Život bez muža
ahojte, mozno sa chcem len vyrozpravat a zistit ci je niekto taky ako ja … ano, vsetky tuzime po krásnej laske ako z filmu … mam 29 rokov, za sebou par vzťahov kde som milovala celým svojim srdcom, no vzdy sa z toho chlapa vykľul cur…ak .. proste mam chut uplne zanevret na chlapov, aj co mam v okoli, priatelia/manzelia kamosiek, bud su chlipni, podvádzajú, nestarajú sa atd atd … ano ano viem ze nemozem vsetkych hadzat do jedneho vreca, ale ja uz mam fakt pocit ze su vsetci muzi na jedno kopyto( v dnesnej dobe ) … proste je mi z nich zle .. ale vzdy som tuzila mat babatko, ale zacinam uvazovat nad zivotom ze by som chcela zit bez chlapa v buducnosti .. mam pocit ze slobodne zeny su ovela šťastnejšie, s tymi chlapmi vkuse musis len nieco riesit, ci ta nepodvadza, ako sa sprava, ze sa nestará o domácnosť, popripade týrané zeny … proste, v dnesnej dobe najst normálneho chlapa fakt ideálneho do zivota musi byt vyhra … v mojom veku, co su do 30tky, su nevyzreti na vazny vztah, poflakuju sa po baroch a chceli by ojet vsetko co ma krvný obeh … a po 30tke nezadani, no s tymi je tiez vacsinou nieco zle, inak bx niekoho mali … strasne nieco .. tie ktore ste v super vztahu manželstve a pod prajem vam to zo srdca … a my ostatne, no asi si len ten svoj zivot urobit sama co najkrajším
@anonym_autor ,
"... všetci muži na jedno kopyto..."
"... nájsť normálneho musí byť výhra..."
"...s tými chlapmi musíš v kuse niečo riešiť..."
"...do 30-ky nevyzretí na vážny vzťah, poflakujú sa..."
"...po 30-ke nezadaní, s tými je tiež niečo zle, inak by niekoho mali..."
Čítajúc Tvoju kritiku mi napadla jedna parafráza vtipu:
Jedna pekná, vzdelaná, sympatická žena, s neotrasiteľnou vierou v seba a v Boha, ktorá hľadala pre seba vhodného muža raz stroskotala s niekoľkými inými ľuďmi na neobývanom ostrove. Prosila Boha o pomoc a záchranu a on sa jej zjavil a sľúbil jej, že ju zachráni.
Hneď po stroskotaní a záchrane sa ujala organizovania prác a rozdelenia povinností, keďže sa pokladala za najmúdrejšiu a najschopnejšiu spomedzi všetkých.
O niekoľko dní ku ostrovu priplával veľký motorový čln. Vzal so sebou mnoho stroskotancov. Aj jej, ako žene ponúkli miesto v člne, ale ona odmietla ísť, lebo mala sľub, že Boh ju zachráni. O pár dní sa na ostrove objavil ďalší čln a vzal so sebou zvyšok stroskotancov. Žena opäť odmietla odísť, lebo verila, že je natoľko výnimočná, že ju Boh tam nenechá.
A o týždeň sa ozvalo vo vzduchu vrčanie motora helikoptéry, ktorá sa začala spúšťať po ženu na ostrov. No ona pilotovi zasignalizovala, že jej netreba nijakú pomoc a má odletieť. Pilot odletel a žena zostala na ostrove dlhé roky sama a opustená. Tam aj umrela a keď sa dostala po smrti do neba, zastala pred Bohom a rozhorčene sa ho spýtala:
"Bože, bola som po všetkých stránkach výnimočná žena. Verila som Ti a Ty si mi dal sľub, že ma zachrániš. Prečo si ma teda nechal na ostrove umrieť samu a opustenú?!"
" To je ozaj čudné, že si sa nezachránila", pokrútil hlavou Boh. " Veď ja som Ti tam poslal dva záchranné člny a helikoptéru."

@dora281 🤷🏻♂️ < toto? 😅