icon

Životná situácia muža: Ako a kde nájsť milenku?

osviezovac
Dnes o 16:44

Skôr, ako ma ukameňujete, skúste sa poprechádzať v mojich topánkach.

Môj pohľad na vec, respektíve report z môjho života (muž,40r,dve deti, vzťah 15 rokov, priateľka je asexuálna. )

Pre muža s normálnym až nadpriemerným libidom je to ubíjajúce. Vedel som do čoho idem, ale myslel som si, že ju svojimi schopnosťami a proporciami zvediem na správnu cestu posteľných a iných radovánok a keď som si uvedomil, že človeka nezmeníš, tak už som sa nedokázal rozísť a potom prišli deti a rozísť sa už je nemysliteľné. Ale možno sa prejaví kríza stredného veku u mňa a svoj názor zrevidujem ,tak, ako som zmenil názor ,že mať milenku je zlé a amorálne.

Keď si muž a máš takéto podmienky a nemáš nikoho, kto Ti ten život spestrí, môže sa stať napríklad to, že keďže tvoj sexuálny život je iba masturbácia, tak v kombinácii s vekom, starosťami a stresom zistíš, že už Ti akosi nefunguje a začneš sa pýtať ,či je to natrvalo, alebo čo sa sakra stalo... Klasická kríza stredného veku u muža.

Kedysi som sa na ňu hneval, že je takáto a ja som sa hneval na seba, že som si toto sám sebe urobil výberom partnerky, ale od istého času prišlo vo mne ku stavu, že jej som odpustil, že je taká a nemôže byť iná a ja som si odpustil, že prípadná myšlienka na milenku / úlet je logické vyústenie mojej situácie, keďže okrem nehy a orgazmov si ešte potrebujem dokázať, že ako muž za niečo stojím...

Otázka znie, kde nájsť vhodnú adeptku .

Siete u mňa nefungujú. Neviem si predstaviť, že by som oslovoval ženy na FB či Insta...ani cudzie, ani svoje známe.

Pokec a iné zoznamovacie aplikácie nefungujú tiež, na pokeci dokopy nik nie je a bez fotky nemáš šancu ako muž zaujať žiadnym spôsobom (skúšal som rôzne)

V práci som šéfom. Je nemysliteľné tu si začínať.

Inak ženy nestretávam, pritom občas idem za zábavou do mesta, ale prihovárať sa ako zadaný otecko naozaj neviem, je to slizké.

Existuje napr. kategória mamičiek na ihrisku. Tu ešte skúsim popracovať 🙂

Naozaj neviem, ako zadaný so záväzkami mám baliť iné ženy ,keď viem, že drvivá väčšina žien ma odsúdi ako slizkého hada.

Ja budem naozaj vďačný za neodsúdenie - áno,presne si uvedomujem,čo môžem svojím konaním vykonať. A budem vďačný za rady, ak má niekto k tomu čo povedať.

Príde mi to tak, že jediné správne riešenie situácie je byť : úplne v pohode, uvoľnený, usmiaty, čo vlastne som a tak vlastne ani neviem vyhodnotiť, kedy prichádza k flirtu a kedy je to len bežná súčasť bežného rozhovoru, keďže som dobrý a sympatický spoločník a ženy so mnou komunikujú rady.

PS : prvý krát v živote som v ženskom kolektíve. Je to pre mňa veľmi príjemná zmena.
A nadôvažok mi najbližšia kolegyňa je nesmierne sympatická, nielen ako žena, ale aj ako človek. Práve ona spôsobila, že cítim, že by som ešte chcel niečo zažiť pred tým, ako budem beznádejne starý... Ale ona je vydatá a má deti...Ale je tam strašná chémia, ale môžem len dúfať ,že aj z jej strany, ale je to úplne jedno, ona je pre mňa zakázaná.

PS2 : samozrejme viem, že nezadané ženy sú pre mňa tabu.

vilma7
Dnes o 17:27

A tvoja manzelka s tym suhlasi ze si ides hladat milenku? Asi tam by som zacala...stale je riziko ze sa zalubis a potom uz nebude problem sa rozvadzat?
Skor by som si poriesila tieto dve veci a potom isla dalej.

anonym_29fd8f
Dnes o 17:30
@pr85

@anonym_29fd8f Ja viem. Aj aj sa dozadujem, to nemaj strach.

@pr85 Mimochodom, poznám ukážkového katolíka, v kostole 2x za týždeň a po 30 rokoch sa prevalilo, že žil prakticky dvojitý život.Milenky a pod. Neviem,či aj svoju manželku tu na MK máš, predpokladám že áno,ale na vieru by som sa nespoliehala.Láska, viera, to je všetko pekné a hodnotné, ale bez sexu väčšina chlapov nebude.

tiezjedna
Dnes o 17:31
@vilma7

A tvoja manzelka s tym suhlasi ze si ides hladat milenku? Asi tam by som zacala...stale je riziko ze sa zalubis a potom uz nebude problem sa rozvadzat?
Skor by som si poriesila tieto dve veci a potom isla dalej.

@vilma7 píše o partnerke, takže ženatý asi nebude... Ale inak súhlas. Buď sa s ňou dohodnúť na otvorenom vzťahu, alebo - ak by nesúhlasila, čo je tiež logické - tak najskôr vzťah ukončiť a až potom hľadať inde.

anonym_ebb789
Dnes o 17:31

@osviezovac tu neexistuje to aby nešlo o vtip 😂 čo takto zobrať ženu do parovej poradne a k sexuologovi ? Ak jej zakezi na tom vztahu a chxe ho udrzat tak bude suhlasit
Ak nie tak potom naco hladat milenku ked som niekde nespokojny odidem a hotovo vybvene mozno nakoniec aj detom bude lepsie ked budete od seba

osviezovac
autor
Dnes o 17:34
@anonym_42ad19

@osviezovac úbohé, dlhé sračky. Vtáka poznáš po perí, človeka, teda chlapa po reči. 👎

@anonym_42ad19 a Teba podľa empatie.

rejka7
Dnes o 17:35

@osviezovac dnes sú všetci chlapi strašne sexuálne frustrovaní, škoda, že sú až tak frustrovaní, že sa nerozvedú a nezačnú hľadať normálne. Možno im ten manželský život ako celok nepríde až taký frustrujúci. Kto vie, ako by to videla žena dotyčného pána.

pr85
Dnes o 17:35
@anonym_29fd8f

@pr85 Mimochodom, poznám ukážkového katolíka, v kostole 2x za týždeň a po 30 rokoch sa prevalilo, že žil prakticky dvojitý život.Milenky a pod. Neviem,či aj svoju manželku tu na MK máš, predpokladám že áno,ale na vieru by som sa nespoliehala.Láska, viera, to je všetko pekné a hodnotné, ale bez sexu väčšina chlapov nebude.

@anonym_29fd8f Tak to bolo potom falošný katolík. Ja sa snažím byť verný uceniu Cirkvi (a nie vždy sa mi to podarí, ale na to máme spoveď). Milenka u mňa nehrozí aj z panickeho strachu z STI (a napr. pred HPV ťa neochráni ani kondóm). Takže tak. Sex s inou ženou nechcem, to ide proti mojím zásadám.

viestta
Dnes o 17:36

@osviezovac toto ma zaujalo "PS2 : samozrejme viem, že nezadané ženy sú pre mňa tabu." Takze ty by si len zadanu milenku chcel? Preco zadanu, aky mas na to dovod?
Fakt ma to zaujima.

osviezovac
autor
Dnes o 17:36
@tiezjedna

@osviezovac musí to byť frustrujúce... A chápem, aj nechápem, tiež som toho názoru, že si to mal ukončiť. Napadá mi, partnerka o tvojich zámeroch vie? Neboli by ste prvý taký pár, ktorý má v týchto veciach otvorený vzťah... A ak ti môžem poradiť, na mamičky na ihrisku rovno zabudni. To je samovražda😉

@tiezjedna v rámci nejakého našeho odlahčeného podpichovania tvrdí,že kludne si mám nájsť. Ale uprimne,neverím tomu,že to myslí vážne ...no a vážne sa jej spýtať ,to mi príde dosť...nepríjemné. Ale myslím,že to skúsim.

viestta
Dnes o 17:37
@rejka7

@osviezovac dnes sú všetci chlapi strašne sexuálne frustrovaní, škoda, že sú až tak frustrovaní, že sa nerozvedú a nezačnú hľadať normálne. Možno im ten manželský život ako celok nepríde až taký frustrujúci. Kto vie, ako by to videla žena dotyčného pána.

@rejka7 ja mam pocit, ze v poslednych par dnoch tu maju zraz vsetci chlapi, ktori trpia sexualnou podvyzivou. Akoze takto hromadne to tu este nebolo. Vyrojili sa ako vcielky na jar

tiezjedna
Dnes o 17:38
@osviezovac

@tiezjedna v rámci nejakého našeho odlahčeného podpichovania tvrdí,že kludne si mám nájsť. Ale uprimne,neverím tomu,že to myslí vážne ...no a vážne sa jej spýtať ,to mi príde dosť...nepríjemné. Ale myslím,že to skúsim.

@osviezovac myslíš, že by jej bolo príjemnejšie, keby sa dozvedela, že máš milenku kvoli jej frigidite?? To si fakt nemyslím... Možno keď si s ňou otvorene pohovoríš, čo ťa trápi a prečo kvôli tomu uvažuješ nad "bokovkou", tak jej docvakne, že situácia je vážna a mohla by sa nad svojím prístupom zamyslieť.

tiezjedna
@viestta

@rejka7 ja mam pocit, ze v poslednych par dnoch tu maju zraz vsetci chlapi, ktori trpia sexualnou podvyzivou. Akoze takto hromadne to tu este nebolo. Vyrojili sa ako vcielky na jar

@viestta myslíš, že admini uzavreli medzi sebou nejakú blbú stávku??😂

osviezovac
autor
@viestta

@osviezovac toto ma zaujalo "PS2 : samozrejme viem, že nezadané ženy sú pre mňa tabu." Takze ty by si len zadanu milenku chcel? Preco zadanu, aky mas na to dovod?
Fakt ma to zaujima.

@viestta pretože viem,že nezadaná žena nemá dôvod byť milenkou zadaného muža bez toho,aby tam nemala city. Jedine,ak dotyčný chlap je mimoriadne príťažlivý,čo ja nie som.

fil1p21
Dnes o 17:39
@pr85

@anonym_29fd8f Ja viem. Aj aj sa dozadujem, to nemaj strach.

@pr85 ty si sám vstúpil do takého manželstva. Nikto ťa do toho nenútil a ak si videl že jej sex nechýba tak si vôbec nemal riešiť manželstvo a potajomky myslieť že sa zmení. Vieš koľko ľudí sa dostalo do tej pasce ''myslel som si/myslela som si'' že sa to po manželstve zmení ? Nie nikto sa nezmení, proste vy nieste kompatibilný a reálne čo z toho že budeš na ňu tlačiť žeby s tebou sexovala alebo sa jej doprosovať ? Jej to proste nechýba, asexualna žena vydrží aj celý život bez sexu. Len ty sa trápiš a vidia to všetci na tomto fóre a to ti píšem ako 21 ročný chalan. Proste si neukojeny a sex ti chýba, preto si z toho nešťastný vo vnútri a môžeš hovoriť čo chceš, všetci to vidia. To len ty si myslíš že si šťastný lebo máš vieru na prvom mieste. To že ťa zanedbáva ako muža a odopiera ti sex, to ti nevadí ?

anonym_2bd41d

V uvode píšeš, ze priatelka je asexualna, v prispevkoch pises, ze si zenaty.. trochu sa v tom zorientuj

osviezovac
autor
@viestta

@viestta žeby to bolo práve tou jarou? čo mysliš?

viestta
Dnes o 17:40
@tiezjedna

@viestta myslíš, že admini uzavreli medzi sebou nejakú blbú stávku??😂

@tiezjedna ja fakt neviem, ale vyzera to, ze niekde sa prevalilo, ze mozu sem chodit beztrestne vyplakavt nad svojimi plnymi vajkami

osviezovac
autor
Dnes o 17:41
@anonym_2bd41d

V uvode píšeš, ze priatelka je asexualna, v prispevkoch pises, ze si zenaty.. trochu sa v tom zorientuj

@anonym_2bd41d po 15 rokoch a deťoch je to úplne jedno, dokonca si predstav že som bol doteraz verný a to bez papierov. :P

pr85
Dnes o 17:42
@fil1p21

@pr85 ty si sám vstúpil do takého manželstva. Nikto ťa do toho nenútil a ak si videl že jej sex nechýba tak si vôbec nemal riešiť manželstvo a potajomky myslieť že sa zmení. Vieš koľko ľudí sa dostalo do tej pasce ''myslel som si/myslela som si'' že sa to po manželstve zmení ? Nie nikto sa nezmení, proste vy nieste kompatibilný a reálne čo z toho že budeš na ňu tlačiť žeby s tebou sexovala alebo sa jej doprosovať ? Jej to proste nechýba, asexualna žena vydrží aj celý život bez sexu. Len ty sa trápiš a vidia to všetci na tomto fóre a to ti píšem ako 21 ročný chalan. Proste si neukojeny a sex ti chýba, preto si z toho nešťastný vo vnútri a môžeš hovoriť čo chceš, všetci to vidia. To len ty si myslíš že si šťastný lebo máš vieru na prvom mieste. To že ťa zanedbáva ako muža a odopiera ti sex, to ti nevadí ?

@fil1p21 My sme mali sex až po manzelstve. A prvé roky to bolo celkom OK. A s postupujúcim časom sa to začalo zhoršovať a po narodení druhého syna som na bode mrazu.

viestta
Dnes o 17:43
@osviezovac

@viestta pretože viem,že nezadaná žena nemá dôvod byť milenkou zadaného muža bez toho,aby tam nemala city. Jedine,ak dotyčný chlap je mimoriadne príťažlivý,čo ja nie som.

@osviezovac tak potom si zaplat profesionalku. Tam city nehrozia.
(Inac city hrozia aj pri zadanej, to je len tvoja naivna predstava, ze nie. Ty vies o tom, ze muzi potrebuju na sex prilezitost ale zeny dovod. A ten dovod zvycajne byvaju city, akekolvek ale okren par specialnych pripadov su tam city. Tak daj pozor aby sa ti nejaka zadana nenasackovala domov aj s detmi)

anonym_2bac2b
@anonym_a906dc

@anonym_2bac2b koľko máš rokov ?

@anonym_a906dc 23 mam.

tiezjedna
@pr85

@fil1p21 My sme mali sex až po manzelstve. A prvé roky to bolo celkom OK. A s postupujúcim časom sa to začalo zhoršovať a po narodení druhého syna som na bode mrazu.

@pr85 tak asi to ok nikdy nebolo, že... To je tak keď kupuješ mačku vo vreci😉

osviezovac
autor
Dnes o 17:45
@viestta

@osviezovac tak potom si zaplat profesionalku. Tam city nehrozia.
(Inac city hrozia aj pri zadanej, to je len tvoja naivna predstava, ze nie. Ty vies o tom, ze muzi potrebuju na sex prilezitost ale zeny dovod. A ten dovod zvycajne byvaju city, akekolvek ale okren par specialnych pripadov su tam city. Tak daj pozor aby sa ti nejaka zadana nenasackovala domov aj s detmi)

@viestta akože,predstaviť si to viem. Ale predstava,že som v daný deň tretí,či ôsmy,to je pre mňa totálna stopka.

pr85
Dnes o 17:45
@viestta

@tiezjedna ja fakt neviem, ale vyzera to, ze niekde sa prevalilo, ze mozu sem chodit beztrestne vyplakavt nad svojimi plnymi vajkami

@viestta Keď vy ženy tu môžete vyplakavať nad mužmi a vlastne nad všelijakými sprostostami, ktoré nemajú nič do cinenia s deťmi (MK je primarne portál pre matky s deťmi), tak aj my chlapi sem môžeme prijsť a posťažovať sa.

fil1p21
Dnes o 17:46
@pr85

@pr85 bože, mali ste sa spoznať v intímnej oblasti ešte pred manželstvom a až potom riešiť manželstvo 🤦‍♂️ prvé roky to bolo ok ? Veď ty si mal párkrát orál a to aj tak s kondómom. Šťastné manželstva vyzerajú inak

anonym_42ad19
Dnes o 17:46
@osviezovac

@anonym_42ad19 a Teba podľa empatie.

@osviezovac ja mám empatie dosť, bohužiaľ nie a tebou, ale s tvojou ženou.
Prečo sa ty nesprávaš empaticky voči svojej žene a tiež jej nedopraješ to, čo si chceš dopriať aj ty? Rozveď sa a neklam svoju ženu, aj ona má právo nájsť si muža, milenca ktorý ju bude milovať.

pr85
Dnes o 17:47
@osviezovac

@viestta akože,predstaviť si to viem. Ale predstava,že som v daný deň tretí,či ôsmy,to je pre mňa totálna stopka.

@osviezovac A nezabudni na pohlavné choroby. To si fakt nechceš odnikadial priniesť a vysvetľovať žene, ako si sa nakazil.

osviezovac
autor
Dnes o 17:47

Ja sa nesťažujem. Ja som sa len spýtal, ako a kde sa zoznámiť so zadanou ženou, čo hladá to čo ja. To je velký omyl,že ja sa sťažujem.

osviezovac
autor
Dnes o 17:48
@anonym_42ad19

@osviezovac ja mám empatie dosť, bohužiaľ nie a tebou, ale s tvojou ženou.
Prečo sa ty nesprávaš empaticky voči svojej žene a tiež jej nedopraješ to, čo si chceš dopriať aj ty? Rozveď sa a neklam svoju ženu, aj ona má právo nájsť si muža, milenca ktorý ju bude milovať.

@anonym_42ad19 myslím,že si nerozumieme a ani nebudeme. Dohodnime sa,že nebudeme na seba reagovať,čo Ty na to?

pr85
Dnes o 17:51
@fil1p21

@pr85 bože, mali ste sa spoznať v intímnej oblasti ešte pred manželstvom a až potom riešiť manželstvo 🤦‍♂️ prvé roky to bolo ok ? Veď ty si mal párkrát orál a to aj tak s kondómom. Šťastné manželstva vyzerajú inak

@fil1p21 Vieš mi sme katolíci (hoci je žena nepraktizuje vieru tak, ako ja), a tak to toto sme nechceli. Išlo by to proti našim pravidlám.