icon

Životná situácia muža: Ako a kde nájsť milenku?

osviezovac
Dnes o 16:44

Skôr, ako ma ukameňujete, skúste sa poprechádzať v mojich topánkach.

Môj pohľad na vec, respektíve report z môjho života (muž,40r,dve deti, vzťah 15 rokov, priateľka je asexuálna. )

Pre muža s normálnym až nadpriemerným libidom je to ubíjajúce. Vedel som do čoho idem, ale myslel som si, že ju svojimi schopnosťami a proporciami zvediem na správnu cestu posteľných a iných radovánok a keď som si uvedomil, že človeka nezmeníš, tak už som sa nedokázal rozísť a potom prišli deti a rozísť sa už je nemysliteľné. Ale možno sa prejaví kríza stredného veku u mňa a svoj názor zrevidujem ,tak, ako som zmenil názor ,že mať milenku je zlé a amorálne.

Keď si muž a máš takéto podmienky a nemáš nikoho, kto Ti ten život spestrí, môže sa stať napríklad to, že keďže tvoj sexuálny život je iba masturbácia, tak v kombinácii s vekom, starosťami a stresom zistíš, že už Ti akosi nefunguje a začneš sa pýtať ,či je to natrvalo, alebo čo sa sakra stalo... Klasická kríza stredného veku u muža.

Kedysi som sa na ňu hneval, že je takáto a ja som sa hneval na seba, že som si toto sám sebe urobil výberom partnerky, ale od istého času prišlo vo mne ku stavu, že jej som odpustil, že je taká a nemôže byť iná a ja som si odpustil, že prípadná myšlienka na milenku / úlet je logické vyústenie mojej situácie, keďže okrem nehy a orgazmov si ešte potrebujem dokázať, že ako muž za niečo stojím...

Otázka znie, kde nájsť vhodnú adeptku .

Siete u mňa nefungujú. Neviem si predstaviť, že by som oslovoval ženy na FB či Insta...ani cudzie, ani svoje známe.

Pokec a iné zoznamovacie aplikácie nefungujú tiež, na pokeci dokopy nik nie je a bez fotky nemáš šancu ako muž zaujať žiadnym spôsobom (skúšal som rôzne)

V práci som šéfom. Je nemysliteľné tu si začínať.

Inak ženy nestretávam, pritom občas idem za zábavou do mesta, ale prihovárať sa ako zadaný otecko naozaj neviem, je to slizké.

Existuje napr. kategória mamičiek na ihrisku. Tu ešte skúsim popracovať 🙂

Naozaj neviem, ako zadaný so záväzkami mám baliť iné ženy ,keď viem, že drvivá väčšina žien ma odsúdi ako slizkého hada.

Ja budem naozaj vďačný za neodsúdenie - áno,presne si uvedomujem,čo môžem svojím konaním vykonať. A budem vďačný za rady, ak má niekto k tomu čo povedať.

Príde mi to tak, že jediné správne riešenie situácie je byť : úplne v pohode, uvoľnený, usmiaty, čo vlastne som a tak vlastne ani neviem vyhodnotiť, kedy prichádza k flirtu a kedy je to len bežná súčasť bežného rozhovoru, keďže som dobrý a sympatický spoločník a ženy so mnou komunikujú rady.

PS : prvý krát v živote som v ženskom kolektíve. Je to pre mňa veľmi príjemná zmena.
A nadôvažok mi najbližšia kolegyňa je nesmierne sympatická, nielen ako žena, ale aj ako človek. Práve ona spôsobila, že cítim, že by som ešte chcel niečo zažiť pred tým, ako budem beznádejne starý... Ale ona je vydatá a má deti...Ale je tam strašná chémia, ale môžem len dúfať ,že aj z jej strany, ale je to úplne jedno, ona je pre mňa zakázaná.

PS2 : samozrejme viem, že nezadané ženy sú pre mňa tabu.

Strana
z5
anonym_b63988
Dnes o 16:45

Daj si platený inzerát a potom urob konkurz.

osviezovac
autor
Dnes o 16:48

a na akej platforme sa dá dať takýto inzerát?

adri266
Dnes o 16:50

@osviezovac Neexistuje, aby toto pisal muz 🤐

osviezovac
autor
Dnes o 16:50

som ochotný Ti to dokázať.

anonym_77fdea
Dnes o 16:52

Nikto ťa neodsudzuje za to, že ti pri asexuálnej žene chýba sex. Ale. O jej asexualite si vedel ešte pred záväzkami, mohol si to ukončiť a hľadať si partnerku, ktorú nebudeš musieť podvádzať. Takto si v podstate súhlasil a odobril jej slabý vzťah k sexu a dal si jej najavo, že ho budeš tolerovať a aj napriek nemu jej budeš dobrým mužom. Chápem, že ti chýba sexuálna stránka vzťahu, nechápem ale prečo si to so ženou nechal zájsť tak ďaleko. Povedal si jej, že ti to chýba, že to potrebuješ? Snažila sa na tom nejako zapracovať?

anonym_7f018f
Dnes o 16:53
@osviezovac

som ochotný Ti to dokázať.

@osviezovac si trápny. Čo tu ako chceš týmto dokázať. Podľa mňa je toto len vtip a bavíš sa na tom. Povedz to svojej partnerke a že keď ťa odmieta tak že nech ti nájde nejakú náhradu...

anonym_2bac2b
Dnes o 16:55

Ako mlada baba sa aj kvoli tomuto obavam vztahov s muzmi, je to velmi smutne a nechcem si ani len predstavit byt v takejto situacii o niekolko rokov..

osviezovac
autor
Dnes o 16:55

Ale Ale. Samozrejme,že x krát som sa s nou o tom bavil ,ale nikdy sa nič nedalo vyriešiť s ňou. Ponukal som jej asistenciu a terapiu so psychologičkou,tantru,neviem čo...proste nechce...

Prečo som ju neopustil? Nedokázal som to. To proste vie pochopiť len ten,kto má moju povahu. Viem,že som spoluvinníkom.

anonym_08e480
Dnes o 16:56

@pr85 ty si si zalozil druhy nick dnes a zmenil vek deti? Tvoj vek sedi, pocet deti sedi, zena nechce sex tiez sedi. Akurat dnes si pisal, ze ti chyba sex.

osviezovac
autor
Dnes o 16:57

nie.

fil1p21
Dnes o 16:58
@anonym_08e480

@pr85 ty si si zalozil druhy nick dnes a zmenil vek deti? Tvoj vek sedi, pocet deti sedi, zena nechce sex tiez sedi. Akurat dnes si pisal, ze ti chyba sex.

@anonym_08e480 😂😂😂

anonym_a906dc
Dnes o 16:59
@anonym_2bac2b

Ako mlada baba sa aj kvoli tomuto obavam vztahov s muzmi, je to velmi smutne a nechcem si ani len predstavit byt v takejto situacii o niekolko rokov..

@anonym_2bac2b koľko máš rokov ?

anonym_84d5f0
Dnes o 17:00

Dobrovolne si sa odsúdil na taky zivot takže by si ho mal tak žiť a nie podvádzať zenu. Nevera je to najhoršie co môžeš zene urobiť. Navyse máloktorá zena dokaze dlhodobo fungovat ako milenka keďže mi velmi nevieme oddeliť city od sexu. Takze este aby ti nejaká milenka pekne doma nezavarila a potom ta tvoja asexualna manželka opustí aj sama ked si to ty nedokazal

anonym_49398e
Dnes o 17:00
@osviezovac

nie.

@osviezovac Ja neviem. Vypisovať takéto litánie, ospravedlňovať sa a čakať, že si ťa tu niekto všimne? Buď chlap a choď do toho sám a neťahaj celý modrý koník so sebou. Príde mi to strašne trápne.

anonym_9a0f99
Dnes o 17:01

mas dceru? ak ano predstav si ze ma muza ako ty - doprial by si jej ho? najskor si uprac doma.. ani zena nemusi byt vobec spokojna s tebou ...sadnite si porozpravajte sa a rozvedte ak to inak nejde ... a az potom si hladaj radodajky - ale lacny konicek to veru niej.. a kde take hladat - akcie pre bohatych - tam slobodne chodia hladat sugar daddy-ho .. alebo sa nauz oslovovat zeny .. flirtovat s nii a ona sa uz neaka najde

pr85
Dnes o 17:05
@fil1p21

@anonym_08e480 😂😂😂

@osviezovac Tak to sme skoro rovnako na Tom. Tiež mám 40, 2 deti, vzťah 9 rokov (z toho 5, 5 ako manželia), ale mňa by by takéto niečo ani nenapadlo. Vieš, som katolík a bral som si ju na vždy. Stále ma lubi. Radšej chcem s nou riešiť, ako jej pomôcť tým, aby sme spolu mohli začať žiť ako sa na manželov patrí.

anonym_a906dc
Dnes o 17:06
@pr85

@osviezovac Tak to sme skoro rovnako na Tom. Tiež mám 40, 2 deti, vzťah 9 rokov (z toho 5, 5 ako manželia), ale mňa by by takéto niečo ani nenapadlo. Vieš, som katolík a bral som si ju na vždy. Stále ma lubi. Radšej chcem s nou riešiť, ako jej pomôcť tým, aby sme spolu mohli začať žiť ako sa na manželov patrí.

@pr85 neskutočne ťa ľúbi 😂

pr85
Dnes o 17:08
@fil1p21

@anonym_08e480 😂😂😂

@fil1p21 Ja to nie som. Nebudem si tu zakladať ďalší profil. Ale zdá sa, že nie som jediný s podobnými k problemom. 🙂

pr85
Dnes o 17:08
@anonym_a906dc

@pr85 neskutočne ťa ľúbi 😂

@anonym_a906dc Áno, ľúbi. Ale čo o tom nejaký anonym vie.

anonym_29fd8f
Dnes o 17:10
@pr85

@anonym_a906dc Áno, ľúbi. Ale čo o tom nejaký anonym vie.

@pr85 Sám tomu neveríš. Si nešťastný chlap.Nie zlý.Trochu truhlík,ale v podstate dobrák.

pr85
Dnes o 17:11
@anonym_29fd8f

@pr85 Sám tomu neveríš. Si nešťastný chlap.Nie zlý.Trochu truhlík,ale v podstate dobrák.

@anonym_29fd8f Verím, dnes sme sa o tom rozprávali

anonym_29fd8f
Dnes o 17:13
@pr85

@anonym_29fd8f Verím, dnes sme sa o tom rozprávali

@pr85 Máš to ťažké.

fil1p21
Dnes o 17:16
@pr85

@fil1p21 Ja to nie som. Nebudem si tu zakladať ďalší profil. Ale zdá sa, že nie som jediný s podobnými k problemom. 🙂

@pr85 presne tak to vyzerá ak sa dvaja nekompatibilný ľudia zoberú.

pr85
Dnes o 17:16
@anonym_29fd8f

@pr85 Máš to ťažké.

@anonym_29fd8f To hej, ale spoločné pracujeme na Tom, aby nam to lepšie klapalo v intímnom živote.

fil1p21
Dnes o 17:17
@pr85

@anonym_29fd8f To hej, ale spoločné pracujeme na Tom, aby nam to lepšie klapalo v intímnom živote.

@pr85 ako napríklad ? Skús to rozpisať

anonym_3d31a1
Dnes o 17:17
@osviezovac

Ale Ale. Samozrejme,že x krát som sa s nou o tom bavil ,ale nikdy sa nič nedalo vyriešiť s ňou. Ponukal som jej asistenciu a terapiu so psychologičkou,tantru,neviem čo...proste nechce...

Prečo som ju neopustil? Nedokázal som to. To proste vie pochopiť len ten,kto má moju povahu. Viem,že som spoluvinníkom.

@osviezovac a ona je s tým v pohode, že chceš milenku? Lebo ak áno, tak si kľudne daj aj fotku. Ak nie , tak sa najprv rozveď a potom si užívaj.

anonym_29fd8f
Dnes o 17:18
@pr85

@pr85 Ak aj máš smolu na asexuálnu ženu, mala by to ako tvoja zákonitá manželka brať ako manželské povinnosti. Už keď to k životu nepotrebuje. Na začiatok zaviesť pravidelnosť.Dajme tomu každú druhú sobotu.Bude na to psychicky pripravená. Nech sa o tom porozráva pri spovedi s farárom.Máš právo sa toho dožadovať.

pr85
Dnes o 17:25
@anonym_29fd8f

@pr85 Ak aj máš smolu na asexuálnu ženu, mala by to ako tvoja zákonitá manželka brať ako manželské povinnosti. Už keď to k životu nepotrebuje. Na začiatok zaviesť pravidelnosť.Dajme tomu každú druhú sobotu.Bude na to psychicky pripravená. Nech sa o tom porozráva pri spovedi s farárom.Máš právo sa toho dožadovať.

@anonym_29fd8f Ja viem. Aj aj sa dozadujem, to nemaj strach.

anonym_42ad19
Dnes o 17:27

@osviezovac úbohé, dlhé sračky. Vtáka poznáš po perí, človeka, teda chlapa po reči. 👎

tiezjedna
Dnes o 17:27

@osviezovac musí to byť frustrujúce... A chápem, aj nechápem, tiež som toho názoru, že si to mal ukončiť. Napadá mi, partnerka o tvojich zámeroch vie? Neboli by ste prvý taký pár, ktorý má v týchto veciach otvorený vzťah... A ak ti môžem poradiť, na mamičky na ihrisku rovno zabudni. To je samovražda😉

Strana
z5