icon

Život s bisexuálnym partnerom

gold_nicol
23. máj 2025

Ahojte ,máte niektorá Bi partnera a žena je hetero ? Ako máte nastavený milostný život. Partner pred vzťahom stále vyhladaval transky a žiaľ ostalo mu to aj počas vzťahu. Máme spolu ročne dieťa a odísť nechcem ale jeho nevera s ,,chlapmi" má ubíja. Má to niektorá podobne ?

Strana
z2
mrkvicka060
24. máj 2025
@gold_nicol

Veď sme sa o Tom rozprávali tak mi povedal že to robil už pred 🙄 vy ste tu niektoré naozaj zabrzdene 😀 treba vám všetko po lopate písať lebo nevieme chápať súvislosti

@gold_nicol to, ze je niekto bi- neznamena, ze ma byt promiskuitny a podvadzat... ci by bol homo- alebo hetero- , vsak to je to iste, vybral si a nema co podvadzat, ci s muzmi ci so zenami 🤦‍♀️ ci to mu chces tolerovat neveru, lebo je bi- a chyba mu chlap? tak ked budes mat hetero- muza, tak mu mozes tolerovat neveru, lebo mu chybaju ine zeny....?

karolinakr
24. máj 2025
@jaskolka

Ježkove papučky,to čo sú tu dnes za témy? Jedna rieši,že má potrebu len v dlhom kabáte počúvať zbor a hymnu bohoslovciv, druhú urážajú sviečky a teraz sa rieši nevera s transkami...😮🙈
MK stráca úroveň alebo dych....

@jaskolka to kde je s tymi bohoslovcami

sticker
karolinakr
24. máj 2025
@danniiee8

Nevera s transkami by bola pre mňa osobne horšia ako nevera so ženou. Obdivujem ťa, že si s ním dokázala mať intímny život. Možno som len príliš konzervatívna ale teda nikdy by som nešla do vzťahu s niekym, komu sa toto páči a nebodaj to aj praktizuje. Fakt nanič situácia.

@danniiee8 tak potom by si nemohla ist do vzťahu ani s Borisom Kollarom

karolinakr
24. máj 2025
@jaskolka

@jaskolka 😀 že či to je na ambulantné sledovanie 😀

alickapusinka
24. máj 2025

Ci si to vedela alebo TI tajil tak si si mala najprv zistiť predtým než si s nim išla spať.Hnus čista katastrofa len tak mimochodom čakáš na čo na nejaku pliagu kvapavku. syfilis a aids.Preboha ON spí s tebou potom s cudzou ženou sem tam potom s chlapmi ked niečo dostaneš tak sa nečuduj. Je to podraz a hnusna nevera.Toto nikto žiadna normálna žena čo ma IQ by neurobila.Fuj na grc.Pogrcala by som si ľahnuť k chlapovi ktorý spal s chlapom fuj.Tak sa chova otec rodiny ved to je hanba ako delo.Nechcem ho opustiť tvoje slova a kedy že by si ho opustila keby že dostaneš nejaku pliagu ktore sa nezbaviš do konca života. Tvoj koment že ho nechceš opustiť hovori za všetko.A ktora žena by to tolerovala mužovi/ partnerovi snad žiadna normálna. Váž si že si zdrava. Teba netrapi že ťa podviedol teba trapi že spal s chlapom toto by bolo posledna čo by ma podviedol.Preboha žena spamätaj sa a skonči toto divadlo s chlapom ktorý na teba da nejaku chorobu.Jedina zabrzdena si tu TY že toleruješ humusaka.MY sme zabrzdene TY si neni v poriadku a my sme zabrzdene.Ešte ideš mať s takým chlapom dieťa no nič asi ma dobreho čvirika. Fuj pogrcam sa cela na komplet.Už len pri tom ako som to prečitala.

misana84
25. máj 2025
@gold_nicol

Veď sme sa o Tom rozprávali tak mi povedal že to robil už pred 🙄 vy ste tu niektoré naozaj zabrzdene 😀 treba vám všetko po lopate písať lebo nevieme chápať súvislosti

@gold_nicol zeny, ktoré Ti tu píšu sú pribrzdene?Ak je toto real tak nie tie ženy sú pribrzdene ale ty si čisto mimo. Tak ako si si to zariadila, tak to máš.

Strana
z2