ivetanovakova24
icon
Používateľ ivetanovakova24 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ivetanovakova24.
ivetanovakova24
29. jún 2026

@anonym_autor Držim ti palce !

ivetanovakova24
29. jún 2026

Aby ste vedeli všetky masky ktore ste tu posielali su marketingove oblby 🙂 ak chcete neinvazivnu terapiu tak vam stači červene svetlo ktore ma vlnovu dlžku 630nm ,vykon je tiež marketingovy tah viac neni dobre Omniluxe,Currentbody su svetova špička maju vykon 20mw , taktiež led diody su somarina ak ma maska 300 nekvalitnych led diod je to horšie ako 90 kvalitnych 🙂)). A ešte ku tomu ak to nepouživate pravidelne tak vam to je zbytočne. Najlepšia led maska tuna v europe je asi ta od lumenluxe.sk podla parametrov je to čista kopia tych americkych, Insportline čo ste tu pisali alebo ta Lumi je čisty scam ked som si pozerala ich recenzie tak tam maju same fakove recenzie ktore si pravdepodobne napisali sami.A ktomu sa tvaria ako enjaky web ktory porovnava led masky a tu svoju dali na prve miesto 🙂) čisty oblb

ivetanovakova24
30. apr 2026

Tvoj priatel sa stebou rozide ked to zisti nevrav mu to. ale dokažeš stym žit ?