icon

Zrušil stretnutie na poslednú chvíľu

21. jún 2025

Ahojte, včera som sa mala stretnúť s chalanom, píšeme si nejaký čas a na poslednú chvíľu zrušil stretnutie napísal len, že nevie či sa dnes stretneme, lebo ma menší problém...žiadne vysvetlenie nič...tak som sa spýtala aký problém a doteraz neodpísal a to bola moja správa posielaná včera o 17ej 🤷🏼‍♀️ čo myslíte vykašľať sa na neho? Veď keby chcel odpíše a dá nejaké vysvetlenie nie?

Strana
z2
domkakvet
21. jún 2025

Pravdepodobne mu prisla do toho ina.

natalifatali
21. jún 2025

Kašli na neho, je to jasný znak, že nemá záujem 😊

ivik4
21. jún 2025

Tak vcera piatocek, mal lepsi program s niekym inym

lindous
21. jún 2025

Presne tak, keby chcel, tak vysvetlí a rovno navrhne nový termín… stať sa môže hocičo, ale tento ťa podľa mňa proste ghostol a už sa neozve…

moonlight1210
21. jún 2025

Bud mu ten problem zabral vela casu a vsetku pozornost (niekedy aj vaznu vec clovek nazve s jemnym sarkazmom “mensi problem”, lebo to nechce zatial rozvadzat). Znamy nazval “mensim problemom´, co musi surne riesit s ozve sa neskor, svoju autohavariu a to, ze skoncil v nemocnici. Nemal chut, cas, ani silu daco vysvetlovat v tej chvili.

Alebo ta napriek pisaniu si nema za niekoho vyznamnejsieho, koho berie vazne, pre neho doleziteho.
Takze nema problem ta zrusit kvoli zaujimavejsiemu programu a nic nevysvetlovat. Nezalezi mu az tak na tom, co to s tebou urobi, a ci tym daco neriskuje (ze stratis zaujem).

Tak este dnes vydrz, co sa bude diat a uvidis na ktorej strane vah u neho si. Podla toho sa rozhodnes.

biba_18
21. jún 2025

ja by som počkala, zrušil to večer a je pol desiatej…

autor
21. jún 2025
@unicornlady

To je tento chalan, či téma je o niekom inom?

@unicornlady áno ten istý 😃

unicornlady
21. jún 2025

Ak sa doteraz neozval, tak kašli naňho.
Ak by mu na tom stretnutí záležalo, navrhol by náhradný termín.
Asi sa našla taká, čo bola ochotná ísť na stretko k nemu domov.

autor
21. jún 2025
@biba_18

ja by som počkala, zrušil to večer a je pol desiatej…

@biba_18 zrušil to o 16:30 myslím, že mal dosť času na vysvetlenie🙂

biba_18
21. jún 2025

mne je jedno čo si myslíš ty - ale keď sa riešia problémy, tak sa riešia problémy a nevypisujú sa sms ky a nedohaduje sa ďalšie rande… keď ťa okašlal tak ťa okašlal, ale ak nie, okašleš ty jeho, “lebo medveď”…

biba_18
21. jún 2025

vieš čo, prečítajúc tú pôvodnú diskusiu - ser na neho, nechaj ho žiť, veď v podstate ani ty si sa s ním nechcela stretnúť…

unicornlady
21. jún 2025

Tiež mi napadlo, že prečo nezavolal (namiesto vypisovania)? Aspoň by si mala šancu sa viac popýtať.

lindous
21. jún 2025
@biba_18

mne je jedno čo si myslíš ty - ale keď sa riešia problémy, tak sa riešia problémy a nevypisujú sa sms ky a nedohaduje sa ďalšie rande… keď ťa okašlal tak ťa okašlal, ale ak nie, okašleš ty jeho, “lebo medveď”…

@biba_18 ale vždy sa dá napísať aspoň “prepáč, ozvem sa a vysvetlím neskôr” a nie že NEVIE či sa stretnú a potom už ani bú ani mú s otáznikom vo vzduchu…

natalifatali
21. jún 2025
@lindous

@biba_18 ale vždy sa dá napísať aspoň “prepáč, ozvem sa a vysvetlím neskôr” a nie že NEVIE či sa stretnú a potom už ani bú ani mú s otáznikom vo vzduchu…

@lindous každopádne by som ešte možno počkala do do obeda, ak ozaj mal nejaký problém a nedalo sa mu vôbec napísať. Ale skôr si myslím, že sa jej len chcel nejak zbaviť a nevedel ako..

gab1sol
21. jún 2025

Vtipné, možno sa dostal k tej prvej téme, možno ho niekto v nej spoznal… Tam sama píšeš, že z toho nič nebude, že tam je pre teba red flag. Z prvého stretnutia si sa vyhovorila, že si chorá… Tak čo sa teraz čuduješ?

biba_18
21. jún 2025
@lindous

@lindous mňa život naučil že čo je normálne pre teba nemusí byť pre mňa…

sevrin
21. jún 2025

Spoznal lepšiu.

alickapusinka
21. jún 2025

osud to tak chcel si sa podcenovala poto ho oklamala že si chora tak hľadal inde.

januska12323
21. jún 2025

Ty si ho nechcela, teraz nechce on teba alebo má ozaj problém a už ti to vadí?

pralinka25
21. jún 2025

tak mozno ti len vratil to tvoje zrusenie. kasli na to. hladaj dalej. sama si o tom vztahu nebola presvedcena.

evcagabi
21. jún 2025

Ano, keby chcel odpise a da vysvetlenie ale asi sa zobudil pod inou zenou a nema na to cas

autor
21. jún 2025
@evcagabi

Ano, keby chcel odpise a da vysvetlenie ale asi sa zobudil pod inou zenou a nema na to cas

@evcagabi hlavne, že príbeh si pozrel..ale odpísať a dať nejaké vysvetlenie nic🙂

evcagabi
21. jún 2025

Asi sa chce hrat na chrumkaveho 😅 aby si za nim salela tak zvolil ignor 😅ser na neho

ha_ha
21. jún 2025

Má menší problém, že mu to manželka zatrhla. 😅

autor
21. jún 2025
@ha_ha

Má menší problém, že mu to manželka zatrhla. 😅

@ha_ha 😂😂❤️ no napísala som mu, že: Ďakujem za "vysvetlenie" a na to odpísal nech prestanem, lebo nemá náladu takéto veci riešiť...celé zle

ha_ha
21. jún 2025

Ale kdeže zle! Dobre. Skončilo to skôr, než začalo. Pusť to z hlavy. Len by si sa trápila pri takomto chlapovi.

unicornlady
21. jún 2025

Dal ti najavo, že ťa chce len milú, dobručkú. Nemáš ho otravovať "trapošinami" (dospeláckou komunikáciou)

gerdusha
21. jún 2025

Čítala som obe tvoje diskusie...co ta prosím ta na tomto chlapovi láka? Čím je príťažlivý? Prečo s nim stracas čas? Joj, keby si si to tak mohla po sebe prečítať s odstupom času, čudovala by si sa spolu s nami.

Maj uctu k sebe,preboha!

o__o
21. jún 2025

Preco toto nemohlo pokracovat v tej starej diskusii?

Strana
z2