icon

Zlá komunikácia a manipulácia vo vzťahu

17. feb 2025

Ahojte
Ide o to ze sice sa lubime velmi s partnerom ale partner sa mi zda ze ma crty antisocialnej poruchy s narcistickou

Totiz sme spolu 5 rokov a on nedokazr konunikovat o problemoch normalne. Nedokaze sa ani len vyjsdrit normalne a obvinuje mna zo vsetkeho. Pozziva stale manipulaciu a gashligting. Trvdi mi, ze on ma pravo na to aby priestor mal svoj a aby som. Ho ja stale nenahanala teledonatmi a smskami ked nie sme spolu pricom spolu byvame ale sem tam idem k rodicom proste na par tyzdnov kedze byvaju daleko. Robim z domu mozem si to dovolit. V tomto obdobi konu ikujeme cez whapy. Ja som za neustalu komunikaciu. Chcem na video s nim hovorit denne vecer aspon hodinu. A popritom cez den pisat strucne. Ale aaj to nie stale. Dnes napr sms sa o to pohadali. On vyryva tam kde netreba bez stipky empatie. Zacal mi vyhadzovat ostro na oci zvysenym tonom ze on mema cas na seba a svojw hobby ( hobby znamena byt na mobile a pozeraz reels alebo citat nieco na nete) zo nazyvs straasnymhobby. A vraj ja ho udajne kontrolujem tymi hovormi spravami a telefonatmi ze s kym je. Co je magorina lebo som to nikdy neorobila. Ako ho mozem kontrolovat cez 250 km zblaznil sa?

Strana
z3
zazka666
21. feb 2025

Kriste, nedá sa to čítať. Naprav si gramatiku a prosím ťa nepíš veľké písmená uprostred slova. Diakritiku. Neviem čo je s ním, ale ty si stíhačka

Strana
z3