icon

Žiarlivosť v partnerskom vzťahu

9. jan 2026

S priateľom sme spolu ležali v spálni. Bola som na Instagrame a vybehlo na mňa reelsko s fakt pekným chlapom svalnatým v obleku. Pozrela som sa a prepla som to, ďalej ma to nezaujímalo. Priateľ to videl. Urazil sa a odišiel do obývačky. Na druhý deň do mňa stále rýpal že či pozerám na telefóne chlapov a podobné reči. Potom z neho vyliezlo že žiarli lebo podľa neho vyzeral dobre. Uistila som ho že je mi jedno kto vyzerá dobre ja mám oči len pre neho. Zhodli sme sa že je to nepodstatné a viac sme to už neriešili. Ide o to že v predchádzajúcom vzťahu som bola s chorobným ziarlivcom a neviem či toto nenaznačuje niečo podobné. Ja po Tom vzťahu akoby neviem usúdiť čo je ešte normálne a čo už nie.

crazy_cat_lady
9. jan 2026

Mne tiez na instagrame/tiktoku vybiehaju videa chlapov, ale manzel kvoli tomu nerobi sceny, tak neviem..

anonym_fd1f26
9. jan 2026

@anonym_autor ig má väčšinou algoritmus taký že ti vyhadzuje podobne veci ako lajkuješ. Možno preto sa nahneval.

anonym_4dcd2c
9. jan 2026
@anonym_fd1f26

@anonym_autor ig má väčšinou algoritmus taký že ti vyhadzuje podobne veci ako lajkuješ. Možno preto sa nahneval.

@anonym_fd1f26 presne rak co ma zaujima to mi vyhadzuje. Takze sa netvar, ze nekukas po iných mužoch 😂 ale reakcia je sa mna prehnaná a obávam sa, ze to bude ziarlivec

ivik4
9. jan 2026

Chore..
Nech sa da teda ,,dokopy" fyzicky aj on ked ma tak malo sebavedomia ze musi ziarlit este aj na par sekundove video

thereisabear
9. jan 2026

Akože, ak by si pri mne pozeral videá s cudzími babami v šatách a pod., tiež by som úplne nadšená nebola. Ale ani z toho nerobila drámu a scény.

anonym_146f5a
9. jan 2026

@anonym_autor v spálni sa trtka a spí a nepozerá somariny na instagrame

marlent
9. jan 2026

A ako dlho ste spolu?

anonym_f5e32b
9. jan 2026

Je zakomplexovany.. moj muz pozerava spravy na topky.sk. byva tam polonaha zena.. som minule urobila scenu a bola 10min.oduta, potom sme sa na tom riadne zabavili a skoncili pod paplonom.. 🤣🤣🤣

anonym_aca610
9. jan 2026

Bolo to takto?

anonym_9d78bb
9. jan 2026
@anonym_f5e32b

Je zakomplexovany.. moj muz pozerava spravy na topky.sk. byva tam polonaha zena.. som minule urobila scenu a bola 10min.oduta, potom sme sa na tom riadne zabavili a skoncili pod paplonom.. 🤣🤣🤣

@anonym_f5e32b takže aj ty si zakomplexovana?

anonym_1b90d5
9. jan 2026
@anonym_4dcd2c

@anonym_fd1f26 presne rak co ma zaujima to mi vyhadzuje. Takze sa netvar, ze nekukas po iných mužoch 😂 ale reakcia je sa mna prehnaná a obávam sa, ze to bude ziarlivec

@anonym_4dcd2c nemusí to byť vždy tak, mne pár krát vyskočili nejaké náboženské stránky, nikdy som na nič podobné neklikala, nezaujíma ma to, som ateista
@anonym_autor ja by som si na druhý deň pozerala mužov v boxerkách a potom a ním hodila vážny rozhovor, Toto normálne za mňa nie je a urážanie, ako keby mal osem rokov

enmery
9. jan 2026

A čo vyskakuje jemu? Tí, čo takto choro žiarlia sami majú za ušami až až až...a vlastne obviňovaním partnera iba premietajú doňho to, čo sami robia oni.

beata_k
9. jan 2026

@anonym_autor Tak si to otoc. Ako by si reagovala keby ze ho vidis pozerat video s fakt peknou zenou. Bola by si uuuuplne v pohode alebo by ta to trochu naserinkalo?

pralinka25
9. jan 2026

tak ja som v zivote nic nelajkovala na reelskach a aj tak mi tam chodi totalny zmeska veci od recetov cez vedu az po cviciacich chlapov. ani som ziadne nevyhladavala. ide to proste v pase rad zaradom. nie som lajkovaci typ. tak neviem na zaklade coho to ide. tiez tam sem tam vyskoci kadejaky poloholy chlap. ale aj zena. tak ja neviem

rozculena
9. jan 2026
@anonym_fd1f26

@anonym_fd1f26 ja nelajkujem a vyhadzuje mi podobné...

zara3
9. jan 2026

Hlavne pozor na deti, lajkuju stranky a zbytocne hadky su potom 😁

anonym_c9416f
9. jan 2026

@anonym_autor nie, nie je to normálne.

anonym_f5e32b
9. jan 2026
@anonym_9d78bb

@anonym_f5e32b takže aj ty si zakomplexovana?

@anonym_9d78bb ved ja som to hrala🙈🤣ze akoze som zduta a ziarliva🙉🤣

zanka777
9. jan 2026
@enmery

A čo vyskakuje jemu? Tí, čo takto choro žiarlia sami majú za ušami až až až...a vlastne obviňovaním partnera iba premietajú doňho to, čo sami robia oni.

@enmery 👏👏👏👌presne tak ja to vždy vravím

anonym_b10605
9. jan 2026

Ja som v minulosti mala vzťah s chorobným ziarlivcom a nič som nerobila zle chcel a v podstate ma mal nonstop pod kontrolou až to skončilo zákazom priblíženia.Kym je to len takto je to v norme ale pokiaľ to bude prekračovať hranice utekaj

anonym_ae90d3
11. jan 2026

Zrušit soc siete a venovať sa real vzťahu a životu