icon

Zradila som ex alebo je chyba v ňom?

julka3456
31. aug 2024

4 roky spolu stho 3 u rodičov a rok sami v inom meste v byte ktorý nám dala mama.14 ročný rozdiel ja 16 on 30 ale myslel ze mam viac lebo som ho oklamala 😁 dal mi do života strašne veľa robil to po čom som túžila dostal ma zo všetkého von s alkoholu a prostitúcie bola som strašne hlúpa už viem on zas fetoval ale ja viem ze nemal otca mama ho nikdy nepodporila len zhadzovala a ze nič nevie a nič nedokončí ale poznám ju a zas makala v dvoch robotach aby mali čo do úst aj zo sestrou bol dobrák a .nevedel povedať nie ťahali zneho peniaze aj sestra s mamu preto nič nemal okrem auta keď sme začali spolu bývať moji rodicia ho mali strašne radi mama mu pomohla s dlhov otec chválil ze je šikovný a robotny okolo chalupi robil skoro všetko on a môj brat nič 🤣 proste asi prvý chlap co tvrdil ze ma super svokrovcov a hlavne svokru mal ju radšej ako svoju mamu
Vďaka nemu mam školu lepšie vztahy s rodičmi a pomáhal s prerabkou kaderníctva ktoré mi rodicia kúpili môj ex platil všetky šeky dokonca aj mne nájom za robotu jed som nezarobila keratín nechty objednávky zo sheinu atď...
Začal zarabat 1200 až 1500 e aj fet obmedzil dokonca vyše roka čistý a predtým len občas a to bol problém klamal a hádali sme sa občas násilie keď som ho začala bit za to raz ma udrel a nepočula som 2 roky na jedno ucho ale viem ze ho to mrzí a bežal somnou k doktorovi vlastne vždy išiel somnou aj ku gynekológovi ale to klamanie on tvrdil ze to zo strachu kvôli reakciám mojim a ze nechcel vidieť ako ma to sklame ( no neviem ci to bola Ken výhovorka) ja som mu zas výborne varila aspoň to tvrdil lebo vždy všetko zjedol som 😁 vždy bolo čisto opratr atď. . Pozerali sme spolu seriáli nevedeli sme zaspať bez seba strašne som ho milovala aj napriek tým hádkam no keď sme sa presťahovali robil nadcasi vypratál staré skrine maľoval no posledné dva mesiace sa na nočnej na výplatu nafetoval a prehral 150e a na ďalšiu zas a znova 300ee strašne ma nasral tak som išla na chatu na výročie s mužom ktorí somnou flirtovanie keď som ho strihala ex strašne vyvadzal a druhy víkend zas ale čakal ma u mojej mami a pýtal tel. Keď som po 2 dňoch prišla nedla som mu ho lebo som sa bála ale povedala som mu ze je tu niekto iný co ma báli v práci ale ze som ho nepodlieha kľakol si a zo slzami prosil ze nech sa vrátim ze to nebude riešiť mne to prišlo strašne ľúto co som spravila plakala som celú noc ale išla som domov a on mi kúpil dráhy parfém kvety a strašne pozorní bol dokonca aj obed navaril kým som prišla domov s práce zaplatil šeky dal mi 400e na stravu a zaplatil objednávku za 80 e no na nočnej sa nafetoval a prehralposlednych 140e to viem lebo som si chcela objednať retiazku a už na účte nemal nič tak nastal koniec rozchod a aby ste si nemysleli ja keď som zarobila tiež som kupovala stravu a keď nemal mu dala peniaze nemala som ich len pre seba ale vráť me sa j rozchodu povedala som nech sa pobali q vypadne ze je koniec balil sa ale strašne naťahovať čas dokva aj odišiel s taškou ale nešiel ani do roboty a zvonil ze zajtra odíde ze nemôže ísť na nočnú a je mu zima ze prší tak som ho pustila strašne som plakala ale e už son mala toho dosť a ráno afisla ja strašne sa zrútil a prepínanie mu moc ja som sa zaľúbil do toho co somnou flirtovanie bol pri mne keď som bola po rozchode bral ma do kúpeľov kupoval drahé veci guči kabelku atď proste vďaka nemu som to nemala ťažké a do pol roka svadba vôbec mi nevadilo ze ma 37 a ja čerstvá 30ka bývali strašne vyvadzal ze ho nenávidí hajzli dokonca mu vadilo ze mam u neho na byte gauč ze on sa jebal pren do Maďarska a teraz si bude nájom guke volať zmrd jeden a co ved som ho vyplatila zneho môj ex to mal ťažké na vianoce sám silvester mi volal co robil často a môj manžel predtým sme sa ešte len dávali do kópie ale mu napísal s môjho tel nech ide do piče a nastali peklo no časom som s ex ostala ka.aratka raz sme sa aj vyspali spolu ale mali sme skveli vztach volala som mu zdá a bavili sa o všetko. Ale manžel ho neznášal a zakazal mi ze bud on alebo ja jasne ze ty ale keď môjho ex som nemohla len tak odstrániť zo života milovala som ho strašne veľa q veľa mi pomohol no včera mi napísal ze koniec nemôže pokračovať v priateľstve ze nevládze a strašne žiarli lebo ma miluje ze len predstierať ze je vyrovnaní stým a po tichu trpel a to som ho poprosila len ci mi zaplatí objednávku ze hneď mu dám peniaze lebo ja a manžel nemáme účty môj manžel je asi alkoholik ale na rukách by ma nosil no hnusný je keď pije už mál podmienku a zas niekoho zbil ale ľúbim ho a nestaram sa mu do peňazí a to ste bývalého ze zrazu a smial sa ja ho mam strašne rada ale on tvrdí že som falošná a zradila som ho a ze simnou nebude baviť kým budem mat manželove priezvisko a budem sním
Nechápem čo mu preplo ved bolo všetko ôk ja zato nemôžem ze sme padli do stereotypu a nebavilo ma to sním
Kto je zlý ja alebo on zas ma prepínač?
niečo urobil a nelegálne len na gauči síce sme sa hádali ale teraz obidvaja vieme ze kl

Strana
z2
lalenka33
1. sep 2024

@veronikaszabova na výpadovku ku svojim 😂

Strana
z2