Žiarlivosť v manželstve: Preháňam ohľadne manžela?
Dokázali by ste sa povzniesť nad také veci alebo beriete normálne že napr by vas manžel išiel na slizobku a flirtoval by tam s nejakými babami alebo priamo že by si vystrelil z kopyta a dal sa s nejakou do reči a napr. By si vymenili aj kontakty a pod?neviem keď to poviem máme. Lebo mám nejaké podozrenia proste ohľadne manžela tak mama mín povedala a čo si myslis že chlap tí bude verný a nikdy sa ani so žiadnou nedá do reči a že každý je svaty? Ved je normálne že niekto tí je sympaticky aj počas manželstva a stane sa. Proste. A že nemálo by sa ale deje sa. Mama nikdy Nepoviedla otca. Ale tvrdí že ja prehanam
@anonym_bcf29a a kde si na to prisla, ze takto funguje vacsina? My nie, moj partner sa podiela. O cokolvek ho poziadam, urobi hned, ani nemusim cakst pol roka. Domace prace riesi bez napominania, proste automaticky. Kto je vtedy volny, ten to urobi. A myslim, ze mnohe pary takto funguju, preco by sme sa mali nechat zneuzivat chlapmi? Mojmu zalezi na tom, aby som bola aj oddychnuta, aj mala cas sa venovat jemu. Ak by ma nechal kmitat do odpadnutia, nemohli by sme vecery travit spolu.
Neviem, pride mi to tak, ze si len obhajujes to svoje nastavenie, mozno uz teraz tusis, ze tvoj dokonaly muz ma slabost pre sukne a tak si sa uz nastavila, ze lepsie nevediet...
@lindusss2016 Pockaj a mate vlastne deti? Lebo tam potom zbytocne sa s tebou o niecom bavit, vztah je uplne nieco ine po prichode deti a pred nimi
@lindusss2016 ja som samozrejme nehovorila o tebe, odkial mam vediet ako to zrovna u vas doma funguje ale vo vseobecnosti je vsak snad vsetkym jasne ako to vo vacsine vztahoch funguje, dokonca aj v tych kde je muz skvely tak vacsina zien taha viac ako on lebo chlapi si to tak zariadili.. aj tu na MK stale nejaka tema ako muz nic nerobi, nepomaha, nestara sa a pod.. ak mas zrovna ty v okoli len dokonale pary, vo vsetkom 50/50 tak super, nech im to vydrzi ale realita byva ina
@anonym_bcf29a tak zas neviem velmi hovorit za inych, lebo nijak specialne nevidim nikomu do zivota, ono vacsina veci vyplava na povrch, ked sa dvaja rozvedu. Ja hovorim za seba, mne moj chlap umoznuje mat vlastny biznis, vlastne konicky a este aj dialkovo studovat skolu. Ja potrebujem vo vztahu slobodu, potrebujem rast, budovat. Ak by som vsetko mala tahat sama, tak na to vztah nepotrebujem. A ano, v niecom mas pravdu, urcite existuju vztahy, kde nielenze muz nepomaha, ale este k tomu ani len nezarobi.
@lindusss2016 Pockaj a mate vlastne deti? Lebo tam potom zbytocne sa s tebou o niecom bavit, vztah je uplne nieco ine po prichode deti a pred nimi
@anonym_bcf29a samozrejme, ze mame deti, ja by som povedala, ze sme asi starsi par ako vy, aspon taku domnienku som nadobudla z tvojich komentarov.
@beronsche ratam s tym vzrusom aj u seba.. v takom pripade by som vsak partnera opustila, nedokazala by som byt s dvomi naraz ale kvoli detom toto ani neplanujem aj keby laska vyprchala.. v pripade ze by si moj muz nasiel nieco ine a neplanoval by ma opustit kvoli nej tak by som s nim zostala, avsak uz len ako s manzelom, otcom mojich deti a priatelom bez intimneho vztahu medzi nami.. pretoze on mi ako muz vyhovuje, je skvely vo vsetkych smeroch a ak by to bolo potrebne tak by som sa vzdala sexu a intimnosti, ako partner mi za to stoji
@anonym_bcf29a sex a intímnosti su úzko späté so vzťahom, ako takým.. je veľmi ťažké to oddeliť.
Je dosť možné, že by ťa realita dobehla a prefackala..
Teraz ti on vyhovuje ako muž, vrátane intimity, nahraď intimitu medzi vami dvoma, intimitou jeho a inej ženy, a dosť možné, že sa to celé zosype ako domček z kariet.
Plus, hneď ako do vzťahu 2 ľudí vstúpi 3.osoba, úplne to mení jeho dynamiku. Čiže predstava pekná, naivná, v realite extrémne ťažko zrealizovatelná.
@lindusss2016 pises ze partneri by si mali byt vyrovnani vo vsetkom.. ale realita je taka ze vo vacsine domacnosti zena robi vsetko a este k tomu prispieva aj rovnakym dielom a muz po robote sa chvilu tvari na otca a ide si robit svoje a vsetci to akceptuju.. ale akonahle ma muz financnu prevahu a stara sa o manzellu a deti tak je to problem.. milujem :D neboj, ja s holou ritou urcite neskoncim :D ale je mi strasne luto jak sa vsetky nechavate zdierat chlapmi a este si to obhajujete ze je to spravne.. ono je na case aby boli trosku vypocitave aj zeny, nie len muzi.. ja som a mam vdaka tomu skvely zivot.. nie som s muzom z vypocitavosti ale z lasky ako aj on so mnou ale napriek tomu viem ze vsetko sa moze zmenit v okamihu, preto mam veci (ako financne, tak aj partnerske) vyriesene a naplanovane dopredu.. presne preto aby som ako ty pises neskoncila s holou ritou a dvomi detmi sama.. naopak vacsina zien co su tu orientovane iba na lasku a vernost a kaslu na ine hodnoty ktore chlap ma poskytovat skoncia s holou ritou a detmi na krku, ked zrazu zistia ze ten muz si nasiel pohodlicko niekde inde
@anonym_bcf29a nemyslím si, že tak, ako popisujes funguje väčšina.
Napr.v mojej sociálnej bubline rozhodne nie.
Teda, môže ti byť ľúto nejakých konkrétnych žien v konkrétnej situácii, ale vyhlasovať, ako ti je ľúto všetkých žien celoplošné, lebo ty si nadobudla dojem, že všetky tu ťahajú za kratší koniec je... No, prinajmenšom smiešne..
Je načase, aby boli partneri rovnocenní, nie vypočítaví..
@anonym_autor dať sa do reči je normálne a tolerujem to. Vymeniť si kontakt nie a flirt tak isto nie. Nebravim žeby som sa po jednom flirte rozviedla ale panáčik by si to vyžral

@anonym_bcf29a a kde si na to prisla, ze takto funguje vacsina? My nie, moj partner sa podiela. O cokolvek ho poziadam, urobi hned, ani nemusim cakst pol roka. Domace prace riesi bez napominania, proste automaticky. Kto je vtedy volny, ten to urobi. A myslim, ze mnohe pary takto funguju, preco by sme sa mali nechat zneuzivat chlapmi? Mojmu zalezi na tom, aby som bola aj oddychnuta, aj mala cas sa venovat jemu. Ak by ma nechal kmitat do odpadnutia, nemohli by sme vecery travit spolu.
Neviem, pride mi to tak, ze si len obhajujes to svoje nastavenie, mozno uz teraz tusis, ze tvoj dokonaly muz ma slabost pre sukne a tak si sa uz nastavila, ze lepsie nevediet...
@lindusss2016 ja som samozrejme nehovorila o tebe, odkial mam vediet ako to zrovna u vas doma funguje ale vo vseobecnosti je vsak snad vsetkym jasne ako to vo vacsine vztahoch funguje, dokonca aj v tych kde je muz skvely tak vacsina zien taha viac ako on lebo chlapi si to tak zariadili.. aj tu na MK stale nejaka tema ako muz nic nerobi, nepomaha, nestara sa a pod.. ak mas zrovna ty v okoli len dokonale pary, vo vsetkom 50/50 tak super, nech im to vydrzi ale realita byva ina