icon

Zostali by ste s manželom, ktorý tajne píše iným ženám?

18. júl 2026

Zostali by ste s manželom, ak by ste vedeli, že si potajme neustále vypísuje s rôznymi lahkymi zenami,ale inak je k vám ok celkom, normálny pozorný a všetko zdanlivo funguje? Aj sexuálny život funguje. Všetko funguje ako má. Len má túto tajomnú komnatu
Na internete si žije svoj život v anonymite.
Pričom ste spolu už dlhé roky a Ľubite ho.
Dokázali by ste sa povzniesť na to?
Ak viete, že manžel má k vám city, ale odmieta tieto "hobby" zmeniť? Lebo je proste taký "aký je" A mal ho brat s tým aký je.
Ďakujem
Prosím len o konštruktívne odpovede.

Strana
z6
autor
23. júl 2026
@pletko325

@simca06022011 skôr by som sa o tom s ním najprv porozprával a povedal že či to bude ok, ak by si to robila. Nešiel by som hneď do akcie, že idem to hneď robiť aj ja. To mi skôr v tom vzťahu trošku prekáža, keď si ten druhý povie "robíš to, tak idem aj ja" bez rozhovoru a komunikácie.

@pletko325 skúšala som presne aj túto stratégiu. A nič. Tvrdil že ja to robiť nemôžem a že on to nerobí už tiež. Že to bolo náhle pometenie mysle. (Jasne ktoré sa opakuje stale?)jeho to proste baví tá pozornosť od tých žien je to ego boost preňho a zahaňa asi nudu a občasné to sklzné do erotickych slov. Mám taký pocit. Ja neviem. Chce sa cítiť atraktívny stsle a žiadaný. Asi. Alebo čo. Neviem hoci je mladý však.
Druhá vec nemam kam ísť a on z domu nepôjde ja mám ušetrené len pár korún. Z toho sa nedá nič. A tak.

pletko325
23. júl 2026
@heidi4

@pletko325 a ked dom, kde ziju, je jeho, stale ma odist on??

@heidi4 ale mohol by, keď už je taký chruňo 😝

autor
23. júl 2026
@simca06022011

@anonym_autor raz by mi vynadal, tak si pakuje saky-paky ... nehnevaj sa, ale tak aj ty vrieskaj a nadavaj, ked si pise.. :D

@simca06022011 nedokazem si predstaviť jeho reakciu. Urobila som to raz a zakročil voči mne veľmi ostro. Až tak že som sa bála čo bude. Je to závislosť. Nemá pod kontrolou svoje správanie. Viac by som už naňho preto nekricala. To je Škoda reči. Nechcem to s ním viac už ani riešiť.

autor
23. júl 2026

On na liečenie nepôjde. Ja nemam kam odísť. A neviem ako takto žiť. A ja by som si s nikým nezačala písať . To je fakt nízke pre mňa

pletko325
23. júl 2026
@anonym_autor

On na liečenie nepôjde. Ja nemam kam odísť. A neviem ako takto žiť. A ja by som si s nikým nezačala písať . To je fakt nízke pre mňa

@anonym_autor patová situácia toto ☹
nevieš si začať odkladať peniaze, aby si dokázala neskôr odísť? Teda ak nad tým uvažuješ, odísť. ak nepomáha komunikácia a existujú iba jeho pravidlá, tak to bude jednostranné aj naďalej a asi to inak nezmeníš.

anonym_b720aa
23. júl 2026
@simca06022011

@pletko325 to nie je naschval. To je rovnaky pristup kazdeho z nas. Ja budem verna poslusna zienka a on si bude s prepacenim robit dobre nad lahkymi damami? ;) Ak by jemu nevadilo ani to , ze ja toto robim, tak v tom vztahu veru nieco ok nie je.. toje rovnako ako s trojkami a podbnymi navrhmi... :D
Ked sa to otoci opacne (podla teba "naschval"), ten chlap sa casto uvedomi, ze teda asi to nie je ok voci partnerke. Ak sa neuvedomi, je cas pohnut sa dalej...

@simca06022011 presne tak, treba pisat inym chlapom, mozno aj spozna niekoho lepsieho

tu zbytocne nieco pisat, nezamestnana a psychicky labilna a slaba, cize toto tu budete citat tak 10 rokov a potom z ustavu

anonym_cf86cc
23. júl 2026
@anonym_b720aa

@simca06022011 presne tak, treba pisat inym chlapom, mozno aj spozna niekoho lepsieho

tu zbytocne nieco pisat, nezamestnana a psychicky labilna a slaba, cize toto tu budete citat tak 10 rokov a potom z ustavu

@anonym_b720aa riskuje agresívne chovanie od manžela, neviem či to je cesta.

anonym_b720aa
23. júl 2026
@anonym_cf86cc

@anonym_b720aa riskuje agresívne chovanie od manžela, neviem či to je cesta.

@anonym_cf86cc tak nech sa nadalej lutuje, uz 3 roky vsade pise

simca06022011
23. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor nehenvaj sa, to sa neda, ono sa neda.. ty sa bojis jedneho chlapa. Najdi si pracu, zacni s niekym pisat, on nech sa rozdrapuje a vyhukuje, budes hukat spat. Takto vlastne len lamentujes a nepohnes sa nikam.

heidi4
23. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak trp dalej no 🙄 co ine ti na to povedat, ked nic sa vlastne ani neda 🙄 👏

bielasovicka
23. júl 2026
@anonym_autor

@enmery no nie. Nemyslela som si preco? Verila som snubencovii. To je normálne. Nelustrovala som ho. Moja chyba. Slepo som verila a milovala som ho. Nikdy mi nedal dôvod myslieť si o ňom zle veci. Lebo sa vždy normalne ku mne správal zalubene a Sex sme mali vždy dobry. Nebol ku mne zlý. Ja som nemala dôvod myslieť si že toto robi.

@anonym_autor tak je to manžel alebo snúbenec?

Strana
z6