Zostať s násilníkom? Skúsenosti z katolíckej rodiny
Dobrý deň , pred dvomi rokmi som spoznala muža. Normálne som nič pevne nehľadala, ale presvedčil ma že je do mňa zamilovaný a ja som bola v tom čase už tri roky sama - videla som v ňom veľa podobného . Viac krat som sa spýtala či je ženatý a on odpovedal že nie . Po pár stretkach mi napísal , že ke veľmi zlý muž . Tak som sa opýtala , prečo dúfam že nie ženatý ? A bum . Samozrejme . Povedala som mu , že nebudem hrať druhé husle a že končím . On ma presviedčal že medzi jeho ženou a ním nič nebeží, a ze sa rozvedie . Tak sa aj stalo - podal návrh a žena sa od nebo odsťahovala . On pustil byt ktorý mal - a nasťahoval sa ku mne domu . Celkom rýchlo som otehotnela a on mi oznámil že chce ostať nezamestnaný. Pohádali sme sa . Do toho ešte povedal že dieťa nie je jeho Chytila som úplný šok a vyhodila som ho . Potom o týždeň sa nejako vrátil a zase sme sa pohádali kvôli tomu istému .Rozišli sme sa . Keďže som v dosť ťažkej finančnej situácii s hypotékou na dom a veľmi som sa zľakla že keď budem na materskej nezvládnem to - môj ešte predchádzajúci bývalý partner navrhol , že mam vynosiť dieťa tam kde býva on a aj porodim tam . On ma v dome 3 byty a videl ako som z toho psychicky zle , a že ešte aj dieťatko na ceste . Už som sa teda presťahovala tam a keď došiel zase otec dieťatka za mnou že urobil chybu , a že si nájde prácu- ale že ma prosí aby zase mohol bývať v mojom dome . Blbka som mu to dovolila , ale povedala som mu že chcem vidieť že ma naozaj prácu a snaží sa . Ja som medzi tým bola v nemocnici a dosť zle z tehotenstva - ani za mnou neprišiel . Radšej chodil na víkendy do Partizanskeho -že vraj za mamou . Celý ten čas ma podporoval môj predchádzajúci bývalý a chodil ma navštevovať . Nakoniec som sa rozhodla vrátiť ku mne na môj dom , a začali brutálne hádky ako som ho poprosila na byvanie peniaze . Tvrdil že kupuje jedlo že zo stačí , a že ja mám predsa peniaze . Tvrdil že zamestnávateľ mu už dva mesiace nič nevyplatil - tak som to okomentovala slovami , že to nie je dobrý zamestnávateľ , povedala som mu aj , že nič ešte nekúpil na bábätko , že všetko kupujem ja .On na to vybuchol a ukrutne mi nadával ( to som bola cca v 5 mes ) a až tak nadával že som sa bála a aj som si to natočila lebo on to bral normálne - zavolala som aj políciu . Otec dieťatka otvoril dvere a začal im tvrdiť že blaznim kvôli peniazom , a že ja mám peniaze a že chcem od neho . O týždeň mi dal jednorazový nájom kde som použila peniaze ešte ma výbavičku - na ktorú tiež nič nedal .V júni sa hádka vystupňovala zase nič nedával a nechal ma v mojom dome na Šumave , kde mám len jednu zlu susedku 5 dni - kľúče od auta mi ukradol , od domu tiež a mobil mi rozbil -( to som bola už v 9 mesiaci ) .Este mi povedal keď so mnou vyrazil dvere ,, potrať ty kurva “ ! Snažila som sa totiž zavrieť v obývačke . Napadla som ho . A bila rukami on si to natáčal a smial sa aká som psychopatka .Podala som trestne oznámenie ale pod vyhrážkami že mi nevráti kluc od auta som ho stiahla . Rozišli sme sa . Po pôrode sme sa k sebe vrátili - mala som asi poporodnu depresiu - v októbri sa hádky opakovali - raz na mňa prišiel kričať lebo malý v noci plakal a ja som mu musela robiť umelé mlieko ( dovtedy som kojila ) . Potom v polke októbra mi uz zase všetky kľúče a telefóny poskrýval . Tvrdil že ich nemá - tak som pokojne zobrala nabíjačky od jeho telefónu a poprosila aby mi vrátil moje veci - to sa na mňa odzadu vrhol a skoro mi zlomil obe ruky . Na konci októbra sa zase so mnou pohádal lebo ho požiadala vykopať dve jamy na tuje . Čo si o tom myslite ? Jeho matke ktorá bola týraná som viac krat napísala že ma jej syn týra a reakcia? blokovanie . Pri sťahovaní zkradol ešte aj oblečenie pre nášho syna ktoré kúpil on . Hrajú sa ma veľmi katolícku rodinu sú 4 súrodenci a a že vraj veľkí podnikatelia .
@svetlonos ďakujem , už som takto stratila dva roky - viac už nie . On teraz prezentuje že som mu dieťa ukradla aby som ho mohla vychovávať z iným mužom . Tvrdí že som celkom zmanipulovaná realitu aby vypadal on ako ten zlý . Naposledy poslal video že ako Joker zavraždil svoju matku a že tak dopadnem aj ja . Všetko rieši ešte aj polícia . Domáce násilie sa veľmi ťažko dokazuje.
vidim ze vsetky poznate zivot s narcistickym psychopatom a manipulatorom. kto nezazil, nepochopi a pozera na zenu , ktora toto vsetko zniesla ako na choru osobu... ale zial len preto, ze nemate ponatia akym peklom si musela prejst... kazdy general po boji, z pohodlia neabsolvovania zazitku tohoto typu...
@krasneleto Ďakujem . Sama pracujem s HPO na uzatvorenom oddelení plus ťažké psychózy a schyzofrenie . Kolegovia sa mi teraz tak trošku smejú že som si mala ist hľadať frajera na forenziku . Že takíto idioti sú zavretí tam
@lenuska215215 tak v práci ti snáď pomôže nejaký psychoterapeut, lebo to je strašné len čítať nie zažiť.Nesudim, ale buď rada, že si živá a dávaj si veľky pozor na vzťahy nabudúce to môže dopadnúť horšie.Narcisti si vždy nájdu "slabú" obet
@luccija slabá som nebola -práveže v rozkvete -šťastná ,spokojná ,dobrá práca ktorá ma bavila -len bez muža .Teraz som slabá ,ale kvôli miminku sa snažím
@lenuska215215 Keď píšeš 'píšem to preto, lebo jeho rodina ma presviedča, že jeho chovanie je úplne v poriadku, a že on len reagoval', tak ja mám tiež veľkú chuť na neho trochu 'len' zareagovať. To by sa mu asi nepáčilo. To je poriadne psycho. Ty si to zvládla úplne super. Dúfam, že oslavuješ každý deň, že si z toho von. A časom si mozno nájdeš niekoho normálneho. Držím palce 👍
@lenuska215215 Nech sa páči, užívaj si, čo si si vybrala. Len tie deti chudence
@krasneleto Normálna žena sa otočí na polceste.
@abbey1 zažite si a potom môžte súdiť. Veľa normálnych žien do toho padne
zacala si si s nim, ked bol zenaty, ostala si s nim aj napriek hadkam, policii, vyhrazkam nasiliu... teraz len znes, co posiala. co cakas? chudaci deti. to, ci su katolicii abo martankovia by ma najmenej trapilo. cele zle
@abbey1 nekric hop kym nepreskocis... tak hovori zname...
Všetko si to prečítaj ešte raz. Áno, na začiatku si verila.
To chápem. Ale už po vykrikovaní, že dieťa nie je jeho a že sa mu nechce robiť....aj tak si do toho išla znova. Po vykriku, aby si "potratila Ty ku" si sa s ním dala opäť dokopy. Ja chápem, že pred 100 rokmi ženy nemali prácu, vzdelanie, boli doslova odkázané na muža a nechali na sebe orať. Časy sú už iné a nepotrebuješ ísť ani do knižnice, ani do azyloveho domu, aby si sa na tri kliky dostala k príbehom žien. Ktoré vyšli so svojím príbehom von, aby varovali iné. Ešte fakt v žiadnej krajine na svete nebol príbeh, že sa z agresívnej ženu ponižujúce nuly odrazu stal rovný a milujúci chlap. Takýchto chlapov rozoberajú knihy Psychiatrie vo veľkom. A nie zo srandy. Hlavne s ním už nikdy nič nerieš a možno by si mala vyhľadať pomoc, lebo takéto zaobchádzanie zanecháva prehlboké rany na duši. Pre nuly ako tento muž, je isto niekde špeciálne peklo a všetci títo magori sa tam zídu a budú môcť ponižovat tak max jeden druhého.
@krasneleto Ďakujem, rozvod či následný sobáš už neplánujem.
@lenuska215215 Niečím si to ospravedlniť musíte, však. Každá normálna žena nedovolí, aby jej dieťa žilo v takom prostredí.
@abbey1 neospravedlňujem sa . Mala som seknúť hneď pri prvom raze a to viem . Lenže ľahšie sa hovorí ako koná - hlavne keď ste prvorodička a presviedča Vás aj on aj jeho rodina , že si treba odpúšťať a na partnerstve pracovať
@abbey1 a kto sa planuje vydat s tym ze sa bude rozvadzat? ako mudra budete o to pokoj. kazda jedna je mudra, pokial nie je sama v tej situacii
@abbey1 dakujeme ze svet ma take normalne zeny ako ste vy... aleluja...
@danieladeley ty zacni tym, ze sa naucis citat text s porozumenim... NEVEDELA ze je zenaty... a ano, zamilovala sa... ooo to sa nemoze stat, ze nie? a co cakala? mozno zivot aky si vysnivala s muzom, ktoremu dala dieta... je to nepochopitelne? a tu co cakala? mozno povzbudenie, radu, presvedcenie a vytrhnutie z omylu, ze ona je chora, pochopenie , empatiu atd... proste nieco, coho by sa vedela mozno chytit... nie.. tu sa ako je tu zvykum zhlukne banda dokonalych superzien, matiek a random rozdavaju analyzy
@lenuska215215 Teraz už len sa z toho psychicky dostať a veru je to pravda, že muži sa nemenia a ak tak skôr k horšiemu.
@krasneleto "presvedcil ma, ze medzi nim a zenou nic nie je"...ako citam, tak citam, vedela to, ze s nou nieco mal, aj ked mal zenu, uz tu mala blikat kontrolka, ale nie, podme dalej...zamilovala sa, hadali sa...nic, ziadna kontrolka....vykrical jej, aby potratila...to uz asi aj jednoduchsiu zenu prepleska, ale nie...po porode sa k nemu vratila a podme este dalej, policia, vyhrazky, hadky bitka.... ako co ju za to mame pochvalit? ze si posrala zivot a este aj detom? niekedy je lepsie, ked povies cloveku rovno, ze je nenormalny, ako ked ho snazis ospravedlnovat z kazdej strany a zaobalovat to do niecoho, co to nie je... ked si toto prezije jedna zena a stale nepochopi, ale trapi ju to, ze katolici a bludy, tak jej naozaj ziadna rada nepomoze.
@lenuska215215 zakaz priblizenia treba vybavit
@danieladeley citaj od zaciatku
@krasneleto nemusim, pointa na ista, zbytocne ju obhajujes
@danieladeley vobec nemam potrebu... pre mna cudzia zena, jej zivot a jej pribeh... ale vozit sa po nej tiez nepotrebujem
Tym, ze si v zahranici nechala si sa zmanipulovat, myslim to tak, ze tam nikoho nemas, spoliehala si sa na neho atd.. neviem kde konretne zijes ale ak v rakusku a je to domaci, ja neviem, sestra tam zije a mala uz viac partnerov domacich, ale kazdy jeden fakt "unikat". Aj rodicia tych mužov podobne.
Mozno nie su taki vsetci ale asi mala na to šťastie v tej krajine. A to nemyslim nejako v zlom, ja proti ludom odtial nic nemam, len prosto viem od sestry, co si s tymi muzmi zazila. 🤔
veľa žien do toho spadne? sa necha otlkať, okradať, bit, vyhadzovat z bytu a na krk si zavesí príživníka? každa druha si takeho najde? to asi ťažko, nepojde ani na druhe rande s debilom, nieto ešte do postele
@lenuska215215
tak jasne, čistý psychopat. On je vlastne chudáčik obeťou ešte a ty ta mrcha. To sú tí najväčší hajzli, lebo väčšinou im okolie uveri. No dobre ze si preč a dúfam, že to bude súdne možné aby nikdy prístup k dieťaťu nemal. Keby ho naozaj lubi, také šialenstvo ti nenapíšem s tým jokerom.
On len ukazuje svoje predstavy a zmyslanie.

Trochu nizke vyzivne na Nemecko ale tak ked je chudacik bez penez, nezamestnany 🤷 Nemas to lahke ale si silna sebestacna zena, poradis si aj bez neho. Urcite dobre na zaciatok, dat dom do prenajmu a ist do byt. Kludne aj s inou mamickou, napriklad.