Žiarlia milenky na svoje sokyňe?
Zaujímal by ma pohľad z druhej strany . To že manželky žiarlia na milenky svojho muža je jasne ale ako to majú milenky ? Žiarlia na manželky alebo ich len vnímajú ako podvedené chudery ? Ak sa tu nájde odvážna žena ktorá mala vzťah so ženatým dosť by ma zaujímala ako sa na jeho manželku pozerala ona
vies otazka je, preco si nasiel tu inu zenu... mali ste spolu intimne chvile ked si cakala vase dieta? venovala si sa aj jemu, nezabudala si, ze je aj on , resp. ako si porodila neupla si sa len na dieta ? Lebo aj muz ta potrebuje a potreboval, nielen dieta...
A k odpovedi, z casti ziarli na manzelku, z druhej ju lutuju a z tretej na zaklade toho co chlap vzdy narozprava (ziaden sex, hnusna potvora, kasles na domacnost aj na seba, skareda si , atd... ) maju na tu manzelku hned. Mala som kamaratku a ona mala standardne vsetky tieto pocity v sebe.
Skôr ako sa niekto pusti do mňa, bolo to veľmi velmi dávno a bola som ako sa hovorí mladá a sprostá 😀 ale neľutujem nič a áno, ja osobne som na manželku žiarlila. Aj keď on tvrdil, ze ona uz pre neho nie je žena, ani ju tak nevníma, uz dlho sa chce rozviesť a blablabla...vždy som trpela, ked isli na dovolenku, na víkend preč a ja som cakala ako taká kravička kedy sa ozve 😄 a este som mu aj verila, že je so ženou len kvôli dcére a spoločnej firme 😃
Je mi velmi luto ze si v takejto situacii. Je to des. Zazila som to.
Mas podozrenie, blika ti kontrolka ale nemas dokaz. Nevypinaj tu kontrolku a neututlaj to ale nekonaj unahlene. Bud v strehu a povedz to muzovi v akom si rozpolozeni.
Zopar ludi tu vravi ze treba hladat pricinu problem. Velakrat nie je ziadna pricina. Muz proste podvedie lebo ma na to chut. Doma ani u zeny mu nic nechyba. Podvedena manzelka sa zacne obvinovat a hladat priciny v sebe a to je blbost. Ona neporusila manzelsky slub vernosti, muz to porusil a tak je chyba v nom. Ale urcite si urobte inventuru vztahu… to nie je nikdy na skodu.
Bola by si prekvapena ale je velka kopa zien ktore su profesionalne milenky. Nemaju zaujem o vztah, naopak ich to desi, maju z toho fobiu a zenaty chlap je idealny partner lebo tam je sanca na vztah velmi mala. Ak sa chlap do nej zmiluje a chce sa rozviest, tak vtedy cuvnu a nechaju ho. Takuto milenku netreba oblbovat recami o frigidnej manzelke ani jej kupovat dary. Tato milenka neziarli na manzelku a je jej uplne jedno ze znici rodinu. Toto su tie najhnusnejsie kravy na svete. Jasne ze su aj v muzskej verzii aby si niekto nemyslel ze tu neznasam len zeny.
To ze sa nepriznal a ze chce s tebou ostat je samozrejme dobre pre vztah. Je velmi vela parov ktore preziju neveru alebo sa o to aspon pokusia… podla mna urcite treba skusit ak je snaha z oboch stran. Chodte do manzelskej poradne aj ked nemas dokaz. Mate v manzelstve krizu a to je dobry dovod.
Podla mna vacsina muzov podvadza lebo im to vylepsuje sebavedomie. Nema to s manzelkou nic spolocne.
Ja som tiez bola hrdinka a verila som ze neveru nikdy neodpustim ale odpustila som a podviedol ma znovu a odpustila som znovu. Je mi uplne jedno co si ludia o mne myslia. Ono teoreticky by to malo byt jedno aj tym ludom co ja robim zo svojim zivotom ale su ludia co maju potrebu niekomu uplne cudiemu vynadat do kravy len za to ze si zije svoj zivot tak ako chce. Toto je chore. Takyto ludia maju problem.
@kassandra25 Hovori sa ze trafena hus zagaga a ty si veru zagagala riadne hlasno.
Citit z teba frustrovanu a ziarlivu milenku na 100 honov.
@andreatytler ďakujem krásne ❤️
Ja som tiez bola so zenatym muzom. Tak ako pisala @ceklis Najskor neexistuja zena z ktorej bola za par tyzdnov manzelka - s ktorou sa on vlastne rozvadza, a zrazu tam boli aj 2 deti. Ohovaral zenu ako len mohol. Ja som sa k tomu najskor nevedela postavit. V 18 rokoch si clovek neuvedomuje moc suvislosti, hlavne ked 37 rocny muz (ktory tvrdil ze ma 33) manipuluje, klame a zakryva veci. Este ked som bola zamilovana, tak som z toho mala chaos. Casom som prisla na to, ze klame - prisiel a mal zasite obocie - zena po nom hodila vazu. Potom prisiel s tym, ze ju odviezla sanitka ze sa od bolesti zrutila na zem. Hovoril o nej ze len simuluje, ze to robi naschval. Mne doslo ze to je koli mne. Doslo mi ze cely cas klame a jeho zena bude asi tak isto klamana ako ja. Tak som to skoncila. Ja som ani nevedela co chcem - nechcela som likvidovat rodinu. Totiz povodny plan bol 33 rokov a single (haha dobry vtip) a kym sa prevalila pravda, tak ja zamilovana, uplne blba. Potom ta jeho pamatna veta: Starsiu dceru si zoberieme k sebe 🙄 ma uplne odpalila. Neviem ako si predstavuje ze ja nejakej zene zoberiem dieta ktore ma 10 rokov. Ze on ma miluje ... No jasne. Ten miloval len seba. Inak dodnes su spolu. On mal nespocet mileniek - ona ho nikdy neopusti, koli majetkom a vlastnej pohodlnosti.
Tiež som bola ako 20.ročná žaba krátku dobu milenkou, na manželku som vôbec nežiarlila, ale ja som ho mala na vozenie (mal auto) , požičanie chaty a tak rýchlo ako sa to začalo, tak sa to aj skončilo. Z mojej strany žiadne city k nemu. Takže aj to mohlo byť dôvodom nežiarlenia.
A u teba, vás by som sa asi snažila zistiť, či je to jednorazová záležitosť, alebo tam ide o vzťah...lebo ak vzťah, pravidelné stretávanie, tak aby nechcel rozbiť rodinu len kvôli dieťaťu.
Prajem pevné nervy v tejto neľahkej etape života.
Všetko je individuálne. Možno práve našiel lásku svojho života a pochopil, že nechce byť s manželkou. A možno je sukničkár od prírody a bude to robiť stále. Ale obe je špatne. Jediné, čo som ti vytkla je to, že nech ťa nezaujíma, čo si myslí milenka, čo cíti atď. Je to zbytočná strata času a ty máš teraz kopu práce pred sebou, čo robiť v takejto situácii.
@andreatytler vážne? ja som milenka už skoro 11 rokov svojho muža s detičkami?🙂))) no si ma dostala teda, takto ma odhaliť, rodený detektív si!
@viestta
@viestta No, zloba to nie je. Naštval ma tento príspevok. Je strašne hlúpy, sa pýtať, či žiarli milenka. je to zbytočné. To by mala byť autorkina najmenšia starosť. Čo sa týka mňa, neuhádla si, mám len iné priority, ako sa starať, či niekto niekoho podvádza, či dotyčný žiarli atd atd, nie som ani milenkou, ani som nou nikdy nebola, lebo si velmi vazim samu seba a nebola by som ani s manzelom, ktory by ma podvadzal, lebo by mi bol nanic potom, takze jedina moznost je to , ze zijeme spolu bez saskarne, ako su podvody, a ano, prosim ta, nezavid mi, nezavid ani ostatnym a nerob take chyby, ako spravila autorka. Prajem ti pekný deň!
@kassandra25 hlupa si ty že na hlúpe príspevky odpovedas 🙂 mne keď niečo pride hlúpe tak na to nereagujem . Citit z teba nešťastie zatrpknutost. Chod sa radšej venovať svojim prioritám a drž už ústa prosiiim ta. Keď ta raz muž podvedie tak sa s tým vyrovnaj ako ty chceš . Každá sme iná , každá to rieši inak . A áno poviem ti to ešte raz zaujíma ma to čo si milenka o mne mysli !!! Si spoko? Poviem ti to ešte 1000 krát . Si strasne hlupa osoba keď ta nasiera ako iný reagujú na svoj problem . Je to moja vec , moj problem . Ja som sa pýtala kto chce nech odpovie . Ale ono sa tu vždy musí nájsť nejaká zakomplexovaná p*ča 😳 je mi ta ľúto . Chod sa venovať svojmu “ šťastnému “ manželstvu . Mne radíš aby som nestrácala čas nad premýšľaním čo si o mne milenka mysli tak ty nestracaj čas nad komentovaním hlúpych príspevkoch . To len svedčí o tom že rovnako si hlupa ako ten príspevok
milenky by si mali hlavne uvedomit, ze otcovia su velky v ociach deti a milenky bez mihnutia okom ukradnu toho otca DETOM. A potom DETI nesu vsetky tie nasledky rozbitych rodin. Ake je to detstvo, ked rodicia sa rozidu?
Pobavila si ma. Ale je to smutne, ze sa nechces zmenit. Tie nadavky - to si len ty sama tak, ako si mna nazvala.
Akokeby si sa na púšti utesovala, ze sice ste smadne obe a tvoj muz poda vodu najprv tej druhej a tebe iba zvysok po nej, ale iba ty mozes povedat, ze tebe dal aj pekne saty.
🤔
Najskor na teba neziarli vobec. Nie v tomto stadiu. Ako kolegyna ho ma denne pri sebe. K tomu vidi, ze jej pise/vola i mimo prace, takze na nu mysli stale. I ked lezi vedla teba v posteli.
Navyse v zaciatkoch milenky manzelku (a deti) vnimaju len tak hmlisto. Je tu iba on, ona a ich laska.
Ako barlicka ti take myslienky mozu pomoct, no najskor ti ona nijak nezavidi postavenie manzelky, ani to, ze on vedla teba v noci spi.
Skor vie, ze on pre nu robi veci, ktore nemusi, no chce, lebo je to ona. Takze ma dokaz, ze mu na nej zalezi. Pre teba nerobi ani tie, co by mal kvoli spolocenskym ocakavaniam, nieto este z vlastnej vole (napr. vernost).
Vyrovnanie sa s tvojou situaciou preto nestavaj na tomto. Mozes utrpiet o to vacsiu ujmu, ked zistis, ze to bola iluzia vnutornej sily a sebahodnoty (ktoru citis, ze utrpela zistenim, ze ma milenku).
Dokonca ta moze milenka lutovat a tvojho chlapa nabadat k vacsiemu pochopeniu k tebe (ak sa jej na teba stazuje. Kedze vacsina tychto vztahov v tehotenstvach vznikne preto, lebo manzelka je vdaka hormonom emotivna a este aj upadne do mikrosveta okolo dietata - i ked za to nemoze - a milenka popri nej polahky posobi rozvaznym, veselym, vyrovnanym dojmom).
Vyrovnanie sa s neverou a cestu z toho von musis stavat na inych veciach.
Su narocnejsie, dlhsie to trva, ale maju trvacny efekt.
Toto je iluzia a prenesene skor taka detinska tuzba, aby bolo oko za oko. Narychlo trochu uspokoji rozburene city, ale iba nakratko. A naopak dojde k stretu s realitou, ze je to len tvoja zbozna tuzba a nic take sa nedeje.
joj baby, ja sa len čudujem čo na tých neverníkoch toľko vidia žena aj milenka, že sa o neho idú pobiť. Taký klenot!
Autorka, ja si myslím, že ťažko čakať, že on sám začne. keď uvidí, že si voči nemu chladná, ako si napísala vyššie. Chlapi sú v tomto práve takí hlúpo jednoduchí. Len aby to naopak nedopadlo tak, že čím ty si chladnejšia o to príťažlivejšie na neho pôsobí nejaká druhá vysmiata fiflena.
Skúsenosť nemám, ale ako mladá žaba som mala niečo so zadaným, nie ženatým, páčil sa mi fyzicky a žiarlila som na ňu, porovnávala sa výzorovo samozrejme a nechcela byť tá druhá. Sranda je, že napokon sa ona s ním rozišla a už sme aj mohli byť spolu, ale zrazu to nejako nešlo a nič z toho nakoniec nebolo. On by sa sa sa s ňou podľa mňa ani nerozišiel a úplne bez problémov by ju podvádzal. Debil jeden. Nechcela by som už takého. Pre mňa taký chlap nemá charakter a tým pádom stráca na celej kráse.
Môj otec mal vydatu zenu- milenku cca 20rokov určite, mama o tom vedela nejaký čas, keďže začal byť potom veľmi veľmi istý sám sebou a tým, že je to normálne mat dve ženy. Naši sa rozviedli, bolo tam aj veľa psych. tyrania už potom. Ale ako náhle sa rozviedol, milenka stále vydatá za toho istého muža, už nechcela byť milenkou. Tvárila sa ako najlepšia matka a manželka, svojich detí a manzela, a nakoniec zacala vykrikovať, že to môj otec ju celé roky "nútil" a kupoval jej darčeky. A začal to hovoriť aj hej chlap, že ona za nič nemohla😆😆Takže aj taky príbeh je.
Ja keby zistim,ze muž strka vtaka do inej a potom do mna tak som s nim a nerozmyslam,ci ona na mna ziarli a ze ja som v lepsej pozicii manzelky a matky.Bud by ofisiel on alebo ja.Este aby som mu osemenene trenky prala,no jasne ...
Autorka, tak ako sa to u vas vyvinulo? Pevne verim, ze sa tvoje pochybnoati nepitvrdili a vsetko je ok 🙏🏼
@lindusss2016 ano .. vyriešilo sa to nič sa neudialo. Ja na materskej , v dlhodobej karanténe zatvorená doma tak mi z toho až tak preplo že som hladala podozrenie úplne vo všetkom a samej sebe som len robila zbytočne zle 🙂 ale už je to za mnou
😊 tak to som rada. Verim, ze si sa poucila a das si na to uz pozor, lebo si tym akurat poriadne potrapila samu seba 😬 takze neriesit blbosti, nehladat problemy, radsej manzela poriadne vystiskaj 😃
Nenapínaj....ako sa "to" vyriešilo?

@ceklis nie zatiaľ naozaj pro malej nemám chuť riešiť to . Resp otvárať tuto tému , veď on sam začne keď si všimne že som voči nemu chladná