icon

Žiarlim na muža

19. aug 2025

Manžel sa pravidelne pozerá na iné ženy keď niekde sme spolu je jedno kde v kuse to robí a hlavne keď má žena krátku sukňu alebo šaty mne to veľmi vadí a moc žiarlim

Strana
z2
nenne27
19. aug 2025
@mikasa_ackerman

@anonym_8895f9 jasné, ty vidíš všetkým do hlavy a každý človek na svete je rovnaký, celkom som sa pobavila na tejto “analýze” ešte dačo tam máš?🤣

@mikasa_ackerman preco sa tak hnevas?mne sa zda normalne, ze muz sa pozrie na krasnu zenu.samozrejme, urobi to decentne a nenapadne, aby neurazil partnerku.ty sa tiez nenapadne nepozries na sexy muza? No ja veru hej.aj na peknu zenu sa pozriem.neni na tom nic zhyrale, ani cudne. Skor opacne je to divne 🙂 aby to nakoniec nebolo tak, ze ti, co sa nepozru, su poriadni prasaci :D

ivik4
20. aug 2025

Presne tak, dobry hnus ked idem po meste a chlapi s manzelkami čumia jak nepričetny. Nedaj boh ked si to ich zena vsimne. Kopacka do hlavy , fuj .
Moj byvali takto ocumoval ked som bola este dost mlada. Je to uplne nevhodne a neslusne ked ma chlap pri sebe partnerku

moonlight1210
20. aug 2025
@tato_

Keby ste sa mile damy neobliekali tak vyzyvavo, ze vam je vidno vsetko od serede po maternicu, tak by vas mozno tak muzi neocumovali. Smerujte trocha kritiky aj na svoju svetovu stranu, aj my sme len chlapi. 🙂

@tato_ nehnevaj sa, ale ak chtivo kukas po inej zene preto, ze jej zo stehna vidiet vacsi kus, hoci mas vedla seba svoju stalu partnerku, je niekde v tebe chyba.

To neospravedlnis ani minisuknou. To uz je tvoje zakladne zmyslanie. (resp. tych chlapov, ktorych chovanie tymto ospravedlnujes).

Ked je slobodny, nech pozera. Kludne nech aj omdlie, ak sa mu mozog z toho odkrvi.

Ked je zadany, ma sa vediet ovladat.
Ze si vsimne, ok. Ak vyslovene zrakom vzdy sliedi v dave, ci najde daku pre seba zaujimavu, a potom ju (kolkokrat az okato) “skenuje”, je chory.

Alebo nech si da na celo vytetovat, ze hlada len jednorazovky na jednu noc.
Naco mu je partnerka, ked aj tak chce vsetky dalsie zeny v okoli?

ibaja29
20. aug 2025

@anonym_autor mne to vadilo takisto az som si uvedomila ze ja sa takisto pozeram a nie vyslovene po chlapoch ale celkovo po ludoch. Na ktorych ma nieco zaujme a je jedno v akom zmysle. Tiez si vsimnem casto ked ma zena vystrih kratku suknu a pod. A obzriem sa a ani neviem preco vlastne. Takisto sa muzi pozeraju po mne ked mam saty atd. A ano aj ked idu s partnerkou ci dokonca aj s kocikom proste to citim a vsimam si to. No a o mne si tiez mozu ti druhi mysliet ze co sa hladim po nich alebo co a pritom za tym nie je nic zle. Len sa proste pozriem. Nehovorim ze je normalne aby si vytacal krk alebo slintal ale som uz teraz toho nazoru, ze to robi asi takmer kazdy muz a nemusi hyt za tym nic zle..

ibaja29
20. aug 2025
@tato_

Keby ste sa mile damy neobliekali tak vyzyvavo, ze vam je vidno vsetko od serede po maternicu, tak by vas mozno tak muzi neocumovali. Smerujte trocha kritiky aj na svoju svetovu stranu, aj my sme len chlapi. 🙂

@tato_ musim trosku oponovat. Napr vcera som mala dlhu suknu po zem skoro a k tomu top az ku krku bez vystrihu nikde mi nic netrcalo okrem ruk a kuska noh a hlavy. A predsa sa po mne chlapi pozerali 😅 nie vzdy to je o tom ale ked nieco cloveka proste zaujme na druhom tak sa pozrie. Ale si mozno pomysli ze preboha co to je za strasidlo 😅

Strana
z2