@anonym_autor tak keď si šedá myš čo nenosí výstrihy tak načo ťa bombarduje? Neboj sa, nič na tebe také extra nevidí, len sa nudi a chce pokecať. Moc si o sebe myslíš.

@anonym_f36041 teba doma strasne nemaju radi, ked si chodis na siete takto nahanat aspon daku milisekundu dopaminu v tej tvojej prazdnote, co ta zvnutra poziera.

Jasne, ze po nej ide. Jasne, ze sa mu zda krasna i bez vystrihov.
Jasne, ze dufa, ze nakoniec prebudi aj jej zaujem o neho. Ziadna nuda. Obycajne balenie.

anonym_305a6b
29. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_7e18ea odmietla som ho desiatky krat a razne som mu napisala, ze nechodim so zenacmi na taketo akcie. Na co to otocil, ze ved o nic nejde..

@anonym_autor toto bude ťažší prípad, je to nejaký narušený kresťan, čo nerozumie slovu NIE. Chápem, že sa bojíš, že malé mesto a tak, ale pravdupovediac, tento pokiaľ mu niekto po papuli nedá, asi s tým neprestane. Rázne NiE a nereagovanie na maily by možno pomohlo, ignor, totálny. Pri pracovných stretnutiach, byť s niekým a nenadvazovat očný kontakt, keď príde, a niečo sa pýta, nenadvazovat očný kontakt a odpovedať, stručne, keď sa bude pýtať a zaliečať a čo sa stalo, tak mu povedz, že je to jeho vina, že NIE, znamená NIE. A viac sa s ním nebaviť. Nechávaj si maily, pre prípad, že by to zašlo ďalšie, lebo tento kresťan vyzerá byť na hlavu.

blacki12
29. aug 2026

V dnešnej dobe byť ,,kresťanom,,absolútne nič nestojí. Posedìíš, pospievaš, si videná, odháknuté. V zime ti lavička ako bonus vyhreje riť. Tváriť sa ako kresťan, je veļmi často len zrýchlená cesta pre nekvalitných ľudí, ako byť navonok lepším človekom
Sama rozumom chápeš, že tento chlap iné prezentuje a niečo iné robí poza chrbát svojej manželky a detí.
Tiež vnímaš a chápeš, že to nie je správne. Toto už je forma nevery. Ten chlap klame svoju ženu, ale klame aj teba, že to je kamarátske. On nemá zábrany. A aj keď od teba nedostal sex, dostal od teba veľa pozornosti, správ, ktoré si mu opätovala. Jasné, že keď by bola prvá príležitosť, bral by aj ten sex.
Ja by som mu po prvom návrhu ísť spolu niekam povedala, dajme spoločný pokec s tvojou ženou a môžme ísť spolu.
Mala si veľa situácií, kde stačilo len ďalej neodpovedať. Ja by som mu prestala odpisovať.

2691
29. aug 2026
@anonym_f36041

@anonym_autor tak keď si šedá myš čo nenosí výstrihy tak načo ťa bombarduje? Neboj sa, nič na tebe také extra nevidí, len sa nudi a chce pokecať. Moc si o sebe myslíš.

@anonym_f36041 no , to určite! Pokecať!
To, že je niekto slušný a nechce sa k...iť, to je pre teba šedá myš? Nie každá má žalúdok na to, aby využila prvé gate, ktoré jej prídu pod ruku.
Autorka evidentne nie je taký zufalec.

2691
29. aug 2026

@anonym_autor vypytaj si od neho tel.cislo na manželku a povedz mu , že sa s ňou dohodneš na nejakej spoločnej akcii...

autor
29. aug 2026
@blacki12

V dnešnej dobe byť ,,kresťanom,,absolútne nič nestojí. Posedìíš, pospievaš, si videná, odháknuté. V zime ti lavička ako bonus vyhreje riť. Tváriť sa ako kresťan, je veļmi často len zrýchlená cesta pre nekvalitných ľudí, ako byť navonok lepším človekom
Sama rozumom chápeš, že tento chlap iné prezentuje a niečo iné robí poza chrbát svojej manželky a detí.
Tiež vnímaš a chápeš, že to nie je správne. Toto už je forma nevery. Ten chlap klame svoju ženu, ale klame aj teba, že to je kamarátske. On nemá zábrany. A aj keď od teba nedostal sex, dostal od teba veľa pozornosti, správ, ktoré si mu opätovala. Jasné, že keď by bola prvá príležitosť, bral by aj ten sex.
Ja by som mu po prvom návrhu ísť spolu niekam povedala, dajme spoločný pokec s tvojou ženou a môžme ísť spolu.
Mala si veľa situácií, kde stačilo len ďalej neodpovedať. Ja by som mu prestala odpisovať.

@blacki12 rozumiem co pises, ja som prirodzene priatelsky clovek a nemam rada konflikty, neviem ho poslat do riti. Ako som pisala vyssie, musim mu dvihnut telefon lebo casto riesime pracu, na spravy reagujem uz len sporadicky, ale vzdy som ho slusne odmietla a nedavala ziadnu nadej. Ja osobne som bola v minulosti podvedena frajerom, cize neznasam tieto typy slizkych vtieravych muzov a vypisovacov. To ze je krestan som chcela len poukazat, ze mal by mat nejake moralne zasady. Lenze on to vzdy obratil, ze ved o nic nejde a ja prehanam. No podla mna ide o vela. Preco by mal zenaty muz volat na kupalisko a divadlo slobodnu zenu? Mne to pride sialene..

2691
29. aug 2026
@anonym_autor

@blacki12 rozumiem co pises, ja som prirodzene priatelsky clovek a nemam rada konflikty, neviem ho poslat do riti. Ako som pisala vyssie, musim mu dvihnut telefon lebo casto riesime pracu, na spravy reagujem uz len sporadicky, ale vzdy som ho slusne odmietla a nedavala ziadnu nadej. Ja osobne som bola v minulosti podvedena frajerom, cize neznasam tieto typy slizkych vtieravych muzov a vypisovacov. To ze je krestan som chcela len poukazat, ze mal by mat nejake moralne zasady. Lenze on to vzdy obratil, ze ved o nic nejde a ja prehanam. No podla mna ide o vela. Preco by mal zenaty muz volat na kupalisko a divadlo slobodnu zenu? Mne to pride sialene..

@anonym_autor je to sliziak, na správy mu neodpovedat a pri telefonatoch , keď začne súkromné, povedz , ne prejde k veci a otoč rozhovor na pracovný. Pri návrhoch mu povedz, že nemôžeš, lebo máš nového priateľa s je veľmi žiarlivý.

2691
29. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_c65f2d toto som aj chcela, napisat mu ze som zadana. No mame okruh spolocnych znamych a mensie mesto. To sa mam strapnovat a vymyslat si frajerov ako 15 rocna? Zial momentalne nikoho nemam..

@anonym_autor povedala si to tomuto okruhu vašich známych? Ak nie, tak im povedz, že Fero ti píše každú blbosť do telefónu, asi sa doma nudí.....inak spadnes do toho ...... nech to vedia.
Aj sa opýtaj, či aj iným takto vypisuje?

blacki12
29. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor On využíva tvoju neistotu a to, že ho nevieš odpálkovať. Máš dve možnosti. Počas rozhovoru ho prerušíš a povieš, že musíš ukončiť hovor, alebo hovor presmeruješ pracovne a budeš stručná. On bude tvoje hranice, ale prekračovať, lebo je to narcis.
Druhá možnosť je, že sa s nìm ,,podelíš o radosť,, s tým akého skvelého muža si stretla. Však ste kamaráti a kamaráti si doprajù😏
Tvoj objav bude v niečom lepší, mať lepší status, vzdelanie, spôsoby, žiadne ženské kamarátky, vyšportovanù postavu, trošku vyšší ako kolega, atď. Vyber si. Hneď mu povedz, že si rada, že sa s ním o to môžeš podeliť. On bude chcieť otočiť hovor na seba a ty pokračuj ďalej o novom chlapovi😅😇
Zbav sa ho.

lienka9
30. aug 2026

@anonym_autor by som mu povedala,ze nech da cislo na zenu,opytas sa sama ci jej to nevadi..lebo tebe by to vadilo na jej mieste a zas len zopakuj ze nemas zaujem..nic si nevymyslaj,naco si ty mas komplikovat zivot vymyslenymi frajermi..aj keby ani na toto nezareagoval ,by som uvazovala sa pohrozit robotou,ze to budes riesit s nadriadenym (nevadi ze nieste kolegovia,ani klient ta nema co obtazovat,alebo ktokolvek ti to pozicne je)...akoze ked to tak dlho skusa,ci za tym nieje uz nejaka uchylka alebo co

cacianka
30. aug 2026

Prísne oddeľovať služobnú komunikáciu od súkromnej, ak sa dá všetko presunúť na mejlovu komunikáciu. Ak začne súkromné kecy, zrušiť hovor. Neviem aké máš sefstvo, či by si a ako pochodila s rozhovorom ako ta provokuje a navrhuje súkromné akcie ale otočí to že nou problem, zle si to vysvetľujes. Možno nahrať hovory, alebo ich realizovať s hlasným odposluchom v prítomnosti svedkov, šéfa. A potom možno riešiť s nadriadenými toho trtka, alebo s jeho ženou..
Ak by u mna nezaberali slušne odmietania, otáčanie rozhovorov striktne na pracovnú reč, tak už by som sa fest vytočila a veľmi slušné by som asi napochovala pred ich obydlie, zazvonila a prišla sa opýtať, že kedy pôjdeme na kúpalisko, výlet , čo navrhoval a že rada spoznaš - ako kolegyňa aj jeho ženu a deti. Išla by som vo dvojici s niekým, nech tam nestojím ako trúba ale mám pri sebe niekoho komu vysvetlím o čo ide a môže pomôcť, zahrať, podporiť. Vezmem programy divadiel, že poďme vybrať kedy a kde pôjdeme všetci štyria.
Henten kokos asi potrebuje psychicky preplesk, a vytiahnuť ťažší kaliber, ako len jednoduché nie, nejdem na kúpalisko, ani do divadla.

ankare
30. aug 2026

@anonym_autor Bav sa s ním len o pracovných záležitostiach. Keď Ti vypisuje osobné veci, ignoruj ho.

anonym_eea1a8
31. aug 2026

Ake trápne? Normálne ho posli do riti kurevnika a ak nebude ochotný riešiť len pracovné veci tak ho zablokuj. Jemu nie je trápne opaľovať inú ženu a je ženatý tebe nemusí byť trápne ho razne stopnut. Si dlho sama pozornosť ti lichoti ale s tohto budú len problémy aj ho nezastavis a tvoju samotu to neporiesi ešte sa budeš cítiť nahovno

anonym_eea1a8
31. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor presne tak milá slušná priateľská a takto si dopadla. Ty nejdeš vyvolať predsa konflikt ty si musis nastaviť hranice. Aké vysvetlovanie. Vôbec nereaguj. Ries iba pracovné veci na nič iné nijako nereaguj. Čím viac budeš vysvetľovať tým viac ťa na tom domota on len zneuziva hajzel že sa nevieš rázne za seba postaviť. By raz povedal že jeho žene to nevadí by som trvala na tom nech mi dá na ňu kontakt a rovno pred ním jej zavolám

cacianka
1. sep 2026
@anonym_eea1a8

@anonym_autor presne tak milá slušná priateľská a takto si dopadla. Ty nejdeš vyvolať predsa konflikt ty si musis nastaviť hranice. Aké vysvetlovanie. Vôbec nereaguj. Ries iba pracovné veci na nič iné nijako nereaguj. Čím viac budeš vysvetľovať tým viac ťa na tom domota on len zneuziva hajzel že sa nevieš rázne za seba postaviť. By raz povedal že jeho žene to nevadí by som trvala na tom nech mi dá na ňu kontakt a rovno pred ním jej zavolám

@anonym_eea1a8 ešte lepšie - zistiť si číslo sama a ked bude henten volať a pozývať do divadla, alebo teda v čase ked sa stretnú zo služobných dôvodov, tak povedať moment a zavolať jeho žene. ahoj Katka, ja som pracovná kolegyňa vášho manžela, a váš manžel nás pozýva do divadla, aký žáner by sa vám páčil ? vybavím radošincov ?
chcela by som vidieť výraz jeho slizkého ksichtu, tuším by okoktavel do vianoc 🙂

sova7
Autor odpoveď zmazal
anonym_eea1a8
1. sep 2026
@cacianka

@anonym_eea1a8 ešte lepšie - zistiť si číslo sama a ked bude henten volať a pozývať do divadla, alebo teda v čase ked sa stretnú zo služobných dôvodov, tak povedať moment a zavolať jeho žene. ahoj Katka, ja som pracovná kolegyňa vášho manžela, a váš manžel nás pozýva do divadla, aký žáner by sa vám páčil ? vybavím radošincov ?
chcela by som vidieť výraz jeho slizkého ksichtu, tuším by okoktavel do vianoc 🙂

@cacianka super nápad 👍👍

2691
Včera o 20:59

@anonym_autor ahoj, čo je nové so sliziakom?

Strana
z2