Zotrvám vo vzťahu bez fyzického kontaktu?
Čaute baby 🙂 Mam zase veľké pochybnosti a rada by som názor nezainteresovanych osôb. Cca od apríla, mája sa stretávam s jedným mužom. Dlho to bolo na kamaratskej úrovni, potom mi dal pusu a začalo to byť lepšie. V podstate uňho bývam, cez týždeň. Víkendy som v mojom byte. Ale keďže mal problémy, resp. Stále ma problémy s chrbticou a časom vysvitlo ze ma aj baktériu klebsiella pneumoniae na intímnych partiách. Tak sme stále prvý sex nemali. Mali sme len bozky. A 2 krát za celý polrok sa ku mne blízko tulił a cítila som stoporeny penis. Vtedy mi aj hovoril ze by ten sex veľmi chcel, milovať sa so mnou. Ale samozrejme k ničomu skrz tu batériu nedošlo. Snaží sa to liečiť. Ale žijeme obaja v UK a tu je zdravotníctvo strašne zdĺhavé a nejako extrémne ho liečiť nemajú záujem. Skôr si ho pohadzuju z kožného k obvodnému a snáď už pôjde aj k urológovi. Úprimne musím priznať ze pomaly už moje city voči nemu ochladzuju, chyba tam ten fyzicky kontakt. Spíme vedľa seba, avšak bez sexu. Občas sa bozkávame ale aj to nie je extra časté. Spája nás však ze sme spolu kúpili dom. Ale len na,, kšeft,, kúpiť prerobiť a predať. Kvôli jeho chrbtu tam vlastne nič nepomohol, ešte aj prepravu materiálu do UK som musela riešiť ja aj pracovníkov som našla ja. Avšak bolo okolo toho strašne veľa hádok a myslím ze aj ten dom nás dosť odcudzil.. Zotrvali by ste v tom alebo by ste to už ukončili? Ešte dodám ze som mu veľmi vďačná lebo počas toho,, vzťahu,, som schudla zo 122kg na 92kg. Hlavne vďaka Mounjar-u ale on mi tiež pomáhal chodil so mnou na prechádzky, zdravo sme sa stravovali. Už asi 2 mesiace som ale nič neschudla. Skôr je to už celé take trápenie. A raz mi to aj povedal ze moja váha je preňho prekážkou. Ze sa necíti dostatočne,, veľký,, pri mne. To ale bolo keď som mala dajme tomu 10kg viac.
@stefania2m No takže ešte raz si to zhrnieme a ty pozorne porozmýšľaj a potom sa postáv pred zrkadlo a zopakuj ... Od apríla si sa zoznámila s mužom ktorého ani vlastne dobre nepoznáš a ani ho nemiluješ a ako sama vravíš ,, spája vás spolu ten dom,, ktorý je v podstate len čisto tvoj a na ktorý si šetrila 6 rokov .Všetko si zabezpečila ty aj po materiály si si sama vybavila a cestovala za nimi aj dosť ďaleko a on? Jediné v tom celom čo on priložil ruku k dielu bolo odviezol robotníkov na stavbu ... A TY si mu sľúbila 50 na 50 ??? Ako vážne??? Uvedomuješ si čo je to za debilitu ??? A tebe je blbé teraz mu tu polku nedať??? A čo si mu podpísala pakt? Alebo zapredala svoju dušu??? Ten chorý magor sa chce len na tebe obohatiť a prísť k peniazom ako slepé kura k zrnu. A ešte ti aj povie ze tvoja váha je preňho prekážkou akože by som ho poslala slušne do p... aj mu nakreslila mapu . Nič si mu neni dlžná našťastie nie je ti ničím ten darmožáč ani manžel ani súrodenec nie si mu dlžná Nič. Akurát mu tak zaplať 20 eur na benzín keď ti viezol robotníkov na stavbu.
A ak by to s tebou myslel úprimne vážne dávno by už vyhľadal pomoc a urobil maximum aby sa dal dokopy aby ste mohli spolu aj intímne žiť. Nebuď hlúpa a nič mu nedaj maximálne tak lopatou po hlave za to že ťa chce len slušne o_ebať o peniaze (TVOJE PENIAZE )...
Túžila si po chlapovi, ktorý by ti bol oporou, čo tento ale nie je.
keď si za 6 rokov našetrila na dom, hlúpa ani lenivá nebudeš. Hlúpa si (prepáč) len vo vzťahovej oblasti. Chápem, že 122-kilová žena sebavedomím neoplýva a keď stretne kohokoľvek, kto to vie využiť, namotá sa. Zakrátko síce nasleduje hotová katastrofa, ale to sa snaží silou-mocou ospravedlňovať. Ty ale nemáš prečo ospravedlňovať, ten "tvoj" je totálna nula a ešte aj hajzel. Dievča, vráť sa k svojmu zdravému rozumu, tento je nanič, to ti bude lepšie samej. Dúfam, že na delenie zisku z predaja nemáte žiadnu písomnú zmluvu! Vyplať mu tých pár šušňov, čo si u teba doteraz "zarobil", kopni ho dôkladne do prdele (alebo kam chceš), na ďalšie úpravy si zavolaj remeselníkov - vyjde ťa to lacnejšie než vyplatiť vyčuranému nemakačenkovi polovicu zisku - a buď rada, že si ho vymazala zo svojho života
Neodpovedala si tu na dopyt, ci je slovak. Keby hej, lahko sadnut na lietadlo a dat sa tu vyliecit. Tiez mizeria, ake keby pustil nejaku libru, ma to. Vyliecene.
Ty vyzeras ako schopna zena, preco si mala taku strasnu hmotnost? Mohla by si este nieco zhodit a zbalit funkcnejsieho chlapa? 😅
Ja som nepochopila celý príspevok , pôsobí na mňa,akoby si písala piate cez deviate,žiješ s niekým,kto s tebou nemá sex,lebo ani nevie poriadne čo mu je,keďže sa normálne nelieči,lebo nemôže, nechce, má problémy s chrbticou aj klebsielou,postavila si dom, ktorý mu chces napoly dať,ani neviem prečo,lebo mu pri tebe sa "stopori penis"keď sa bozkavate, máš vysokú hmotnosť,no schudla si,ale aj tak ho nepriťahujes,chodí s tebou na prechádzky...
Neviem, celé to píšeš divne a chaoticky,no jediné,vo z toho chápem,že ten chlap k tebe necíti lásku,jedine ak kamarátstvo možno.
@stefania2m stále nechápem prečo by si mu dávala polovicu zo zisku, on nijak neprispel len ťa nechá u seba prespávať.
Tie peniaze daj radšej na charitu tam sa aspoň využijú rozumne, keď už chceš rozdávať z vlastného vrecka.
Ja ked citam tieto pribehy tu z UK zdravotnictva, tak sa cudujem, ze tam ludia este nevymreli 🙂. Kamoska tam zije 20 rokov, ma 5 deti a normalne ich aj operovali aj liecili aj alergie liecili ziadne taketo natahovacky, fotky doktorke a pod.
Klebsiella pnemoniae nie je venerologické ochorenie. Ak bol ten chlap niekedy v nemocnici a zavádzali mu napr. močový katéter, stal sa nosičom. A rovnako sa tá baktéria šíri vzduchom a môže spôsobiť zápal plúc najmä je to nemocničná nákaza u ludí na ventilátoroch a tak. Či budete sexovať, či nie, nakaziť sa môžeš už tým, že si v kontakte s ním, alebo aj nepriamo cez používané predmety. Konkrétne u neho je to skôr výhovorka a sexovať s tebou proste nechce.
Ak nezvladne ani podlahy a kuchynu, tak mu po predaji (nie skor, aby nerobil problemy) daj to, co by ta stala oficialna preprava materialu z cudziny.
Viac si nezasluzi.
Dom si kupila za svoje, prerabas za svoje, on robi vypomoc, aj to mizernu. On je skor reci-reci, ako praca.
Ved on tam nerobi nic. Len sa hada s tebou a vyhadzuje robotnikov (nejak si myslim, ze preto, lebo si nedokazal urobit u nich autoritu, ked im chcel davat prikazy).
Myslim, ze uplne zbytocne si hovoris, ze teraz si podlahy a zvysok bude musiet zariadit on, ked ich vyhodil. Ak to budes chciet mat urobene teraz a nie o desat rokov, tak si to aj tak budes musiet zariadit zase iba ty sama. Hladat dalsich robotnikov, atd.
@ahhola je Poliak. Nejak som vždy prehliadla na to odpovedať. Mounjaro mam naďalej, takže schudnem určite. Pri tom sa veľa jest nedá. Avšak posledné mesiace som si to už ani nepichala lebo som bola strašne nervózna z neho, domu. Jedlo mi vždy slúžilo ako skvelá útecha.
@moonlight1210 @moonlight1210 Ja som ho do toho prizvala aj preto ze v UK to bol prvý krát takýto môj projekt. Už som zrekonštruovala 2krat byt na SVK. Ale v UK nikdy a ma tiež dobrú angličtinu a nie je hlúpy tak som myslela ze mi bude pomocou. Ja aj rozumiem, że ma bolesti kvôli chrbtu, preto som bola chapava viac než dosť. Ešte aj ten materiál mal pôvodne on vybaviť prepravu z Poľska. Ale keď som videla ze to nejde vybavila som prepravu kamiónom aspoň čo najbližšie k UK. Tak sme potom už na 2krat po to boli v podstate len cez hranice. S tými robotníkmi... Sama som na nich mala nervy lebo neurobili všetko ako mali a stále sa len vyhovára Li ze to nie a to nie... Ja som evidentne príliš mäkká na ľudí... Ale fasády urobili veľmi pekne. Pridávam vlastne pred a po
Ked ti urobili fasady, tak ti dufam aj Dom zateplili.
Chlap je aspon builder?
Cele to mas domotane a nechala si SA dobehnut.
Teraz k financiam, Ty si dala 50%cash a on 50 tiez?
Si mohla ist so mnou do pretabky, v UK mam uz druhy nehnutelnost prerobenu od funglice. Mam to urobene kvalitne, nie cheap, ako sa v UK vsetko robi.
Ale taketo veci SA robila s clovekom, co SA tomu rozumie, moj manzel bol gas engineer, tak on Nas Dom prerobil. Sem tam Mal kamarata, tiez z fachu. A Mali sme tu aj robotnikov.
Svoj prvy byt som si ja prerobila, s kamoskou sme polozili podlahu , kuchynu somi zhodila a namontovala Sama.
Hentakeho somara, co jeho jedinou prednostou je, ze vie po anglicku, ocividne nema ani kontakty a volu, si do toho ani prizyvat nemala.
Chod na miestna collage, prihlas SA na nejaky plumbing, electrician course, dotiahni to do konca vratane apprenticeship a to budu tvoje otvorene vrata do buducnosti.
Hento uz dokonci a viac SA neobzeraj.
@oslo1 nie. Ja som dala 100% ceny domu cash. Je to len výlučne môj dom. Taktiež prerabku, materiály a ľudí platím ja. Pracovníkov sme mali zo Slovenska. Avšak elektrikár (chcela som certifikát), dávali sme novú v celom dome a taktiež ťahali sme nové rúrky ku kúreníu a tiež nové vodovodné potrubia na teplú a zimnú vodu. Toto bolo robene angličan mi ale dohliadala som a super kvalita. A tiež tie fasády a kachličky a prístavba urobili super ti Slováci. Takže v podstate som spokojná s prácou, na anglické pomery veľmi fajn.
No tak ked to do toho nedala peniaze, tak ho po skonceni vyplat ako robotnika a koniec.
Hentych Slovakov si podrz.
Kde prerabas?
@oslo1 Birmingham
@stefania2m no poliak a sme doma 😂 jediny v com je fakt sikovny, tak v tom, ako nerobit a zarobit 🤷♀️ toto oni maju prisaham v genetickej vybave. Ako ti tu kazda jedna napisala - preber sa a kopni ho do riti hned teraz.
@stefania2m on sam je jedna velka "bakteria" a antibiotika potrebuješ Ty - sebavedomie a odvahu kopnut ho do zadku. Takymto chlapom vravim "ku..a v mužskom vydaní". Si šikovna, podnikava. Zbav sa tych kil čo na tebe visia (chlapa) a potom tych svojich. Držim Ti palce. Si šikovnejšia ako si mysliš 😉
@romiada ďakujem 🙂 Si veľmi milá
@stefania2m ty si zaplatila dom, prerabku, material, vsetko vybavujes a ides mu dat polovicu z predaja? Toto akoze v ktorej rozpravke môže byť? Je to zly horor. Si sikovna ale takto sa dáš oklamat? 🤦🏼🤦🏼🤦🏼🤦🏼🤦🏼 On ma narok akurat na velke 💩 Kebyze platite všetko napoly, tak by mal polovicny narok zo zisku. Takto ta akurat vyuzije. Nic nerobi a bude mat peniaze 🤦🏼🤦🏼🤦🏼
@acsa ja viem. Vidím to sama tiež ale už mi je blbé zrazu zmeniť plán hry a nedať mu nič... Ten podiel na zisku bude cca 30-40k£
Ja viem je to dosť peňazí ale strašne s hanbím mu dat menej alebo nič. Zas nič by nebolo fer
@stefania2m a jemu nebolo blbé zmeniť plán hry? Mal ti pomôcť a nepomohol
@stefania2m pred tým bol ten dom krajší
@rozculena 🙂
@rozculena tiež mi to napadlo,že bol krajší,mal svoje čaro 😊
@stefania2m a nebolo ti to čudne uz na začiatku? Ved ked je to moj dom, tak nijako to nevychadza ze dam niekoku polovicu zo zisku, ani keby mi potom hocikolko pomahal.
@acsa ja som ho do toho pribrala lebo som mala obavu to prvý krát robiť sama. Očakávala som ze mi bude veľkou pomocou. Takto mi aspoň ukázal ze pri druhom dome to už v pohode zvládnem aj sama, že ho vlastne nepotrebujem. Ja som ten dom kúpila v júli s tým ze som tam v živote nespala ani jednu noc. Nikdy som neplánovala tam žiť. V podstate mi Jarek poslúžil ako taká podperna balíčka ze som sa nebála
Hlavne to vypuklé okno do exteriéru 😊,aj fasáda,jooj toľká škoda, nezachovať to a nezrenovovať. Ak by mi predávajúci ukázal fotku pred rekonštrukciou,zaplakala by som. Po rekonštrukcii moc sterilné na mňa,ako skoro každý dom.

Maj sa viac rada . Tento chlap si nezasluzi 50% z 99% tvojej roboty snahy energie . Ked si konecne vylieci cicinu zoberie prachy a uzivat si bude s inou. Hladaj niekoho Komu na tebe bude uprimne zalezat koho budes pritahovat taka aka si. Nie takehoto špekulanta neschopneho. Tento ocividne vie len tebe mozok zahmlievat. Radsej tie .£ zo zisku investuj do seba svojho rozvoja aby si si viac verila ze nepotrebujes k svojim olanom chlapa . Urcite nie takehoto trudika s nefunkcnym ..