Zostali by ste s manželom, ak.....?
Zostali by ste s manželom, ak by ste vedeli, že si potajme neustále vypísuje s rôznymi lahkymi zenami,ale inak je k vám ok celkom, normálny pozorný a všetko zdanlivo funguje? Aj sexuálny život funguje. Všetko funguje ako má. Len má túto tajomnú komnatu
Na internete si žije svoj život v anonymite.
Pričom ste spolu už dlhé roky a Ľubite ho.
Dokázali by ste sa povzniesť na to?
Ak viete, že manžel má k vám city, ale odmieta tieto "hobby" zmeniť? Lebo je proste taký "aký je" A mal ho brat s tým aký je.
Ďakujem
Prosím len o konštruktívne odpovede.
Dnes uz 3 tema o tom istom. A asi tak dobre to nefunguje, mozno to len nechce priznat inak by si s inymi nepisal keby mal doma vsetko, co potrebuje. Nepoznam muza, ktory by bol skutocne spokojny so svojou zenou a popri tom hladal nieco navyse u inych. Predstav si to ako kruh ak by bol naplneny tebou, kazdy kontakt s inou zenou by ten dokonaky kruh nicil lebo by to bolo nieco, co tam nepatri a ludia funguju presne naopak, sa snazia vyplnit pradzne miesta toho kruhu aby bol co najdokonalejsi.
A tie ženy nachádza na tajomných erotických zo známkach.
@anonym_autor Toto za teba nerozhodne nik. Niekomu vadi, niekomu nie. Staci taka odpoved?
Robil to vždy. Celý vzťah 9 rokov.
Tvrdí že je "chyba v ňom"
Prosím iba o seriózne odpovede
zostala, ale či by aj on so mnou. Dedkovi raz prepne, dostane neodolateľnú chuť na mladú dámu a si na vedľajšej koľaji.
to ste spolu len 9 rokov? Som myslela že máte po 50tke a ste spolu min. 25 r. .
A tie ženy nachádza na tajomných erotických zo známkach.
@anonym_autor ake su to “tajomne eroticke stranky”?
Ako muž, ak by mi toto robila žena, neviem či by som to zvládol, každopádne by som chcel vedieť aspoň to, že o čom si píšu. Ak by to nemal byť problém vo vzťahu, že by ti tú komunikáciu ukázal, tak nemá čo pred tebou skrývať. No ak by to naďalej skrýval a ty veríš iba tomu, čo vraví, tam už by som si začal dávať pozor.
Z môjho pohľadu, ak to robí 9 rokov, tak ho v tom asi nepoznáš, môže tajiť čokoľvek a ty tomu proste veríš, že to len slovne povie.
Ako píšu vyššie, niekomu by to vadilo a niekomu zasa nie a fungujú.
Čo povie deťom? Že tatinko píše tetám.
Riziko toho, čo ak dákej z nich prepne a bude chcieť viac a začnú robiť problémy?
A čo si vypisuju? Videla si niekedy ich konverzácie? Je nervozny keď ho konfrontujes?
@anonym_autor vo vztahu plati pravidlo: ten, ktory z tych dvoch vidi nieco ako problem, ten to musi riesit.
Nie to otocit, ze je to problem toho druheho, a ten to ma vyriesit.
Ten to totiz jednoducho riesit nebude, lebo to ako problem nevidi.
Takze z toho by bol iba zacarovany kruh ocakavani, sklamani, rozcarovani, hnevu a hadok.
U vas to vidis ako problem ty = ty to musis rieisit. Ake riesenie vyberies, take bude.
Ako partneri ste navyse ako spojene nadoby. Plati na vas Akcia-reakcia.
On nieco urobi, ty reagujes. Ty nieco urobis, jemu neostava ine, ako nejak zareagovat.
Takze ty ries a on bude musiet reagovat.
Reagovat bude podla toho, ake riesenie zvolis. Je to cele iba v tvojich rukach.
Len piše,hej? No,ak mysliš...
Nie.o takeho muža nemam zaujem.
@anonym_autor pre teba je seriózna odpoveď iba "áno, zostaň s ním". Takže?
@anonym_autor nie nezvladla by som sa tvarit ze je to normalne manzelstvo.
Ináč máš pevne nervy, že mu toto 9 rokov toleruješ, tak už si zvyknutá na jeho tajne hobby a hárem a nejako to už doklepete
Nie🫣
@anonym_autor ak ti to nevadi tak zostan. Lebo co ti tu kto poradi? Ja by som nezostala, vadilo by mi to a nazory z kona by ma nezaujimali.
nezostala, je to podľa mňa pre teba ako partnerku úplne ponižujúce, máš predsa nejakú dôstojnosť nie?
To 9 rokov prehliadas? Preco? Fuj, hnus. Hadam si nemyslis, ze ti je verny? Musela by som byt uplne hlupa chudera, aby som s nim bola.
nezostala, je to podľa mňa pre teba ako partnerku úplne ponižujúce, máš predsa nejakú dôstojnosť nie?
@mikasa_ackerman Táto má🤧
Zase ? Aku serioznu odpoved chec pocut ?
Bud budes trpiet a nechas ho tak dalej fungovat alebo ziadaj o rozvod. Noc medzi tym nie je. Preco sa na to vobec pytas a preco ho obhajujes, ako je inak ok ? Nemas kam odist, nemas peniaze ?
@anonym_autor a len si s nimi píše alebo ta aj reálne podvádza, má s nimi sex?
S takym prasiakom by som nemohla zit. A ty tiez nebudes normalna, ked to tolerujes 9 rokov
@anonym_autor a len si s nimi píše alebo ta aj reálne podvádza, má s nimi sex?
@anonym_b850cb Na 100% aj ten sex, len ona to nechce vidiet, tie pisacky su len namotavacia faza, potom sa niekde stretnu.
Precitaj si este raz a pomaly po sebe vetu " odmieta tieto hobby zmeniť, lebo je proste taký". Ano, je taky a este ti to drzo prezentuje ako nieco nemenne, s cim sa neda nic robit. Nieco ako jazva na tvari, kratsia noha a podobne. Tak ti to prelozim, aby si tomu rozumela : mam ta na haku, budem to robit dalej = vernost a dovera pre mna nie su hodnoty.
Precitaj si este raz a pomaly po sebe vetu " odmieta tieto hobby zmeniť, lebo je proste taký". Ano, je taky a este ti to drzo prezentuje ako nieco nemenne, s cim sa neda nic robit. Nieco ako jazva na tvari, kratsia noha a podobne. Tak ti to prelozim, aby si tomu rozumela : mam ta na haku, budem to robit dalej = vernost a dovera pre mna nie su hodnoty.
@patrike ano.Más pravdu. Sľúbil že prestane párkrát. Nikdy to nedokázal dodržať. Takže som to vzdala.

Samozrejme