Život s mužom v netradičnom vzťahu: Tri ženy, jedna sloboda
Spoznala som zaujímavého chlapa. Žije veľmi zvláštny, no ničím zlý život. Je dávno finančne za vodou, nemá deti a svoj život si zariadil úplne po svojom a keď som ho spoznala, podľahla som mu takmer okamžite. Nebolo to o veľkých rečiach ani sľuboch, skôr o tom, aký bol, pokojný, slobodný mysľou, trochu nepredvídateľný a úplne iný ako muži, ktorých som dovtedy poznala. Od začiatku medzi nami bolo niečo zvláštne. Sme spolu a zároveň vlastne nie sme spolu. Aspoň nie tak, ako sú spolu páry, ktoré potrebujú všetko pomenovať, naplánovať a vlastniť. A čo je na tom celé najzvláštnejšie, presne toto isté sa stalo aj mne a ešte dvom ďalším ženám. Každá z nás má svoj vlastný príbeh, svoj vlastný život a ani jedna z nás pôvodne neplánovala, že to dopadne práve takto... Ani dnes presne nevieme, ako sa to celé stalo. Jednoducho sme uňho raz ostali na noc. Potom ešte na ďalšiu. A ešte jednu. Postupne sme si priniesli veci, niektoré aj dieťa, a z niečoho, čo možno na začiatku nemalo žiadne pravidlá ani jasnú budúcnosť, vznikol zvláštny spôsob spoločného života. A áno, ako už asi tušíte, sme tri. Všetky tri naraz. A všetky tri sme s ním dodnes. Vieme jedna o druhej, poznáme svoje miesto v tomto zvláštnom usporiadaní a každá z nás si v ňom našla niečo, čo jej vyhovuje. Jedna z nás žije ďaleko a jej vyhovuje dochádzať len na víkendy. Počas týždňa má svoj vlastný život a keď príde sobota, príde aj ona. Víkendy trávia spolu výletmi, varením, spoločnými raňajkami, prechádzkami, alebo len tak doma, bez potreby niečo riešiť. Pre ňu je to možno najkrajšia forma vzťahu, má blízkosť, na ktorú sa môže tešiť, ale zároveň nestratila svoju samostatnosť. Druhá je veľmi zaneprázdnená a nemá pravidelný deň, kedy prichádza. Jej život je plný povinností, a preto medzi nimi neexistuje žiadny pevný harmonogram. Stretnú sa vtedy, keď jej to vyhovuje, keď má chuť jeden na druhého a keď si na seba nájdu čas. Ich spojenie je najmä o fyzickej sexualnej blízkosti, príťažlivosti a chvíli, keď môžu na pár hodín vypnúť od všetkého ostatného. Zostane vždy do rána a potom sa opäť vráti do svojho sveta. A tretia má dieťa. Keďže ich má obe rád, venuje im počas týždňa najviac času. Je momentálne nezamestnaná a jej dcéra chodí do školy, takže možnosť byť uňho jej priniesla určitý pokoj a istotu. Pre ňu je veľmi ťažké ťahať celú domácnosť sama, zvlášť keď momentálne nemá pravidelný príjem. Uňho však našli miesto, kde môžu normálne fungovať, prespávať, tráviť bežné dni a kde sa dieťa nemusí cítiť ako hosť. A tak to nejako ťaháme spolu. Nie ako klasická rodina, nie ako klasický vzťah a možno ani nie ako niečo, čo by väčšina ľudí dokázala ľahko pochopiť. Odkedy sme dostali ponuku žiť takto, postupne sme zistili, že každá z nás v tom našla niečo, čo práve potrebovala. Jedna má spoločnosť a spoločné zážitky, druhá priestor na vášeň bez záväzkov, tretia pomoc a pocit bezpečia. Najdôležitejšie je však to, že každá z nás má stále svoju slobodnú vôľu. Môžeme si žiť vlastný život, stretávať sa s kým chceme, hľadať si niekoho iného a kedykoľvek odísť, ak by nám to prestalo vyhovovať. Nikto nikoho nevlastní. Nikto nikoho nedrží nasilu. A práve túto slobodu využívam najviac ja. Môžem spoznávať iných mužov, môžem hľadať niečo iné, môžem skúšať, či by mi život niekde inde nedal viac. Lenže popravde...? Verte mi, nie je jednoduché nájsť niečo lepšie, než mám teraz. Možno to nie je dokonalé podľa predstáv spoločnosti. Možno by niekto povedal, že je to príliš zvláštne, komplikované, alebo nepochopiteľné. Ja sa však necítim ako jedna z troch, ktorá má len tretinu jeho života. Každá z nás má s ním niečo vlastné. Niečo, čo patrí len jej. A možno práve preto to funguje. Nie preto, že by sme museli všetky chcieť to isté, ale preto, že každá z nás dostáva presne to, čo jej v tejto chvíli vyhovuje. Som jedna z troch. A napriek tomu sa necítim menej dôležitá. Necítim sa ako náhradná možnosť ani ako niekto navyše. Cítim sa slobodná. A možno práve v tom je celé tajomstvo, že niekedy život nemusí vyzerať tak, ako si predstavovali ostatní, aby bol pre nás dobrý.
@anonym_autor Toto na maturite neobstojí. Obsah o ničom a ani forma nie extra prepracovaná. Ale škola sa konečne začína a môžeš na tom ešte popracovať.
Ked sa toto donesie do usi Romany Tabakovej…sodoma gomora! Jedno dieta, tri mamy a nevlastny tatko. Morske vily uplne amaterky oproti tomuto.
@anonym_autor bezi taka relacia a polygamnej rodine. Ziadny sen hasteria sa medzi sebou casom postupne sa "rozvadzaju". Zeny su tramatizovane neskor si nasli normalneho jedneho muza. A ten chudak co ich mal tusim 8, je mi ho luto. Rozmyslam kolko ma penazi lebo tie zeny podla mna nepracuju, cely den riesia hovadiny.
@anonym_autor Toto na maturite neobstojí. Obsah o ničom a ani forma nie extra prepracovaná. Ale škola sa konečne začína a môžeš na tom ešte popracovať.
@anonym_b60470 mna na tom slohu najviac irituje to, ako o sebe pise v tretej osobe 🙈
@anonym_autor čím dlhšie som tu, tým viac mám pocit, že toto je platforma pre autorov poviedok a fantazijných príbehov 😄
to tu je nejaky teraz novy trend pisat sem tiet ovymyslene pribehy? velmi podobne tomu chlapovi co tu pisal o tom ze je kurevnik s velkymi citmi. presne rovnake. proste naco? preco? niekto nema vlastny zivot tak vymysla pribehy. vsak ale teda mila autorka napis knihu alebo co. ale aj tak tie namety su proste slabe
Ak je to reálne tak určite si "spokojná" keď máš potrebu to sem dávať alebo chceš potlapkat po pleci že super, veľa šťastia? Ale skôr podľa mňa je to blud nejakej puberťačky
@anonym_autor ja len to dieta lutujem v tomto hareme. To uz asi radsej 2 mamy.
@anonym_autor Dobre,a čo akože? Fakt som nepochopila,že prečo si to sem dala.
Poviedka,nič moc. Zapracuj na tom ešte.
@anonym_b60470 mna na tom slohu najviac irituje to, ako o sebe pise v tretej osobe 🙈
@lindusss2016 Ze😃 Asi sa odosobnila😄
to tu je nejaky teraz novy trend pisat sem tiet ovymyslene pribehy? velmi podobne tomu chlapovi co tu pisal o tom ze je kurevnik s velkymi citmi. presne rovnake. proste naco? preco? niekto nema vlastny zivot tak vymysla pribehy. vsak ale teda mila autorka napis knihu alebo co. ale aj tak tie namety su proste slabe
@pralinka25 No presne. Toto pisala ta ista.
program TLC na modrom koniku
V tomto pribehu mi chýba slovo láska
A neverím, že ani jeden z vás po tom netúži
Ale veď robte si čo chcete
@anonym_autor vieš prečo to nie dobrý príbeh, lebo málokto, teda vlastne nikto sa v ňom nenájde, nestotožní a nikomu to nič nehovorí, lebo nikto vlastne takto žiť nechce. Nemá to.drive, iskru, nič. Je to proste hnus a každý aktér tejto tragikomédie je vlastne emočne postihnutý, alebo osobnostné narušený a žije tak preto, lebo si nevie, nie je schopný pre seba zariadiť lepšie život.
Už som si myslela že,ten čo tu ponúkal ženám v núdzi bývanie za sex si konečne po dlhom predajom vypisovaní konečne našiel ženy aby si mohol uľaviť
Ale toť asi iný exot
@anonym_autor vieš prečo to nie dobrý príbeh, lebo málokto, teda vlastne nikto sa v ňom nenájde, nestotožní a nikomu to nič nehovorí, lebo nikto vlastne takto žiť nechce. Nemá to.drive, iskru, nič. Je to proste hnus a každý aktér tejto tragikomédie je vlastne emočne postihnutý, alebo osobnostné narušený a žije tak preto, lebo si nevie, nie je schopný pre seba zariadiť lepšie život.
@anonym_c34aba To si megadobre vystihla. Som akoze nepochopila, ze co mam tym 3 zenam zavidiet ci ako? 😄
Hrozne a este aj nudne a aj chore😀a este tam neboli vymenovane pohlavne choroby
Ja som prečítala len začiatok a koniec, je to nudne napísané. Nezaujalo ma to 🤷
@pralinka25 nechápem ani ja tento nový trend. Možno zamestnali na leto brigadnicku, lebo prispieva málo užívateľov. 🤔
nedočítala som, taká nôška kecov
Ok, díky za oznam, nech sa vám darí 👍
Jeej.. a teraz tu o cervenej ciapocke, prosim 😄
Uplne zbytocny vymysleny pribeh, ktory smrdi chatgpt z kilometra
Takze mate komunu, kazdy spi s kazdym a kohut vas suka jednu po druhej, ked ma chut a cas. Aka krasa, ze sa nepobijete. Nevymysleli ste nic nove, to bolo uz vo Woodstocku. Sex, drogy a rocknroll.
Po prvých vetách ma to unudilo, do konca som si len útržkovito par bodov vypichla, aby som bola v obraze.
Či už je námet na knihu, esej, slohová práca, či iný blud - nestrácaj čas.
Že je to realita, nik neuverí.
Ak sa ti to práve sníva, budíček.
V polke som mala pocit ze ste 4 ženy , este dobre , ze si to na konci upresnila , ze si jedna z tych 3 .😂 V podstate je uplne jedno , ktora z tych 3 si ty hlavne ze ste vsetky stastne spokojne a zdielate svoje kvasinky .

Harem ending. Sen skoro každého muža. 😂😂