Zlá komunikácia a manipulácia vo vzťahu
Ahojte
Ide o to ze sice sa lubime velmi s partnerom ale partner sa mi zda ze ma crty antisocialnej poruchy s narcistickou
Totiz sme spolu 5 rokov a on nedokazr konunikovat o problemoch normalne. Nedokaze sa ani len vyjsdrit normalne a obvinuje mna zo vsetkeho. Pozziva stale manipulaciu a gashligting. Trvdi mi, ze on ma pravo na to aby priestor mal svoj a aby som. Ho ja stale nenahanala teledonatmi a smskami ked nie sme spolu pricom spolu byvame ale sem tam idem k rodicom proste na par tyzdnov kedze byvaju daleko. Robim z domu mozem si to dovolit. V tomto obdobi konu ikujeme cez whapy. Ja som za neustalu komunikaciu. Chcem na video s nim hovorit denne vecer aspon hodinu. A popritom cez den pisat strucne. Ale aaj to nie stale. Dnes napr sms sa o to pohadali. On vyryva tam kde netreba bez stipky empatie. Zacal mi vyhadzovat ostro na oci zvysenym tonom ze on mema cas na seba a svojw hobby ( hobby znamena byt na mobile a pozeraz reels alebo citat nieco na nete) zo nazyvs straasnymhobby. A vraj ja ho udajne kontrolujem tymi hovormi spravami a telefonatmi ze s kym je. Co je magorina lebo som to nikdy neorobila. Ako ho mozem kontrolovat cez 250 km zblaznil sa?

Kriste, nedá sa to čítať. Naprav si gramatiku a prosím ťa nepíš veľké písmená uprostred slova. Diakritiku. Neviem čo je s ním, ale ty si stíhačka