icon

Žiarlia milenky na svoje sokyňe?

20. sep 2020

Zaujímal by ma pohľad z druhej strany . To že manželky žiarlia na milenky svojho muža je jasne ale ako to majú milenky ? Žiarlia na manželky alebo ich len vnímajú ako podvedené chudery ? Ak sa tu nájde odvážna žena ktorá mala vzťah so ženatým dosť by ma zaujímala ako sa na jeho manželku pozerala ona

ceklis
21. sep 2020

@maximilie ja to tak neberiem, nic som nestratila 🙂 mala som naozaj veľa toho po pracovnej stránke, robila som kariéru. Potom som veľa cestovala a nemala som ani čas na nejaký normálny vzťah. Vždy keď prišiel do cesty niekto “potenciálny”, možno aj vďaka nemu som hneď na začiatku pochopila že to neni ten pravy. Keď som stretla môjho súčasného, ani sekundu som zrazu nerozmyslala. Tie pochybnosti ktoré som mala pri iných, zrazu neboli. A tak mam momentálne ozaj plnohodnotný vzťah, dve deti a kopec nádherných spomienok. Jaj a svojho muža milujem najviac na svete a som za neho vďačná všetkými dvadsiatimi 😍

autor
21. sep 2020

@danica2711 neviem čo myslis že som ? Podľa popisu asi manželka či ? Keby som bola milenka snáď by som sama vedela odpoved na tuto otázku . A to že píšem anonymne snáď pochopil každý okrem teba . Mám tu kopec známych a nepotrebujem aby každý vedel čím si momentálne prechádzam . Dakujem

ceklis
21. sep 2020

Muž vie, že vieš? Ak áno, riešte to. Skús to poriešiť s triezvou hlavou. Ja si osobne myslím, že muži sú hrozní v tomto :( proste nechápu že s každou ženou po čase príde stereotyp. Aj tomu môjmu som sa snažila vysvetlit keď mal slabú chvíľu a chcel opustiť rodinu, že je to blbosť. Že časom budem presne taká istá ako jeho žena. Proste sú to podľa mna akoby malé deti a musíš na neho diplomaticky. Žiadne hysterické scény ani nič podobne. Naozaj skús rozhovor čo ďalej. Teda... môžeš ešte vyčkávať, ale to ta asi trafí šľak :(

didaa
Autor odpoveď zmazal
ceklis
21. sep 2020

A ešte vieš čo je najhoršie? Že tie milenky majú ružové okuliare a vôbec ani len netušia akí sú ti muži v skutočnosti. Toto si ozaj veľa z nich ani neuvedomuje. Ešte keď je to mladá baba, to by som
pochopila, dokonca pochopím aj takú neveru, že obaja sú zadaní a len jednoducho potrebuju úlet aby sa cítili “žiadaní”. Ale ak milenka očakáva že muž opustí rodinu a deti kvôli nej, to je uplna ......
Ak v rodine čokoľvek nefunguje, nech sa chlap zbalí a ide preč a rieši seba a nie že utečie k milenke a vlastne ani nedá šancu vzťahu, ktorý dovtedy budoval. Toľkokrát som chcela vidieť do hlavy toho chlapa 🙈 že čo cíti, ako to berie, na čom mu vlastne záleží... to by som chcela ozaj poznať.

didaa
Autor odpoveď zmazal
ceklis
21. sep 2020

@didaa v pohode 🙂 s týmto tiež počítam. Môj muž vie o tomto mojom “ku....” akoby to tu väčšina definovala. Hneď som mu narovinu povedala keď sme začínali v akom “vzťahu” som žila. A zároveň som mu povedala, že ak ma podvedie, nech si to nechá pre seba a tvári sa akoby sa nič nestalo. Ak to bude jednorazovka. Ak sa zaľúbi, tak nech mi to povie.... ja som v tomto celkom vysporiadaná človek a ak by som ho nevedela spravit šťastným a spokojným a on sa rozhodne ísť za inou, ma dvere otvorené. Toto on vie 🙂 takze takto to ja vnimam.

didaa
Autor odpoveď zmazal
lindusss2016
21. sep 2020

Ja len nerozumiem tomu, ze ty si zistila, ze ma tvoj muz milenku a zaujima ta to, ci ona na teba ziarli???? Neviem, podla mna ona by ta nemala zaujimat vobec, nieco s vasim vztahom nebolo poriadku a to je len medzi vami dvoma, ze sa do toho priplietla tretia osoba, to uz je jedno. Ak by ste mali vy doma vsetko v poriadku, moze prist dalsich zien aj 20 a nestanu sa jeho milenkami. Skus viac rozobrat vas problem. Chapem, ze ta to trapi, ale ries pricinu problemu, nie dosledky...

ceklis
21. sep 2020

@didaa tak to už neriesim 🙂 žijem tu a teraz. Čo by bolo, keby bolo... načo sa tým zaoberať. Najdôležitejšie je zdravie, ak ho budem mat, postarám sa sama o seba, deti... ako hovorím, muža milujem a on to vie. Snažím sa byt taká, aby nemal dôvod hľadať milenku... ale jasne, ak to príde... potom sa uvidí. Ak to príde... vieš koľko “ak” sa môže okrem tej milenky stať? Viac sa bojím toho, aby sa môjmu nič nestalo a bol zdravý... takého “čo ak ochorie, nedajbože zomrie..” toho sa bojím oveľa viac ako keby si našiel milenku.

autor
21. sep 2020

@ceklis to je to . Že ja som nato sama prišla v podstate to potvrdené nemám ale na základe rôznych signálov aj podozrivej komunikácii s kolegyňou som si istá na 90 percent. Muž sa nepriznal . Komunikuje , snaží sa mi to nejak vysvetlit no vidím na ňom že niečo tají . Ale vie že keby mi to povie tak to by bol nás koniec a to mame doma 3 mesacne dieťa :( takto neodídem lebo stále sú to len moje domnienky. Takze určite si hovorí že aj keď to vidím čierne na bielom on sam mi to povedať nemôže lebo zrejme mu na rodine zalezi a chce aby sme boli spolu . No potom prichádza otázka číslo dva : ak mužovi na jeho zene zalezi a miluje ju prečo to potom teda robí ? :/ toto nedokážem pochopiť .. a viem že veľa ľudí to robí aj keď svoje ženy milujú

rooberta
21. sep 2020

Na zaciatku nie, potom ked sa zamiluju ziarlia a velmi

ceklis
21. sep 2020

Najhoršie je, keď vieš a on klame :( už v takom momente by mal mat toľko odvahy aby to priznal. Ale zase... tají a klame preto, že chce teba. A dobre vie, keby priznal milenku, neboli by ste spolu. Naozaj neviem poradiť :( najhoršie je, že teraz prežívaš to najzraniteľnejšie obdobie, máte mimino a potrebuješ ho pri sebe.

ceklis
21. sep 2020

@didaa prečo si zmazala tie otázky? 😮

autor
21. sep 2020

A či ma zaujíma či dotyčná na mna žiarli ? Áno zaujíma ! Našla si ženatého muža s malým babom tak nech za to patrične trpí ! Nech ju to den čo dne zožiera že ja som ta pri ktorej zaspava a zobúdza sa , a ta s ktorou aj zrejme ostať chce . Tiež som tu vždy radila podvedením ženám že by som neveru neodpustila , no keď už sa žena v takej situaci aj naozaj ocitne tak pochopí že ľahko sa radi druhým a ťažšie sa koná . Ono hrdinky sú tie ktoré to nezažili tiež som predtým bola. Ale zažiť no na vlastne koži a riešiť čo ďalej to už je iná šálka kávy ..

acrobaleno
21. sep 2020

Ideš na to z veľmi zlej strany, prečo by mala na teba žiarliť? Vieš, čo jej tvoj muž nahovoril? Na 99% to bolo, že si hnusná na neho, nespávaš s ním a vlastne od narodenia malého ste spolu nespali, ostal s tebou kvôli dieťaťu, atď.

autor
21. sep 2020

@acrobaleno zažila si niekedy neveru ? Ak nie tak prosím nesud ani nerad. Ak áno , rada si tvoje rady zoberiem k srdcu . Tiež som mala predtým na takéto situácie iné názory kým som to sama nezazila

misinka26
21. sep 2020

Zbytočne sa upínaš na nereálne predstavy... ja som bola podvádzaná manželka, už šťastne rozvedená... milenka mala info aká som hnusná, frigidná chudera a bla bla bla a iné klamstvá, ja som o nevere nevedela a ani netušila, doma sa pánko správal úplne normálne až jedného dňa ich načapal jej muž u nich doma v najlepšom, zavolal mi to a bolo... Ja samozrejme hysterka som mu zbalila všetky veci do najväčšieho kufra a letela do práce lebo to bola jeho kolegyňa a zoči voči som sa jej postavila... A vieš čo ona bola taká zaslepená, že ona do mňa skákala, že čo by som ja chcela keď sním nespávam, tak s ním spáva ona a že ja si ho nezaslúžim ale ona... postavila sa ihneď do mojej pozície a hrdo ju hájila... žiadna žiarlivosť na mňa ale útoky... hovorila mi ako sa na mne zabávali a ako jej ma je ľúto... ja som sa stiahla, s chlapom, ktorý toto urobí svojej rodine by som nikdy neostala a podala som o rozvod... jediné čo ma potešilo a áno som plytká ale tešilo ma to, že keďže už to nebolo vzrušo a pani sa už videla ako jeho nová žena on rýchlo vycúval a našiel si inú obeť a jej ostali oči pre plač lebo veď ona toľko obetovala a taká láska to bola 🙂 ... Byť tebou naozaj si s ním sadnem a rovno do očí mu poviem, čo si myslím a či mu to stojí za stratu rodiny... držím ti palce aj keď zo svojej skúsenosti viem, že rozvod bol pre mňa vykúpením a ukázal mi aj inú cestu ... Ak budeš potrebovať kľudne IP 🙂

acrobaleno
21. sep 2020

Ja som zažila neveru, ale z iného pohľadu, možno toho najobjektívnejšieho. Ako dospelé decko účastníkov. 😂 A keďže môj otec má veľkú papuľu a rád sa chváli, tak viem ako balí ďalšie baby, aj keď je druhýkrát ženatý. Takže si môžeš byť istá, že na teba teraz nežiarli.

kassandra25
21. sep 2020

@misinka26 predpokladam, ze ta po case oslovil nejaky len tak, na kavu, ste spolu a mas sa dobre?

kassandra25
21. sep 2020

No moja, ak to vies na 100 %, ze tvoj muz ma milenku, s ktorou ma pomer, a teba trapi to, ci dotycna na teba ziarli, si najchorsia krava pod slnkom. Nie, neziarli!! Tvoj muz sa k nej sprava tak, ze by ti ocne gule vypadli. Mozno lepsie nez k tebe, ked si este teba vazil. Vies, co jej musi o tebe trepat, nechci vediet. A ake dary jej nosi, kvety, obedy, vecere, pozornosti, kino, ajajaaaj. Tam si kde ty a vase dieta? Haaa?

maximilie
21. sep 2020

@kassandra25 mala by si sa ospravedlniť za tvoj príspevok zene- matke, ktorá momentálne prežíva nie najľahšie obdobie. Ale svojím vyjadrovaním jasné dávaš najavo svoju ,,inteligenciu"
Každý nejak prežíva situáciu po svojom a zdôvodnila prečo ju to zaujima!!!!
A áno, správa sa možno k milenke lepšie - dočasne.... Počkaj jak sa jej bude chcieť zbaviť, či bude tiež taký milý... A tie dary? Veď je to istá forma vydrziavania...ako obyčajnej štetke. Len neplatí hotovosťou , ale trápnymi ,,pozornostami"
Milenka je taká lacnejšia varianta platenej k....

autor
21. sep 2020

@kassandra25 ľuďom nikdy neprajem nič zle . Ale prajem tebe aby si zažila niečo rovnaké 🤗 dúfam že to bude čoskoro

autor
21. sep 2020

@kassandra25 a poviem ti úprimne. Ak by som si mala vybrať či by spm chcela byt milenka alebo podvadzana žena ., tak radšej budem podvadzana žena . Totizto tie milenky sú stále len niečo ako : k*rvy , ktoré chlap využíva , pozera sa na ne len ako na stroje . Zato manželka je žena , ktorú si vybral ako matku svojich deti , ta ku ktorej sa domov vracia a s ktorou chce ostať žiť i napriek nevere . Smaozrejme iná je nevera keď sa muž inde zaľúbi tak už nie je o čom .

kassandra25
21. sep 2020

Moja, ty ked mne prajes nieco podobne, ver tomu, ze to potom budes zazivat stale. Hovorim ti to preto, lebo chlap, ktory je akoze s matkou svojho dietata takto kratko ako tvoj s tebou, ze mate uplne male dieta, a uz ta podvadza, to bude robit stale. Nezmeni sa. Veru, mam aj na okoli taky pripad a podvadza svoju zenu aj na stare kolena. Ver tomu, ze nebudes mat stastny happyend, ked to s touto dotycnou nahodou skonci, pretoze pride dalsia a dalsia. Len naivka by uverila, ze nie. Velmi sa buchas do prs, ze si na tom velmi dobre, lebo nie si milenka, ale co ta po nej??? Tvoj manzel povedal ano, tvoj manzel si rozopina nohavice a vraza do nej!!! Sa uvedom a spadni z oblakov, ze by len milenka niesla zodpovednost a prave tato. Nie, ked nebude tejto, bude inej. Jedna mi tu napisala, ze sa ti mam ospravedlnit, ale necitim to tak. Podla mna, ty vzdy budes zit len zle, zle a zle, po boku tohto vybuchaneho do prs manzela, len aby bol, a aby si ty dokazala, aka si ty matka jeho dietata, ale ja som a vzdy ostanem uprimna a nebudem ti pisat to, co si nemyslim a lutovat ta tu. Lutovat teba sa neda uz len kvoli tvojmu zmyslaniu, tot vsio!

autor
21. sep 2020

@kassandra25 neviem čo máš ty za život ale zrejme nie moc šťastný podľa toho ako píšeš . Áno vo vačšinou prípadoch je to tak že urobi znova. Určite mu nemienim odpustiť že keď mame zažívať najkrajšie obdobie on si ide niekde užiť . Ani nepíšem že s nim ostanem . No ani nepíšem že teraz s malým babom odídem . Toto čo sa pýtam je len čistá zaujímavosť . Stále si myslím že som v lepšej pozocii. Milenky sú len ženy ktoré majú chlapi na potešenie . Nechcú s nimi byt , nechcú s nimi žiť ani mat s nimi rodinu . Manželky sú tie pri ktorých chce muž byt . A netvrdím , ale sú aj prípady kedy muž to naozaj olutuje a neurobí to znova .

viestta
Odpoveď bola odstránená
ceklis
21. sep 2020

Vieš čo je ale hlavne? Že nevies na 100% čo sa deje a preto si nedomyslaj a nerob stresy ešte predtým ako sa to vôbec stalo. Naozaj to môže byt uplna sprostosť všetko a ty sa zbytočne tým trápiš. Večer si ho posad a v klude sa porozprávajte. Jednoducho vzťah by mal byt založený na vzájomnej dôvere a schopnosti sa porozprávať o čomkoľvek. Zistíš či klame, veď ho určite dobre poznáš. Ale z oči do oči priamy rozhovor. Bez kriku, placu. Skús... ak sa na to necitis dnes, vyspi sa a skús to zajtra. A inak, podľa mna nie je dobre ani byt milenkou ani podvádzanou manželkou. Najlepšie je byt vo vzťahu kde sa take pochybnosti nedejú. Preto si vyberať medzi jednou či druhou pozíciou je ozaj zly prístup. Skús si doma vyjasniť čo ďalej. Milenka nemilenka... je to tretia osoba a je jedno čo je zač. Nemá s vami nič spoločne, preto ju vyhod z hlavy.

autor
21. sep 2020

@ceklis trosku sme sa nepochopili .jasne určite je lepšie byt vo vzťahu kde sa nič take nejde . To chceme asi každá . Skôr som to povedala skrz toho že ma tu pani nazvala kravou zato že ma muž podviedol 🙂 tak len preto som povedala že medzi týmito dvoma statusmi ak by som si mala vybrať tak radšej budem podvádzanou zenou 🙂 a ďakujem za rada určite sa s nim porozprávam ale asi ani nie dnes ani zajtra ...

ceklis
21. sep 2020

Je to jedno, chápem ta ako si to myslela. Nie je to jednoduche, mala by som tiež problém rozdýchať to a rozmýšľať triezvo. Ak máš nervy a zlosť, skús to nejako ešte vyspať a rieš keď bude chladnejšia hlava. Proste vyplac sa, vykric, ale mimo bábätka a mimo manžela. Neviem ako inak poradiť, ja by som sa asi išla hodiť do studeného jazera, tam sa vyplakala a nejako to s ním vydiskutovala. Rozhodnutie čo ďalej robiť zatiaľ nerob. Uvidis... ako sa bude správať.