Život v partnerstve len kvôli dieťaťu: Ako to zvládate?
Žije niekto takto..ako to dávate?
@zuzubb007 len mame ho obaja veľmi radi ..a ani jeden z nás si nevie predstaviť život bez syna..
@zuzubb007 je ešte malý ma len cez rok
Prečo by jeden z vás mal byť bez neho? Ak ste normálny spravíte dohodu aby to každému vyhovovalo.
@januska12323 partner by bol veľa km od nás.. takže už by to nebolo ako keď je s ním denne
A nechcete skúsiť poradňu?ešte to zachrániť? V čom je problém?
no, osobne by som do toho nešla ak by som nechcela na vzťahu pracovať. alebo môžete spolu žiť a vychovávať dieťa, ale mať paralelné vzťahy, čo ale určite nie je cesta pre každého… sú iba tieto 3 možnosti - ostať a trápiť sa, ostať a netrápiť sa až tak a ísť od seba…
nastastie toho mojho mam stale rada. a kvoli dietatu skuste este bojovat. dolezite je v com je u vas problem????
@pseudomonas87 ako rodicia fungujeme..partner sa stara inak príkladne.. ale partnerský nefungujeme
No a čo ťa poradňa? Nechcete to vyskúšať? A čo To znamená presne že vzťah nefunguje? Nepite spolu? Nie je na teba dobrý? Pije? .....
To sa vam kedy pokazil vztah, ked mate este len take male dieta? Ako dlho ste fungovali predtym?
Nie, nema zmysel takto existovat. Ak to neviete opravit, tak co najskor od seba, kym si to dieta nebude pamat. Dieta ste planovali? Je mi cudne, ze tak skoro vam to neklape.
Co znamena ze partnersky nezijete? Je dost mozne ze tak zije kopec parov kde je rocne dieta. A je to normalne, zmenil sa vam zivot.
...žila som tak dlho a myslela si že to je správne. Keď sme sa oddelili po x rokoch, zistila som, že je to mnohokrát lepšie a mali sme tak spraviť už dávno. Aj my dvaja spolu lepšie vychádzame. Žijem v kľude, žiaden stres, žiadne hádky, vycitky. Nevratila by som to obdobie späť ani za nič. Deti si zvykli rýchlo, prispôsobili sa.

Toto nepochopím takýto život pre koho to je dobre? Ak si niekto mysli, že pre dieťa omyl, to dieťa všetko cíti a ak nevidi vzťah, držanie za ruku, bozky proste zaľúbenost, bude také aj vo svojom živote, čiže človek mu len ubližuje, nedopustila by som to a zvolila oddelený krásny život