icon

Zrada vo vzťahu

9. máj 2025

Ahojte baby, cítim sa zradená a sklamaná. Ukončila som vzťah s chlapom, ktorý mi zabudol povedať že je ženatý a nemá doriešenú ex aj keď s ňou nežije. Najviac ma zranila jeho reakcia, keď som povedala, že nechcem sa nikomu pchať do kapusty a že ma oklamal a tvrdil na začiatku že je to dávno ex tak na mňa zaútočil že vyvolávam hádku a robím drámu. Odmlčal sa a ja neviem nejak naňho zabudnúť.. Som celé dni smutná a nervózna, nič ma nezaujíma a aj napriek všetkému ho vidím ako super super. Jednoducho mám ružové okuliare. Spolu nám bolo výborne až na toto.. Bojím sa, že si hneď nájde inú a ja budem stále doma plakať do vankúša.. Toto celé som si nezaslúžila..

taktotedanie
9. máj 2025

Nech si najde, aj ta casom pochopi, ze je to klamar a nemoze mu doverovat co je zaklad vo vztahu a ty sa pozbieraj, niesi chudera , aby si toto musela riesit a takto sa trapit

viestta
9. máj 2025

Tebe je luto za takym co ti klamal? To fakt by si s klamarom chcela byt? Cakat kedy podvedie teba?

jaskolka
9. máj 2025

Bolo vám výborne,až na toto? Veď to nie je maličkosť,to je dosť podstatné,že on nemá doriešenu a uzavretu minulosť. Buď rada,že sa ti otvorili oči hneď a nestratila si s ním niekoľko rokov
A keď si nájde inú,však nech si nájde,keď tej nebude vadiť "maličkosť"že chlap je vlastne stále ešte ženatý

deti95060810
9. máj 2025

spamätaj sa ...
zabudol povedať... a nájde si inú.
nech si nájde, buď rada že si sa KLAMÁRA zbavila.
radšej sama ako s človekom ktorému neviem čo mám veriť a čo nemám veriť.

betulinka1
9. máj 2025

Ak ta lubi ozve sa sam aj s rozvodovyni papiermi v ruke. Ked uz spolu neziju, nech si to ukonči aj papierovo. Aby na teba niekto neukazoval, ze si rozbila rodinu, hoci spolu uz ani nežili.

bielasovicka
9. máj 2025

A aj vysvetlil, prečo sa už dávno nerozviedol?

domkakvet
9. máj 2025

Potreboval si uzit a ked ze si uz uzil, tak rozchod mu padol vhod.

barka1
9. máj 2025

Klamal ti? Alebo ti to len nepovedal? Co znamená, že "nemá doriesenu ex"? City, majetok, rozvod?
Ja a exmanzel sme boli rozideni 4 roky, než sme sa rozviedli. Naši noví partneri situaciu chápali, akceptovali, nerobili dramy. Vedeli, že už medzi námi nic nie je.

mimikarol
10. máj 2025

Tak on ťa klamal a aj tak mal gule na to aby ťa obvinil že robíš drámu a vyvolávaš hádku. A ty si o ňom myslíš aj napriek tomu že je super???

autor
10. máj 2025
@barka1

Klamal ti? Alebo ti to len nepovedal? Co znamená, že "nemá doriesenu ex"? City, majetok, rozvod?
Ja a exmanzel sme boli rozideni 4 roky, než sme sa rozviedli. Naši noví partneri situaciu chápali, akceptovali, nerobili dramy. Vedeli, že už medzi námi nic nie je.

@barka1 povedal ze je rozvedeny ale nebol a prekrutil niektore veci a niektore absolutne nesedia cize si myslim ze spolu nieco este stale riesia a to on samozrejme popiera