Zožiera ma, s kým som žila
Ahojte žienky,
možno zvláštny názov diskusie, ale sama som nevedela, ako to pomenovať. Som už vyše pol roka po rozchode, ako tak som sa zahojila, momentálne sa stretávam ešte v začiatkoch s novým chalanom, ktorý je naozaj veľmi dobrý, milý, je ku mne pozorný a hlavne mi ukazuje svoj život taký, aký je a úprimne. Z toho sa teším, ale zároveň som sa v posledných týždňoch dozvedela neuveriteľné veci o mojom ex. Okrem mňa mal ďalších 5-6 žien, s ktorými sa stretával a s ktorými ma podvádzal. Predpokladám, že všetkým hovoril to, čo mne, že si s nimi predstavuje budúcnosť, rodinu, atď. Ja som žila v tom, že máme normálny vzťah a všetko tomu aj nasvedčovalo. Jedna mi to dokonca potvrdila a priebeh vzťahu identický. Okrem toho, milión ďalších klamstiev, zlé veci, priznám sa, že z toho zle spávam, ako som sa to dozvedela. Neplánujem s tými info. nič ďalej robiť, sama som si ich dozvedela úplnou náhodou, ale strašne ma to zožiera, že som s niekým takým rok žila. Že som si to nevšimla, nezistila nejako, neuvedomila si, že som bola nechutne klamaná, manipulovaná, podvádzaná. Úplne ma to zožiera psychicky, vždy mi príde až zle, srdce mi bije, trasiem sa.
Bola som si dať urobiť aj testy, keďže tých žien bolo dosť a našťastie mi všetko vyšlo negatívne, ale tá psychika ma užiera.
Ako to vytesniť z hlavy a prestať si to vyčítať?
@jajanka31 ahoj. Mozes mi prosim napisat ako si sa z toho dostala?😐

Zle ti je preto lebo myseľ má v sebe tú minulosť. Ty si nič z toho nezažila len si to počula čo robil. Ale myseľ si všetky tieto veci predstavuje ako keď čítaš knihu. A to ti robí zle. Pomáha kontrolovať si myšlienky a vždy keď si na neho spomenieš a zistíš, že sa myšlienky rozvíjajú ďalej pokus sa ich zastaviť a buď nemyslieť vôbec čo je najlepšie, alebo myslieť na niečo úplne iné a pekné. Myšlienky sa budú síce vracať je to normálne ale bude to vždy menej a menej. Prekry ich peknými zážitkami s novým mužom. Výlety na nové miesta hoci len v nedeľu poobede do vedľajšieho mesta.