icon

Život vo dvojici je fajn

mateo37
26. apr 2025

Ahojte.Ako tak čítam,veľa ľudí sa cíti opustene,a veľa ľuďom chyba partner.Ja som jeden z nich.Tak ma napadlo,založiť tu nejakú tému ohľadne zoznámenia sa.🙂.Neviem,kde si mám hľadať moju spriaznenú dušu.Ak by sa tu našiel čo i len jeden pár,budem rád,že som niečo takéto založil.Takže,kto sa chce zapojiť,kľudne sem napíšte niečo o sebe,a komu sa to zapači nech dotyčnú osobu kontaktuje.
Takže,ja mám 37 rokov.Rozvedený.Pochadzam zo zap.Slovenska.Pracujuci otecko, ktorý by pre rodinu urobil všetko.Bohuzial som stretol tu nesprávnu,ale svoje deti milujem nadovšetko.Mam 180 Cm,85 kg,modré oči,hnedé vlasy.Medzi moje záľuby patrí hlavne príroda.Na vzhľade partnerky mi až tak nezáleží,hlavne nech je už vybujačena a rodinné založená.Nehladam ženskú,ktorá potrebuje každý víkend tráviť čas s kamoškami vonku ale ženu,ktorá sa venuje rodine,je verná a úprimná.
Ak by téma prekážala,zmažem ju.Držim všetkým opusteným ľuďom palce,snáď si tu niekto nájde partnera.😊

Strana
z2
maya_hi
30. apr 2025
@dzulli1980

Tak napíš, prečo si sa rozviedol ... podľa toho opisu mi to príde tak, že si partnerku chcel mať len pre seba ... no tak to nefunguje, každý potrebuje vo vzťahu kúsok slobody - nemyslím neveru, proste čas sama pre seba ... áno aj s kamoškami, svojimi koníčkami atď.

@dzulli1980 "kúsok slobody" a víkendy s kamoškami sú dve rozdielne veci 🫤 Keď má človek rodinu, deti, je prirodzené, že sa im venuje. A áno, občas niekde vypadne a je to v pohode. Ale kto nechce rodinu, nech si ju ani nezakladá

maya_hi
30. apr 2025
@yelena159

No ešte mi chlap bude hovoriť čo mám a nemám robiť. Mám rada voľnosť, čiže toto by bola red flag u teba. Ak chcem ísť s kamoškou 3x do týždňa na kafíčko, tak pôjdem na kafíčko.

@yelena159 chlap ti nemusí nič hovoriť. Ani s tebou nemusí byť 😏 Načo taký vzťah?

maya_hi
30. apr 2025
@martinmmartin

Tak co mal ten sudruh nahradnik za ktoreho ta vymenila tvoja ex co ty nemas? Uprimne , lebo len tak ta nevymenila za horsie....

@martinmmartin myslíš že tak to funguje? Aby si raz nebol prekvapený 😏

margotka17
2. máj 2025

@mateo37 no ja osobne ti držím palceky. Nájsť spriaznenú osobku je niečo ako malý zázrak v dnesnej uponáhľanej dobe.

mateo37
autor
3. máj 2025
@margotka17

@mateo37 no ja osobne ti držím palceky. Nájsť spriaznenú osobku je niečo ako malý zázrak v dnesnej uponáhľanej dobe.

@margotka17 ďakujem.A zisťujem,že máš asi pravdu.Skor to začínam považovať za nemožné 😔 Alebo len nerozumiem ženám😁

margotka17
3. máj 2025
@mateo37

@margotka17 ďakujem.A zisťujem,že máš asi pravdu.Skor to začínam považovať za nemožné 😔 Alebo len nerozumiem ženám😁

@mateo37 hmmm, občas to, čo hľadáme máme pod nosom 🫣. Hľadaj to, čo dokazes ponuknut ty, hlavne bez podmienok, aby sa žena cítila šťastne a slobodne, no zároveň zaviazaná tebe.

Strana
z2