Zmeny v správaní manžela. Je to znak nevery?
Pekný deň . S manželom sme spolu 10 rokov. Posledne 2 mesiace mam z manžela divný pocit. Nemali sme problémy ani nič podobne . Aj pravidelný sex,komunikáciu atď. Ale začal sa divne spravat. Robiť veci co nikdy nerobil (šport napríklad).stalo sa ze mi klamal kde bol ,co predtým v živote nebolo. Už som zacala citit ,ze niečo nie je v poriadku . Keď som ho atakovala s tým,že urcite niekoho ma ,tak ma objal a povedal ,ze miluje iba mňa atď. Je pravda,ze je milši by som povedala,častejšie mi hovorí ako ma miluje,zaujima sa ako sa citim atď ,ale menej často ma na mňa chuť. Raz ho boli zub,potom je narobený. Keď vidí,že sa mi to nepáči. Je nahnevaný či nemá aj on pravo na to,aby mu bolo zle . Samozrejme,že ma . Ale pred 2 mesiacmi mohol mať aj dieru v bruchu a ten sex by chcel . Jeden krát to trvá extrémne dlho ,a na dalsi krat je to za 5 minút. Mame inak cca kazde 4 + dni. Predtým to bolo viac . Ide aj o preferovanie inych poloh ,praktik atd . Neda sa to sem vsetko popisat .Neviem co si myslieť. Mate skusenost s týmto?
Ty si najlepšie poznáš svojho muža, dala by som na svoju intuíciu. Len ak naozaj ide o neveru,tak priama konfrontácia, typu máš niekoho, nebude fungovať, lebo bude zatĺkať a zatĺkať. Takže by som sa snažila kuknúť mobil, mail, atď... či niečo nenájdeš (áno, nečestná praktika, ale proste niekedy to inak nejde)
myslim si ze ked nie si patologicka ziarlivka tak ta intuicia neklame. podla tvojho popisu to znie naozaj divne.
@pako24 nechci vediet 🤦 to ako fakt? miesat si telesne tekutiny s niekym dalsim je splneny sen hlavne aby mu s nou bolo dobre 🤮
Podľa mňa intuícia neklame a niečo sa deje. Nemusí to byť nevera (ale môže), možno v sebe "len" niečo rieši čo súvisí hlavne s ním (nejaká kríza alebo ktovie), možno rieši niečo čo súvisí aj s tebou apod... Kým sa on otvorene nevyjadrí a/alebo na niečo vyslovene neprídeš, tak môžeš/me len hádať.
mne to pride ez ma povznesenu naladu obcas - tie vyjadrenia, ez ta miluje, pripadne taky akysi psychologicky pristup ma. ako keby presiel nejakym skolenim a to mu zmenilo postoj. mame rozne take "psychologicke skolenia " a mavam rovnake pocity, ovpylvni ma to.
no samozrejme aj o neveru moze ist, ale skor by som typovala, ze ti nebude vyjdrovat rtolko city. jehos pravanie je dost protichodne. aj sa v niecom zlepsil, ale zaroven sa aj vyhyba intim. kontaktu. no fakt neviem. toto je len zaklad pre pochybnosti, ale na zaklade tychto prejavou sa neda uplne predpokladat, ci to je zrovna nevera.
možno už aj má pomaly niekoho vo výhľade,alebo si už namýšľaš .
Dobre si to odhadla, ide bohužiaľ o neveru. Spáva naraz s dvoma ženami. Skus ho sledovať, nech máš dôkaz.
Preboha, hlavne teraz neradte, ze uz naozaj niekoho ma a urcite podvadza a neviem co. To chlap nemoze mat horsie obdobie? Byt unaveny a nemat chut na sex?
Ok, tak si ho atakovala.
A keby ste si skor spolu sadli a povedala mu, ze mas onho obavu, ci je v poriadku? Ci ho nieco netrapi? Keby si bola starostliva a chapava manzelka a nie upodozrievava stihacka, ktoru nastartovali nestastne zenske na nete?
Ver stvojej intuícii !!
@sonula ked ono ano ak by ju podvadzal isto jej to povie ked sa opyta pri tom chapavom rozhovore.
nemusi byt stihacka ale niektore zeny skratka maju intuiciu. citis kedy je clovek len unaveny alebo chory a citis ked nieco nesedi. je to milion malickosti ktore ty v texte nevidis ale ona ich citi.
Koľko máte rokov?
Ak začal športovať, môže mať naozaj menej energie. Alebo začal mať problém s erekciou, len to s Tebou nechce rozoberať. Hlavne pokoj, sleduj ho. Prípadne skús začať debatu bez výčitiek, že niekoho má. Možno sa Ti otvorí ;)
Napríklad moj máva obdobie ruje a potom z ničoho nič obdobie keď sa mu fakt nechce. Toto celkom chápem. Ale na druhej strane z minulosti si dávam pozor, ak chlap použije vetu- milujem len teba, neprežil by som ak by si si niekoho našla, alebo moc presladene reči - to je pre mňa signál, že tu sa ku.va niečo deje. Aby som nebola stíhačka, ani špeh, keď mam podozrenie, že sa niečo deje, tak normálne poviem požičaj mi telefón, idem si ho pozrieť.
Ja si myslím že najviditeľnejší znak nevery je mobil. Brava si ho všade so sebou? Vidíš že píše a keď ta zbadá, odloží mobil?
Mne sa z tvojho opisu nezdá že ide o neveru.. A nerozumiem komentárom, že ťa muž URČITE podvádza.
Mne sa z tvojho opisu zdá, že ide o neveru.
Kolko mate rokov
Ver intuícii. Jeho správanie by bolo divné aj mne. Slieď a špehuj. Nenápadne.
Veď hej, miluje iba teba.
Ale spáva aj s ňou..
@pako24
@shinon258
@pralinka25
@wolf_
@majamat
@cukroska
@mimi2018
@sonula
@p.j.jacky
@vevebono
@tibiokke
@letfenixa
@tim23
@rozkvet1
@lenkit
Ďakujem za vaše reakcie . Aby som to cele ešte skusila priblížiť. Mame 33 rokov .
Ja som práveže nikdy nebola žiarlivá. My sme sa vždy bavili otvorené. Aj po ulii keď sme išli a videli sme peknú zenu ,tak sme ju pochválili pripadne iba muz sa pokochal. Predsa na tom nie je nič zlé. Vždy mi aj hovoril ked ho napr nejaká zákaznícka pozvala na obed atď. Brali sme to normalne ,on nešiel.
Vždy sme si hovorili ,že sa ľúbime. Jedine čo bolo také slabšie bola celková komunikácia. Ja naor.som tip ,ze nehovorím o tom ak ma niečo trápi s podobne . Inak bezne veci sne si Vždy vykomunikovali a podobne .
Nie som ani konfliktných,čiže u nas sa ani nekričí Aj muz je kludas ,čize ziadne sceny u nas nehrozia .
Tým,že ho naozaj poznám a aj keby ma sekeru v chrbte a ja sa pred neho postavím,tak sekeru nerieši.
Teraz ma odmietol uz viac krát. A to nie som ani žiadna naruzivka. Takže som pochopiteľne zacala viac rozmyslat nad tým. Plus ten šport,kamoši atď .
Keď si všimol,že som "ina",som sa priamo opýtala o co ide . Pretože nie som blbá a vidím,že je iný .ak niekoho ma nech mi to povie ,predsa ho nedržím pod zámkom a navyše nechcem až mi klame . Čiže opat žiadny výstup ani nič.
Samozrejme ma uistil,ze ma ľúbi a nedovolil by si ,ma podvádzať. Od vtedy sa viac zaujíma o moje pocity . Častejšie príde si ma pritulit aj ked varím atď .
Lebo od vtedy aj viac rozmýšľam. Keď ma aj odmietne ,lebo mu je zle napr . Mne to pokazi náladu a rozmýšľam. Tak potom po hodinke ako si oddychne napr uz si ma túli,bozkava až nie som smutná a bohvie co si zas nenamyslam . Lenže toto je presne aj to. Že ja nechcem az to robí lebo som nahnevana . Snáď mi rozumiete ako to myslím. Čiže aj toto mi príde divne .
Či to není len na oko,až si niečo nemyslím.
Samozrejme,že viem o jeho zdrav.problemoch . Riešime spolu tieto veci . Takže tu nejde o to ,že sa o neho ako takého nezaujimam ...a jasne ,že mu býva zle ,boli hlava a je unavený....
Ale po rokoch vidím zmenu a tá mi nedáva spávať. Pritom naozaj nemusí ísť o nič. Možno fakt kríza stredného veku 😁. Neviem . Preto ma zaujímali vaše postrehy,skúsenosti.
A mobil ma pod heslom ,ale sedí vedľa mňa keď je na nom a aj mi ukazuje s kým píše atd Čiže toto neviem. Aj mi povedal ,ze mi dá heslo a môžem si to kedykoľvek pozrieť lenze zas to nechcem prehanat ..jednoducho ja mu aj verim aj ma čosi nahlodava
Heslo no nic konecna podvadza umna by heslo nepreslo ... preco heslo naco heslo
A ešte co sa tyka erekcie atď. Tak s týmto ako taky problém nie je . Chytím a uz je v pozore ..len ten akt je niekedy nekonecny co sa tiez nestavalo,ale zas mladší nebudeme ,vsetko sa mení..neviem
Kríza stredného veku v 33? Veď to je vek, kedy sa ľudia zamilovávajú, berú a začínajú plodiť deti. 😬
@mamamasama tak zas v 33 po 10tich rokoch je iné ako 33 a čerstvá zamilovanosť. 😉
@mamamasama to bolo s humorom napísané o tej kríze.lebo niekedy je ako pubertak. Rozmýšľa čo si oblečie a ci dobre vyzerá,lebo on sa cíti stary . Proste zmena . Akože aby to nebolo ,ze ma len odmieta . Samozrejme ,že je býva iniciativny aj on . Ale nie je to tak často ako bývalo. Celkovo je to všetko iné.
Určite niečo za tým je, nekonečný akt, šport a aj dobrá nálada často súvisí s niečím čo by sa ti nepáčilo,,
Snaží sa zakryť niečo kľudne aj tým, že sa o teba viac zaujíma…
Niečo ho proste nakoplo, všetko je super, len sex odmieta a to je práve to, čo rieši možno s niekým iným..
@macatt samozrejme býva aj on iniciatívny,len teda nie je to tak často ako to bývalo .nie je to vždy nekonečné (aj som to hore pisala)len do druhej spravy som to dala ako zmenu. Ako teraz v stredu to som myslela ,že neskoncime a v nedeľu proste klasika. Takže už som z toho úplne zmätená. Začal sa viac stretávať s kamošmi. Oni sú viac menej slobodní,bez detní. Čiže aj to rozmýšľam,či nemôže byť tým. Ze oni sú bez starosti s my denne riešime to či ono,deti a podobne veci. Ze fakt len nejaká kríza. Uvidíme ako to bude . Ďakujem
Nepýtaj sa ho či niekoho má. Myslíš, že ti povie "áno, zlato, prepáč, mám". Len si tak začne dávať väčší pozor. Skús to heslo na mobil odpozorovať. A keď ho zistíš a keďže ti ho tak veľmi ponúkal, tak popozeraj či nemá aktivované miznúce správy napríklad. Akože možno je to fakt len nejaká kríza alebo blbosť, ale každopádne je to divné. Netreba robiť paniku, ale treba spozornieť.
Toto co pises je take cele nejasne, mna by zaujimalo kde bol, ked ti klamal, ze je tam a bol inde?
Hmm ja by som mu neverila... Niečo sa deje...

O neveru vždy môže, ale nemusí ísť. A keby o ňu šlo, tak to nechci vedieť !!! Takže sa s tým netráp, debatujte, majte spolu aktivity, bavte sa, nech mu je s tebou dobre a tebe s ním.