icon

Zlý pocit zo vzťahu

8. jan 2026

Ahojte, chcela by som sa spýtať, ako vnímate nasledovnú situáciu, lebo ja mam velmi zly pocit z mojho partnera, ktory mi povedal nasledovne:
"Preco si myslis ze si ta najprv zoberiem a az potom si vezmem hypotéku? Aby si ma pripravila o dom?" A zasmial sa.
Tomuto jeho výroku predchádzala debata o tom, co bude dalej, ako si to vlastne predstavuje. Je rozvedeny, ma 4 deti a ja som mu vela financne pomohla. (Peniaze zatiaľ naspäť nemám). Nesúhlasil s tym, aby som si ja vzala na seba hypotéku, ze on mi nebude prispievať na splátky. Ze budeme zit u neho, ked si on vezme hypotéku. Ale to uz by podla mna jemu vyhovovalo, aby som ja jemu prispievala.
Citim, ze ma zatial iba vyuzil vo svoj prospech.
Ako vnímate túto situáciu vy? Zaujíma ma váš názor a čo by ste robili na mojom mieste.

Strana
z4
sova7
8. jan 2026

Ty si také prasiatko pokladnička. Tie peniaze už neuvidis a podľa mňa má napoziciavane aj inde.

sova7
8. jan 2026
@huxy

@januska12323 možno by stalo za to sa poradiť s nejakým právnikom. Údajne aj ústna "zmluva"- pôžička, je zmluva. Aspoň by som sa o to pokúsila

@huxy na súde berú do úvahy iba to čo sa dá vydokladovať

martinadomianova
9. jan 2026
@alickapusinka

To že by som si pýtala svoje peniaze nazad a ukončila by som defitivne tento nevzťah.Mňe stačilo rozvedení 4 deti och pane bože.Si si ista že tie peniaze ktore si mu požičala vrati ked musi prispievať na 4 deti výživne.Nebud hlúpa nedotuj ho. Zastav kohútiky finančne. A kúp si nehnuteľnosť svoju bez neho.Prečo chce si kupiť sám aby si mu prispevala to môžeš ísť bývať do prenajmu.ON jasne povedal nebude tebe prispievať a TY jemu máš.Vypočitavec obyčajny.Všetko len vo svoj prospech chce.Uvidiš ked zastaviš kohútiky fnančne ako rýchle skonči váš vzťah.

@alickapusinka moja reč 👍

anonym_1e5c54
9. jan 2026
@anonym_autor

@sense Áno, vnímam to aj ja tak, ze so mnou nepočíta a vlastne zrejme ani nepočítal. Hnevám sa na seba, ze som na to neprišla skôr.

@anonym_autor
@anonym_autor dajte priebežne vedieť ako pokračujete, držím palce.

autor
9. jan 2026
@anonym_1e5c54

@anonym_autor
@anonym_autor dajte priebežne vedieť ako pokračujete, držím palce.

@anonym_1e5c54 Ďakujem veľmi pekne. Áno, dám vedieť.

alickapusinka
9. jan 2026

aj ja budem chcieť vedieť pokračovanie príbehu držim palce. A žiadne peniaze mu už nedavaj v žiadnom prípade.

autor
9. jan 2026
@alickapusinka

aj ja budem chcieť vedieť pokračovanie príbehu držim palce. A žiadne peniaze mu už nedavaj v žiadnom prípade.

@alickapusinka Ďakujem veľmi pekne. Áno, dám vedieť.

princkrason
9. jan 2026

jaaaj dalsi zo zlatým aj plodným penisom?

alickapusinka
9. jan 2026
@anonym_autor

@alickapusinka Ďakujem veľmi pekne. Áno, dám vedieť.

@anonym_autor budem sa tesiť len prosím ukonči to a chod sa poradiť či tie peniaze máš nádej dostať nazad.

domkakvet
9. jan 2026

@anonym_autor staci, ze ma styri deti a to je konecna.

anonym_4bfe7c
9. jan 2026

@anonym_autor V takom vzťahu NIKDY! Nech by bol posledný...

anonym_f80b8b
9. jan 2026

Škoda, že si taká citlivá dušička, ja by som kúpila byt a nechala ho tam muklovať až dokým by si tie peniaze neodrobil.. má ťa prečítanú, peniaze ti nevráti, okradol ťa pekne a namotal sladkými rečami o láske a svadbe.
Držím palce, sú to len peniaze, nenechaj si už brať viac

lienka.7
9. jan 2026

@anonym_autor vypýtala by som si naspäť peniaze a vzťah ukončila. Verím, že máš aspoň dôkazy, že si mu ich požičala (bankový prevod a pod.).

monulka205
10. jan 2026

@anonym_autor píšeš: podľa mňa by jemu táto situácia vyhovovala... Čiže si si to len domyslela. Treba s ním komunikovať a ujasniť si presne čo kto ako chce a ako by kto bol spokojný. A nie že podľa mňa... Domienky. A to čo povedal on mohol byť len vtip a mohol tým myslieť že ti neverí a nechce si ťa vziat

autor
10. jan 2026
@monulka205

@anonym_autor píšeš: podľa mňa by jemu táto situácia vyhovovala... Čiže si si to len domyslela. Treba s ním komunikovať a ujasniť si presne čo kto ako chce a ako by kto bol spokojný. A nie že podľa mňa... Domienky. A to čo povedal on mohol byť len vtip a mohol tým myslieť že ti neverí a nechce si ťa vziat

@monulka205 Nie celkom chápem Váš text.
Skúsim to napísať zrozumitelnejsie. My sme sa rozprávali absolutne jasne a žiaden priestor priestor pre domnienky ani nevznikol. Úplne zrozumiteľne a bez srandy mi povedal, ze nesúhlasí s tým, aby som si vzala hypotéku ja, ale ze si ju vezme on. A ze budeme u neho a vsetky platby pôjdu 50:50. Zaroven dodal, ze preco by mal u mna bývať, ze budeme bývať u neho. Jeho postoj vyjadril jasne.

enmery
10. jan 2026
@anonym_autor

@monulka205 Nie celkom chápem Váš text.
Skúsim to napísať zrozumitelnejsie. My sme sa rozprávali absolutne jasne a žiaden priestor priestor pre domnienky ani nevznikol. Úplne zrozumiteľne a bez srandy mi povedal, ze nesúhlasí s tým, aby som si vzala hypotéku ja, ale ze si ju vezme on. A ze budeme u neho a vsetky platby pôjdu 50:50. Zaroven dodal, ze preco by mal u mna bývať, ze budeme bývať u neho. Jeho postoj vyjadril jasne.

@anonym_autor Prepáč, si uviazana uňho v pivnici, čo tu riešiš?Je to hajzel, použila by som iné slovo a ešte k tomu 4 deti...pýtam sa znova, si uviazaná v pivnici? Peniaze už neuvidíš ci s nim budeš alebo nie, lebo aj právnik niečo stojí. Ty si si prišla len odobriť, že je vlastne super a kvôli vymáhanie peňazí s týmto chorým skvostom ostaneš....

autor
Včera o 07:10
@enmery

@anonym_autor Prepáč, si uviazana uňho v pivnici, čo tu riešiš?Je to hajzel, použila by som iné slovo a ešte k tomu 4 deti...pýtam sa znova, si uviazaná v pivnici? Peniaze už neuvidíš ci s nim budeš alebo nie, lebo aj právnik niečo stojí. Ty si si prišla len odobriť, že je vlastne super a kvôli vymáhanie peňazí s týmto chorým skvostom ostaneš....

@enmery Ospravedlňujem sa, ak to z kontextu nevyplynulo, avšak ja som si to poriešila rozchodom a konzultáciou s právnikom. Vec je v riešení.

majka99999
Včera o 08:08

Vies, ak by si byvala u nho, prispievala by si mu polovicou, tak ak by sa mu daco stalo, nehnutelnost zdedia jeho deti, ak nie si manzelka? Ak by si bola, tak 20 % je tvojich. Na toto treba vzdy mysliet, ked si clovek najde partnera s detmi z minulych vztahov. Aj keby ste mali svoj spolocne vybudovany majetok, tak deti su neopomenutelni dedici, je tazke ich 100 % vydedit, ak nie su trebars vo vazeni, zavisli na drogach a tak. Ja by som si hypo s takym clovekom nebrala. Teda ja by som ani nemala takeho priatela, co tu popisujes, po pol roku svadba, 4 deti, vecne chce peniaze. My sme s muzom spolu 15 rokov, tajk odo mna dranka 50centovky, ked ide umyt auto maximalne, nikdy nemal problem s peniazmi. Aj tie 50c su vlastne nase spolocne. 🤣 Podla mna tvoj ex ma pozicky aj inde, chcel, aby si aj ty bola zodpovedna za jeho dlhy pocas manzelstva, resp. aby mal lahsi pristup k peniazom ako manzel. Z3lam vela stastia v novom zivote a vo vymahani dlhu.

anonym_4a36bf
Včera o 08:39
@anonym_bdbdb8

Za posledné dni sa to tu hemží ženami, ktoré si vydržiavajú príživníkov, až začínam veriť, že tie témy zakladajú adminky.

@anonym_bdbdb8 suhlasim, toto je prehladne vymyslena tema so snahou udrzat konverzaciu. Toto forum je uz skor na smiech ako uzitocne. Je to najma voci dlhorocnym uzivatelkam vysmech krmit ich vymyslenymi temami.

juliet86
Včera o 08:48
@anonym_autor

@alickapusinka Tá suma je dohromady za 5 rokov štvorciferná smerom nahor k päťcifernej.

@anonym_autor a mas o tom nejaky papier doklaf? alebo aspon posielanie na ucet nie v cashi? ty si de facto platila jeho manzelke vyzivne na jeho deti?

autor
Včera o 08:52
@anonym_4a36bf

@anonym_bdbdb8 suhlasim, toto je prehladne vymyslena tema so snahou udrzat konverzaciu. Toto forum je uz skor na smiech ako uzitocne. Je to najma voci dlhorocnym uzivatelkam vysmech krmit ich vymyslenymi temami.

@anonym_4a36bf Ďakujem za Váš komentár, ktorý sa ma netýka.
Mne tu uzivatelky dobre poradili v mojej veci a som im za to vďačná.

anonym_bdbdb8
Včera o 11:01
@anonym_4a36bf

@anonym_4a36bf zakladateľka píše veľmi inteligentne, bezchybne. Má úroveň, preto neverím, že by sa navliekla do takého vzťahu.

enmery
Včera o 11:10
@anonym_autor

@enmery Ospravedlňujem sa, ak to z kontextu nevyplynulo, avšak ja som si to poriešila rozchodom a konzultáciou s právnikom. Vec je v riešení.

@anonym_autor Veľmi Ti budem držať prsty, aby ho právnik priskrtil a skladom mu ten chamtivy hrebienok a dostala si všetko naspäť.

anonym_4a36bf
Včera o 13:07
@anonym_bdbdb8

@anonym_4a36bf zakladateľka píše veľmi inteligentne, bezchybne. Má úroveň, preto neverím, že by sa navliekla do takého vzťahu.

@anonym_bdbdb8 pozeram sa na to rovnako

mk22
Včera o 13:41

To ta cim očaril??
Rozvedeny so 4 detmi??
A pises, ze male deti.
To by som ani za milión nechcela..deliť čas vsetko medzi mna a až 4 kusy..to si bola kde, na samom konci??

princkrason
Včera o 14:48
@mk22

To ta cim očaril??
Rozvedeny so 4 detmi??
A pises, ze male deti.
To by som ani za milión nechcela..deliť čas vsetko medzi mna a až 4 kusy..to si bola kde, na samom konci??

@mk22 akože že čím? však má plodný penis

anonym_bdbdb8
Včera o 15:35
@mk22

To ta cim očaril??
Rozvedeny so 4 detmi??
A pises, ze male deti.

@mk22 vymyslená téma

mk22
Včera o 18:12
@princkrason

@mk22 akože že čím? však má plodný penis

@princkrason no dakujem pekne, to mi je vyhra

princkrason
Dnes o 06:18
@mk22

@princkrason no dakujem pekne, to mi je vyhra

@mk22 vsak si myslela, ze to bude Borisku z Wishu " A to se vyplatí "

Strana