Zmeny v správaní manžela. Je to znak nevery?
Pekný deň . S manželom sme spolu 10 rokov. Posledne 2 mesiace mam z manžela divný pocit. Nemali sme problémy ani nič podobne . Aj pravidelný sex,komunikáciu atď. Ale začal sa divne spravat. Robiť veci co nikdy nerobil (šport napríklad).stalo sa ze mi klamal kde bol ,co predtým v živote nebolo. Už som zacala citit ,ze niečo nie je v poriadku . Keď som ho atakovala s tým,že urcite niekoho ma ,tak ma objal a povedal ,ze miluje iba mňa atď. Je pravda,ze je milši by som povedala,častejšie mi hovorí ako ma miluje,zaujima sa ako sa citim atď ,ale menej často ma na mňa chuť. Raz ho boli zub,potom je narobený. Keď vidí,že sa mi to nepáči. Je nahnevaný či nemá aj on pravo na to,aby mu bolo zle . Samozrejme,že ma . Ale pred 2 mesiacmi mohol mať aj dieru v bruchu a ten sex by chcel . Jeden krát to trvá extrémne dlho ,a na dalsi krat je to za 5 minút. Mame inak cca kazde 4 + dni. Predtým to bolo viac . Ide aj o preferovanie inych poloh ,praktik atd . Neda sa to sem vsetko popisat .Neviem co si myslieť. Mate skusenost s týmto?
@macatt
@marca12
@ankare
Toto inak je veľká pravda,že sa necítim vôbec atraktívne a aj to som už čítala,že práve preto môžem mať tie pocity a hľadám naozaj každý detail,ktorý nemusí byť ani tak výrazný ako ja ho vidím.
Deje sa určite niečo a možno je to pravé fakt len kríza plus to ,že ja vnímam inak atď.
Áno,my bežné sme spolu pochválili peknú ženu atď. Na tom sa mi nezdá nič zlé. Predsa sa nebudem tváriť,že som najkrajšia na svete. Ak sa mi páči pochválim aj ja sk nie ,poviem,že lepšiu by nenašiel. Žiaľ,už to na humor neviem otočiť a asi bude dôvod co písala máccat. Keď to tu čítam úprimne tu padlo asi všetko co sa nám deje. Kriza ,stereotyp ,moje sebavedomie,ziadne zaluby spolocne ,ze som podrazdena atd ...A ja verím,že o neveru nejde . Teda budem sa snažiť v to veriť. Snáď
Ďakujem vám naozaj . Ste zlaté,že som to mohla zo seba dat .
Tak skús najskôr od seba, byť veselšia, lepšie naladená, rafinovane vymysli spoločný program, viac ho zapájaj, nech neuteká preč z domu.. tiež ho pochváľ, objímaj, nech tiež rozmýšľa čo je za tým😅
A tiež zbehni s kamoškou do kina, na kávu, nech zistí aké je prijemné, keď ten druhý sa domov neponáhľa..
Držím palce
Tak to robím bezne ,ze ho pochválim,ale asi budem viac na nom zavesená a nedám mu pokoj 😁 . Rada by som aj niekde išla,ale ani nemám moc s kým. Už som si tak zvykla sediet doma ,ze to musím zmeniť. Ďakujem 🙂
Však Ty peknu ženu pokojne pochvalne okomentuj, ak to tak citis. Mne by to bolo ale nepríjemne, keby môj muž cumi na krásnu ženu a ešte ju aj okomentuje.
Autorka: daj nam vediet ako postupite ci sa nieco postupom casu zmeni. Tiez verim, ze nepojde o neveru, ale o nejaku zhodu viacerych faktorov, ktore si vymenovala. Drzim palce 🙏
nedroguje? keď raz je sex nekonečný a inokedy to rýchlo skončí,zmeny nálad,prehnaný záujem o teba,objímanie.....
@rozculena to určite nie . On ma k tomuto obrovský odpor. Za toto dám aj ruku do ohňa.
ja by som za nikoho za nič ruku do ohňa nedávala.....vieš,ako sa hovorí,Zapovedeného chleba najväčší krajec....
@autorka počula som v jednej diskusii názor psychológa, že ak niekto partnera podozrieva z nevery, tak to napokon aj tak dopadne. Niečo na tom asi bude. Ty ho až veľmi sleduješ a podozrievaš. A opýtam sa Ťa takto. Čo by to pre Teba znamenalo do vzťahu ak by neverný bol??? Na jeho mieste mi svieti kontrolka, že mi vôbec neveríš, keď si schopná takto reagovať na trojhodinový výpadok pri posedení s kamošmi. Možno je neverný, na druhej strane podiel na nevere budeš mať aj Ty svojim správaním vo vzťahu. Ja by som neriešila dookola stále neveru. Ujasnila by som si v sebe, či mi to stojí za záchranu, opýtala sa jeho, či chce zachraňovať tiež a začali by sme vedome budovať partnerstvo bez nedôvery, bez podozrievania, bez napätia a dusnej atmosféry. Toto ,,číhanie na neveru" vám ničí vzťah rovnako ako sama nevera.
@anketkarka áno toto máš pravdu a ja si to plne uvedomujem . Nikdy som neziarlila ,nikdy mi toto nenapadlo . Mohol byť v spoločnosti xy žien a ja som mu verila . Práve preto ,lebo scénami a výstupmi by som skôr nás vzťah ničila. Bože,keď si predstavím ako som vždy radila kamoskam keď ziarlili ,ze týmto len vzťah ničia a koniec koncov sk bude chciet odísť pôjde a žiarením to len posúvajú v pred ...
Ale potom po rokoch prisla zmena v jeho správani. Plus moja akási menej seba hodnota asi tým,že som doma atď. A začala som si tie všetky veci akosi viac všímať. Ja mu ,ale nerobím scény. Aj keď prišiel neskôr ja som to neriesila az dokým sa ráno vlastne neprekecol,o inej značke auta . Tak až vtedy som mu povedelaaj tak si išiel peši. Nekričím,nechodím za ním a nesledujem ho . Len ak ma ahlodne pochybnosť ostanem smutná.
Myslím,že mi velmi pomohla aj takto celá diskusia a naozaj ru môže ísť o súbor náhod. A žiadna nevera . Čomu sa snažím veľmi moc veriť a nastaviť sa tak ,ako som bola nastavena vzdy .
Myslím,že každá z nás keď poznáme svojho partnera a zrazu sa nieco zmeni ,by rozmýšľala.
Co by sa stalo keby mi je neverný?možno rozchod ,možno by som to chcela urovnať ak by v tom nebolo nič vážne..neviem naozaj ..jedine co nechcem aby ma klamal a spaval aj somnou aj s nou . Keď si na to pomyslim citim sa ako handra ...
@rozculena inak toto je tiež pravda

Boji sa povedat, to ti on povedal, ze sa boji povedat, to je vyhovorka.