Život s partnerom: Ako riešiť nešťastný vzťah?
Ahojte potrebujem sa vyrozprávať a možno aj pomôcť či som ja paranodiná a vadná... som s chlapom 3 roky všetko bolo super až na minulý rok pristihla som ho ako dopisuje so slečnou a šiel za ňou dosť ďaleko zámienka dával sa u nej tetovať ale neostalo to pri tom ale išlo už aj o dopisovanie a mne klamal že je v robote... od vtedy ako som na to prišla zrušil všetky soc siete... náš vzťah začal byť iný už som mu neverila no snažil sa získať monu dvoveru späť síce už to není ako predtým... ale k veci telefon nonstop pri sebe zaheslovaný naozaj všade ho má zo sebou nikdy ho len tak niekam nepoloží..posledné 3mesiace sex 2x do mesiaca nič viac pred tým to bolo iné sex sme mali aj 4x do týždňa stale tvrdí že je unaveny s práce že nevladze... chcela som bábetko ale on nie vraj nieje pripravený finančne pritom sa máme dobre ... chýba mi sex x krát sme sa o tom bavili a stále ta ista pesnicka že je unavený... som z toho nešťastná ľúbim ho... ale aj objatie alebo pusa je u nás ako výplata raz za mesiac... moje myšlienky sú že už sa mu nepáčim nepriťahujem ho a druhá verzia že má niekoho... čo mám viac robiť idem sa zblázniť...
No má niekoho. To je jasné. Pošli ho kade lahsie
Co tak sa s nim normalne porozpravat ako dvaja dospeli? Moze to byt len blba kriza, moze mat daky problem, moze to byt ina ..... hocico. Rovnako zit s niekym a stale mat pocit ze nieco neni ok zmeni aj teba a tvoje spravanie k nemu a to tiez moze mat vplyv na to kde ste teraz .....
Normálne si s ním sadni a povedz, že vidíš, že to nefunguje. Nie si šťastná, ani on. Povedz mu, že zjavne hľadá niečo iné ako ty a asi sa mu to aj darí. Ak by nie, tak by nenosil všade so sebou zaheslovaný mobil. Ukončila by som slovami, že ho máš rada a preto mu dávaš voľnosť.
A aký je dovod, že ho ľúbiš? Podviedol ťa, klamal ťa, neprejavuje ti dostatočnú pozornosť, ...no ja neviem, ale asi to lepšie nebude. Podľa mňa, pokračuje v podvádzaní, teba si drží ako istotu. Načo ti je taký chlap?
Minuly rok ta podviedol a nasdalej si s nim zostala... Normalne nemas ziadnu sebauctu
Prečo chceš mať dieťa s priateľom a nie s manželom? Ale s týmto určite nie,tento "unavený" za to nestojí,toho pošli k jeho tetovačke.
Naozaj taký život nechceš, normálne to ukonči, aj keď to nie je ľahké. Sama vidíš, že sa to opakuje zas a bude sa to znovu opakovať.
Preco by si chcela mat dieta s niekym, kto ta klamal a s najvacsou pravdepodobnostou ta teraz podvadza? Co ta pri nom drzi? Uz si ho mala davno poslat kade lahsie
@romanovasara2 rozid sa s nim. Ak to po 3 rokoch vyzera takto, ako si myslis ze to bude po 15? Po detoch?
Pokial nemate nejake velke zivotne a zdravotne problemy, tak aj ten sex musi fungovat lepsie ako pises, a duplom v mladosti a bez deti.
Ten chlap ta nechce, len je slaby, ci lenivy, sa s tebou rozist. Lebo zrejme varis, peries, upratujes, o pohodu by prisiel keby sa s tebou rozisiel.
Co tak sa s nim normalne porozpravat ako dvaja dospeli? Moze to byt len blba kriza, moze mat daky problem, moze to byt ina ..... hocico. Rovnako zit s niekym a stale mat pocit ze nieco neni ok zmeni aj teba a tvoje spravanie k nemu a to tiez moze mat vplyv na to kde ste teraz .....
@lb1984 zbal mu igelitky a kopni ho do prdele.
Čo si ty posledná handra? Veď máj trochu sebaúcty a hrdosti! Dobrá si na upratovanie, pranie, varenie pre debila? A keď sa dobre nevyburi u inej, tak máš sex aj ty? Bábätko v žiadnom prípade s takýmto chrapunom.
Muž, ktorý si ťa váži sa nechová ako kur....ník.
Tebe nevadí, že má sex s inou a potom aj s tebou? Fuj! Daj mu kopačky a uvidíš, ako sa bude vyhovárať, pretože u teba má istotu.
Možno je slečna,alebo pani aj vydatá.Pre tohto "unaveného" magora budeš celý život iba Full servis bez skutočnej lásky.
A nezblazniš sa! Hlavu hore, uľaví sa ti.
Takto žiješ v neustálom napätí.Kludne si pohovor aj so psychologičkou - sú aj on line.
Držím palce! Napíš, ako sa to vyvíja.❤️
Uz dlho je s tebou zo zotrvacnosti vratane sexu a podla priznakov ma milenku.
Dieta v ziadnom pripade, z toho by bol nervozny a definitivne by siel za milenkou.
Rozid sa s nim a najdi si ineho, ak to neurobis, budes zbytocne stracat cas.
Sama vidis,ze vas vztah sa zmenil-ze tvoj partner uz o teba zaujem nejavi.
Pusa a objatie ako odmena???
To vazne?
Ved to musi by x razy za den,len tak,uplne spontanne...
Sme spolu 18 rokov a neprejdeme okolo seba,aby sme sa aspon letmo jeden druheho nedotkli,nepohladili....proste nejake gesto naklonnosti,spolupatricnosti...
Telefon zaheslovany?
Nemusite spolu spat 10x za den...
Ani mu nemusis kontrolovat mobil...
Ale ty sama vies,ake to bolo predtym,
sama vidis kedy a aj preco sa to zmenilo.
Pocuvaj svoju intuiciu,svoj 6.zmysel a nebud hlupa!
Maj k sebe uctu.
Pozitivum:
Nie ste manzelia
Nemate deti
Cize=si uuuuuuplne slobodna.
Krivda aj sklamanie casom preboli, neboj
Ale ty zacni zit,odznova...
3 roky nie su vela oproti rokom,ktore takto este s nim premarnis a aj tak to nebude uz ono
A ver mi,ak nahodou budete predsalen mat byt spolu,budete
Zivot vzdy vsetko zariadi tak,alo ma byt...
Predpokladam, ze si sa naozaj potrebovala len vypisat a odpoved uz davno poznas. Niekde vnutri to citis, aj ked urobit ten krok nie je vobec jednoduche.
Zufalka si a budes na nom zavesena... pripadne dieta bude trpiet hlupostou rodicov...
Ma u teba asi plny servis -a tak sa chodi unaveny najest a vyspat ku tebe
Naco chces s kurevnikom dieta? Po 3 rokoch vztahu. Ty tiez nebudes velmi bystra.
A čo ak ma naozaj toho v praci veľa a ja to ukončím... dievčatá čo píšu zúflka alebo niesi moc bystrá máte pravdu možno niesom ale milujem ho a láska vie byť niekedy slepá... netvrdím že ma fyzicky podviedol napísala som že som našla ako si dopisujú po tom tetovaní že bola dotyčna akási smutna a už nadviazovali kontakt nič v štýle sex flirt... klamal mi že je v práci a bol u nej na kérke ide o princip že mal asi niečo v pláne keď mne kvoli nej klamal...
Sama vidis,ze vas vztah sa zmenil-ze tvoj partner uz o teba zaujem nejavi.
Pusa a objatie ako odmena???
To vazne?
Ved to musi by x razy za den,len tak,uplne spontanne...
Sme spolu 18 rokov a neprejdeme okolo seba,aby sme sa aspon letmo jeden druheho nedotkli,nepohladili....proste nejake gesto naklonnosti,spolupatricnosti...
Telefon zaheslovany?
Nemusite spolu spat 10x za den...
Ani mu nemusis kontrolovat mobil...
Ale ty sama vies,ake to bolo predtym,
sama vidis kedy a aj preco sa to zmenilo.
Pocuvaj svoju intuiciu,svoj 6.zmysel a nebud hlupa!
Maj k sebe uctu.
Pozitivum:
Nie ste manzelia
Nemate deti
Cize=si uuuuuuplne slobodna.
Krivda aj sklamanie casom preboli, neboj
Ale ty zacni zit,odznova...
3 roky nie su vela oproti rokom,ktore takto este s nim premarnis a aj tak to nebude uz ono
A ver mi,ak nahodou budete predsalen mat byt spolu,budete
Zivot vzdy vsetko zariadi tak,alo ma byt...
@osky toto je pekná odpoveď 🫶
@lb1984 zbal mu igelitky a kopni ho do prdele.
Čo si ty posledná handra? Veď máj trochu sebaúcty a hrdosti! Dobrá si na upratovanie, pranie, varenie pre debila? A keď sa dobre nevyburi u inej, tak máš sex aj ty? Bábätko v žiadnom prípade s takýmto chrapunom.
Muž, ktorý si ťa váži sa nechová ako kur....ník.
Tebe nevadí, že má sex s inou a potom aj s tebou? Fuj! Daj mu kopačky a uvidíš, ako sa bude vyhovárať, pretože u teba má istotu.
Možno je slečna,alebo pani aj vydatá.Pre tohto "unaveného" magora budeš celý život iba Full servis bez skutočnej lásky.
A nezblazniš sa! Hlavu hore, uľaví sa ti.
Takto žiješ v neustálom napätí.Kludne si pohovor aj so psychologičkou - sú aj on line.
Držím palce! Napíš, ako sa to vyvíja.❤️
@2691 ďakujem❤️
Skus si uvedomit ze nie je jediny na celom svete 😉

Vieš čo máš robiť...no rozísť sa