icon

Zmazanie spoločných fotiek zo sociálnych sietí po rozchode

19. máj 2025

Vždy mi to prišlo zvláštne, keď si ich tam niekto nechal, aj keď nemali deti. Ja som si ich tam po rozchode nechala, dúfala som, že sa k sebe vrátime. Pred pár týždňami som pochopila, že ten vzťah nemal nikdy budúcnosť, žila som v ilúzii. No len som fotky uzamkla... Asi sa mi rysuje nový vzťah, mažem fotky, "vyhadzujem bývalého do odpadkov". No je to taký zvláštny pocit, akoby som vyhadzovala aj kus seba. Asi je to tým, že som vždy lipla na spomienkach. Ten vzťah vo mne zanechal stopu, ktorú nezmažem vymazaním fotiek, aj keď by som ju vymazať chcela. Chcem mať minimum spomienok na toto obdobie a ísť ďalej...

A nie, len tak tu polemizujem...

vivien234
19. máj 2025

Ahoj, to že máš fotky je na dvojaké rozhodnutie niekto si fotky necháva ak sa s tým vie vyrovnať a je s tým v pohode niekto zas nie. Lebo ho to bolí.. Ja som si vymazala fotky s bývalým on si nechal, ale obaja žijeme životy v iných vzťahoch. Záleží to aj od toho kto sa ako dokáže preniesť... Či si vysporiadaná alebo ešte prechovávaš nejaké pocity k nemu či už nenávisť alebo ho máš stále rada. Hold ľudské vzťahy sú komplikovane...

autor
19. máj 2025
@vivien234

Ahoj, to že máš fotky je na dvojaké rozhodnutie niekto si fotky necháva ak sa s tým vie vyrovnať a je s tým v pohode niekto zas nie. Lebo ho to bolí.. Ja som si vymazala fotky s bývalým on si nechal, ale obaja žijeme životy v iných vzťahoch. Záleží to aj od toho kto sa ako dokáže preniesť... Či si vysporiadaná alebo ešte prechovávaš nejaké pocity k nemu či už nenávisť alebo ho máš stále rada. Hold ľudské vzťahy sú komplikovane...

@vivien234 ja som pôvodne myslela, že ich tam nechám, že je to moja minulosť. Ale som sa dozvedela veci, pri ktorých som si povedala, že už žiaľ nemá miesto v mojom živote. Necítim hnev ani zášť, len ľútosť. Ani mu neprajem nič zlé, dúfam, že raz nestretne svoje zrkadlo. A či ho mám rada? Skôr tú predstavu, ktorú mi o sebe vytvoril...

autor
19. máj 2025

Chcem sa pohnúť ďalej, dala som šancu niekomu, kto mal o mňa záujem, aj keď som ho viackrát zrušila. A preto chcem pretrhnúť všetko, čo by ma mohlo viazať na exa

vivien234
19. máj 2025

Jednoznačne by som vymazala.. Spomienky máš uchované v pamäti a tie len tak ne€zmiznú. Čím viac ho budeš mať na očiach tým viac to neprospeje tebe. Ak si dala šancu niekomu tak sa sústreď len na neho. Mala by si to hlavne ukončiť sama v sebe a možno tento chlap ti v tom pomôže.

autor
19. máj 2025
@vivien234

Jednoznačne by som vymazala.. Spomienky máš uchované v pamäti a tie len tak ne€zmiznú. Čím viac ho budeš mať na očiach tým viac to neprospeje tebe. Ak si dala šancu niekomu tak sa sústreď len na neho. Mala by si to hlavne ukončiť sama v sebe a možno tento chlap ti v tom pomôže.

@vivien234 nechcem mať z neho náplasť, preto som ho dlhšie odmietala, až kým sa nestiahol a ja som si neuvedomila, že mi chýba

dominima
20. máj 2025

Ja som si vymazala fotky postupom času a taktiež aj on. Jeho rozchod musel veľmi bolieť.. on si ma keď si našiel novú priateľku aj vymazal zo sociálnych sietí. Ja jeho rozhodnutie beriem, chcel to tak urobiť tak to urobil. Každý si žijeme už svoj iný život 😉 ale spomienky sa hocikedy vynoria veď to je normálne ked som s ním za 7 rokov čosi zažila

barka1
20. máj 2025

Sociálne siete su pre mna predvadzanim sa pred ludmi. Viem, ze mlada generacia to má inak, ale neviem ako a nerozumiem tomu vasmu postoju.
Mam za sebou rozchody, aj s exmanzelom, s ktorym mam 2 deti. Na FB nemam ziadne fotky so žiadnym bývalým ani sučasným partnerom. To ale predsa neznamená, že mazem vsetky fotky. Vsetky mám odložené, občas sa k nim vratim a spominam. Ale na FB ich nemám. Ako signál pre známych, že už mám minulost vyriesenu.

isis234
20. máj 2025

Fotky si vytlač a daj do albumu. Hockedy si ich môžeš pozrieť. Ale na sociálnych sieťach nemusia byť. A tak to majú viacerí.. Spomienky ti nik nevymaže..máš ich v sebe..

rachel36a
20. máj 2025

Ja fotky nemôžem ani nevyhadzujem...vzťah ukončený, ale je to súčasť mojej minulosti...takze nevidím dôvod ich vymazat-vyhodit

autor
20. máj 2025

V notebooku zostanú. Len na soc. už nie sú. Úplne ich vymazať nechcem, veď bol nejakú dobu súčasťou môjho života. Ale už nebudú "vystavené"

nyusika
20. máj 2025

rovnaka stylizacia, ako tie vcerajsie literarne pokusy....skus pisat dlhsie vety, takto je to prilis lahko citatelne

autor
20. máj 2025
@nyusika

rovnaka stylizacia, ako tie vcerajsie literarne pokusy....skus pisat dlhsie vety, takto je to prilis lahko citatelne

@nyusika he??

nelka93
23. máj 2025

Ja mam na fb fotky snáď od vzniku konta a nejako som neriešila mazanie po rozchode. Terajší to tiež neriesi, s minulosťou sme vyrovnaní. Mne vždy to mazanie prišlo detinske