icon

Zlý pocit zo vzťahu

8. jan 2026

Ahojte, chcela by som sa spýtať, ako vnímate nasledovnú situáciu, lebo ja mam velmi zly pocit z mojho partnera, ktory mi povedal nasledovne:
"Preco si myslis ze si ta najprv zoberiem a az potom si vezmem hypotéku? Aby si ma pripravila o dom?" A zasmial sa.
Tomuto jeho výroku predchádzala debata o tom, co bude dalej, ako si to vlastne predstavuje. Je rozvedeny, ma 4 deti a ja som mu vela financne pomohla. (Peniaze zatiaľ naspäť nemám). Nesúhlasil s tym, aby som si ja vzala na seba hypotéku, ze on mi nebude prispievať na splátky. Ze budeme zit u neho, ked si on vezme hypotéku. Ale to uz by podla mna jemu vyhovovalo, aby som ja jemu prispievala.
Citim, ze ma zatial iba vyuzil vo svoj prospech.
Ako vnímate túto situáciu vy? Zaujíma ma váš názor a čo by ste robili na mojom mieste.

autor
8. jan 2026
@sevrin

K dokonalosti tejto témy chýba už len informácia, že dva krát sedel v base.

@sevrin Ďakujem. Nie, nesedel. Aspoň o tom neviem, no.

autor
8. jan 2026
@arianna25

Keby ste aj ostali spolu napr u neho tak by som povedala že nech si odratava z dlžnej sumy určitú dohodnutú čiastku ako náklady na spoločné bývanie.
Ale radšej by som ti priala ako tu ženy písali, aby ti vrátil peniaze a aby si sa toho vypočítavca zbavila.

@arianna25 Nie, ja som sa rozhodla z toho "vzťahu" odist, pretoze neverim, ze by vobec niekedy v zivote mohol mat čistý umysel so mnou. Myslím, ze by sa stale snažil nájsť sposob, ako ma v hocijakej situácii vyuzit vo svoj prospech.

arianna25
8. jan 2026
@enmery

@arianna25 Už vidím ako tento hajzlík jej pristúpi na toto alebo vrátenie peňazí....ach bože.

@enmery asi áno. Vyzerá to tak že je riadne prespekulovany a ešte sa smeje do tváre

arianna25
8. jan 2026
@anonym_autor

@arianna25 Nie, ja som sa rozhodla z toho "vzťahu" odist, pretoze neverim, ze by vobec niekedy v zivote mohol mat čistý umysel so mnou. Myslím, ze by sa stale snažil nájsť sposob, ako ma v hocijakej situácii vyuzit vo svoj prospech.

@anonym_autor asi radšej takto než by sa mal naďalej nabaľovať. Nevdacnik. Namiesto toho aby ťa zahŕňal pozornosťou peniazmi keď už je schopný pracovať, ale ešte mu je málo.

autor
8. jan 2026
@motylik2559

@anonym_autor Ahoj, je to tvoj partner a nie manzel, on ti nema co davat zakazy a prikazy (ale to ani keby manzel bol, kedze si dospela a svojpravna). Takze sa spamätaj a hypo si vezmi ty sama na seba, nech mas svoju vlastnu nehnutelnost. A dalsia vec, takeho somara, co ta len vyuziva a vyciciava by som si nevzala. Kde mas hlavu? Toto laska nie je, ze on z teba taha peniaze a este on si urcuje podmienky? Preboha zena, kolko mas rokov, 18nast? Kazda normalna zena vie, ze toto normalne nie je a ze to ma od lasky na mile daleko. Radsej to s nim skonci skor ako prides pri nom o vsetko financne, ale aj o zvysok zdraveho rozumu (ak tam ten kusok ostal). Mozes sa mat ovela lepsie bez takehoto chuja a tie peniaze co si do neho vrazila je dost mozne,ze uz ani neuvidis...

@motylik2559 On bol na tom po rozvode financne zle, po necelom polroku zacal na mna tlačiť so svadbou a ze ma miluje, avsak ja som nesúhlasila so sobášom. A cas strasne rýchlo bežal, do toho tie problémy s financiami z jeho strany a výsledok je ten, ktory som popísala hore pod názvom témy.

doriiis
8. jan 2026

Rozvedený a 4 deti. Čo si čakala? Vždy budú na prvom mieste jeho deti a ich zabezpečenie, potom ich matka ( matky) a až potom možno ty. Sorry not sorry, je to tak

motylik2559
8. jan 2026
@anonym_autor

@motylik2559 On bol na tom po rozvode financne zle, po necelom polroku zacal na mna tlačiť so svadbou a ze ma miluje, avsak ja som nesúhlasila so sobášom. A cas strasne rýchlo bežal, do toho tie problémy s financiami z jeho strany a výsledok je ten, ktory som popísala hore pod názvom témy.

@anonym_autor Pozri, on bol bez penazi po rozvode a dobre vedel, ze si nemoze najst niekoho, kto bude na tom ako on...Stale to tam nevidis? Ty si mu ochotne od zaciatku zacala pomahat a presne taku osobu pri sebe potreboval, co ho bude dotovat. Uz aj to,ze po polroku na teba zacal tlacit so svadbou hovori za vela, zvlast, ked vedel v akej je situacii on a ako ty lahko podlahnes,ked mu pomahas. To,ze si nesuhlasila bolo len dobre. Ale vidis co sa ti snazim povedat? ze hned od zaciatku si ta otestoval a vedel co vsetko ty mu hlavne financne poskytnes...Dufam,ze pri takomto chujovi nechces ostat dalej...

petronelag
8. jan 2026
@anonym_autor

@petronelag Napríklad aký problem?

@anonym_autor Budeš vidieť, aké, však u neho nie je žiaden predpoklad, žeby pri 4 deťoch mal navyše peniaze a on ich ani vrátiť nebude chcieť, najprv ako mu pošleš tú správu, kedy plánuje vrátiť požičané peniaze si zober od neho všetky svoje veci a potom by to mohol skúsiť, čo bude nasledovať uvidíš, on môže zaútočiť, že takto sme sa nedohodli, o tých peniazoch s ním rozprávať už len na diaľku, aby ti niečo neurobil.

autor
8. jan 2026
@motylik2559

@anonym_autor Pozri, on bol bez penazi po rozvode a dobre vedel, ze si nemoze najst niekoho, kto bude na tom ako on...Stale to tam nevidis? Ty si mu ochotne od zaciatku zacala pomahat a presne taku osobu pri sebe potreboval, co ho bude dotovat. Uz aj to,ze po polroku na teba zacal tlacit so svadbou hovori za vela, zvlast, ked vedel v akej je situacii on a ako ty lahko podlahnes,ked mu pomahas. To,ze si nesuhlasila bolo len dobre. Ale vidis co sa ti snazim povedat? ze hned od zaciatku si ta otestoval a vedel co vsetko ty mu hlavne financne poskytnes...Dufam,ze pri takomto chujovi nechces ostat dalej...

@motylik2559 Nie, nechcem pri nom zostať, od zaciatku len samé problémy. Hnevám sa na seba, ze som skor nevidela, ze vlastne on ten vzťah iba predstiera, aby mal z toho vlastny prospech. Možno uz ma rozpracované dalsie osoby ako "jeho záložný dotovací plán". Ktovie. Ja som dokonca kupovala aj vianocne darčeky pre tie jeho malé deti, lebo on nemal peniaze ani na darčeky pre ne. To, ze som kúpila darčeky pre jeho deti, aby im mal čo dať, to neľutujem. Ale vsetko ostatné áno.

autor
8. jan 2026
@petronelag

@anonym_autor Budeš vidieť, aké, však u neho nie je žiaden predpoklad, žeby pri 4 deťoch mal navyše peniaze a on ich ani vrátiť nebude chcieť, najprv ako mu pošleš tú správu, kedy plánuje vrátiť požičané peniaze si zober od neho všetky svoje veci a potom by to mohol skúsiť, čo bude nasledovať uvidíš, on môže zaútočiť, že takto sme sa nedohodli, o tých peniazoch s ním rozprávať už len na diaľku, aby ti niečo neurobil.

@petronelag Áno, máš pravdu. Ďakujem za radu.

motylik2559
8. jan 2026
@anonym_autor

@motylik2559 Nie, nechcem pri nom zostať, od zaciatku len samé problémy. Hnevám sa na seba, ze som skor nevidela, ze vlastne on ten vzťah iba predstiera, aby mal z toho vlastny prospech. Možno uz ma rozpracované dalsie osoby ako "jeho záložný dotovací plán". Ktovie. Ja som dokonca kupovala aj vianocne darčeky pre tie jeho malé deti, lebo on nemal peniaze ani na darčeky pre ne. To, ze som kúpila darčeky pre jeho deti, aby im mal čo dať, to neľutujem. Ale vsetko ostatné áno.

@anonym_autor Chvalabohu, ze s nim neostanes🙏 Chapem,ze si na seba nahnevana a tvoje pocity su po tomto uplne namieste. Do buducna budes opatrna a nebudes sa tak rozdavat. Zial clovek sa uci aj na takychto chybach...Ale urcite si zasluzis niekoho uplne ineho a hlavne niekoho kto si ta bude vazit za to aka si a nie za to, co z teba ma. Daj si pauzu od vztahov, venuj sa len sebe a po case pride laska a urcite uz budes aj obozretnejsia🤗🍀

anonym_98badb
8. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_98badb Ano, chápem. Ja sa hnevam sama na seba. Dakujem veľmi pekne za radu. Áno, urobím to tak.

@anonym_autor viem, ake to je, tiež som sa hnevala sama na seba. Aj preto, že som sa nevedela rozist, roky mi to trvalo, kym som to dokazala. Drzim palce

mikadooo
8. jan 2026

@anonym_autor dúfam že si mu odpovedala "najskôr si vezmi nejaký spotrebák a vráť mi moje peniaze. A prosím aby to bolo do konca tohto mesiaca, urgentne ich potrebujem." A potom bajbaj bejby, rieš si hypotéku kľudne sám.

liv1
8. jan 2026

Viac veci v tejto neprijemnej situacii hra pre teba.
1. Uvedomila si si to
2. Mas dokazy z uctu s info “pozicka”, a tym padom je velky predpoklad, ze ich vysudis ak by ti ich nechcel dat. Moonlight ti poradila vyborne.
3. Nemate spolu ziadne deti, ci ine zavazky.
4. Ukazal pravu tvar skor nez ste riesili byvanie atd.

Chod na neho takticky. Ja by som napr. hned nic neriesila, v prvom rade by som chcela zatial v dobrom, nech mi vracia tie peniaze. Aspon prvu cast. A potom dovidenia. Nie si prva ani posledna, aj film bol o tom ako chlapik pripravil zeny o destiatky, aj stovky eur.

autor
8. jan 2026
@motylik2559

@anonym_autor Chvalabohu, ze s nim neostanes🙏 Chapem,ze si na seba nahnevana a tvoje pocity su po tomto uplne namieste. Do buducna budes opatrna a nebudes sa tak rozdavat. Zial clovek sa uci aj na takychto chybach...Ale urcite si zasluzis niekoho uplne ineho a hlavne niekoho kto si ta bude vazit za to aka si a nie za to, co z teba ma. Daj si pauzu od vztahov, venuj sa len sebe a po case pride laska a urcite uz budes aj obozretnejsia🤗🍀

@motylik2559 Ďakujem krásne za milé a povzbudivé slová😊🍀💐 Vážim si to.

autor
8. jan 2026
@liv1

Viac veci v tejto neprijemnej situacii hra pre teba.
1. Uvedomila si si to
2. Mas dokazy z uctu s info “pozicka”, a tym padom je velky predpoklad, ze ich vysudis ak by ti ich nechcel dat. Moonlight ti poradila vyborne.
3. Nemate spolu ziadne deti, ci ine zavazky.
4. Ukazal pravu tvar skor nez ste riesili byvanie atd.

Chod na neho takticky. Ja by som napr. hned nic neriesila, v prvom rade by som chcela zatial v dobrom, nech mi vracia tie peniaze. Aspon prvu cast. A potom dovidenia. Nie si prva ani posledna, aj film bol o tom ako chlapik pripravil zeny o destiatky, aj stovky eur.

@liv1 Ďakujem. Ked som mu povedala, ze uz mu nemozem a nebudem dalej financne pomáhať, povedal mi, ze uz ho nemilujem, ked mu nechcem pomáhať. Vtedy mi docvaklo, ze nieco je velmi zle. Budem trvať na tom, aby mi peniaze vrátil.

motylik2559
8. jan 2026
@anonym_autor

@motylik2559 Ďakujem krásne za milé a povzbudivé slová😊🍀💐 Vážim si to.

@anonym_autor Za malicko🤗

koniarova
8. jan 2026
@anonym_autor

@liv1 Ďakujem. Ked som mu povedala, ze uz mu nemozem a nebudem dalej financne pomáhať, povedal mi, ze uz ho nemilujem, ked mu nechcem pomáhať. Vtedy mi docvaklo, ze nieco je velmi zle. Budem trvať na tom, aby mi peniaze vrátil.

@anonym_autor držím ti palce. ❤️

autor
8. jan 2026
@koniarova

@anonym_autor držím ti palce. ❤️

@koniarova Velmi pekne dakujem 🍀❤️

autor
8. jan 2026
@jblheart

Situácia je jasná. On neplánuje spoločnú budúcnosť s tebou ale skôr sa potrebuje finančne zabezpečiť a ty si tá ktorá to bude zrejme platiť. Aká budúcnosť ťa čaká s človekom čo má financie na prvom mieste a teba na možno 2 alebo nižšie ?

@jblheart Dakujem velmi pekne za komentár. On vsetko prezentoval inak, avsak prejavil sa hlavne v tomto vyjadreni. Rozprával mi ako budeme spolu zit, ako chce so mnou zit, ale mne z toho vychádza ze predstieral city z jeho strany z dôvodu, aby si zabezpečil osobu, z ktorej bude mať prospech pre seba. Myslím, ze to mal dopredu premyslené.

anonym_1d494d
8. jan 2026

Vadny kus

autor
8. jan 2026
@anonym_98badb

@anonym_autor viem, ake to je, tiež som sa hnevala sama na seba. Aj preto, že som sa nevedela rozist, roky mi to trvalo, kym som to dokazala. Drzim palce

@anonym_98badb Mozem sa spýtať, co vo Vasom prípade Vam osobne pomohlo k rozhodnutiu definitívne ten vzťah ukončiť? Skúšal Vás potom este prehovárať, resp. nejake dalsie triky?

anonym_dd3134
8. jan 2026
@anonym_bdbdb8

Ty musíš byť veľmi zúfalá, ak si odkázaná na rozvedenca so 4.deťmi. Vidím, že nadarmo sa s nim žena nerozviedla.

@anonym_bdbdb8 rada jak hovado 🫡🙄

anonym_bdbdb8
8. jan 2026
@anonym_dd3134

@anonym_bdbdb8 rada jak hovado 🫡🙄

@anonym_dd3134 áno, iste, len ju treba aj pochopiť.

anonym_bdbdb8
8. jan 2026

Za posledné dni sa to tu hemží ženami, ktoré si vydržiavajú príživníkov, až začínam veriť, že tie témy zakladajú adminky.

autor
8. jan 2026
@anonym_bdbdb8

Za posledné dni sa to tu hemží ženami, ktoré si vydržiavajú príživníkov, až začínam veriť, že tie témy zakladajú adminky.

@anonym_bdbdb8 Ja nie som admin a to, co som popísala, sa mi reálne stalo.

arianna25
8. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor vydierac manipulátorsky

zmrzlinka8
Autor odpoveď zmazal
anonym_98badb
Autor odpoveď zmazal
ivicatolic
8. jan 2026
@alickapusinka

To že by som si pýtala svoje peniaze nazad a ukončila by som defitivne tento nevzťah.Mňe stačilo rozvedení 4 deti och pane bože.Si si ista že tie peniaze ktore si mu požičala vrati ked musi prispievať na 4 deti výživne.Nebud hlúpa nedotuj ho. Zastav kohútiky finančne. A kúp si nehnuteľnosť svoju bez neho.Prečo chce si kupiť sám aby si mu prispevala to môžeš ísť bývať do prenajmu.ON jasne povedal nebude tebe prispievať a TY jemu máš.Vypočitavec obyčajny.Všetko len vo svoj prospech chce.Uvidiš ked zastaviš kohútiky fnančne ako rýchle skonči váš vzťah.

@alickapusinka 👍👍👍