icon

Životná situácia muža: Ako a kde nájsť milenku?

osviezovac
29. mar 2026

Skôr, ako ma ukameňujete, skúste sa poprechádzať v mojich topánkach.

Môj pohľad na vec, respektíve report z môjho života (muž,40r,dve deti, vzťah 15 rokov, priateľka je asexuálna. )

Pre muža s normálnym až nadpriemerným libidom je to ubíjajúce. Vedel som do čoho idem, ale myslel som si, že ju svojimi schopnosťami a proporciami zvediem na správnu cestu posteľných a iných radovánok a keď som si uvedomil, že človeka nezmeníš, tak už som sa nedokázal rozísť a potom prišli deti a rozísť sa už je nemysliteľné. Ale možno sa prejaví kríza stredného veku u mňa a svoj názor zrevidujem ,tak, ako som zmenil názor ,že mať milenku je zlé a amorálne.

Keď si muž a máš takéto podmienky a nemáš nikoho, kto Ti ten život spestrí, môže sa stať napríklad to, že keďže tvoj sexuálny život je iba masturbácia, tak v kombinácii s vekom, starosťami a stresom zistíš, že už Ti akosi nefunguje a začneš sa pýtať ,či je to natrvalo, alebo čo sa sakra stalo... Klasická kríza stredného veku u muža.

Kedysi som sa na ňu hneval, že je takáto a ja som sa hneval na seba, že som si toto sám sebe urobil výberom partnerky, ale od istého času prišlo vo mne ku stavu, že jej som odpustil, že je taká a nemôže byť iná a ja som si odpustil, že prípadná myšlienka na milenku / úlet je logické vyústenie mojej situácie, keďže okrem nehy a orgazmov si ešte potrebujem dokázať, že ako muž za niečo stojím...

Otázka znie, kde nájsť vhodnú adeptku .

Siete u mňa nefungujú. Neviem si predstaviť, že by som oslovoval ženy na FB či Insta...ani cudzie, ani svoje známe.

Pokec a iné zoznamovacie aplikácie nefungujú tiež, na pokeci dokopy nik nie je a bez fotky nemáš šancu ako muž zaujať žiadnym spôsobom (skúšal som rôzne)

V práci som šéfom. Je nemysliteľné tu si začínať.

Inak ženy nestretávam, pritom občas idem za zábavou do mesta, ale prihovárať sa ako zadaný otecko naozaj neviem, je to slizké.

Existuje napr. kategória mamičiek na ihrisku. Tu ešte skúsim popracovať 🙂

Naozaj neviem, ako zadaný so záväzkami mám baliť iné ženy ,keď viem, že drvivá väčšina žien ma odsúdi ako slizkého hada.

Ja budem naozaj vďačný za neodsúdenie - áno,presne si uvedomujem,čo môžem svojím konaním vykonať. A budem vďačný za rady, ak má niekto k tomu čo povedať.

Príde mi to tak, že jediné správne riešenie situácie je byť : úplne v pohode, uvoľnený, usmiaty, čo vlastne som a tak vlastne ani neviem vyhodnotiť, kedy prichádza k flirtu a kedy je to len bežná súčasť bežného rozhovoru, keďže som dobrý a sympatický spoločník a ženy so mnou komunikujú rady.

PS : prvý krát v živote som v ženskom kolektíve. Je to pre mňa veľmi príjemná zmena.
A nadôvažok mi najbližšia kolegyňa je nesmierne sympatická, nielen ako žena, ale aj ako človek. Práve ona spôsobila, že cítim, že by som ešte chcel niečo zažiť pred tým, ako budem beznádejne starý... Ale ona je vydatá a má deti...Ale je tam strašná chémia, ale môžem len dúfať ,že aj z jej strany, ale je to úplne jedno, ona je pre mňa zakázaná.

PS2 : samozrejme viem, že nezadané ženy sú pre mňa tabu.

Strana
z19
viestta
Dnes o 14:10
@any_soj

@anonym_f68061 prečo máš potrebu ma zhadzovať? Písať, že tu trapoším? Prosím ukáž mi, kde tu písal, že mal kožný problém. Ja si myslím, že som čítala diskusiu pozorne.

@any_soj keby ta to zaujimalo, nie je problem dohladat temy, do ktorych prispel a spatne si precitat ci popisal. Zbytocne ho obhajujes. To nie je o jeho nabozenskom vyznani, to je kazdemu viac ci menej ukradnute. Je to o jeho sebeckosti a bezohladnosti k jeho manzelke. Viacere sme to citali, viacere ti to tu piseme ale ty jednoducho ides svoje. Ano, trvam na tom, ze je sebecky, bezohladny a nevnima svoju manzelku ako rovnocenneho partnera, svojpravnu osobu, ktora moze o sebe rozhodovat, moze rozhodovat o svojom zivote. Dokonca v jednej teme napisal, ze ak by sa jeho zena rozhodla pre antikoncepciu, tak sa s nou rozvedie. (toto napisal v jednej debate o vazektomii, to si celkom presne pamatam)

karolinakr
Dnes o 14:14
@viestta

@any_soj keby ta to zaujimalo, nie je problem dohladat temy, do ktorych prispel a spatne si precitat ci popisal. Zbytocne ho obhajujes. To nie je o jeho nabozenskom vyznani, to je kazdemu viac ci menej ukradnute. Je to o jeho sebeckosti a bezohladnosti k jeho manzelke. Viacere sme to citali, viacere ti to tu piseme ale ty jednoducho ides svoje. Ano, trvam na tom, ze je sebecky, bezohladny a nevnima svoju manzelku ako rovnocenneho partnera, svojpravnu osobu, ktora moze o sebe rozhodovat, moze rozhodovat o svojom zivote. Dokonca v jednej teme napisal, ze ak by sa jeho zena rozhodla pre antikoncepciu, tak sa s nou rozvedie. (toto napisal v jednej debate o vazektomii, to si celkom presne pamatam)

@viestta to si robiš prdel? to už je fanatizmus, nema to s nim lahke a ak je jej prvy a mysli si že takto to musi byť, konečná

karolinakr
Dnes o 14:15

samozrejme, že jeho žena by najlepšie vedela povedať či sa jej to pači, či nie.. v podstate som ostala bez slov

viestta
Dnes o 14:20
@karolinakr

@viestta to si robiš prdel? to už je fanatizmus, nema to s nim lahke a ak je jej prvy a mysli si že takto to musi byť, konečná

@karolinakr nech uz je jeho sexualny zivot akykolvek, keby o nom tolko nepisal, tak je kazdemu ukradnuty, Jeho zasluha je, ze sa stal "sexualnou ikonou MK" a jeho oral s kondomom je viralom. V kazdej jednej teme, kde sa len okrajovu prebera sex je. Toto uz je posadnutost, pretoze neverim, ze niekto potrebuje az tak casto citat ako ini ludia sexuju. A uz malokto verejne vypisuje taketo podrobnosti o tom svojom. To uz je zvratenost.

karolinakr
Dnes o 15:24
@viestta

@karolinakr nech uz je jeho sexualny zivot akykolvek, keby o nom tolko nepisal, tak je kazdemu ukradnuty, Jeho zasluha je, ze sa stal "sexualnou ikonou MK" a jeho oral s kondomom je viralom. V kazdej jednej teme, kde sa len okrajovu prebera sex je. Toto uz je posadnutost, pretoze neverim, ze niekto potrebuje az tak casto citat ako ini ludia sexuju. A uz malokto verejne vypisuje taketo podrobnosti o tom svojom. To uz je zvratenost.

@viestta toto si čitala? tento ma tiež dosť, od rana plače, lebo posielal peniaze frajerke, z ktorej sa vyklul podvodnik a chcel si ju vziat za ženu, teda telefon bol registrovany na mužske meno, a ked jej povedal, že sa ma k nemu prestahovat a kupit jej prsten, tak povedala, že ide predať telefon a on sa pyta, či ma čakať mesiac alebo rok, kym si kupi nový?

https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/ako-vyriesit-financne-problemy-v-partnerskom-vztahu/?page=7#post-90184535

viestta
Dnes o 15:27
@karolinakr

@viestta toto si čitala? tento ma tiež dosť, od rana plače, lebo posielal peniaze frajerke, z ktorej sa vyklul podvodnik a chcel si ju vziat za ženu, teda telefon bol registrovany na mužske meno, a ked jej povedal, že sa ma k nemu prestahovat a kupit jej prsten, tak povedala, že ide predať telefon a on sa pyta, či ma čakať mesiac alebo rok, kym si kupi nový?

@karolinakr ano, toto som citala prvu stranu a mala som dost

Strana
z19