Život bez varenia a pečenia
Ahojte, nie som ako iné ženy a preto mám veľký problém nájsť si partnera.
Vyzerám fajn podľa mňa, ale akonáhle sa spoznám s niekým bližšie, asi mu je zrejmé, že so mnou tvoriť rodinu nebude. V prvom rade nechcem mať deti, som už aj vo veku, že už by som ich ani nechcela mať. Od mladosti som vedela, že ja a deti nejdeme dokopy. Deti mám rada, myslím, že aj si s nimi rozumiem, ale neviem, či by som sa o nich vedela postarať / ak by ich mal partner v striedavke ) lebo.... nevarím. Nie žeby som nevedela, ale neznášam to a nemám k tomu vzťah. Áno, uvarím niečo jednoduché a rýchle kuracie, cestoviny, ryža, ale čokoľvek trvá viac ako 15 minút je pre mňa veľa. Ja som z tých čo sa veľa stravuje vonku, v reštauráciách, donáškách apd. Nepečiem. Niekedy som upiekla bábovku pred 20 rokmi a potom som skúšala cupcaky, ale inak toto nedávam. A nejem ani sladké. Čo sa týka upratovania, jasné, raz za čas. Ale mám pani, čo mi chodí raz do týždňa upratať a ja len prebehnem podlahu občas mopom a mám vždy po ruke mokré obrúsky. WC umývam každý deň. Nie som teda tá typické žena, čo má pekne vyzdobený domček, napečené, navarené, opraté, vyžehlené, deti sa hrajú na dvore so psíkom.
Všade, kde natrafím na nejakého muža toto odo mňa chce - varenie, pečenie, upratovanie, resp. to očákava od partnerky. Ja chodím do práce, chodím neskoro domov, potom idem hodinu cvičiť alebo mám anglinu a nemám záujem tráviť svoj voľný čas varením. Doma ešte často večer pracujem a pripravujem si veci na druhý deň. Ak si máš muž vybrať, či chce ženu, čo zarobí peniaze a vie sa o seba postarať alebo gazdinku, vyberie si logicky gazdinku.
A tak mi nezostáva nič iné, ako byť tá kamoška s výhodami. Ale mňa už tie výhody nebavia ako pred 10 rokmi.
Otázka znie: Sú to vydaté ženy, ktoré majú partnera a nevaria a nepečú? A napriek tomu ich manžel je s tým ok?

@subartic Videla som. Ďalšia zase chce rozvod s dobrým mužom, lebo "nezažila vášeň". A baby ju tam tľapkajú, jasné, rozveď sa, (v zásade bezdôvodne) mysli na seba, potrebuješ mať v živote naplnené potreby. Ty kokos, ja som už asi videla všetko. Mám slobodné kamošky, nech pošle baba číslo. Hneď by po ňom chňapli. Aj deti by mu dali.
@drahomirrra dnes zijeme taku dobu, ze ti, co sa maju prilis dobre, tak si nevazia jednoduche veci. Chcu vsetko to naj, ak nieco nie je dokonale a podla nich, tak automaticky zdupkaju. Mne akurat pipla na edupage synovi znamka, ze VĎAČNOSŤ a jednotka. Ľudom chyba vdacnost. Aj toto co sme tu cele opisovali, tak vidno, ako maju ludia rozne nastavene hodnoty a ponimanie konceptu lasky. Pre mna nie je laska to, ze sa citim len s partnerom dobre, ze sa spolu smejeme, ideme na vylet, dovolenku, nakup - to je pre mna spolocnost. Laska je vzajomna starostlivost jeden o druheho. Skutky lasky, ano, asi aj obeta je to v niektorych situaciach, ludi (asi najma mladych) velmi irituje slovo obeta. Mam taku zenu v rodine tiez. Akoby obetovat sa bolo zle, ved ked sa niekto obetuje v mene lasky, pre milovaneho cloveka? To je pre mna laska, nielen navsteva kina a drzanie sa za ruky. (My sa drzime za ruky aj po 29 rokoch s manzelom). A potom mi na toto odpisu, ze ake zvasty pisem v tejto modernej dobe. 😀