icon

Zmätené pocity zo záhadného muža

26. okt 2025

Boli sme s babami v meste a stretli sme skupinku zaujimavych muzov, dali sme sa do reci co to popili, jeden bol velmi charizmaticky, advokat po 40tke, scitany, vtipny, sexi.. povedala som si toto je ON. Bol velmi prijemny, galantny.. nejak sme skoncili u neho na byte. Byva v centre mesta, krasny byt, vsetko ma svoje miesto, bolo vidno, ze ma rad system. Tvrdil, ze nema ziadnu zenu a v byte to aj tak vyzeralo, ziadne zenske doplnky ani farby, topanky, atd.. na posteli iba jedna perina. V noci sme sa sice trochu mojkali aj snaha bola ale zo sexu nakoniec nic, lebo vraj asi bol dost opity. Nevadilo mi to, lebo som to brala tak, ze na vsetko mame cas, naozaj sa mi paci. Ked sa rano zobudil bol ako vymeneny, ziadne mile slova, drzal sa dva metre odomna a len tocil o niecom, ze ma daky program. Isla som teda do kupelne, ze sa osprchujem a zo zvedavosti otvorila zasuvky, a tam komplet zenska vybava, makeup, sminky, kremy, vlozky, fen, vonavka.. ostala som ako obarena. Nezmohla som sa na slovo odisla domov s tym, ze mozno je to mamine, sestrine.. ze sa potom spytam cez WA. Napisala som hned ako som dosla domov, ze dakujem za vecer a rada sa uvidim znova. A on.. precital a NIC! Hovorim si mozno zaspal este.. ale ani vecer nic. Potrebujem vysvetlenie, zvazujem zajst k nemu domov sa porozorat. Je mi luto zahodit tak zaujimaveho muza, len pre nedorozumenie. Co by ste robili vy?

bielasovicka
26. okt 2025

S akými citmi? Bože ty si veľmi hlúpa. Až to bolí 🤦🏻‍♀️

larsen
26. okt 2025

Jednoducho Mária 😁

amdornik
26. okt 2025
@tundra

Dievcata,myslim,ze to je vymysleny pribeh,toto nemoze byt realne.Tak,ako v inej diskusii,opity chlap sa vymočil v kuchyni do truby...

@tundra neviem, o akej diskusii s močením do trúby píšeš, ale poznala som pána, ktorý sa opil (inak pil len príležitostne tak raz za rok), ale tak sa opil, že keď prišiel domov, namiesto toho, aby vošiel do wc, vošiel do vstavanej skrine v chodbe a tam sa vyčúral 😀 iste, potom sa hanbil x mesiacov, ale pointa je v tom, že sa to stať môže 😀

amdornik
26. okt 2025

a inak, myslela som si po prečítaní úvodu, že tie šminky a ženské veci by mohli byť aj jeho. že z pasie sa cez víkendy zabáva tým, že sa prezlieka za ženu a robí nejakú šou v miestnych kluboch 😀 ale čítala som ďalej a ostala som sklamaná 😀 😀

tundra
26. okt 2025
@amdornik

@tundra neviem, o akej diskusii s močením do trúby píšeš, ale poznala som pána, ktorý sa opil (inak pil len príležitostne tak raz za rok), ale tak sa opil, že keď prišiel domov, namiesto toho, aby vošiel do wc, vošiel do vstavanej skrine v chodbe a tam sa vyčúral 😀 iste, potom sa hanbil x mesiacov, ale pointa je v tom, že sa to stať môže 😀

zuzanita1609
26. okt 2025

Bože žena,tento chlap si chcel len vrznut a o nič iné nemá záujem 🙄. To si akože nepochopila,či ti nedochádza? 🤨

anonym_386808
26. okt 2025

Tak pre mňa by bolo cudne, že advokat po 40-tke a stary mladenec.Hned by mi blikali kontrolky, že tu niečo nehrá.Ziaden človek na úrovni, po 40 tke nebude dobrovoľne bez vztahu, jedine ak nema zaujem o rodinny zivot alebo taký, čo ma vážne vady a preto ho zeny nechcu 🙂

caramellka
26. okt 2025
@amdornik

@amdornik Presne, my sme pred rokmi mali suseda, ktorý po nejakej žúrke namiesto dverí na wc použil vchodové dvere a nahý zaspal na schodoch... Hanba na 100 rokov, ale stávajú sa fakt kadejaké bizarnosti.

slavomira236
26. okt 2025
@caramellka

@amdornik Presne, my sme pred rokmi mali suseda, ktorý po nejakej žúrke namiesto dverí na wc použil vchodové dvere a nahý zaspal na schodoch... Hanba na 100 rokov, ale stávajú sa fakt kadejaké bizarnosti.

@caramellka sused sa tak vycikal na chodbu miesto zachodu otvoril vchodove dvere v noci

anonym_1ed68c
26. okt 2025

@anonym_autor sak ta nechce, o com tocis? Ze isla za nim sa porozpravat lebo.potrebujes vysvetlenie ...co na tomto nechapes, proste sa opila urobil blbost 😃 ...podla mna bol cely rad ze z toho nebol sex a uz si da pozor.

anonym_d349fa
26. okt 2025

@anonym_autor na tvojom mieste by som sa s ním nezahravala, to vieš, advokát s bytom v centre mesta dokáže kadejaké veci, čo bežný človek nevie.☝️Len aby nevidel v tvojom konaní skutkovú podstatu nejakého nepekného trestného činu, či priestupku a aby si nedostala nejaký papierik z polície na podanie vysvetlenia.🥴

lala123
26. okt 2025

@anonym_autor aké nedorozumenie? Veď to je jasný signál od neho , že na teba kašle. Prepac ale realita. Veď maj trocha hrdosti v sebe a nevypisuj mu ani ho nekontaktuj... ver mi ak chlapa zena zaujme urobí aj nemožné aby sa s ňou opäť sjontaktoval.

lala123
26. okt 2025
@anonym_autor

No tak teraz som na neho pekne nasrata a nehodlam to nechat tak. Odpisal mi, ze sa ospravedlnuje za svoje spravanie, ale ze dufal, ze ak neodpise pojde to do stratena, no vidi, ze potrebujem vysvetlenie. Vec sa ma tak, ze ma partnerku.. zatial su spolu rok, a vraj ju naozaj lubi. Ale citi sa proste frustrovany, kedze ma syna a s nim je iba ked je syn u otca a on jednal pod vplyvom tychto emocii a v podstate hned ako som sa ocitla u neho doma vedel, ze toto je zle a toto nechce. Ze preto sa ku mne ani nemal, ked som sa snazila a radsej isiel spat. Rano to nejak nevedel komunikovat a teda radsej mlcal. Cela tato situacia sa nemala stat a on ak by nepil nebol by ani tak zovialny a v podstate ani nechcel aby som isla k nemu. Ze nereagoval na moje naliehanie preto, lebo vedel, ze ma rad niekoho ineho a chcel by s nim byt a tento skrat uz olutoval.
No dievcata, ja som rozhodnuta tu jeho partnerku najst vsetko jeh povedat a ukazat. Takto sa zahravat s mojimi citmi nikto nebude.

@anonym_autor bože ty si hlúpa....ako sa s tebou zahrával? Veď si sa mu vtrepala do postele...a teraz si urazena????? Prepac aski si jednon rozmaznané decko ak to teda celé nie je vymyslene....raz sa ti to vrati

petamich
26. okt 2025

Ake ponaucenie z toho vyplyva...tieto typy nebrat domov 😂 neviem co ti nedochadza ale zhrnme si to -> nechcel ta ani na ten sex a ty uz si svadobne saty vyberala.

Budem verit, ze toto je len vymyslena tema.

enmery
26. okt 2025

Ty si troll však?Bola si ONS ty "toto je ON". Neverím, že môže byt nejaká žena až tak tupá...🤓A ty si ya Bojná "golddigger"....

columbovazena
26. okt 2025

@anonym_autor Dievča ty si na hlavu spadla? Že ty ho nechceš zahodiť atď.? Si nekompletna ? Nemáš žiadnu sebaúctu a hrdosť? Už len to že muž po 40ke, sympatický, sexi, inteligentný, atď.ako ho opisujes by bol sám je malá pravdepodobnosť. Nemusí byť hneď ženatý ( môže), ale na min.70 % zadaný je. Ešte k tomu si našla ženskú kozmetiku, potreby. Čo tí viac treba povedať? A že on neodpísal a ty ho nechceš zahodiť, tak to už je len zlatý klinec. Prepáč, ty nemôžeš byť normálna

anonym_c08375
26. okt 2025

Polygamia je na slovensku trestná
https://www.slov-lex.sk/ezbierky-fe/pravne-pred...
muž môže mať len jednu manželku
zákon neupravuje počet partneriek tých môže byť viacero naraz

hopsas
26. okt 2025

...že nedorozumenie. .? Ja si myslím že všetko je úplne jasné žiadne nedorozumenie. Chcel sex, ty si bola povolna. Potom bol on alebo príliš opitý alebo náhle dostal výčitky svedomia lebo vložky v z asuvke určite nie sú jeho sestry ani mamy. Ja mám pat bratov ale ani u jedného si vložky nenechávam. Má inú ženu to je snáď jasné. Snáď som sa trafila, nechce sa mi čítať čo si ešte písala.

anonym_8ea411
27. okt 2025

@anonym_autor na tvojom mieste by som sa dalej neponizovala

brontofuz
27. okt 2025

ma zenu a teba chcel len ošu... to je cele

stanislavicenka
27. okt 2025

@anonym_autor ty sa cloveku snad zdas.
Ved on nezodpoveda za myslienky v tvojej hlave. Zato, ze ty si uz pocula svadobne zvony vo svojej mysli a teraz sa ides spravat ako male trucovite decko, za to on nemoze. Bez ohladu na to, akos a k tebe zachoval. Ake city? Poznas niekoho jeden vecer a uz splietas buducnost? Bud si mala v zivote malo lasky a.potrebujes sa citit chcena a milovana, ze prehliadas bezne veci, alebo sledujes privela hlupych romantickych somarin. Ani jedno nie je vyhra. Zameraj sa na seba, nehnevaj sa na niekoho, kto za to nemoze

evazhoufova
27. okt 2025
@brontofuz

ma zenu a teba chcel len ošu... to je cele

@brontofuz práveže ani to. Len bola tak naštartovaná že ju nevedel slusne vypoklonkovat.

brontofuz
27. okt 2025
@evazhoufova

@brontofuz práveže ani to. Len bola tak naštartovaná že ju nevedel slusne vypoklonkovat.

@evazhoufova a teraz vidí peniaze vo vzduchu lol

aurora33
27. okt 2025

@anonym_autor ako tu už niekto písal, tiež mi to príde akokelby to písala ta ista, čo sa namotala na autičkára z vyššej vrstvy.

mizoko
27. okt 2025
@aurora33

@anonym_autor ako tu už niekto písal, tiež mi to príde akokelby to písala ta ista, čo sa namotala na autičkára z vyššej vrstvy.

@aurora33 že 😅 mne to tiež tak pride

anonym_5484b2
27. okt 2025

a toto je akoze real? 🥹😆

zanajana
27. okt 2025

@anonym_autor Len tak zo zvedavosti, to mesto ktoré spomínaš je BB? Nemusíš samozrejme odpovedať. Ale ak som trafila, tak ti nemusí byť ľúto, od tohto utekaj, akoby ťa naháňali.

aurora33
27. okt 2025
@mizoko

@aurora33 že 😅 mne to tiež tak pride

@mizoko úplne. Čistá červená knižnica. A bol to ON. Tu advokát, tam obchodník. Obaja krásni, vzdelaní, galantní. Nejako sme skončili uňho na byte. Byt krásny. Tam ten mal zase drahé luxusne auta. Tu prvá noc uňho na byte, tam prvé rande a tiež uňho skončila 😂
Obe si už stavali vzdušné zámky. Tu slečna spoznala galantne 40tnika advokáta, v téme predtým zase šedá myška, ktorá ide z výplaty do výplaty spoznala bohatého obchodníka a obe boli odhodlane a vedeli že sú to tí praví a bude to laska ako hrom. Slečna sa už urcite vidí v krásnom byte v centre mesta.
Keď tu zrazu…
….obaja sa odmlčali. Aj advokát aj obchodník. Potom tu nasledujú ďalšie vety typické pre odvrhnutu ženu a là ,,s mojimi citmi sa nik zahrávať nebude”

No ak sa ešte slečna ozve tak to bude vtipne čítanie 😀 teším sa na pokračovanie

mizoko
27. okt 2025
@aurora33

@mizoko úplne. Čistá červená knižnica. A bol to ON. Tu advokát, tam obchodník. Obaja krásni, vzdelaní, galantní. Nejako sme skončili uňho na byte. Byt krásny. Tam ten mal zase drahé luxusne auta. Tu prvá noc uňho na byte, tam prvé rande a tiež uňho skončila 😂
Obe si už stavali vzdušné zámky. Tu slečna spoznala galantne 40tnika advokáta, v téme predtým zase šedá myška, ktorá ide z výplaty do výplaty spoznala bohatého obchodníka a obe boli odhodlane a vedeli že sú to tí praví a bude to laska ako hrom. Slečna sa už urcite vidí v krásnom byte v centre mesta.
Keď tu zrazu…
….obaja sa odmlčali. Aj advokát aj obchodník. Potom tu nasledujú ďalšie vety typické pre odvrhnutu ženu a là ,,s mojimi citmi sa nik zahrávať nebude”

@aurora33 🍿🍿🍿

anonym_edf528
27. okt 2025
@aurora33

Keď tu zrazu…

@aurora33 ved ja uz druhy den cakam na pokracovanie a slecna nic 🙂 Mne to pripominu tu co sa pchala za sefom vsade aj ked mal tehotnu snubenicu.