icon

Zoznámenie sa a odhalenie rodiny

26. aug 2025

Taka zvlastna otazka, ale celkom ma zaujima ako to maju ostatni pri stretnuti a zoznameni sa s niekym novym. Hovorite hned ze mate deti, (a ak mate aj) manzela?
Situacia na predstavu, oslovi vas niekto napriklad na ture, len tak nezavazne, poviete hned o sebe ze mate rodinu?

sense
26. aug 2025

@anonym_autor záleží akým štýlom a smerom sa uberá konverzacia

athena27
26. aug 2025

na túry chodím s rodinou, nie sama.. ale kto má fungujúcu rodinu, nepotrebuje sa ani zoznamovať a flirtovať s niekým.

anonym_25e2b3
26. aug 2025

@anonym_autor pobozkajma... nie nepobozkam, som vydata... po spravnosti by sme ani sulozit nemali...

anonym_eba380
26. aug 2025

Čó ? 🤣
Pri oddychu na turistike si prisadne ku mne Jano, len tak..., a ja na neho vyklopím " ahoj som Etela, mám manžela, 3 deti, pochádzam z Oravy ale žijem v Nitre " ?
Nie, nerobím to.

lindusss2016
26. aug 2025

No pokial by so mnou ocividne zacal flirtovat chlap, tak hned mu samozrejme dam najavo, ze mam rodinu. Ak si nova v nejakom kolektive, tak je tiez k veci "odhalit" tu svoju rodinu. Inak neviem, ake situacie si mala na mysli, kde sa zoznamujes. V baroch, na diskotekach? Ak sama vyhladavad flirt, tak potom sa s tym zbytocne nevytahuj a tvar sa ako slobodna zena 🤷 Cudna otazka, naozaj

denkabemommy
26. aug 2025

Keď ma oslovil chalan pri behu, či nepôjdeme na kávu, tak som mu povedala, že som vydatá a mám deti. Keď ma oslovil iný, za účelom si len tak pokecať, tak sme len tak kecali a každý šiel potom svojou cestou 🤷🏼‍♀️. Takže záleží s akým úmyslom ma niekto osloví.

rachel36a
26. aug 2025
@athena27

na túry chodím s rodinou, nie sama.. ale kto má fungujúcu rodinu, nepotrebuje sa ani zoznamovať a flirtovať s niekým.

@athena27 q co je na tom s niekym nezaväzne konverzovat. ? To hneď neznamená ani flirt, ani neveru. Msm fungujucu rodinu, ale bezne na turach stretnem ľudí, či už idem s rodinou alebo bez, a často ak kráčame spolu, tak sa rozpravame...

autor
26. aug 2025

No mna oslovil na prechadzke, ze si vsimol ze idem tam kde chcel ist aj on ale ze si nie je isty ci to nie je sukromny pozemok a tak sme isli spolu a kecali sme. Nezavazne, hoci si potom vypytal kontakt pri luceni ale povedala som ze mam rodinu a som zadana a tak teda povedal ze sa ospravedlnuje a nevedel. Este sme sa zarozpravali a nakoniec mi dal jeho kontakt, ze ak by sa nieco zmenilo sa mozem ozvat :D len ma zaujimalo ako by reagovali ostatne

rozculena
26. aug 2025
@anonym_autor

No mna oslovil na prechadzke, ze si vsimol ze idem tam kde chcel ist aj on ale ze si nie je isty ci to nie je sukromny pozemok a tak sme isli spolu a kecali sme. Nezavazne, hoci si potom vypytal kontakt pri luceni ale povedala som ze mam rodinu a som zadana a tak teda povedal ze sa ospravedlnuje a nevedel. Este sme sa zarozpravali a nakoniec mi dal jeho kontakt, ze ak by sa nieco zmenilo sa mozem ozvat :D len ma zaujimalo ako by reagovali ostatne

@anonym_autor nedávala by som mu kontakt ani nebrala od neho,nechápem,že sa na to musíš pýtať....

sisamisaaa
26. aug 2025
@anonym_25e2b3

@anonym_autor pobozkajma... nie nepobozkam, som vydata... po spravnosti by sme ani sulozit nemali...

@anonym_25e2b3 Hahahahahaha :D

anonym_e44de8
26. aug 2025

Ja zvyknem len tak spomenúť manžela v nejakej vete :D

mandzula
26. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor dakujem, kontakt nepotrebujem, zmenu neplanujem.

viestta
26. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nie, v ramci nezavazneho rozhovoru to neoznamujem nikomu. Ked si niekto odo mna pyta kontakt uz z debaty zvycajne tusim co tym sleduje. Ked nemam zaujem o dalsie stretavanie, tak zdvorilo odmietnem.

sense
26. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor reagovala by som podobne. Keďže o nič viac ako bežný "small talk" by záujem nebol

kiki68
26. aug 2025

Ako sama vacsinou nechodim, ale keby uz sa stane nejaka situacia, ze sa s niekym zakecam napr vo vlaku, tak poviem, ze mam rodinu. Ako urcite sa nenecham niekym balit a som rada, ze rodinu mam .

muchotrafka298
26. aug 2025

Cudzim ludom ziadne osobne veci o sebe nehovorim. Poucila som sa. Stalker ma naucil obozretnosti.

anonym_28a6c6
26. aug 2025

Ako že dal ti kontakt. To znamená že si musela vytiahnuť mobil a to číslo si uložiť 😛 tak sa nehraj na nevinnú 😃 ja som spokojná a teda ani by som si kontakt nebrala a ani nedala

autor
26. aug 2025
@anonym_28a6c6

Ako že dal ti kontakt. To znamená že si musela vytiahnuť mobil a to číslo si uložiť 😛 tak sa nehraj na nevinnú 😃 ja som spokojná a teda ani by som si kontakt nebrala a ani nedala

@anonym_28a6c6 nie ja som mu nadiktovala moju socialnu siet a on ma tam pridal

anonym_28a6c6
26. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor takže nedal ti kontakt na seba on. Ty si mu dala na seba. Si to otoč keby ti to urobil manžel či by si bola šťastná

bomba36
26. aug 2025

@anonym_autor nehovorím o sebe nikomu nič, lebo to nie je nikoho vec. Ani susedom ktorých vidím pravidelne, a už vôbec nie cudzím ľuďom ktorých nepoznám. Susedy to nevedia prežiť, lebo ony sa strašne rady starajú do druhých a ohovárajú za chrbtom (a jedna druhú a druhá tretiu navzájom), do očí sú samozrejme najlepšie kamky. Toho sa nemienim účastniť a je mi dobre 😃

januska12323
26. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor prečo si mu dala kontakt keď nemáš záujem? Ja by som povedala maximálne krstné meno a dovidenia pri rozlúčke.

mimikarol
26. aug 2025

Ja čítam veľa krimináliek a hororovej literatúry takže hocikedy keď som napr zo psom v parku na prechádzke a vidím človeka čo je sám tak si v hlave predstavujem všeliake hororovo zabíjacke scenáre. Keby sa mi prihovorí tak by som sa s ním určite do reči nepúšťala a pri mojom reaktivnom maltezakovi by sa to našťastie ani nedalo.

vilma7
26. aug 2025

Tak záleží akým smerom by sa konverzácia uberala...ale sama som málokedy na cestách.

anonym_f027af
27. aug 2025

Ja to hovorím často a účelovo. Som mladá, pekná veľmi často ma osloví muž keď som niekde. Väčšinou sú vo veku medzi 22-28. Keď im poviem že mám dieťa funguje to pre nich ako výborná antikoncepcia. Zaberá ihneď. Normálne vidíš to zdesenie zo záväzku v očiach😄 a ja si tak ďalej môžem bezstarostne užiť večer a tieto slnečné dni bez chlapa. Pozor na niektorých to nezaberá niektorých musíte stále po starom normálne odmietnuť v prípade potreby až poslať do teplých krajín

prunee
27. aug 2025

A tebe o co ide, ked mu davas kontakt? Vsak normalne, ked nemam zaujem, odmietnem, netreba sa vobec vyhovarat na manzela a deti.

anonym_8732e7
27. aug 2025
@athena27

@athena27 Je v pohode, ze ty to tak mas ale zoznamovat sa s ludmi a rozsirovat si socialny okruh je absolutne normalna vec.

johanka21
28. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Veď si reagovala správne 👍

anonym_4efdc5
29. aug 2025

@anonym_autor Súkromie je dôležitá vec, určite by som nehovoril o svojom súkromí. A kto nie je blbý, prípadne nejaká žena, zbadala by na mojom prste obrúčku. Ak by k tomu došlo, pekne by som jej odpovedal, že nemienim riešiť svoje súkromné záležitostí, či pri túre, káve a iných náhodných stretnutiach a taktiež ak by som videl, že flirtuje, že som ženatý a verný a nehodlám to zmeniť!

viera012345
4. sep 2025

@anonym_autor ... načo by som to robila?Pri bežnej konverzácii to potrebné nie je,v prípade,ze sa niekto pokúša flirtovať,je to jeho problém,ze sa snaží zbytočne...