Život bez varenia a pečenia
Ahojte, nie som ako iné ženy a preto mám veľký problém nájsť si partnera.
Vyzerám fajn podľa mňa, ale akonáhle sa spoznám s niekým bližšie, asi mu je zrejmé, že so mnou tvoriť rodinu nebude. V prvom rade nechcem mať deti, som už aj vo veku, že už by som ich ani nechcela mať. Od mladosti som vedela, že ja a deti nejdeme dokopy. Deti mám rada, myslím, že aj si s nimi rozumiem, ale neviem, či by som sa o nich vedela postarať / ak by ich mal partner v striedavke ) lebo.... nevarím. Nie žeby som nevedela, ale neznášam to a nemám k tomu vzťah. Áno, uvarím niečo jednoduché a rýchle kuracie, cestoviny, ryža, ale čokoľvek trvá viac ako 15 minút je pre mňa veľa. Ja som z tých čo sa veľa stravuje vonku, v reštauráciách, donáškách apd. Nepečiem. Niekedy som upiekla bábovku pred 20 rokmi a potom som skúšala cupcaky, ale inak toto nedávam. A nejem ani sladké. Čo sa týka upratovania, jasné, raz za čas. Ale mám pani, čo mi chodí raz do týždňa upratať a ja len prebehnem podlahu občas mopom a mám vždy po ruke mokré obrúsky. WC umývam každý deň. Nie som teda tá typické žena, čo má pekne vyzdobený domček, napečené, navarené, opraté, vyžehlené, deti sa hrajú na dvore so psíkom.
Všade, kde natrafím na nejakého muža toto odo mňa chce - varenie, pečenie, upratovanie, resp. to očákava od partnerky. Ja chodím do práce, chodím neskoro domov, potom idem hodinu cvičiť alebo mám anglinu a nemám záujem tráviť svoj voľný čas varením. Doma ešte často večer pracujem a pripravujem si veci na druhý deň. Ak si máš muž vybrať, či chce ženu, čo zarobí peniaze a vie sa o seba postarať alebo gazdinku, vyberie si logicky gazdinku.
A tak mi nezostáva nič iné, ako byť tá kamoška s výhodami. Ale mňa už tie výhody nebavia ako pred 10 rokmi.
Otázka znie: Sú to vydaté ženy, ktoré majú partnera a nevaria a nepečú? A napriek tomu ich manžel je s tým ok?
Ach, vzdávam to. Žite si ďalej v predstave, že rodina nedokáže fungovať ak žena nevarí, ale aspoň nemajte tú drzosť nazývať ju lenivou, keď možno toho robí 2x toľko čo vy.
@zuzana76 tak nenavarí ale to jedlo objedná, veď to je úplne jedno. Tak, ako nemusí každá žena chcieť deti, tak nemusí variť, predsa to neznamená, že umrú od hladu. Muž keby si zmyslí rezeň alebo segedín či podobné klasiky, tak tiež jedine v reštaurácii, doma by som to nerobila ani ja, ani on.
Uvariť jedlo nie je jediná možnosť ako si zabezpečiť stravu, či už sebe, alebo druhému 😀
@kaca222 nie vzdy mozes objednat, moje dieta ma napr celiakiu, su rozne intolerancie, staci len zle travenie a restaaracia ti nepomoze.
Ake putky vsetky. A preco by muz nemohol navarit, kym ona je v praci, dobre zaraba a pride domov neskoro? Preco ju necaka navarene a upratane?
Ake putky vsetky. A preco by muz nemohol navarit, kym ona je v praci, dobre zaraba a pride domov neskoro? Preco ju necaka navarene a upratane?
@kaca222 to tazko povedat, su zeny co pracuju a je kazdy den tepla vecera a nepovazuju to za nieco vynimocne, ale uplne bezne. A nielen zeny, ale aj ten chlap navari a prestriedaju sa a maju teplu veceru. Mne by ani chlieb na veceru nechutil, to je pre mna len nudzovy stav - sucha vecera.
@anonym_56d17b moze, ak to maju vymenene a je doma chlap, tak ma navarit ten chlap. Najma, ked zena zaraba. Ale mne by toto dlhodobo nevyhovovalo, teda nosit v rodine nohavice. Samozrejme, ze pracujem aj ja, ale mam kratsiu pracovnu dobu, resp flexibilnu a mozem navarit skor ako moj manzel, ten zase vari, alebo griluje cez vikend, robi bajecnu domacu tresku (tresku z obchodu nezjem), upratuje, kosi, umyva podlahu, robi vsetko co treba a ja tiez, okrem fyzicky tazkych prac.
@kaca222 tak chcela by som vidiet toho stastneho chlapa ktory by roky na stol dostaval akurat tak objednane jedlo z restauracie lebo pani hadam nebude varit…a hlavne ze si vyssie pisala o zdravom stravovani
@michaelam2 ak nechce dostavať objednané jedlo, môže si navariť sám. Ruky má😀 či vagína dodáva žene zázračné schopnosti automatického varenia?
@michaelam2 ak nechce dostavať objednané jedlo, môže si navariť sám. Ruky má😀 či vagína dodáva žene zázračné schopnosti automatického varenia?
@sparrows prosim precitaj si vsetky moje komentare, inak to nema zmysel
@anonym_autor pockaj este 2-3 roky a kup si humanoidneho robota.Aktualne, za 63k $.
Je este trochu neohrabany,ale za tie 2-3 roky ho vytuninguju,k tvojej spokojnosti.
https://www.usrobotstore.com/products/unitree-g...
Potom sa nediv,ze skoncis ako ta stara pani,co ju vyrusuje male placuce dieta nad hlavou,preto ti doporucujem kup si dom.Predides tymto problemom v starobe.Skoncis rovnako.Precitaj si tu diskusiu,a pouc sa z nej,kym mas este cas.
@subartic ženám tá emancipácia prerástla cez hlavu.Zeny sú už ako chlapi, ale málokde to potom funguje a trpia len deti, lebo sa venujú svojmu seba rozvoju a deťom nevedia ani navariť.Hlavne, že sa tu nadáva na babičky, ktoré už ani nenapecu buchty😀chlap sa chce doma cítiť príjemne a veľa z nich oželie peniaze na účte, ale chcú pohodu, láskavú starostlivu mamu a ženu.Maloktory chlap na grilovačke povie, že moja žena je riaditeľka, manažérka, ale povie daj si koláč žena upiekla je výborny.Neviem prečo sa tu z varenia, pečenia robí nadľudska činnosť.Vsetko je starosť, otrava veď kúpime, objednáme.Stare babičky sa viac starajú o domácnosť ako mladé ženy.Mojej sestre, keď nepošle svokra navarené deti jedia večer chleby a čas na to má v tom nie je problém.Deti nie su zvyknuté ani stolovat jedia po gaucoch, stolikoch v izbe.
@anonym_47b718 No však preto je stále viac rozvodov, lebo ženy prestali byť ženám, otravujú mužov.
@subartic ženám tá emancipácia prerástla cez hlavu.Zeny sú už ako chlapi, ale málokde to potom funguje a trpia len deti, lebo sa venujú svojmu seba rozvoju a deťom nevedia ani navariť.Hlavne, že sa tu nadáva na babičky, ktoré už ani nenapecu buchty😀chlap sa chce doma cítiť príjemne a veľa z nich oželie peniaze na účte, ale chcú pohodu, láskavú starostlivu mamu a ženu.Maloktory chlap na grilovačke povie, že moja žena je riaditeľka, manažérka, ale povie daj si koláč žena upiekla je výborny.Neviem prečo sa tu z varenia, pečenia robí nadľudska činnosť.Vsetko je starosť, otrava veď kúpime, objednáme.Stare babičky sa viac starajú o domácnosť ako mladé ženy.Mojej sestre, keď nepošle svokra navarené deti jedia večer chleby a čas na to má v tom nie je problém.Deti nie su zvyknuté ani stolovat jedia po gaucoch, stolikoch v izbe.
@anonym_47b718 celé generácie žien bojovali o rovnoprávnosť a niektoré ženy v súčastnosti by predsa radšej ten sporák..
Este šťastie, že máme možnosť výberu.
Chlap sa chce doma cítiť príjemne? No veď áno. A žena nie? Ta je tam len na to, aby kmitala a plnila potreby ostatných?
No, ak vám to dámy stačí...
Ono ten koláč na grilovačku zvládne upiecť aj manažérka. A aj ten muž, koniec koncov.
Všetko je o deľbe práce a SPOLUPODIELANI sa na chodbe rodiny. o prioritách rodiny.
A normálny zrelý a sebaistý chlap sa nezrúti z toho, že má navariť on, ani z toho, že má naložiť práčku, vyvesať prádlo, či uspať deti, ak žena práve nemôže.
Len je pravda, že takí nie sú všetci.. priveľa mužov je v prdeli, keď majú byť rovnocennými partnermi.
Možno synovia matiek, ktoré sa rúcajú z predstavy emancipacie.
@sisska96 nie, len stiesneny, kedze hranice máš riadne tesne..
@beronsche ved prave o tu delbu ide, ale tema je o tom, ze zakladatelka neponuka nic z tej zenskosti, ktoru jej nadejni napadnici ocakavaju. Nenavari, neuprace, deti nechce (nie, nie je zivot len o tychto domacich povinnostiach), ale co vlastne ponuka. Lebo ak zeny chcu byt emancipovane, samostatne, tak vlastne toho chlapa ani nepotrebuju. Aj emancipacia a feminizmus by mal mat nejake hranice, aby sa zo zien nestali muzi. Lebo tak ako zena hlada muza muzneho, nie zozensteleho, tak muz hlada v zene nieco zenske. A nemyslim tym mastneho upoteneho chlapa v monterkach mysliaceho si, ze aky macho je a zenu, co sa namaluje, vyoblieka a mysli si, ze v tom je jej zenskost. Zenu a chlapa robia aj ine vlastnosti. Zena ma byt jemna, chlap ma robit rozhodnutia. Privelmi emanicpovane zeny to mali vzdy tazke. Bud skoncia pri chlapovi co sa necha viest a bude malo muzny, co zase po case tie zeny bude trapit, ze musia riesit vsetko same a cele rozhodovanie je na nich. Alebo zostavaju slobodne, lebo chlapi sa ich boja a nepritahuju ich silnejsie partnerky. Alebo velmi ojedinele najdu silnejsieho jedinca, ale ten zase moze mat ine neziaduce vlastnosti ako arogancia a agresivita. Nikto nevravi, ze chlapovi odpadli vstupom do manzelstva rucicky a uz nema nic robit. Ma sa podielat na vychove deti, na domacich pracach. Ale ani zeny nesmu k tomu celemu pristupovat stylom, ved ma ruky, nech si navari. Akoby uz neexistovala ziadna radost zien z rodiny a chciet svojmu manzelovi navarit oblubene jedlo, vsetko ostatne si ten chlap dokaze kupit a zaplatit, ale jedlo nikdy nebude take ako navarene s laskou od manzelky. Moj muz dokonca aj rozozna, ked sa ponahlam a rychlo nieco urobim a povie: Toto nebolo uvarene s laskou a ma pravdu. A to ma nekritizuje, ale vie rozoznat, ked som vyvinula snahu a uvarila mu nieco, co mu chuti a s laskou.
@beronsche ved prave o tu delbu ide, ale tema je o tom, ze zakladatelka neponuka nic z tej zenskosti, ktoru jej nadejni napadnici ocakavaju. Nenavari, neuprace, deti nechce (nie, nie je zivot len o tychto domacich povinnostiach), ale co vlastne ponuka. Lebo ak zeny chcu byt emancipovane, samostatne, tak vlastne toho chlapa ani nepotrebuju. Aj emancipacia a feminizmus by mal mat nejake hranice, aby sa zo zien nestali muzi. Lebo tak ako zena hlada muza muzneho, nie zozensteleho, tak muz hlada v zene nieco zenske. A nemyslim tym mastneho upoteneho chlapa v monterkach mysliaceho si, ze aky macho je a zenu, co sa namaluje, vyoblieka a mysli si, ze v tom je jej zenskost. Zenu a chlapa robia aj ine vlastnosti. Zena ma byt jemna, chlap ma robit rozhodnutia. Privelmi emanicpovane zeny to mali vzdy tazke. Bud skoncia pri chlapovi co sa necha viest a bude malo muzny, co zase po case tie zeny bude trapit, ze musia riesit vsetko same a cele rozhodovanie je na nich. Alebo zostavaju slobodne, lebo chlapi sa ich boja a nepritahuju ich silnejsie partnerky. Alebo velmi ojedinele najdu silnejsieho jedinca, ale ten zase moze mat ine neziaduce vlastnosti ako arogancia a agresivita. Nikto nevravi, ze chlapovi odpadli vstupom do manzelstva rucicky a uz nema nic robit. Ma sa podielat na vychove deti, na domacich pracach. Ale ani zeny nesmu k tomu celemu pristupovat stylom, ved ma ruky, nech si navari. Akoby uz neexistovala ziadna radost zien z rodiny a chciet svojmu manzelovi navarit oblubene jedlo, vsetko ostatne si ten chlap dokaze kupit a zaplatit, ale jedlo nikdy nebude take ako navarene s laskou od manzelky. Moj muz dokonca aj rozozna, ked sa ponahlam a rychlo nieco urobim a povie: Toto nebolo uvarene s laskou a ma pravdu. A to ma nekritizuje, ale vie rozoznat, ked som vyvinula snahu a uvarila mu nieco, co mu chuti a s laskou.
@zuzana76 Tieto hluposti co tu pises sa nedaju citat. Zena moze byt akakolvek chce. Leniva, pracovita, emancipovana, usadena, akakolvek. Rovnako ako muz moze byt "zzenstily", upoteny macho alebo akykolvek sa rozhodne. Ved si rob co chces, urcite si najdes cielovku muzov, ktorym to bude imponovat rovnako ako si autorka najde svoju cielovku muzov. Je to uplne v pohode. Ale tieto dristy co tu pises su v 21. storoci uplne mimo akehokolvek progresivneho zmyslania. Prirovnala by som to k tomu akoby si stale presadzovala pranie v potoku namiesto pracky.
@zuzana76 Tieto hluposti co tu pises sa nedaju citat. Zena moze byt akakolvek chce. Leniva, pracovita, emancipovana, usadena, akakolvek. Rovnako ako muz moze byt "zzenstily", upoteny macho alebo akykolvek sa rozhodne. Ved si rob co chces, urcite si najdes cielovku muzov, ktorym to bude imponovat rovnako ako si autorka najde svoju cielovku muzov. Je to uplne v pohode. Ale tieto dristy co tu pises su v 21. storoci uplne mimo akehokolvek progresivneho zmyslania. Prirovnala by som to k tomu akoby si stale presadzovala pranie v potoku namiesto pracky.
@bludna ok, ja uz nehladam, ja mam manzela uz 26 rokov, spolu sme 29 rokov. Samozrejme, ze kazdy moze byt aky chce, ale nech sa nestazuje, ze nenajde cielovu skupinu na zalozenie rodiny. Naco teda hlada, ked nic neponuka, je samozrejme, ze ten, co chce partnerstvo, tak hlada nejake vlastnosti? Ja by som leniveho chlapa nechcela, tym padom nie som leniva ja, lebo co ocakavam, to musim ponukat. Inak mam plne automatizovanu domacnost, ziadne pranie v potoku sa nekona, moj muz doma vari, upratuje, maka aj okolo domu, zahrady a bazena, spolocne sa starame o deti a ja s laskou navarim a on s laskou ugriluje. Aj kolac sem-tam napecie.
@bludna ale autorka ma problem, ved vztah nema a pyta sa, ci existuju takí muzi. Je ich velmi malo, mala by hladat muza, ktory sa nechce realizovat v praci, ale bude vytvarat teplo domova, alebo rozvedeneho, ktorý uz chce len niekoho na nejake spolocne vylety, dovolenky a do postele, ale inak bude kazdy zit sam.
@bludna ok, ja uz nehladam, ja mam manzela uz 26 rokov, spolu sme 29 rokov. Samozrejme, ze kazdy moze byt aky chce, ale nech sa nestazuje, ze nenajde cielovu skupinu na zalozenie rodiny. Naco teda hlada, ked nic neponuka, je samozrejme, ze ten, co chce partnerstvo, tak hlada nejake vlastnosti? Ja by som leniveho chlapa nechcela, tym padom nie som leniva ja, lebo co ocakavam, to musim ponukat. Inak mam plne automatizovanu domacnost, ziadne pranie v potoku sa nekona, moj muz doma vari, upratuje, maka aj okolo domu, zahrady a bazena, spolocne sa starame o deti a ja s laskou navarim a on s laskou ugriluje. Aj kolac sem-tam napecie.
Ale autorka nepisala, ze hlada niekoho na zalozenie rodiny. Mozno som to prehliadla ale nevsimla som si to
Ja velmi podobny zivotny styl ako autorka. Ani netusim kde mame doma vysavac. Posledne 2 roky som nevysavala asi ani raz. Za cele 2 roky co som s mojim partnerom som mu navarila mozno 3x nejake jedlo. Aj to si nie som ista ci to nebolo menej. Jemu je to absolutne jedno ci navarim, ideme do restiky alebo si navari sam. Je to prenho uplne irelevantne, rovnako aj pre mna. Aj napriek tomu planujeme v buducnosti zalozenie rodiny. A som presvedcena o tom, ze je nas tu takych viac. Moj partner na mne ocenuje uplne ine veci, ktore su prenho dolezitejsie. Ak to mate vy s partnerom inak a napriklad si preukazujete lasku tym ako sa o seba navzajom postarate v domacnosti, tak je to tiez v pohode ale rozhodne to tak nema kazdy. Mam okolo seba vela priatelov, ktori to maju rovnako, cize nie je takych muzov tak malo ako si myslis. A teplo domova, ktore spominas, sa vobec nemusi odvijat od toho, ze jeden “musi” byt doma. Teplo domova si vedia dvaja urobit aj ked pridu z prace o 7mej domov a pri svieckach zjedia sushi z donasky.
Ale autorka nepisala, ze hlada niekoho na zalozenie rodiny. Mozno som to prehliadla ale nevsimla som si to
Ja velmi podobny zivotny styl ako autorka. Ani netusim kde mame doma vysavac. Posledne 2 roky som nevysavala asi ani raz. Za cele 2 roky co som s mojim partnerom som mu navarila mozno 3x nejake jedlo. Aj to si nie som ista ci to nebolo menej. Jemu je to absolutne jedno ci navarim, ideme do restiky alebo si navari sam. Je to prenho uplne irelevantne, rovnako aj pre mna. Aj napriek tomu planujeme v buducnosti zalozenie rodiny. A som presvedcena o tom, ze je nas tu takych viac. Moj partner na mne ocenuje uplne ine veci, ktore su prenho dolezitejsie. Ak to mate vy s partnerom inak a napriklad si preukazujete lasku tym ako sa o seba navzajom postarate v domacnosti, tak je to tiez v pohode ale rozhodne to tak nema kazdy. Mam okolo seba vela priatelov, ktori to maju rovnako, cize nie je takych muzov tak malo ako si myslis. A teplo domova, ktore spominas, sa vobec nemusi odvijat od toho, ze jeden “musi” byt doma. Teplo domova si vedia dvaja urobit aj ked pridu z prace o 7mej domov a pri svieckach zjedia sushi z donasky.
@bludna mne už sa tiež pretáčajú panenky z tých drístov o ženskej a mužskej energii a o tom, aká má žena byť. Dvesto krát jej tu bolo napísané, čo ženy ako autorka dávajú do vzťahu s mužom, ale ona sa stále tvári, že jediné, čo môže žena ponúknuť je, že (s láskou) navarí, uprace, postará sa.
@bludna vážne nechápeš, alebo sa len robíš. Keď
hľadá a nevie nájsť, tak je niekde problém. Ona neponúka nič do vzťahu, ale čaká/hľadá niekoho, kto jej niečo ponúkne a hlavne nebude od nej nič očakávať “na oplátku”
A s tým progresivizmom opatrne - už je zrejmé a očividné, kam vedie
A nie, neperiem na potoku a doma varíme s mužom obaja.
@bludna mne už sa tiež pretáčajú panenky z tých drístov o ženskej a mužskej energii a o tom, aká má žena byť. Dvesto krát jej tu bolo napísané, čo ženy ako autorka dávajú do vzťahu s mužom, ale ona sa stále tvári, že jediné, čo môže žena ponúknuť je, že (s láskou) navarí, uprace, postará sa.
@kaca222 ja som praveze nikde nezachytila, co ona dava do vztahu. Len, ze sa sama o seba postara. Ale co dava do vztahu tu spominane nebolo (stale len, ze muzi si na takych zenach vazia INÉ veci) ake ine? samostatnost? rozhodovanie? To robim aj ja. Som samostatna, postaram sa sama o seba, rozhodujem sa. Problem je, ze vy si automaticky zenu, co navari, predstavujete ako puťku domacu. A to vobec nie je pravda. Ja pisem o prehnanom feminizme a o neochote urobit nieco pre partnera. O obycajnej ludskosti. Nikto nemusi varit doma, ak vam chuti restauracia je to ok. Suhlasim, ze nech si kazdy zije, ako sa jemu paci. Ale sudit chlapa, ktory chce mat doma aj domacu stravu je tiez zly pristup. Preco by nemohol? A najma, ak su v rodine aj nejake intolerancie.
hľadá a nevie nájsť, tak je niekde problém. Ona neponúka nič do vzťahu, ale čaká/hľadá niekoho, kto jej niečo ponúkne a hlavne nebude od nej nič očakávať “na oplátku”
@sisaka prečo píšeš, že neponúka nič do vzťahu? Bože, vy vidíte len hrnce, mop a deti. To nie je všetko.
Ale ste to celé zase nahnali do extrému, milé dievky. Fakt, nestačím sa čudovať :D Akoby bola len čierna a biela, buď "puťka" alebo feministka. Feminizmus sa varenia a starania o deti netýka ani v najmenšom, pre vašu info 🙂
Ale ste to celé zase nahnali do extrému, milé dievky. Fakt, nestačím sa čudovať :D Akoby bola len čierna a biela, buď "puťka" alebo feministka. Feminizmus sa varenia a starania o deti netýka ani v najmenšom, pre vašu info 🙂
@drahomirrra tiež pozerám 😁. Ked nenavarím ,neporiadim atď ,som buď feministka alebo "darebná" žena. Keď navarím ,upracem atď ,som buď "puťka" alebo nezávislá žena ... "tak si Karle vyber" 😂.
@sisaka Autorka predsa napisala co do vztahu moze dat a aj to co ocakava. Popisala to celkom presne v dalsich komentaroch. Vies si dohladat 💁♀️
@zuzana76 Co je prehnany feminizmus, prosim ta? 😀 Ty znova vychadzas len zo svojho pohladu na vec a uplne odmietas, ze dnesne vztahy mozu mat aj inu dynamiku aku poznas ty. Ja pre mojho partnera urobim vela veci ale nerobim prenho nic kvoli comu by som sa musela vyslovene obetovat alebo obmedzovat. Rovnako to neocakavam od neho.
@bludna inak, ked tak spominam, tak ked sme sa vzali /teda od tych 23-28 rokov) zhruba, som nevarila doma velmi ani ja, boli sme bezdetní, v sobotu sme chodili ku svokrovcom a v nedelu k nasim a na veceru sme zjedli asi hocico. Lenze, prisli deti, vyssi vek, nejake traviace a zdravotne tazkosti a uz si bez varenia zivot predstavit neviem. Takze ano, v istom veku sa tak asi fungovat da, ale v mnohych pripadoch pride cas, ked to varenie je u mnohych nevyhnutnost. A fakt sa nechcem tocit stale len okolo toho, pretoze ano
@drahomirrra ma pravdu, ze uvadzame len same extremy. Mne islo o praobycajnu ochotu urobit nieco pre partnera. Vzdat sa niekedy aj svojho komfortu a urobit nieco pre druheho. Nic ine.
@drahomirrra viem, co je feminizmus. Ja som si nedavno robila akurat test a vyslo mi, ze som v niektorych aspektoch feministka. Ale celkovo sa snazim byt asi spravodliva aj voci muzom, nenadrzat len zenam lebo som zena.
@sisaka Autorka predsa napisala co do vztahu moze dat a aj to co ocakava. Popisala to celkom presne v dalsich komentaroch. Vies si dohladat 💁♀️
@zuzana76 Co je prehnany feminizmus, prosim ta? 😀 Ty znova vychadzas len zo svojho pohladu na vec a uplne odmietas, ze dnesne vztahy mozu mat aj inu dynamiku aku poznas ty. Ja pre mojho partnera urobim vela veci ale nerobim prenho nic kvoli comu by som sa musela vyslovene obetovat alebo obmedzovat. Rovnako to neocakavam od neho.
@bludna tak pre mna je prehnany feminizmus napr. ked sa zena rozhodne pre potrat, hoci partner s tym nesuhlasi a dieta by chcel, nejako sa stane, lebo tak zlyha ochrana alebo co a zena vyhlasi, ze jej telo, jej pravo a neberie do uvahy aj city a partnera. Napr. jedna z veci.

@michaelam2 joj nehovor za druhých prosím ťa že čo sa dá a nedá 🙂 a autorka nakoniec variť vie, ako dopísala v komentároch
@kaca222 tak chcela by som vidiet toho stastneho chlapa ktory by roky na stol dostaval akurat tak objednane jedlo z restauracie lebo pani hadam nebude varit…a hlavne ze si vyssie pisala o zdravom stravovani