icon

Život s extrovertom

31. aug 2025

Zaujímalo by ma, či je niekto na tom podobne, ako ja. Neznášam oslavy, svadby, spolocenské udalosti. Vadí mi hlasná hudba, hluk , alkohol. Vypijem, tak nanajvys pripitok, aj ten citim v hlave. Tyžden sa dávam po takejto akcii do kopy. Moj muž je pravy opak extrovert, ruka do plafóna, alkohol može tiecť potokom , je ho všade. Dochadza medzi nami k nedorozumeniam a necitim sa pri ňom ako sa má parnerka citit, kedze na každej oslave ma nechá samu a on sa veselo zabava a nevidim ho aj niekoĺko hodin. Nakoniec ma nechá zaviest domov a on sa zostáva bavit a piť do samého konca.Je, správne takéto sa správanie partnera voči partnerke?

autor
2. sep 2025
@anonym_bcf4ab

Ahoj skúsim ti napísať ako je to u nás - s manželom sme spolu cez 15 rokov a u nas je on ten introvert. Každý víkend vychádza niečo, oslava, kamaráti, rodina... máme 2 deti a napriek tomu si rozumieme. Záujmi máme rozdielne a venujeme sa im. Ja chodim von s kamarátkami, na párty, do klubov, podla toho či je to vhodné beriem deti. A on príde po mňa, a zatial má doma klud a venuje sa svojmu, knihy, ziveratá, záhrada... Ked kamaráti pridu k nám pozdraví sa prehodí par slov a zas sa stratí. Čo sa týka rodinných osláv tam chodíme spolu ako rodina. "Vytrpí" tam nutné zlo, tanec s nevestou, prípitok so ženíchom a potom so svojou introvertnou povahou sa utiahne niekde do kútika, kto si k nemu prisadne tak pokecajú ale tanec od neho nečakám. Keď sú svadby kamarátov tak tam ide podla toho ako sa dohodneme boli aj také na ktoré som išla sama... Ako introvert ani odomna nepotrebuje aby som bola stále pri ňom. Chce mať svoj priestor, ja zas si nesmierne vážim, že ked ja potrebujem klud od kamarátov a od rodiny tak je tu pre mňa.

@anonym_bcf4ab Aj ja tak fungujem, ako tvoj muž, ale prišiel vek a životné obobie, keď mi začína prekážať byť vo vzťahu a napriek tomu stale sama. Je rozdiel koĺko rokov máš a ako dlho si v manželstve. Mne začina chýbat manželova pozornosť iba mne, jeho prítomnosť, podpora, istota, opora a hlavne aby som prestala byť prehliadana. Ja sa dokažem aj prisposobiť danej situaci, ale ked som aj napriek tomu na vedĺajšek koĺaji, tak sa proste citim blbo.

autor
2. sep 2025
@anonym_18d841

Tak problem je alkohol, nie jeho povaha. To ries. Mozno si to doteraz odsuvala, lebo ste mali menaie deti a mala si sa komu venovat, preto si pred tym tie oslavy "pretrpela". Teraz prisiel cas, "len vy dvaja" a je to tu, zakryvane problemy vysli na povrch.

@anonym_18d841 Bohužiaĺ to je neriešiteĺné.

lienka.7
2. sep 2025

@anonym_autor správne to nie je, ale ste uplne odlišní. Bud to akceptuj alebo sa rozidte

karolina196
2. sep 2025

Ako môžete mať rovnaké hodnoty a ľúbiť sa,keď píšeš,že si stále sama...🙈

tiezjedna
2. sep 2025
@anonym_autor

Aby ste ma dobre chápali, mne nechýbaju tie akcie, ja som hyperzenzitivna introverkta, ja som spokojna vo svojom prostredi, mam rada knihy, roibim rucne prace, mam kvety zahradu , hubarcenie, prirodu len mi chyba muzska energia, ktorá by bola rovnako nastavena ako ja.

@anonym_autor ty už vlastne dávno so svojim mužom nie si, len ste si to zabudli povedať. On s tebou zjavne tiež nie...

karolina196
2. sep 2025

Dočítala som aj ostatné tvoje odpovede.Si trošku arogantná,nemyslíš?Akože,toto je iba tvoj problém!Čo sa tu navážaš do niekoho,keď ti napíše o rozvode.Veď toto musíš iba ty sama vykomunikovať s mužom,aby sa vedel prispôsobiť aj on tebe a nielen ty jemu.Si myslíš,že niekto ti tu poradí ako ho aspoň trochu zmeniť?Máš ho plné zuby,ale vrčíš tu na ženy,ktoré spomenú rozvod.Kúp si teda čárovný prútik a začaruj si ho..🙈

karolina196
2. sep 2025
@tiezjedna

@anonym_autor ty už vlastne dávno so svojim mužom nie si, len ste si to zabudli povedať. On s tebou zjavne tiež nie...

@tiezjedna Absolútne spolu nefungujú,ale nechaj ju,oni sa milujú 🙈

detickyy
2. sep 2025

@anonym_autor Určite to nie je správne. To aj sama vieš alebo aspoň tušíš. Je potrebné, aby si si to sama v sebe urovnala (nie sú potrebné tieto komentáre) a hlavne, aby ste vy dvaja spolu komunikovali. Poznám manželov (moji rodičia), u ktorých to nikdy nebolo ideálne, ale sú predsa už 43 r. stále spolu a ľúbia sa, po svojom 🙂, ale ľúbia sa. Tak nejako to je asi aj u vás.

mayflowernl
2. sep 2025
@zooeynka

To riesis po 25 rokoch? To si si este nezvykla????

@zooeynka vtedy nebol internet a diskusne fora 😅

anonym_2d9cb2
2. sep 2025

Ja to mam rovnako ako ty a viem, ze s takym partnerom by som byt nemohla, pretoze to nedokazem tolerovat. Takze hned ako som zistila, ze niekto je takyto, zo vztahu som utiekla... Ci to bolo spravne, netusim, ale odislo s tym aj vela stresu.

brigitte93
2. sep 2025

Neznasam ani ja oslavy ,svadby adt ... uz ked vidím v kalendári, ze v rodine niekto nieco oslavuje a viem ,ze určite bude rodinná oslava tak ma ide poraziť. ALE! Kvôli manželovi tam idem aby sa necitil trápne, ze nema tam manželku lebo viem ,ze chce aby som bola sním. Vždy som to nejak prežila tak skus aj ty 🙂

jana_eyre_2
3. sep 2025
@anonym_autor

Prečo kazdý dáva radu sa nekonečne krát prisposobovať extrovertovi, prečo by sa nemohol aj extrovert prisposobiť introvertovi. Veď aj ja sa chcem citiť komfortne a byt spokojná a vyrovnaná a nepremáhať sa celý zivot, už len z toho dóvodu že ma to stojí zhoršenie zdravotneho stavu.

@anonym_autor lebo extroverti sa neradi prispôsobujú introvertom.. ak v sebe nemajú introvertnu časť povahy, doslova ich to nudi k smrti, nevedia to.. ja som mala veľmi extroverneho priateľa len dva roky keď som bola čerstvo dospelá a vôbec to nebolo dobré.. absolútne sme sa k sebe nehodili.. môj muž je spoločenskejsi introvert, takže to mi úplne vyhovuje.. (resp.ambivert s introvernejsim smerovaním)

Podľa mňa je úplne normálne a prirodzené, že ťa večne prispôsobovanie sa mužovi už nebaví.. ale on s jeho povahou prístup nebude vedieť zmeniť.. možno ak sa polopatisticky porozprávate nájdete kompromis.. lenže aj keby sa tak stalo, on to asi nevydrží držať v norme, pretože ak je taký ako si podľa tvojich slov predstavujem, tak po 25tich rokoch už sa nedokáže prispôsobiť on tebe..

Ja by som nedokazala sa prispôsobovať také dlhé roky, partnerstvo má byť o rovnováhe pre obe strany.. ak ťa on vôbec nechápe ani keď sa mu to snažis vysvetliť a nerešpektuje ťa, nikdy nie je len tak s tebou, citis sa dlhodobo osamelá, tak proste vidím dve riešenia..

buď žiť rovnako ďalej, snažiť sa zvyknúť si na samotu, užívať si svoj čas so sebou, mať nejakú podobnu priateľku či kamaráta (lenže to je veľké riziko že by ti začal byť veľmi blízky) , alebo urobiť rázny krok - rozísť sa a ty by si mužskú energiu hľadala v kludnejsom mužovi čo by mal podobné záujmy ako ty..

viem, že predstava po toľkých rokoch to je veľmi nekomfortna, ale ak tvoj muž nechce sa prispôsobiť tebe ani na malú chvíľu, neviem si predstaviť iné riešenie..

autor
3. sep 2025
@brigitte93

Neznasam ani ja oslavy ,svadby adt ... uz ked vidím v kalendári, ze v rodine niekto nieco oslavuje a viem ,ze určite bude rodinná oslava tak ma ide poraziť. ALE! Kvôli manželovi tam idem aby sa necitil trápne, ze nema tam manželku lebo viem ,ze chce aby som bola sním. Vždy som to nejak prežila tak skus aj ty 🙂

@brigitte93 Prečítaj si čo som už hore vyššie napísala. Ja toto robím célý život. Prekonávam svoj diskomfort a prispósobujem sa, ale ver že pride obdobie v živote ženy, že už toho ďalej nie je schopná, nakoĺko sa pridružia zdravotné komplikácie, ktoré vychádzajú z menopauzy nekutočná unava a podráždenosť.

autor
3. sep 2025
@mayflowernl

@zooeynka vtedy nebol internet a diskusne fora 😅

@mayflowernl Predstav si, že bol aj internet aj diskusne fora boli. Ja som písala povodne prečo zakladam tuto diskusiu. Povodný zámer bol nájst podobne nastavrnych ĺudí, ako im to funguje ako sa dokážu zladiť a tolerovat. Cely moj póvodný nazov, mi administrátori zmenili, ale to je tu bežne. Ak k tejto téme nemá kto co povedať z osobnej skúsenosti, budem vďačná, keď nebude reagovať,

autor
3. sep 2025
@karolina196

@tiezjedna Absolútne spolu nefungujú,ale nechaj ju,oni sa milujú 🙈

@karolina196 Ale, predstav si že mi spolu fungujeme, aj sa milujeme. Fungujeme dokonca už na takej úrovni že nám stači sa na seba pozrieť a vieme sa nacitiť, či sa odohráva v o vnutri nás.Však predsa máme vybudovanu svoju rodinu, prostredie, rodinny dom, máme spoločne záujmi, svetonázor, vieru, pohĺad na svet. Spája nás kopec prekonanych tragédii , problemou ale aj radosti, nadeje. spolupatričnosti a zodpovednosti za rodinu a členov rodiny ktorí nás potrebuju a sú nás životne odkazaní.

anonym_9ed5fc
3. sep 2025

Ahoj, necitala som všetky komentáre, lebo určite ako vždy tu kvitne zrazu samá tolerancia. Ale môj názor je ten, že je to maximálne neúctivé voči partnerke. Tiež som mala takého partnera a mne to teda veľmi prekážalo. Keď sme boli niekde pri jeho známych bol hlučný, predvádzal sa, vtipný a ja som bola úplne na druhej koľaji. Hoci sme prišli ako pár. Časom bolo vidno, že mu evidentne prekážkam v jeho zábave s kamarátmi. Keď som ho raz zobrala do mojej spoločnosti, kde skoro nikoho nepoznal bol cely čas ticho. Nevedel sa zapojiť do normálnej debaty. Ale on bol zaseknutý v cca v 18stke. Na Tvojim mieste by som takú pijatiku netolerovala. U dospelého chlapa je to maximálne niečo nechutne. Pre mňa by bol hlavne ten alkohol stopka.

anonym_b60696
3. sep 2025

Tvoj problem nie je manžel extrovert ale manžel alkoholik. Ty roky žiješ vo svojej bubline, v ktorej sa milujete citite spoločne a prekonali ste toho na tri životy. Daj už dole tie ružove okuliare a zistíš, že realita je niekde inde. Miuluješ ho a pritom si s nim nevieš predstaviť zvysok života, milujes ho a pritom si nan uz alergicka...Preco? Pretože je alkoholik. Zivot s alkoholikom je cesta do pekla. Možno keby ta v tom opojení bil, došlo by ti to skor, takze v tejto slamastike, v ktorej si nejaky ten rok, mas este stastie v nestasti, ze ked pije, tak sa zabava a nie je agresívny. Ked ho tak milujes tak bud zacni pit s nim a zabavaj sa alebo nepi ako doteraz a trp dalsich 20 rokov...

sidicek
3. sep 2025

Na to ze máš po 50ke a dosť arogantne sa tu navazas do mladších, tak by si mohla byť schopná aj vidiet svoj problém, ktorý bud vytesnujes alebo zahmlievas a to, ze máš doma alkoholika a je jedno ci extro alebo introverta ,len teda toho extroverta je viac vidiet a tu sa zanho hanbis.Keby chlastal len doma tak ti to vadi menej? Podla mna si bigotne veriaca takze rozvod je zlo, tak xo ti poradiť? Jedine to proti alkoholické liečenie.

autor
3. sep 2025
@anonym_b60696

Tvoj problem nie je manžel extrovert ale manžel alkoholik. Ty roky žiješ vo svojej bubline, v ktorej sa milujete citite spoločne a prekonali ste toho na tri životy. Daj už dole tie ružove okuliare a zistíš, že realita je niekde inde. Miuluješ ho a pritom si s nim nevieš predstaviť zvysok života, milujes ho a pritom si nan uz alergicka...Preco? Pretože je alkoholik. Zivot s alkoholikom je cesta do pekla. Možno keby ta v tom opojení bil, došlo by ti to skor, takze v tejto slamastike, v ktorej si nejaky ten rok, mas este stastie v nestasti, ze ked pije, tak sa zabava a nie je agresívny. Ked ho tak milujes tak bud zacni pit s nim a zabavaj sa alebo nepi ako doteraz a trp dalsich 20 rokov...

@anonym_b60696 Tak, vieš ale on mi oponuje, že či má v spoločnosti na oslave piť mineralku. Vieš, aka je slovenska kultura "kto nepije s nami, pije proti nám". Ja, si tiež tym že nepijem pripadám, ako nejaký odĺud, ktorý nemá čo robiť na spolocenskej udalosti s pohárom vody. Teraz, naposledy mi muž povedal že sa za mňa hambil, ze som tam sedela pri mineralke. Neviem sice, kedy sa stihol hambiť, ked pri mne bol dokopy za desať minuť za pať hodin ale on sa super zabaval skakal ruko hore do plafonu, dával si hrať pesničky, proste uputaval na seba pozornost. Mne bolo až do plaču ked som si uvedomila ako sa sprava . Večer o deviatej som sa zodvihla, ze idem domov nakoĺko mám nevyhnutne povinosti a starostlivost o chorú maminku ktorú opatrujem.Odviezol ma úplne cudzi clovek, ktoreho som prvy krat videla na tej danej oslave, nakoĺko bol veĺky lejak a oslava sa konala na odĺahlom nieste pať km od mesta bydliska. Samozrejme muz sa zostal dalej zabavať a vobec mu moja nepritomnosť neprekazala, hlavná vec, že na oslavu sme boli pozvany, ako manželia. Doviezli ho domou po polnoci v stave, že nevládal stáť na nohach. Som z neho strašne sklamaná a mam z toho vsetkéhi strašne čudne pocity.

bielasovicka
3. sep 2025

Prepáč ale na vine si ty, nie tvoj muž. Ved prečo sa neprisposobis trosku? Nečudujem sa ze ta nechá samu sedieť a on sa ide baviť. Co tam bude sedieť pri tebe ako 5 peňazí? Ved sa bav aj ty, nie ste tam len vy dvaja, treba sa pripojiť aj k ostatným, a keď to je pre teba problém tak nikam nechoď, zostaň radšej doma. No mňa by drblo keby môj muž je taky ako si ty 🤦🏻‍♀️.

anonym_292ed0
3. sep 2025

Treba riesit jeho alkoholizmus nie to ze je extrovert.

karolina196
3. sep 2025

@autor No,tak ja neviem.Mne sa tie veci bijú ako ich opisuješ.To je úplne jedno co ste za tie roky prežili.Dôlezité je ako sa vnímate v prítomnosti.Vy sa ľúbite,vy sa viete navnímať.A v čom,prosím ťá?V sexe?Vy máte vnímanie každý úplne niekde inde.A dá sa zniest extrovert s introvertom.Pokial sa chlap potrebuje zabávat na oslavách,tak mu to neber.Komunikuj tam s inými,s ktorými sa to dá a jeho nechaj žiť.Ale pokial ho poriadne nevidíš ani doma,tak ako si to písala,váš vzťah je už dávno mŕtvy.A keď tu spomínaš lásku,tak sa vyjadri bližsie v čom ta láska spočíva u vás dvoch?

autor
3. sep 2025
@sidicek

Na to ze máš po 50ke a dosť arogantne sa tu navazas do mladších, tak by si mohla byť schopná aj vidiet svoj problém, ktorý bud vytesnujes alebo zahmlievas a to, ze máš doma alkoholika a je jedno ci extro alebo introverta ,len teda toho extroverta je viac vidiet a tu sa zanho hanbis.Keby chlastal len doma tak ti to vadi menej? Podla mna si bigotne veriaca takze rozvod je zlo, tak xo ti poradiť? Jedine to proti alkoholické liečenie.

@sidicek Nemyslim si, že je nieco na tom arogantne, keď niekomu, kto sa vysmieva so mňa a z mojej situacii oponujem, alebo si napisem svoj nazor. Veď si prečitaj tie príspevky na ktore som ako reagovala. Určite v tom že niekomu poviem , že je medzi nami vekovy rozdiel a treba ho brať do uvahy, vo vynášaní rozsudkov a zosmiešnovaní mňa a mojho života, nevidím ziadnu aroganciu. Nikto nevie čo druhy zaživa a cim si v zivote prešiel, ani ake má možnosti v určitej situáci.

autor
3. sep 2025
@bielasovicka

Prepáč ale na vine si ty, nie tvoj muž. Ved prečo sa neprisposobis trosku? Nečudujem sa ze ta nechá samu sedieť a on sa ide baviť. Co tam bude sedieť pri tebe ako 5 peňazí? Ved sa bav aj ty, nie ste tam len vy dvaja, treba sa pripojiť aj k ostatným, a keď to je pre teba problém tak nikam nechoď, zostaň radšej doma. No mňa by drblo keby môj muž je taky ako si ty 🤦🏻‍♀️.

@bielasovicka Ja som už písala prečitaj si celu diskusiu , že sa prisposobujem cely život. Viem sa aj baviť, aj ked to nevychadza z mojej potreby, ale určite nie som žiadny asocial. Ale som momentalne v situáci, kedy by sa patrilo brať ohĺad aj mňa a prisposobiť sa po tolkych rokoch, aj mojim obmedzeniam a potrebám, nakoĺko ja to robím celý život.

anonym_b60696
3. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_b60696 Tak, vieš ale on mi oponuje, že či má v spoločnosti na oslave piť mineralku. Vieš, aka je slovenska kultura "kto nepije s nami, pije proti nám". Ja, si tiež tym že nepijem pripadám, ako nejaký odĺud, ktorý nemá čo robiť na spolocenskej udalosti s pohárom vody. Teraz, naposledy mi muž povedal že sa za mňa hambil, ze som tam sedela pri mineralke. Neviem sice, kedy sa stihol hambiť, ked pri mne bol dokopy za desať minuť za pať hodin ale on sa super zabaval skakal ruko hore do plafonu, dával si hrať pesničky, proste uputaval na seba pozornost. Mne bolo až do plaču ked som si uvedomila ako sa sprava . Večer o deviatej som sa zodvihla, ze idem domov nakoĺko mám nevyhnutne povinosti a starostlivost o chorú maminku ktorú opatrujem.Odviezol ma úplne cudzi clovek, ktoreho som prvy krat videla na tej danej oslave, nakoĺko bol veĺky lejak a oslava sa konala na odĺahlom nieste pať km od mesta bydliska. Samozrejme muz sa zostal dalej zabavať a vobec mu moja nepritomnosť neprekazala, hlavná vec, že na oslavu sme boli pozvany, ako manželia. Doviezli ho domou po polnoci v stave, že nevládal stáť na nohach. Som z neho strašne sklamaná a mam z toho vsetkéhi strašne čudne pocity.

@anonym_autor ja ti ale rozumiem co ta skrie. To ze si na oslave vypije je ok, aj ja si na oslave vypijem, ale rozdiel je vypit si a rozdiel je stat sa pod obraz bozi. Nech si da dve tri poldeci a vybavene lenze to si on neda, pretoze ma problem s alkoholom. Ja si vypijem ale viem kedy mi staci, nepotrebujem to prehanat a skakat ako koza v 50tke tiez nemam potrebu ci triezva alebo "spolocensky unavena". A to nie som introvert. Cize problem je, ze on nema brzdu..ako alkoholici, ked zacnu, tazko im je prestat...Popíja tvoj manzel aj mimo zabav? Dava si doma nieco? Pivo, vino, tvrdy alkohol? Ci pije len na zabavach a oslavach?
ak nepije doma, mozu byt tie oslavy cisto len zamienka, aby si udrzal opat istu hladinu alkoholu. Je to zavislost, nemusi byt absolutne extrovert a jeho spravanie je cisto len vysledok promile v krvi.

aky je ked nepije? Je mlkvy?

autor
3. sep 2025
@karolina196

@autor No,tak ja neviem.Mne sa tie veci bijú ako ich opisuješ.To je úplne jedno co ste za tie roky prežili.Dôlezité je ako sa vnímate v prítomnosti.Vy sa ľúbite,vy sa viete navnímať.A v čom,prosím ťá?V sexe?Vy máte vnímanie každý úplne niekde inde.A dá sa zniest extrovert s introvertom.Pokial sa chlap potrebuje zabávat na oslavách,tak mu to neber.Komunikuj tam s inými,s ktorými sa to dá a jeho nechaj žiť.Ale pokial ho poriadne nevidíš ani doma,tak ako si to písala,váš vzťah je už dávno mŕtvy.A keď tu spomínaš lásku,tak sa vyjadri bližsie v čom ta láska spočíva u vás dvoch?

@karolina196 Prečo si myslíš že mame vnimanie uple niekde inde? Z čoho vychádzaš? Z toho ze sa rozcha dzame v jednej veci, ale vyhovujeme si a mame spolocne sto inych.

autor
3. sep 2025
@anonym_b60696

@anonym_autor ja ti ale rozumiem co ta skrie. To ze si na oslave vypije je ok, aj ja si na oslave vypijem, ale rozdiel je vypit si a rozdiel je stat sa pod obraz bozi. Nech si da dve tri poldeci a vybavene lenze to si on neda, pretoze ma problem s alkoholom. Ja si vypijem ale viem kedy mi staci, nepotrebujem to prehanat a skakat ako koza v 50tke tiez nemam potrebu ci triezva alebo "spolocensky unavena". A to nie som introvert. Cize problem je, ze on nema brzdu..ako alkoholici, ked zacnu, tazko im je prestat...Popíja tvoj manzel aj mimo zabav? Dava si doma nieco? Pivo, vino, tvrdy alkohol? Ci pije len na zabavach a oslavach?
ak nepije doma, mozu byt tie oslavy cisto len zamienka, aby si udrzal opat istu hladinu alkoholu. Je to zavislost, nemusi byt absolutne extrovert a jeho spravanie je cisto len vysledok promile v krvi.

aky je ked nepije? Je mlkvy?

@anonym_b60696 Moj muž je pivár. Takže pivo si da aj doma ale v spoločnosti aj tvrde aj vino. Teraz napriklad pil domacu ako vodu a zapijal ju este chladenyym pivom. Že vraj od smadu lebo je teplo. A ešte jedna vec, že ma normalne oslovili ludia ktorí boli učastní na tej oslave že sme manželia a toto je nepochopiteĺne aj pre nich. Takže, nie je to len mój subjektivny nazor na danu vec.

autor
3. sep 2025
@sidicek

@sidicek Som veriaca nie však bigotne ani nijako čo by mi branilo v rozvode keby mi v tom nebranili ine podstatne dóležitejšie záležitosti, ktore momentalne musim riešiť.

anonym_b60696
3. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_b60696 Moj muž je pivár. Takže pivo si da aj doma ale v spoločnosti aj tvrde aj vino. Teraz napriklad pil domacu ako vodu a zapijal ju este chladenyym pivom. Že vraj od smadu lebo je teplo. A ešte jedna vec, že ma normalne oslovili ludia ktorí boli učastní na tej oslave že sme manželia a toto je nepochopiteĺne aj pre nich. Takže, nie je to len mój subjektivny nazor na danu vec.

@anonym_autor Prepac, ale tvoj muz je alkoholik. Mrzí ma to. Poznám takého človeka a buď sa spamätá (čo v tomto veku už velmi neverím) alebo ťa zničí (ak neodídes)

autor
3. sep 2025
@anonym_b60696

@anonym_autor Prepac, ale tvoj muz je alkoholik. Mrzí ma to. Poznám takého človeka a buď sa spamätá (čo v tomto veku už velmi neverím) alebo ťa zničí (ak neodídes)

@anonym_b60696 Vieš, len v jeho očiach som tá zvláštna ja. On nemá žiadny problém, to len ja vymýšĺam. Veď, ja si myslím že kompromisy a ustretovosť by mali vynaložiť obaja partneri, nie len jeden celý svoj život podriaďovať spokojnosti toho druhého. A ja som kde. Oslava začala o druhej poobede, tak nemohol isť spolu s nami o desiatej domou? Veď sme tam prišli, ako rodina, bola s nami aj naša dcéra. To tie dve hodiny navyše bez nás mu , čo dali?