Život v toxickom vzťahu
@indro A dalej? Co tak trosku rozpisat o co sa ti jedna? Ci len oznamenie? Deje sa to tebe, alebo? Ci ostaneme len pri nazve temy?🤔
Každý je strojcom svojho šťastia
A vzťah je výber...nie povinnosť
Ak otázka znela inak, treba ju napísať 😃
Poraďte,ako osobe ktora je v toxickom vzťahu otvoriť oči lebo všetci okolo nej vidia ze to nieje dobré iba ona to nevidi-ma klapky na ociach,a ako ju nasmerovat k rozhodnutiu aby od neho odišla,mate nejake tipy ,rady!
Poraďte,ako osobe ktora je v toxickom vzťahu otvoriť oči lebo všetci okolo nej vidia ze to nieje dobré iba ona to nevidi-ma klapky na ociach,a ako ju nasmerovat k rozhodnutiu aby od neho odišla,mate nejake tipy ,rady!
@indro Bohuzial. Na to musi prist sama. Nic jej nepomoze. Hlavne nie odhovarat. Ak ti sama nieco povie tak neutralne rozobrat problem,ale neutocit. Mysi jej to samej dojst,ze ten clovek s nou manipuluje.
@indro odhovaranie nepomôže. Pokiaľ to sama nevidí, bude slepá dokedy na to nedoplatí. Jedine jej podsúvať podobné prípady, aby sa v tom spoznala sama.

Nie je dobrý....