icon

Život po boku milenca

16. máj 2025

Mam 37. Dve deti, muž, dom, hypoteka, klasika. Navonok všetko ide – usmiata rodinka, víkendy na bicykli, raz za rok dovolenka v Chorvatsku. No vnutri… uz roky prazdno. Neha len vo forme "kup chlieb", intimita raz za stvrtrok, ak sa podari. našla som pána – milenca. stretli sme sa nahodou v práci, najprv len úsmev cez kavovar, potom pár nevinnych sprav. Zacalo to úplne nevinne – obedy, dotyky pohladom, až to prerastlo do noci v hoteli. a potom dalsia. a dalsia.
Nie je to láska, aspoň si to hovorím. Alebo je? On má tiež rodinu. Ale je iny. Pocúva ma. V posteli som zrazu žena, nie len niekto, kto nahadze pradlo do pračky a veceru na stôl.Mám vycitky. Ale zároveň sa konečne cítim živa.

Strana
z3
bruno1
16. máj 2025
@julia_romeo

@bruno1 Zaujimave, ako co vselico dokaze niekto z par viet vyvodit.. Ak ti to evokuje Jehovistov, asi je to skor o tvojich skusenostiach nez o mojich slovach. Ludia casto vidia to, co si tam sami dosadia – niekto text, niekto vyznamy, ktore tam nikdy neboli.

A to je v poriadku. Len to potom skus nepredavat ako fakty. Nie kazdy, kto pouziva slovosled a zamysla sa nad zmyslom veci, je automaticky clen duchovneho spolku.

Ale ak je to pre niekoho prilis netypicke, chapem – kazdy ma inu mieru toho, co mu zacne pripadat „divne“. Len niektori ju maju tak nizko, ze staci slusne a empaticky formulovana veta a uz zacnu spajat body, ktore neexistuju...

@julia_romeo 🖖🖖🖖mier.

777januska777
17. máj 2025
@julia_romeo

Tvoje slova su silne a uprimne. Nie si jedina, kto sa takto citi – len vacsina o tom mlci. Mnoho ludi zvonku zije „idealny zivot“, no vo vnutri maju prazdno, ticho, chlad. A ked pride niekto, kto ta vidi, pocuje, dotkne sa ta inak… nie je tazke pochopit, preco si to clovek dovoli zazit.

Nie je na nikom, aby ta sudil. Ale mozno sa oplati zamysliet: kam to cele smeruje? Aka je cena za ten kusok zivota, ktory teraz citis? A si pripravena ju zaplatit, ak pride? Nie preto, ze by bolo zle chciet viac… ale preto, ze „viac“ ma casto aj svoju druhu stranu.

Zelam ti, aby si nasla nie len unik, ale aj odpoved. Taku, ktoru unesies ty – nie tu, ktoru od teba cakaju ini.

@julia_romeo súhlasím s tebou. Moje zásady kričia, ze to co robí je zle a najradšej by som ju súdila, ale úplne súhlasím s tým co píšeš a máš úplnú pravdu, nemôžem súdiť človeka, keďže nežijem jeho život. Aj pre toto mam veľmi rada mk, ten iný pohľad na veci a to pochopenie druhých a ich konania.

dankanka
17. máj 2025

Nevieš kto si a čo chces....a na toto si nájsť milenca...skončíš len v ešte väčších sra*kach..je to zle zvolena terapia. Keď sa zacitavam teraz aj do komentárov tak mi to príde, že možno aj chces aby sa to prevalilo. Aby sa Tvoj muž konečne prebral a videl, že sa s Tebou niečo deje, videl Teba. Skús ísť na terapiu, takú ozajstnú a zisti, čo vlastne chces..

lienka.7
17. máj 2025

@autorka a co ti brani sa rozviesť a užívať si život s novým muzom/priateľom oficiálne? Ci v tom momente by milenec bol uz minulosťou?
A tiež ako sa tu podarí byt na noc mimo domova? Vymyslená služobná cesta?

1aduliatko1
18. máj 2025

Aby pani manzelka tvojho milenca nahodou nekontaktovala tvojho muza...a bude po rozpravke. Nikdy nevies, kedy to praskne.

adka176
18. máj 2025

Teraz je to pre teba krásne, ružové, ideálny, úžasný milenec, chlap, malý boh....časom vytriezvieš, (snáď skôr, ako sa niečo pokazí) a potom ti to všetko začne dochádzať....snáď to budeš vedieť spracovať a nebudeš sa trápiť....lebo asi si uvedomuješ, že takýto stav nebude udržateľný na 100 rokov, príde určite príde čas, keď začneš premýšľať, premýšľať o tom, čo ďalej, ktorým smerom sa pohnúť, ako ísť ďalej....rozmýšľať, či to má zmysel, ako dlho to bude mať zmysel a prečo vôbec toto všetko....a vtedy to príde budeš sa musieť pre niečo rozhodnúť (ak to náhodou dovtedy nerozhodne za teba niekto iný, a rozhodne ako nebudeš chcieť ) rozhodnutia bývajú ťažké, lebo nie vždy je jasné hneď od začiatku, či to rozhodnutie je správne....vždy máš možnosť vybrať si život, vždy máš možnosť sa rozhodnúť, treba na to, ale byť vždy silný a rozhodnúť sa v pravý čas....tak, aby nebolo niekedy neskoro....prajem ti skoré správne rozhodnutia....a skoré vytiezvenia a aby si nepadla na hubu, lebo to dokáže veľmi bolieť ...držím palce

veronicka1901
18. máj 2025
@rusalkablack

@veronicka1901 Prečo v noci ? Sex sa dá robiť iba potme ? Robím na hoteli, a často tam pride poobede párik na 2 hodiny.

@rusalkablack lebo autorka píše, že to prerástlo až na noci v hoteli, preto moja otázka, či doma v noci nikomu nechýba. Akože je mi jasné, že sa vedia stretávat aj cez deň, ale sama to takto uviedla.

1aduliatko1
18. máj 2025
@veronicka1901

@rusalkablack lebo autorka píše, že to prerástlo až na noci v hoteli, preto moja otázka, či doma v noci nikomu nechýba. Akože je mi jasné, že sa vedia stretávat aj cez deň, ale sama to takto uviedla.

@veronicka1901 ja si tiez neviem predstavit ze v noci nie som doma..neviem klamat, neviem, co by som si vymyslela, ze kde som, aby mi to muz uveril 🙈

Strana
z3