icon

Život bez partnerky po tridsiatke

16. máj 2025

mam 31 a som stale sam. ziadna priatelka, ziadna zena, ziadne dieta. ked sa stretnem s byvalymi zo skoly, kazdy ma uz aspon snubenicu alebo je zenaty. niektori uz aj deti. ja nic. vsetko beriem v pohode, mam pracu, byvam sam, obcas si idem na pivo, obcas na dovolenku, ale proste ked vidim tie pary a rodiny okolo, tak si poviem ze asi som niekde nieco do...... som jediny chlap co je sam a nema nikoho?

larinka552
16. máj 2025

Ano, si jediny chlap na celom svete co nema nikoho, tzv. unikat, gratulujem 👍

zeldia
16. máj 2025

Nie nie si. A uvidíš keď budeš mať 41 koľko ich bude rozvedených s dlhmi a alimentami😉

sense
16. máj 2025

Ak ti vadí samota prečo s tým niečo nerobíš? A ak nedôjde nikdy viac ako k druhému rande niekde bude chyba

denkabemommy
16. máj 2025
@zeldia

Nie nie si. A uvidíš keď budeš mať 41 koľko ich bude rozvedených s dlhmi a alimentami😉

@zeldia áno, presne toto mam v okolí práve. Vlnu párov, ktorý sů pred rozvodom, pripadne sa rozvádzajú 😅🙈..

Autor, nič ti neušlo, užívaj si ďalej života, tá pravá príde v správny čas 🙂

anjelicek26
16. máj 2025

A snazil si sa, alebo si myslis, ze to prijde same len tak? Ak ides z prace domov, prakticky nikam nechodis - s chalanmi na pivo zrovna nie je spolocenska aktivita na hladanie buducej manzelky, dva krat rocne na dovcu...tak tych moznosti stretnut nove zeny mas velmi velmi obmedzenu... Nic ti neuslo, mas akurat vek na tieto veci... vies, co chces, to je vlastne velmi dobry zaciatok...

lienka9
16. máj 2025

Mas idealny vek na zacatie hladania.muz 31 je uz dost vyzrety a pre zeny vhodny kandidat na vazny vztah.skus zoznamky,kurzy,sportove aktivity.hlavne bud vonku medzi ludmi a nie zavrety doma,tam nikoho nenajdes..drzim palce 🙂

taktotedanie
16. máj 2025

Ja si myslim, ze to je idealny vek a ja som sa naucila, ze vela parov sa navonok prezentuje ako ideal a doma je to jedna velka tragedia

autor
16. máj 2025

Vďaka za komentáre. uprimne, trochu som sa bal co z toho bude ked to sem napisem. necakal som tolko normalnych a ludslych odpovedi. asi som to rano napisal dost v takom naladovom stave... niekedy to na mna dolahne, ked vidim tie „vyskladane“ zivoty okolo seba – a ten moj je vtedy taky... prazdny. viem ze kazdy ma svoje tempo, a ze aj ked nieco nemam teraz, neznamena to ze to nepride. niektore vase slova ma fakt ukludnili. dakujem ze ste mi napisali, aj ked ma nepoznate.

wade
16. máj 2025

Otazka je, či to chces zmeniť a koľko si ochotný pre to urobiť. Štatisticky, väščina ľudí si nájde partnera počas školy / štúdia / v mladšom veku keď sa stretávajú s veľkým množstvom rovesníkov / osobami s rovnakými záujmami. Po 30 si musíš príležitosti vytvárať aktívne. Tvoja osudová láska ta neoslovi v potravinách pri nákupe.

mantilka
16. máj 2025
@zeldia

@zeldia ale zasa neporovnaj s tými, čo sú rozvedení. Chlap, ktorý nemal vzťah do 30.....to je naozaj unikát, samotná osobnosť už bude deformovaná.
Autor preber sa a daj si reálne požiadavky na ženu. Začni mať rád seba a ľudí, takých aký sú. Za chvíľu budeš mať pocit, že si život premárnil a všetky ženy budú zadané.
Človek je spoločenský tvor od podstaty.....pracuj na budovaní rodiny. Držím palce.

mantilka
16. máj 2025
@lienka9

Mas idealny vek na zacatie hladania.muz 31 je uz dost vyzrety a pre zeny vhodny kandidat na vazny vztah.skus zoznamky,kurzy,sportove aktivity.hlavne bud vonku medzi ludmi a nie zavrety doma,tam nikoho nenajdes..drzim palce 🙂

@lienka9 vyzretý keď ma nejaké skúsenosti.

domkakvet
16. máj 2025

Je to v poriadku a hlavne preto, ze nejdes do hocijakeho vztahu, len aby si nejaku mal.

veroxy
16. máj 2025

Ahoj myslim ze mas este cas si niekoho najst. 🙂 Moj svagor ( manzelov brat) oslavil teraz 50 narodeniny a na oslave mal (po 3 mesacnej znamosti), prvykrat svoju partnerku a uz maju naplanovanu svadbu. 😆 Takze na lasku nie je nikdy neskoro. ❤️

yasina
16. máj 2025

Ja tiez.. Treba hladat... Ale slovenski muzi su divni

zeldia
16. máj 2025
@mantilka

@zeldia ale zasa neporovnaj s tými, čo sú rozvedení. Chlap, ktorý nemal vzťah do 30.....to je naozaj unikát, samotná osobnosť už bude deformovaná.
Autor preber sa a daj si reálne požiadavky na ženu. Začni mať rád seba a ľudí, takých aký sú. Za chvíľu budeš mať pocit, že si život premárnil a všetky ženy budú zadané.
Človek je spoločenský tvor od podstaty.....pracuj na budovaní rodiny. Držím palce.

@mantilka ale chlap nenapísal že do 30 nemal žiaden vzťah. Napísal že je stále sam a myslel podľa ďalšieho textu že nema priateľku manželku deti. Nie že nikdy nikoho nemal😉

midka
16. máj 2025
@mantilka

@lienka9 vyzretý keď ma nejaké skúsenosti.

@mantilka no nemyslim, si, ze je v tomto pripade priama umernost....mnohi maju skusenosti az az.... a zdaleka to nie je zaruka vyspelosti

autor
16. máj 2025

Niekedy pomoze len vypisat sa a zrazu zisti, ze nie je jediny na svete, kto ma pochybnosti. Vazim si vase komentare – niektore boli vtipne, ine vystizne, ale vsetky ludske. Viem, ze sedenim doma sa nic nezmeni, tak nieco skusim podniknut. Mozno zoznamku, mozno viac aktivit medzi ludmi. A mozno len prestat riesit, co ma kto iny – a zacat si viac uzivat to, co mam ja.

mantilka
17. máj 2025

Autor, už si mal vzťah ? Ako dlho trval ?

mantilka
17. máj 2025
@midka

@mantilka no nemyslim, si, ze je v tomto pripade priama umernost....mnohi maju skusenosti az az.... a zdaleka to nie je zaruka vyspelosti

@midka Keď nie je žiadna skúsenosť, dozretie nemá z čoho byt. Dozrievame aj aktívnym zapájaním do života. Nikde som nepísala, že čím viac žien, tým vyspelejší.

rozkvet1
17. máj 2025

Ja si myslím že niektorí ľudia sa vydávajú strašne skoro. Napr v 23 a nižšie. Nič v zlom voči nikomu ale v dnešnej dobe by som si sakra rozmyslela za koho sa vydam. Veľa z týchto ľudí potom dopadá tak je v 30tke akebo 40tke su rozvedeni bohužiaľ s alimentami atd. Buď rad že je to ako to je ved si muž ty môžeš mať dieťa aj v 40tich. Žena príde keď to budes najmenej čakát

mischy00
17. máj 2025

Jeden chlapík v inej diskusii tu na koniku, sa opísal, odfotil a možno už dnes ma večer dohodnuté kino. Skús to aj ty😉

procrastique
17. máj 2025

Neboj sa, za chvíľu chytíš druhú vlnu keď tí čo sa pobrali okolo 25ky-30tky sa budú rozvádzať, čiže do 5-10rokov ťa budú baby zháňať :D

gondyo
17. máj 2025

Ja poznám viacero mužov po 40tke bez partnerky,zatiaľ ti nič neušlo...všetko príde