icon

Zlý pocit z nevydareného rande

7. jún 2025

Ahojte bola som dnes s jedným chalanom s ktorym si píšem vonku a nemám z toho dobre pocity možno si to len nahováram neviem trošku som čakala, že mi prinesie aspoň ružu, ale nič...celé zle pršalo nám, išli sme si sadnúť do reštiky už kuchyňa bola zatvorená, tak sme si nič nedali.. kávu sme si chceli dať ani tu nerobili..🤦🏼‍♀️ ale rozprávali sme sa dosť vôbec reč nestála...ale boli sme vonku asi len hodinu a pol a išiel ma odviesť..uvidím či sa ozve no, ale dosť sme sa nasmiali a mali sme si čo povedať..možno si tie zlé pocity len nahováram

muchotrafka298
8. jún 2025

Ja by som ziadne kvety na prvom rande necakala, to sa dnes uz nenosi, mozno generacia 40+ este ako tak, ale mladi chalani vobec. V zivote stretnes vela ludi, s ktorymi si nesadnes, je to proste normalne. Z par hodin nevies usudit nic, len ci sa s tym clovekom citis dobre alebo nie.

terezia74
8. jún 2025

Kde ste sa zoznámili, ma zaujíma

autor
8. jún 2025
@terezia74

Kde ste sa zoznámili, ma zaujíma

@terezia74 tinder

siska53
8. jún 2025

Na prvom rande sa mi nikdy nestalo, ze by mi chalan nieco priniesol. A to som o dost starsia ako ty. Obcas na nejakom druhom-tretom. Ak ste si inak rozumeli, to, ze nebolo jedlo ci kava, by ma netrapilo. Skor pocit z toho chalana.

autor
8. jún 2025
@siska53

Na prvom rande sa mi nikdy nestalo, ze by mi chalan nieco priniesol. A to som o dost starsia ako ty. Obcas na nejakom druhom-tretom. Ak ste si inak rozumeli, to, ze nebolo jedlo ci kava, by ma netrapilo. Skor pocit z toho chalana.

@siska53 Práveže sme si rozumeli hodinu a pol sme sa mali stále o čom rozprávať aj sme sa dosť nasmiali naozaj, že sme preberali všetko čo sa dalo dokonca niekoľkokrát padol aj taký očný dlhší kontakt..mala som pocit, že mu bolo dobre len nechápem prečo sa už neozval a jeho odpoveď bola len: V jarku som zatopený...celé zle

isis234
8. jún 2025

@autorka... ..citujem,,, bola som dnes s jedným chalanom s ktorym si píšem vonku a nemám z toho dobre pocity možno si to len nahováram neviem..... V ďalšom komente píšeš inak,,, že bol milý..
Ako písali vyššie. Ísť na rande o 21 hod. a čakať, že v niektorej reštike ti uvaria večeru... hmm. zamysli sa... ale kávu Vám ešte uvariť mohli. Pršalo. mohli ste rande- stretnutie preložiť na iný deň.
Neohlásil sa ti. Písala si, že Ty mu prvá písať nebudeš a napriek tomu si mu napísala.. Odpísal, ako to On uznal za vhodné. Že ste sa nasmiali ešte nič neznamená.
Napísal, že je v jarku zatopený... prečo si mu neodpísala, či potrebuje pomoc?
Čo si ty od toho čakala? ... On bol isto rád, že ťa odviezol domov. Nič sa ti nestalo a pokojne mohol spať.

bielasovicka
8. jún 2025

Vy ste obydvaja nejakí čudni. A kto už chodí na večeru do restiky o 21.vecer pred záverečnou? Celé zle....

autor
8. jún 2025
@isis234

@autorka... ..citujem,,, bola som dnes s jedným chalanom s ktorym si píšem vonku a nemám z toho dobre pocity možno si to len nahováram neviem..... V ďalšom komente píšeš inak,,, že bol milý..
Ako písali vyššie. Ísť na rande o 21 hod. a čakať, že v niektorej reštike ti uvaria večeru... hmm. zamysli sa... ale kávu Vám ešte uvariť mohli. Pršalo. mohli ste rande- stretnutie preložiť na iný deň.
Neohlásil sa ti. Písala si, že Ty mu prvá písať nebudeš a napriek tomu si mu napísala.. Odpísal, ako to On uznal za vhodné. Že ste sa nasmiali ešte nič neznamená.
Napísal, že je v jarku zatopený... prečo si mu neodpísala, či potrebuje pomoc?
Čo si ty od toho čakala? ... On bol isto rád, že ťa odviezol domov. Nič sa ti nestalo a pokojne mohol spať.

@isis234 ja som najprv vôbec nevedela ako to "zasadnutie v jarku" myslí, tak som mu neodpísala na to nič..

bonboniera
8. jún 2025

Autorka, odhliadnuc od všetkého ostatného nechápem prečo stále riešiš “vôbec sa mi neozval”. Preboha, boli ste spolu hodinu vonku a ty polhodinu po návrate domov si nervózna ze sa neozval? Daj chlapom priestor aj keď chapem tu nervozitu 🙂 ale rozhodne im nemusíš vraj zo slušnosti písať či prišli domov. To len rada do budúcna. Na tohto zabudni tam už asi nič, sle keďže tindrujes, môžeš mať ešte veľa rande 🙂 netreba vesat hlavu kvôli jednému

mircalla
8. jún 2025

Nazov temy nemas dobry pocit. Nasledne seba aj nas 4 strany presviedcas, ze to ma nadej. Keby mu bolo dobre, ostane dlhsie, to na 100 percent. Mam par rande naslepo za sebou. Aj ja sa nasmejem, nic to neznamena. Velmi zly signal si vyslala tym navrhom rande o 21, ale nic by to aj tak nezmenilo, keby to bolo skor. A najma, chlap, co ma zaujem nebude nic riskovat s poznamkou, co je prakticky dost jasny sarkazmus a odpis. Proste neprebehla chemia...

unicornlady
8. jún 2025

Na TINDERi sa zoznamuje za účelom sexu, aspoň čo ja viem. Nie na vzťah.

autor
8. jún 2025

Potom ma ešte napadlo, že keď som sa ho pýtala či prišiel v poriadku či tá odpoveď nemohla znamenať, že zaparkoval doma akurát resp "zapadol som v jarku" kedže býva v Jarovciach neviem no

0silvia0
8. jún 2025

No tak si sa mu mozno fyzicky az tak nepacila, neprebehla iskra, stava sa... ked sa neozval, kasli uz na to a neanalyzuj.

jamidea
8. jún 2025

Tinder nie je na vztah.
O 21.00 v ba iste najdes podnik aj na jedenie aj pitie.
Hodinove rande, to ste si strasne pokecali.
Veta typu "aspon sme si pokecali" hovori za vsetko.
Ak ti nepovedal, ze sa ti ozve, tak necakaj.
Fazit: hladaj dalej a odmotaj sa.

autor
8. jún 2025
@jamidea

Tinder nie je na vztah.
O 21.00 v ba iste najdes podnik aj na jedenie aj pitie.
Hodinove rande, to ste si strasne pokecali.
Veta typu "aspon sme si pokecali" hovori za vsetko.
Ak ti nepovedal, ze sa ti ozve, tak necakaj.
Fazit: hladaj dalej a odmotaj sa.

@jamidea Myslíš, že chcel sex? Keď mi povedal aspoň sme si pokecali? Lebo neviem ako to mám vnímať..

enmery
8. jún 2025

A keby chcel len sex, tak čo?By si mu dala v nádeji, že Ťa ľúbi?Nehnevaj sa, ale analyzuješ tu kraviny.
V jednej časti Sex v meste bola scéna,kde sa Miranda bavila s jedným chlapom a ten jej povedal, že ak chlap ženu chce, ona to bude vedieť a žiadne práca atď výhovorky neexistujú, ak ich chlap má alebo sa žene neozve, proste o ňu nemá záujem. Tak jednoduché to je.
Odišiel, pretože možno cez písmenká sa mu zdalo, že že si ľahká obeť a naživo proste zistil, že tam nič nie je ani na sex ani na niečo viac rozvíjať.

deedol
8. jún 2025

autorka, nechaj to teraz tak.
cas divny, do auta by som na prvom rande nesadala, hlavne nie v BA (spominas jarovce), kde je normalna mhd, ktora chodi do noci, mohli ste sa stretnut niekde, odkial sa vies dostat. treba mysliet aj na bezpecnost.
pokec fajn, mozno ma trocha zvlastny zmysel pre humor ("aspon sme pokecali", "zatopeny v jarku"). na to posledne by som mu dala reakciu nejakeho smajla a nechala to tak. uvidis, ci sa este ozve.

mircalla
8. jún 2025
@anonym_autor

@jamidea Myslíš, že chcel sex? Keď mi povedal aspoň sme si pokecali? Lebo neviem ako to mám vnímať..

@autor Uz to neanalyzuj, cokolvek chcel, jeho spravanie na stetnuti a po nasvedcuje, ze nema zaujem

autor
8. jún 2025
@deedol

autorka, nechaj to teraz tak.
cas divny, do auta by som na prvom rande nesadala, hlavne nie v BA (spominas jarovce), kde je normalna mhd, ktora chodi do noci, mohli ste sa stretnut niekde, odkial sa vies dostat. treba mysliet aj na bezpecnost.
pokec fajn, mozno ma trocha zvlastny zmysel pre humor ("aspon sme pokecali", "zatopeny v jarku"). na to posledne by som mu dala reakciu nejakeho smajla a nechala to tak. uvidis, ci sa este ozve.

@deedol ozval sa, že sa už asi neuvidíme..lebo mu vadilo na mne dosť veci a mame celkom veľa odlisnosti..no nič idem ďalej🙂

mircalla
8. jún 2025

Aspon vies, na com si. Vzdy lepsie kruta pravda ako milosrdna loz. Je ok, ze si ludia nesadnu

autor
8. jún 2025
@mircalla

Aspon vies, na com si. Vzdy lepsie kruta pravda ako milosrdna loz. Je ok, ze si ludia nesadnu

@mircalla napísal, že som povedala nejaké vecí, ktoré sa mu nepáčili a podľa toho si na mňa spravil názor 🙈 Stáva sa poviem aj to čo nemám, ale som úprimná a vecí hovorím aspoň na rovinu..

zuzanita1609
8. jún 2025

Ma pobavilo "som zatopený v jarku" 😄,ako pokus o vtip,či? Si mu mala odpísať, "tak plávaj ďalej" 🤭.

reela
8. jún 2025

Odporucam ho aj bloknut

really8
8. jún 2025

Ja som taaak rada ze nerandim. Vsetko fajn na randicku a potom len cez pismenka, ze nieco sa mi nepacilo co si povedala a to je konec. Esteze za tych 15 rokov moj muz povedal vzdy vsetko spravne a zhodneme sa uplne na vsetkom. A samozrejme nikdy nepovedal nic co by sa mi nepacilo.

kattrin5
8. jún 2025

Teraz vidim ze napisal, to ze ste mali fun predsa neznamena ze ma zaujem. Ja som takych dates mala kopec a vela krat som uz po 2 minutach vedela z tym clovek nic nechcem. Strasne to rozoberas, ved chod von a viacerymi, uzivaj zivot a raz to pride😁

natalienka12
8. jún 2025

Autorka - nie, nic zle si nepovedala, ale fyzicky ho nepritahujes. Chlapi na zoznamke chcu len stihle prsnate krasavice. Ak taka nie si, tak mas odpoved.

bonboniera
8. jún 2025
@natalienka12

Autorka - nie, nic zle si nepovedala, ale fyzicky ho nepritahujes. Chlapi na zoznamke chcu len stihle prsnate krasavice. Ak taka nie si, tak mas odpoved.

@natalienka12 jasne, treba to zhodiť na výzor, lepšie ako si priznať ze si tých chlapov proste nezaujala …

natalienka12
8. jún 2025
@bonboniera

@natalienka12 jasne, treba to zhodiť na výzor, lepšie ako si priznať ze si tých chlapov proste nezaujala …

@bonboniera Jaaa?

mircalla
8. jún 2025
@natalienka12

@natalienka12 To si nemyslim....ale musi prebehnut chemia a sympatia. U mna sa kazdy chcel stretnut znova, nie som ani krasavica, ani to druhe...Teda je to uz x rokov a dost davno, ale nemala som pripad, zeby nemal zaujem. S jednym som 2 roky chodila s dalsim mam 2 deti, zvysok som sa uz nechcela stretnut ja

natalienka12
8. jún 2025
@mircalla

@natalienka12 To si nemyslim....ale musi prebehnut chemia a sympatia. U mna sa kazdy chcel stretnut znova, nie som ani krasavica, ani to druhe...Teda je to uz x rokov a dost davno, ale nemala som pripad, zeby nemal zaujem. S jednym som 2 roky chodila s dalsim mam 2 deti, zvysok som sa uz nechcela stretnut ja

@mircalla Lenze dnes uz je ina doba…bohuzial cely Tinder je len o sexe