Ženy a iniciatíva vo vzťahoch: Je to správne?
zachytila som prispevok, kde žena pisala do turistických skupin, ze mala interakciu s mužom, ktory s nou šiel cestou spat a zhana jeho kontakt a nech sa jej ozve. To uz sme sa kde dopracovali, aby žena za chlapa riešila tieto veci? Alebo len proste typek nemal dostatocny zaujem, aby s nou zasiel niekedy na kávu a ona si len takto znižuje svoju hodnotu? Aka sanca je, ze muz by zenu oslovil a potom bybsa hanbil vypýtať si kontakt?
obe strany...
@anonym_autor v dnešnej prefeminizovanej dobe by som sa vôbec nečudovala, keby z prechádzky nemal odvahu dolovať číslo a kávu. Chlapi sa boja, áno. Pretože niekedy sa ťažko odhaduje, či sa z príjemnej ženy nevykľuje po takejto žiadosti nadutá fúria, ktorá ho ešte obviní z obťažovania😎
Otazka je, kolko percent je dnes tych silnych muzov?...napriek tomu to partnerstvo moze fungovat a obe zeny spokojne....keby sme to zobrali z uplne ineho(biologickeho) konca: voda, strava, prostredie je plne hormonov, ktore sa nam dostavaju do tela...ci chceme, ci nie, muzi niesu, co byvali, muzska podstata sa meni...a tak ani nefunguje to, co na pociatku fungovalo...a keby mala kazda y nas cakat na ploditela typicky muzskeho, tak vyhynieme
@anonym_56b134 definuj silneho muža 🤔
Ja som raz oslovila muza z MHDcky, slusne mi dal najavo ze nema zaujem, chvilu ma to mrzelo a zivot isiel dalej. Necitim sa menejcenna 🤷♀️
Z vyjadrovania autora mam pocit ze ide o osameleho chlapa ktoreho vytaca ze o niektorych muzov maju zeny zaujem natolko ze ich oslovuju prve
Ak potrebujes alfa samca, tak si na takeho pockaj.
Vela klise a vyberanie ceresniciek, raz z minulosti, raz z pritomnosti. Klise minulosti. Muz ma najst jaskynu, lovit, zivit, zena sa vraj stara o jaskynu a deti. Klise pritomnosti. Dnes ma muz po prichode z lovu uz aj rovnocenne pomahat v jaskyni (domacnosti), starat sa rovnocenne o dieta. A lovec ma uz aj kocikovat, krmit a prebalovat. ;) Zatial co zena z jaskyne odskakuje na kavicku do obchodneho centra, nechty, kadernik, cvicit,...
Lange Rede, kurzer Sinn. Ak budes iba pasivne cakat, kto sa na teba nalepi, premeskas mozno vela normalnych, ktorych iba nenapadlo skusit naslepo, ci si prave volna (lebo to nemas napisane na cele). Pricom ten, co to napadlo skusit balit, moze byt ovela horsi, kurevnik, gambler, narcis, manipulator,... Potom sa tu cele dni stazujete, kto sa na vas nalepil.
@anonym_97b115 autorka je stastne vydata, pockala si na chlapa, ktory je chlapom v jej ociach
@natalka13 a ty si nastuduj psychológiu a randiaci trh, ako funguje. Ale asi mas mužskú energiu, ked toto ti pride uplne normalne. Potom sa zeny nestazujte, ze mate vedla seba princezné a nie chlapov🫣
@anonym_autor ty si pozri slovnik a slovo emancipacia 😂
A co ak ten muz nema zaujem? Tak jej to povie ked sa mu ona ozve.
Cize vsetci muzi na materskych dovolenkach, na ihriskach s detmi, nebodaj s vysavacom v ruke su princatka👍
Toto zmýšľanie modernej ženy. Muž musí byť lovec, zbaliť ju a samozrejme dominanty, musí zabezpečiť rodinu a zarábať tisícky mesačne najlepšie s vlastným bývaním. a auto. Musí samozrejme sa o ženské domáce práce deliť na polovicu tj variť, upratovať, starať sa o deti. A este k tomu musí samozrejme rovit všetky mužské price alebo sa postarať aby boli urobené. Žena musí len dobre vyzerať a muž "za odmenu" dostane sex. To je ale fakt uboho malo. Nečudo, ze veľa chlapov je single, lebo zistili, ze zeny nemajú čo dokopy ponúknuť, ale požiadavky maju enormne a to ani za ten občasný sex nestojí.
Pred 22 rokmi som bola iniciatívna ja, môj teraz už manžel sa mi páčil od prvej chvíle, tak som urobila prvý krok ja. Po všetkých ostatných stránkach je dominantný, schopný, šikovný, ozaj nemusím riešiť veci za neho. Akurát je hanblivý vo vzťahu k ženám a trvá to dodnes. Takže áno, je tu tá možnosť, že aj normálny muž môže mať zábrany osloviť ženu a netreba mu kvôli tomu pripisovať rôzne vlastnosti, ktoré vôbec nemusí mať. Sú to len dohady.
Z vyjadrovania autora mam pocit ze ide o osameleho chlapa ktoreho vytaca ze o niektorych muzov maju zeny zaujem natolko ze ich oslovuju prve
@kirin95 som žena a z prispevku je jasne, ze muz oslovil prvy ju, ale nevypytal si kontakt :D takze nevyšlo ti to :D
Pred 22 rokmi som bola iniciatívna ja, môj teraz už manžel sa mi páčil od prvej chvíle, tak som urobila prvý krok ja. Po všetkých ostatných stránkach je dominantný, schopný, šikovný, ozaj nemusím riešiť veci za neho. Akurát je hanblivý vo vzťahu k ženám a trvá to dodnes. Takže áno, je tu tá možnosť, že aj normálny muž môže mať zábrany osloviť ženu a netreba mu kvôli tomu pripisovať rôzne vlastnosti, ktoré vôbec nemusí mať. Sú to len dohady.
@anonym_be76aa krásne si to napísala
Toto zmýšľanie modernej ženy. Muž musí byť lovec, zbaliť ju a samozrejme dominanty, musí zabezpečiť rodinu a zarábať tisícky mesačne najlepšie s vlastným bývaním. a auto. Musí samozrejme sa o ženské domáce práce deliť na polovicu tj variť, upratovať, starať sa o deti. A este k tomu musí samozrejme rovit všetky mužské price alebo sa postarať aby boli urobené. Žena musí len dobre vyzerať a muž "za odmenu" dostane sex. To je ale fakt uboho malo. Nečudo, ze veľa chlapov je single, lebo zistili, ze zeny nemajú čo dokopy ponúknuť, ale požiadavky maju enormne a to ani za ten občasný sex nestojí.
@kabyko nemyslím, že toto je zmýšľanie moderných žien, dokonca ani autorky. Ona hovorí o iniciatíve vo vzťahu, postavení muža “lovca”, ty to spajas so všetkými tými ostatnými vecami, ktoré už ale nemusia automaticky súvisieť. Nevylučujem aj existenciu žien s podobným pohľadom na vzťahy, to už je však extrém. Rovnakých by sa našlo aj medzi “modernými” mužmi.

Otazka je, kolko percent je dnes tych silnych muzov?...napriek tomu to partnerstvo moze fungovat a obe zeny spokojne....keby sme to zobrali z uplne ineho(biologickeho) konca: voda, strava, prostredie je plne hormonov, ktore sa nam dostavaju do tela...ci chceme, ci nie, muzi niesu, co byvali, muzska podstata sa meni...a tak ani nefunguje to, co na pociatku fungovalo...a keby mala kazda y nas cakat na ploditela typicky muzskeho, tak vyhynieme