Zlepší manželský sľub náš nefunkčný vzťah?
Ahojte o 3 týždne sa vydávam po 8 rokoch vzťahu , s priateľom spolu nevychádzame moc dobre lepšie povedané sme skôr spolubyvajuci ako partnery , máme 3 detičky 2r 4r a 7r.
Myslite že nám môže az manželský sľub pomôcť zlepšiť vzťah a byt spolu navždy a hlavne šťastný ?
Myslite že sa môže niečo zmeniť alebo robíme chybu
Toto som ešte nepočula vzťah nefunkčný a spolubývajúci sa idú brat...určite nie.
@laurikasarinkaq určite nie. Navyše vyhodíte peniaze za svadbu a rozvod nie je vôbec lacná záležitosť... Väčšinou svadba ešte môže zhoršiť... Lebo už sa tak ľahko neviete rozísť a tým pádom sa nesnazite...
@laurikasarinkaq zial svadbou sa to nijako nezmeni a robite chybu.
@laurikasarinkaq manzelstvo sa nerovna stastnejsi vztah. Ak Vam to nefunguje, nevydávala by som sa
@laurikasarinkaq A čo si tej susedke poradila ty?
Nie, jeden slávnostný deň, ktorý stojí obrovské prachy, zázrak vo vzťahu neurobí.
@laurikasarinkaq , aby pán potom nezačal robiť poriadky doma, že už má papier, že je jeho manželka, v jeho podaní jeho majetok, toho by som sa bála asi najviac.
@laurikasarinkaq ..ak niekto chce riest vztah, musi zacat jedine od seba,lebo len seba vie zmenit a riesit...da sa to,treba len chciet.Ak chcem aby sa doma nekricalo,sama sa stisim a ide to...atď.

@laurikasarinkaq na budúci raz použi radšej anonymnu diskusiu, budeš mat pokoj od tohto, ak používaš MK pre viac ludi.