icon

Zotrvám vo vzťahu bez fyzického kontaktu?

stefania2m
25. dec 2024

Čaute baby 🙂 Mam zase veľké pochybnosti a rada by som názor nezainteresovanych osôb. Cca od apríla, mája sa stretávam s jedným mužom. Dlho to bolo na kamaratskej úrovni, potom mi dal pusu a začalo to byť lepšie. V podstate uňho bývam, cez týždeň. Víkendy som v mojom byte. Ale keďže mal problémy, resp. Stále ma problémy s chrbticou a časom vysvitlo ze ma aj baktériu klebsiella pneumoniae na intímnych partiách. Tak sme stále prvý sex nemali. Mali sme len bozky. A 2 krát za celý polrok sa ku mne blízko tulił a cítila som stoporeny penis. Vtedy mi aj hovoril ze by ten sex veľmi chcel, milovať sa so mnou. Ale samozrejme k ničomu skrz tu batériu nedošlo. Snaží sa to liečiť. Ale žijeme obaja v UK a tu je zdravotníctvo strašne zdĺhavé a nejako extrémne ho liečiť nemajú záujem. Skôr si ho pohadzuju z kožného k obvodnému a snáď už pôjde aj k urológovi. Úprimne musím priznať ze pomaly už moje city voči nemu ochladzuju, chyba tam ten fyzicky kontakt. Spíme vedľa seba, avšak bez sexu. Občas sa bozkávame ale aj to nie je extra časté. Spája nás však ze sme spolu kúpili dom. Ale len na,, kšeft,, kúpiť prerobiť a predať. Kvôli jeho chrbtu tam vlastne nič nepomohol, ešte aj prepravu materiálu do UK som musela riešiť ja aj pracovníkov som našla ja. Avšak bolo okolo toho strašne veľa hádok a myslím ze aj ten dom nás dosť odcudzil.. Zotrvali by ste v tom alebo by ste to už ukončili? Ešte dodám ze som mu veľmi vďačná lebo počas toho,, vzťahu,, som schudla zo 122kg na 92kg. Hlavne vďaka Mounjar-u ale on mi tiež pomáhal chodil so mnou na prechádzky, zdravo sme sa stravovali. Už asi 2 mesiace som ale nič neschudla. Skôr je to už celé take trápenie. A raz mi to aj povedal ze moja váha je preňho prekážkou. Ze sa necíti dostatočne,, veľký,, pri mne. To ale bolo keď som mala dajme tomu 10kg viac.

Strana
z3
deti95060810
25. dec 2024

dom máte napoly? ako muž na vzťah by mi nevyhovoval, len ak máš v tom dome peniaze tak to si treba dobre strážiť...

lila246
25. dec 2024

Ked si to zhrnieme, tak od aprila tohto roku sa stretavas s niekym, s kym vlastne asi ani nechodis,a kupili ste spolu dom? Dobre som pochopila?😳

rozculena
25. dec 2024

@lila246 tiež mi rozum zastal....

oslo1
25. dec 2024

Som v UK. Ano, zdravotnictvo Tu pada na hubu. Mame Tu ale aj sukromne, kde tvoje partner mohol byt do 20 minutes vysetrenia, do 4 dni Mal vsetky potrebne vysetrenia a odbery urobene a teraz by uz bol vylieceny.
Na druhej strane Tu GP , ked vidi, ze partner ma uz vysledky , v pohode prespisu ATB.
Pises ,ze priatel ma problem s chrbticou, v ktorej oblasti?
Nema retenciu mocu a tym padom nasledne UTI?

Ja si ale myslim, ze pes je niejde inde zakopany, ma ruky a pusu, tak moze ist aj tymto snerom.
Ja si myslim, ze ta iba vyuzil na kupu domu, a teraz nevie kudy Kam.
A kupovat si nehnutelnost s niekym, koho poznas par mesiacov, no bud si velmi odvazna, alebo nie mudra.

stefania2m
autor
25. dec 2024

@lila246 kúpiť dom z aukcie, prerobiť ho a predať bol už dávnejšie môj plán. Len som na to par rokov musela šetriť. Dom je môj, kúpený za moje peniaze. On mi pomáha s rekonštrukciou a profit si rozdelime 50:50

stefania2m
autor
25. dec 2024

@oslo1 asi som to nedostatočne vysvetlila. Kúpa domu je len čisto pracovná aktivita. Alebo ako to nazvať. Kúpa, prerabka a hneď predaj. Nikdy tam neplánujeme žiť. On ma svoj byt a ja svoj.

rozculena
25. dec 2024

@stefania2m ale nejako teda nepomáha,si písala.....

Kvôli jeho chrbtu tam vlastne nič nepomohol, ešte aj prepravu materiálu do UK som musela riešiť ja aj pracovníkov som našla ja. Avšak bolo okolo toho strašne veľa hádok a myslím ze aj ten dom nás dosť odcudzil

ale polovicu zisku bude chcieť

stefania2m
autor
25. dec 2024

@rozculena nie nepomáha. Skrz ten chrbát neurobil vlastne nič. Maximálne co robil tak to, że vozil pracovníkov na stavbu. A šiel so mnou do Belgicka po materiály. Všetko sme kupovali v Poľsku a aby sme nemuseli platiť DPH do UK tak sme si to museli previezť sami na vlečke za autom do UK

stefania2m
autor
25. dec 2024

@rozculena avšak ešte on teraz s jeho otcom bude musieť položiť podlahy, poskladať kuchyňu a osadiť sanitu. To je to co bude musieť urobiť on keďže s našimi pracovníkmi sa nepohodol a ti už odišli na SVK. Takže dokončenie je už len na ňom

oslo1
25. dec 2024

No ale takyto Dom si kupujes s builderom, alebo aspon clovekom z fachu. Chlap tam mala a Zena nakupuje a riesit esteticke veci.
Tieto domy SA kupuju cash, lebo nikto na bid up na teba nebude cakat.

oslo1
25. dec 2024

Fuha, tonsa vam ako podarilo priniest do UK, ze vam to nenaclili?
My sme prave koli tomuto rychlo pred Brexitom prerobili Dom. On je Slovak?

abbey1
25. dec 2024

@stefania2m Stavebný materiál ste len tak vozili z EU do UK? Určite?

stefania2m
autor
25. dec 2024

@oslo1 vieš čo mali sme 5m vlečky za autom... Mam aj fotku okien na vlečke a kachliciek. Absolútne sa colnici nič nepýtali. Strašne boli zlatí. A ušetrilo nám to kopec peňazí 🙂

stefania2m
autor
25. dec 2024

@oslo1 ja som o tom dome z aukcie snívala už tak 5 rokov dozadu. Ale ako hovoríš správne potrebuješ cash. A našetriť to mi trvalo 6 rokov... No a nejako som ho k tomu prizvala... Nemala som koho iného

stefania2m
autor
25. dec 2024

@oslo1 cło by každopádne bolo 0 keďže je to z EU (konkrétne Poľska) avšak platili by sme 20% VAT
Po slovensky DPH

weronka31
25. dec 2024

Dom si kupila za svoje peniaze, on ti pomaha s rekonstrukciou a profit rozdelujete na polku? A navyse ako pises ti vlastne ani nepomaha...
No dobre pre neho!

weronka31
Autor odpoveď zmazal
weronka31
25. dec 2024

@stefania2m preco sa s nim vlastne delis na polku?

januska12323
25. dec 2024

Čiže dobre chápem máš nejakého kamoša bez výhod u ktorého cez týždeň prespávaš, on nie je schopný ani vyriešiť svoj zdravotný problém a ty s ním ešte aj kúpiš dom na prerabku? Kúpila si ho za svoje peniaze a on má dostať polovicu zo zisku?

stefania2m
autor
26. dec 2024

@weronka31 lebo sme sa na začiatku tak dohodli. Keď som si ešte myslela ze mi s tým poriadne pomôže. On mal riešiť prepravu materiálu do UK, on mal nájsť pracovníkov ktorí nám to prerobia. Ja som to po riešila iba preto ze som videla ze on si nevie rady a nijako nepostupoval. Avšak teraz si bude musieť maknut lebo ostalo tam ešte co to práce ktorú bude musieť urobiť on so svojím otcom.

stefania2m
autor
26. dec 2024

@januska12323 chápeš správne 🙂 mne už je blbé mu teraz polku nedať. Ale druhý dom s nim už rozhodne robiť nebudem

zuzanita1609
26. dec 2024

@stefania2m mne to príde ako čisto pracovný vzťah. Nechápem potom prečo taký popis témy-problemu.

buba183
26. dec 2024

@stefania2m nechápem keď skoro nič nerobí a nedal do toho peniaze prečo 50:50

sissy27
26. dec 2024

@stefania2m nebude sa ti pacit, co ti teraz napisem, ale… ty si prenho chodiaca penazenka. Ani sa ta nedotkne, lebo ako zena ho nepritahujes a nezaujimas, ale vydrzi, lebo potrebuje prachy. Bud si ista, ze chlap, ktory je buchnuty do nejakej zeny, tak spravi aj nemozne, aby ten sex bol. A robit sa mu tiez nechce, caka len na svoj 50% podiel z 1% investicie. Holt nasiel s prepacenim hlupanu, ktora mu to za dve pusinky zariadi a to sa oplati 🤷‍♀️ nie je panko nahodou polskej narodnosti? To su taki spekulanti…

vanilkovazmrzka
26. dec 2024

Pekne ta vyuzil ;)

vorkola
26. dec 2024

@stefania2m No,ja by som sa pozastavila, co to ma aku koznu chorobu?Nespi s nim
dokial nebude prelieceny,co ak je to nejaka pohlavna choroba,

vanilkovazmrzka
26. dec 2024

@vorkola ved s nim nespi a ocividne on s nou ani nechce spat.

lizatko1009
26. dec 2024

o tej bakterii som si prave vdaka tebe studovala asi 30 min. ty si to niekedy urobila? vies ako sa prenasa? dotykok, na penise podla mňa nema. nic, parazituje cele telo, len aby nemal pohlavnu chorobu...

stefania2m
autor
26. dec 2024

@lizatko1009 Videla som výsledky a tam bola táto baktéria napísaná. A taktiež keďže sme skoro nonstop spolu počujem ako vola k obvodnému lekárovi ohľadom toho. Najprv mu nechceli ani dat osobne stretnutie s lekárom tak musel najprv poslať fotky,, problému,, danej kožnej. Takže som mu videla v telefóne fotky. Ta koza je úplne červená je to také zvláštne celkovo

miadi
26. dec 2024

Ach sorry you are stupid girl . Totalne si sa nechala vyuzit uplne cudzim chlapom s bakteriou na cicine. Ty vsetko financujes zariadis a za to ze unho prespavas na sucho a za to ze stebou sa viezol ci soferoval do polska mu chces dat 50% z domu . 😂🥹👍🤪 koli par pusinkam z pred pol roka a ze si dva x citila jeho ranne erekciu mas pocit ze mu nieco dlhujes . Mas tak nizke sebavedomie koli nadvahe ? Si zisti co by stal profi sofer na tu cestu do polska ak soferoval . A jednoducho ho vyplat . Prestan unho spavat a sa zobud ! Nema stebou vztah len ta chce vyuzit. Nepritahujes ho len mà teraz zdravotne problemy sexovat nemoze tak si mu dobra zabavka na to aby dosiel k 50% z domu ako slepe kura k zrnu. Vobec takeho parazita nepotrebujes . Pravdepodobne cely ten projects s domom len spomalil svojou neakcnostou a hadkami s tebou . Medzi vami nie je nic romanticke fyzicke emocionalne total nic len dohoda ze pojdes s nim 50:50 .

Strana
z3