Zrada vo vzťahu
Ahojte baby, cítim sa zradená a sklamaná. Ukončila som vzťah s chlapom, ktorý mi zabudol povedať že je ženatý a nemá doriešenú ex aj keď s ňou nežije. Najviac ma zranila jeho reakcia, keď som povedala, že nechcem sa nikomu pchať do kapusty a že ma oklamal a tvrdil na začiatku že je to dávno ex tak na mňa zaútočil že vyvolávam hádku a robím drámu. Odmlčal sa a ja neviem nejak naňho zabudnúť.. Som celé dni smutná a nervózna, nič ma nezaujíma a aj napriek všetkému ho vidím ako super super. Jednoducho mám ružové okuliare. Spolu nám bolo výborne až na toto.. Bojím sa, že si hneď nájde inú a ja budem stále doma plakať do vankúša.. Toto celé som si nezaslúžila..
Tebe je luto za takym co ti klamal? To fakt by si s klamarom chcela byt? Cakat kedy podvedie teba?
Bolo vám výborne,až na toto? Veď to nie je maličkosť,to je dosť podstatné,že on nemá doriešenu a uzavretu minulosť. Buď rada,že sa ti otvorili oči hneď a nestratila si s ním niekoľko rokov
A keď si nájde inú,však nech si nájde,keď tej nebude vadiť "maličkosť"že chlap je vlastne stále ešte ženatý
spamätaj sa ...
zabudol povedať... a nájde si inú.
nech si nájde, buď rada že si sa KLAMÁRA zbavila.
radšej sama ako s človekom ktorému neviem čo mám veriť a čo nemám veriť.
Ak ta lubi ozve sa sam aj s rozvodovyni papiermi v ruke. Ked uz spolu neziju, nech si to ukonči aj papierovo. Aby na teba niekto neukazoval, ze si rozbila rodinu, hoci spolu uz ani nežili.
A aj vysvetlil, prečo sa už dávno nerozviedol?
Potreboval si uzit a ked ze si uz uzil, tak rozchod mu padol vhod.
Klamal ti? Alebo ti to len nepovedal? Co znamená, že "nemá doriesenu ex"? City, majetok, rozvod?
Ja a exmanzel sme boli rozideni 4 roky, než sme sa rozviedli. Naši noví partneri situaciu chápali, akceptovali, nerobili dramy. Vedeli, že už medzi námi nic nie je.
Tak on ťa klamal a aj tak mal gule na to aby ťa obvinil že robíš drámu a vyvolávaš hádku. A ty si o ňom myslíš aj napriek tomu že je super???
Klamal ti? Alebo ti to len nepovedal? Co znamená, že "nemá doriesenu ex"? City, majetok, rozvod?
Ja a exmanzel sme boli rozideni 4 roky, než sme sa rozviedli. Naši noví partneri situaciu chápali, akceptovali, nerobili dramy. Vedeli, že už medzi námi nic nie je.
@barka1 povedal ze je rozvedeny ale nebol a prekrutil niektore veci a niektore absolutne nesedia cize si myslim ze spolu nieco este stale riesia a to on samozrejme popiera

Nech si najde, aj ta casom pochopi, ze je to klamar a nemoze mu doverovat co je zaklad vo vztahu a ty sa pozbieraj, niesi chudera , aby si toto musela riesit a takto sa trapit