icon

Zmení narodenie dieťaťa vzťah?

13. jan 2024

Ahojte. Chcem prosím radu čo robiť. Môj manžel bol včera veľmi zvláštny. Cely večer sa somnou nerozprával, až napokon večer v posteli mi povedal, že veľa premýšľal a už má nelubi tak ako má lubil. Čakáme bábätko. Už mám po termíne. Strašné veci mi včera povedal a ja sa veľmi trápim a neviem čo s tým mám urobiť. Stále je len na telefóne. Vôbec sa somnou nerozpráva, neprituli si ma, nič mi nepovie. Čo mám robiť?
Myslite, že to dieťa zmení?
Vôbec neviem ako to teraz s nami bude. Nechcem, aby dieťa vyrastali v rozbitej rodine. Napraviť to on sám nechce. Všetko dáva za vinu mne, že ja som mu ublížila. I keď som neurobila nič, čo by náš vzťah pokazilo. Samozrejme, že sa občas pohádame, ale on má veľakrát uráža, ale tieto svoje chyby nevidí. Všetko zle len čo ja urobím.

Strana
z2
tenerifka
13. jan 2024

@nataly420 milenka je v tom nevinne, ak neda jedna, da druha, on je zenaty, ona nikomu vernost neslubovala. Urcite jej nahovoril, aka je manzelka zmija, ako ho nelubi, nechape ho, nesexuje s nim, a on chudacik potrebuje pochopenie a trochu radosti zo zivota.....no kto by takeho chlapa nezachrañoval?, ved on je v tom vlastne nevinne

majusik1304
13. jan 2024

Prečo sa bojíš ísť za rodičmi? Podľa tvojho opisu tvojho muža je to narcista...

domkakvet
13. jan 2024

Tak povedat ti to tesne pred porodom, tak to neviem, co to je za cloveka, uz sa mohol udrzat a pivedat ti to aspon neskor a myslim si, ze ma inu.

autor
13. jan 2024

@momoftwo sám odseba. Do večera všetko vpohode. Boli sme sa prejsť a potom len sedel s telefonom a zamyslene len tak pozeral a večer v posteli, keď sme už ležali začal

autor
13. jan 2024

@marca12 práveže aj sexu mal dosť. Tak neviem čo mu vadí a prečo hľadá stále vo mne nejakú chybu

autor
13. jan 2024

@kubkovamama to má mrzí, ze ste takto bývali😢nechcem, aby to takto skončilo aj s nami, ale asi to inak nepojde

autor
13. jan 2024

@tenerifka ja si myslím, že on nikam nepojde. Lebo podľa neho ja som zlá a je to moja chyba. On je dokonalý, tak čo má niekam ísť. A možno sa poberie za nejakou

kitycat
13. jan 2024

Mo asi by som mu sala rozvodove papiere. Na co cakat? A nech si ide za tou... ci sa panko odstahuje na gauc?
Zle mi je.

A to male potrebuje len milujucich rodicov, ziadnu falosnu rodinu

iwanka222
13. jan 2024

Ja si tiez myslim ze je za tym niekto iny a ze on je svina. Ma vycitky a preto obvinuje teba ze si mu ublizila. Takto sa snazi sam pred sebou "ospravedlnovat". Je mi luto v akej si situacii.

reanda
13. jan 2024

no mne prides zvlastna aj ty.. mas podla tvojich slov dokonale partnerstvo, ziadna chyba az do vcerajsieho vecera, kedy ti z nicoho nic muz povedal, ze uz ta nelubi a ze ty si tomu na vine, lebo si mu ublizila.. ale sice uz aj predtym ta urazal a daval ti vsetko za vinu.. a ty posobis byt uplne kludna.. vsetko uz mas za tu chvilu zracionalizovane, aj to, co si on mysli a co asi urobi.. nezda sa mi to prilis doveryhodne na to, aby to bolo realne.. cudne jednanie na zenu v soku tesne pred porodom, ktorej muz znenazdania povedal strasne veci a ona sa velmi trapi 😒

katkati
13. jan 2024

Prepáč, ale vieš koľko žien bolo presvedčených, že ich muži nie sú typy, čo by podvádzali? A veľmi sa mýlili. Musíš počítať aj s takou možnosťou. On
hazarduje s vašou rodinou. Ty možno stratíš jeho, ale on oveľa viac, len si to ešte neuvedomuje.

sante81
13. jan 2024

Stalo sa mi to isté, dieťa plánovane a jemu jedine ku šťastiu chýbala stetka. Držím ti palce 🍀

vanilkovazmrzka
13. jan 2024

Ma inu a dieta to nezmeni.

marca12
13. jan 2024

Ty za to nemozes. To su take typy chlapov. Ja poznam jedneho,ma doma vystavny kus zeny,uzasna zena,matka,milenka,sexu ma dost,ale on proste potrebuje neustále zmenu.

betulinka1
13. jan 2024

Vies co prestaň sa trapit. Kasli na to co teraz robi alebo nerobi, lebo ti to ubližuje. Sustred sa teraz na seba. Ja viem, ze sa mi to lahko hovori ale uvedom si, ze ziaden normalny chlap toto nebude hovorit zene par dni pred pôrodom. To je teraz jedno, ci ma alebo nema niekoho alebo mu iba jeblo v hlave. Proste ziaden empaticky clovek to nespravi ani cudziemu cloveku a nie to este svojej zene. Takuto povahu chlapa by si chcela mat pri sebe cely zivot??? Co ti v tejto chvíli bude taketo veci hovorit???? Myslim si, ze nie. Teraz ked mas hormony hore a dole sa nevies racionalne rozhodnut. Este tak pol roka od porodu budu hormony behat hore dole. Cize zameraj sa na babo teraz, cas ukaze ci vobec dovolíš aby takyto chlap s tebou ostal. Nie, ze ty budes jeho prosit ale on teba musi prosit aby si mu jeho blbe reci vobec dopustila. Rozhodnes sa ale potom. Ak mas rodicov a vies, ze ti pomozu, skvele, lebo to bude tvoj plan B. Ked ti bude tazko kludne sem napis a tu je dost zien, co ta povzbudia a daju ti iny pohlad. Pre dnešok je to debil a ty mas teraz ine starosti aby si riesila debila.

ahhola
13. jan 2024

Vyznať ti ▪️nenavist▪️par hodín pred pôrodom ti môže iba duševný kripel. Zhodou okolností je to tvoj starý💔 a hrabe sa k tvojmu pôrodu, teba, vinníčký ktorá môžeš za všetko jeho nepohodlie. Keby sa mi dostavil k pôrodu z posledných síl ho skopnem zo schodov, degeša👿
Ty môžeš ísť rodičom a váhaš nad tým???
Z pôrodnice rovno k nim a pánko nech trtenka prvú ligu, cubky z netu.
Po čase uvidíš čo a ako. S hentym otarencom šťastie nespravis, radšej sama a v kľude. 🍀

eva8
14. jan 2024

Ked si uz po termine, chod ku gynekologovi, z akeho dovodu prenasas dieta. Na chlapa teraz kasli, nestaraj sa o neho. Poprosilla by som, zavolala k nam mamu po navrate z nemocnice. Budes potrebovat pomoc. Keby sa manzel zmenil, vzdy sa da odvolat. Pripravenu tasku do porodnice mas?

Chlapa by som k porodu pustila - bud sa opat spamata, alebo uplne odmiluje. A budes mat jasno. Ak sa odmiluje a mama nebude moct prist, chod ty k nej. Vyprazdnis chlapovi "pole posobnosti" a uvidis ako sa zachova. Zamestnavatel by mu mal dat par dni po porode volno, ale ci sa o vas postara? Naozaj popros mamku, nech ti aspon stravu prinesie. A nestresuj, aj ked ta to velmi boli, babo to vyciti a bude nekludne. Musis si zabezpecit starostlivost o vas dve. Pri druhom dietati som kmitala od navratu z porodnice, ale to som mala uz skusenosti s prvym dietatom. Nie je to jednoduche pre prvorodicku, preto si pre istotu zabezpec pomoc. Vzdy ju mozes odmietnut, ak sa muz spamata.

nataly420
14. jan 2024

@tenerifka 🤣 no dobre máte morálne zásady. Tehotna zena doma a ona si randí s chlapom to mi nepríde úplne nevinné. Tak si prestav že by ti toto povedala kamaratka 🙂 vies čo mám nového frajera ale je ženatý dokonca jeho manželka je tehotna ale plánujeme spolu budúcnost a chceme byt spolu 🤣 uplna pohodicka nie ? Milenka v tom určite nieje nevinne aspoň ja by som nerandila s nikým ženatým a hlavne keď sú tam deti !

tenerifka
14. jan 2024

@nataly420 ale ja nepisem, ze milenka nie je moralna troska, len to, ze ona jej vernost neslubovala, on ano

pipistrel13
14. jan 2024

je mi to velmi luto,ale ma zrejme inu,presne toto typy zbabelych muzov robia - uz ta nelubim ako kedysi a vsetko je tvoja vina...
velmi ma to mrzi,hlavne pre to,ze si tehotna,ale pre tvoju buducnost je lepsie odist,ak teda mas na to moznosti
vela sily

matapo
15. jan 2024

...ja som bola tiež v polovici tehotenstva keď mi muž oznámil že sme nekompatibilny a že somnou neplánuje žiť. Už vtedy som túsila že za tým sú iné ženy/ iná žena aj keď k fyzicky má isto nepodviedol. Pôrodom sa to nezlepšilo, práve naopak a bola za tým iná. Po niekoľkých rokoch ich už bolo niekoľko ☹

krasolienka1
Autor odpoveď zmazal
miriamzba
25. jún 2024

Ahoj. Ako sa teraz máš?

autor
25. jún 2024

@miriamzba ahoj. Ľahké to nie je, ale stále si k sebe hľadáme cestu. Muž kvôli mojej poporodnej depresii, na ktorú som prišla až po 5 mesiacov, odišiel. Nechal má s malým samu. Že sa neviem správať k jeho rodine. Pretože mala som poporodne úzkosti a malého som nechcela nikomu dať na ruky ani nič. On to doteraz nevie pochopiť. Teraz sa ideme sťahovať. A skúšame to znova, no neviem či to pôjde. Malého veľmi miluje. Neviem či ho mam nenávidieť alebo čo robiť. Netuším, či sa na to vykašľať, alebo to naozaj skúšať zas. Som veľmi stratena vo všetkom.

ysseba
25. jún 2024

To je debil. Ty sa nevies spravat k jeho rodine a preto on odchadza. Tak to veru on sa ukazkovo sprava k svojej rodine 🤦🏼‍♀️

vieronika14
Autor odpoveď zmazal
miriamzba
27. jún 2024

Ahoj. Neboj sa, bude lepšie. Je úplne normálne že si malého nechcela dať z ruky, mamy chránia svoje deti. Časom aj to bude. Prístup Tvojho muža sa mi moc nepáči, aj si myslím že tým svojim spravanim a recami mohol prispiet k Tvojej ppd. Okolo pôrodu, aj potom s s malým bábätkom potrebujeme podporu, nie zneistovanie ani kritiku. Vytacali by ma tie poznámky o jeho rodine. Syn je snáď tiež jeho rodina?! Mal by mu byť prednejsi. Možno je ešte nevyzrety, to sa môže časom zlepšiť, alebo nemá dobrý charakter, takého chlapa by nebola škoda stratiť. Skúsila by som delegovat nanho časť povinnosti, nech Ťa odbremeni a nech cíti že ho potrebujete.

Strana
z2