Zvažujem rozvod
Ahojte na úvod musím povedať že mám veľmi starostlivého a spoľahlivého manžela. Tu to všetko asi nejak škrípe lebo sa dosť často ku mne správa ako keby som bola neschopná ale to by som možno ešte nejak zvládla. Čo ma najviac vytáča sú neustale urážky na môj výzor ako vyzerám. Buď mám niečo robiť s vlasmi lebo sú riedke alebo smiešne chodím som chudá a najnovšie sa zameral na moje vrásky. Podotýkam každý mi tipuje o dosť nižší vek. Ja som si prirovnala jeho správanie ku mne ako ku psovi. Mám nakazené ako mám späť ako mám sedieť aby sa mi vrásky nerobili. Nemá problém má zobudiť v noci lebo nespím podľa jeho predstáv. Myslím že je manipulátor a aj na svojom výzore si dosť zakladá takže preto mu stále na mojom výzore niečo vadí ale neviem či je normálne takto žiť aby stále mi ukazoval na moje nedokonalosti a potreboval ich odstraňovať. Neviem si predstaviť čo nastane po deťoch kde sa žena zvykne o dosť zmeniť na výzore a práve preto píšem lebo sme začali pracovať na dieťati. Na druhej strane sú manželstva kde riešia horšie veci a nemusím mať šťastie nájsť si znovu milujúceho manžela. Ale mávam stoho dosť depky. A rozprávala som sa na túto tému snim aj hádala a jeho odpoveď ja prepáč mojkanie a ja som len úprimný a chcem ti dobre. Potrebujem počuť na to viacero názorov tak sa obraciam na vás
nemusím mať šťastie nájsť si znovu milujúceho manžela..... to ako vážne si myslíš, že ten tvoj je milujúci manžel....asi máš pomýlené predstavy o manželstve
Trpi dusevnou poruchou, smer psychiater
Fuj, takeho jedneho som sa zbavila.
pán Dokonalý....
by som sa bála že ma s prvou vráskou vymení za mladší model... a o kilku navyše ani nehovorím...
Vieš ja zvyknem hovoriť na takýchto idiotov, že toľko času stratiť, už by som aj odsedené za vraždu mala skôr.
Zobudí ťa v noci, lebo nespíš podľa jeho predstáv?! A to som si myslela, že ma už na koníku nič neprekvapí! 😳
Keď ešte nemáte deti, tak ste asi ešte mladí. A on rieši tvoje vrásky?! Čo bude robiť, keď budeš po pôrode, alebo dvoch? Keď zostarneš a tvoje telo aj tvár sa zmenia?
Moje odporúčanie je hneď zajtra si ísť po antikoncepciu a dovtedy kým toto nevyriešite, tak sa nesnažiť splodiť
Keby sa ma niekto pravidelne pokusal v noci budit, lebo nespim podla jeho predstav, okrem kopanca by k nemu doleteli aj rozvodove papiere.
No toto určite nie ... ani keby mal vtáka zo zlata.
@elizabet173 je naňho spolah vo všetkom mi pomáha, nemá problém sadnúť do auta keď niečo potrebujem snaží sa vždy riešiť problémy keď máme ale čo sa týka toho výzoru s tým je to strasne ale asi ako väčšina tu píše nič nestaci a neospravedlňuje jeho správanie ku mne a som si len potvrdila že to nieje normálne.
By som ho vykopla a rozviedla by som sa kým nemáme dieťa.
"obdivujem " ženy, ktoré žijú s primitívom, d..e..bi..lom. zakomplexovaným..fúúú..
Priprav sa na to, ze ked to dotiahnete na dieta, budes ty ta neschopna. Chces toto pre dieta? Aky to je vzor spravania? Ty sa budes trapit, k vyzoru pribudne aj neschopnost viest domacnost, starst sa o dieta, vychovavat atd.a aby z dietatka nevyrastol dalsi manipulator.
Maličkosťami to začína... Mrzí ma že veľa ľudí potrebuje svadbu lebo majú na to vek alebo sa chcú pochváliť že sú vydaté a začínajú sa spoznávať až po svadbe...Deti by som neplánovala veľa detí trpí vo vzťahu z tyranom a nevedia žiť v dospelosti pretože ho majú za vzor...Nieje to dobou ale ľudskými hodnotami aké máme nastavené. Ja osobne by som sa riadila rozumom nie srdcom
Vráť sa z kratšej cesty. Snaženie odlož na neurčito a sleduj správanie, či sa uvedomil alebo nie. Mimochodom keby mi v noci niekto prerušil spánok z dôvodu že spím v zlej polohe tak mu preruším niečo iné 😃😃
Krasoň nech sa stará o svoje vrásky a vlasy, nie o tvoje ak o to nestojíš. Ale úprimne, kým ste neboli manželia, nerobil to tiež? Ale len zaobalene, neokato?
Take existuje ze mi niekto prikaze ako mam spat ?🙊🤣 Ty nemas obciansky preukaz ?Sak mu povedz ze si svopravna osoba 🙂 a mas aj volebne pravo 🥴😵💫 Prosim ta utekaj od toho uzasneho dobraka co len na chleba mozes natriet 🏃🏼♀️🏃🏼♀️🏃🏼♀️ co najdalej 🙈
Toto nemyslíš vážne?
Že ti komentuje ako chodíš??
Ani zadarmo by som takého nechcela..
Tak, asi spoľahlivý a starostlivý nie je, keď ťa takto manipuluje. Koľko ste spolu?
A preco ,citujem,, vsade ma vozi,,, ty nemas vodicak,alebo ani auto ti neda,Lebo za jazdy sa ti spravi nova vraska
Daj sem jeho foto, posúdime 😁. Ale teraz vážne. Riadny debil.
Nuz...s dietatom a rodicakom sa bude tazsie odchadzat 🤷♀️
Akoze.. musela som si to dva krat precitat aby som sa uistila, ze dobre vidim. Nie je to normalne ani v poriadku. Mal by sa dat vysetrit. Ty by si sa mala zbalit.. bojis sa ci sa ti podari najst dalsieho milujuceho muza ale ty momentalne nemas milujuceho muza. Hlavne si prosim s nim nerob dieta. Skoncite to skor ci neskor, tak radsej predtym nez sa k nemu dozivotne zaviazes. Znie presne ako ten typ, ktory ti cez dieta po rozvode bude robit zo zivota peklo. Zdrhaj kym sa da..
Za mňa rozvod nie je liek na všetko. Písala si, že si sa s ním o tom bavila. Riešili ste to len 1x? Badala si na ňom potom nejakú zmenu? Nad spoločnou návštevou psychológa ste uvažovali?
Zbožňujem, ako tu všetci hneď píšu, že je debil, despota, manipulátor... Možno si naozaj len neuvedomuje, že to čo robí nie je správne. Alebo minimálne spôsob, akým to robí.
My sme doma tiež riešili moju váhu. Muž vedel, že sa snažím dlhé roky schudnúť, ale kvôli pcos to nebolo také ľahké. Asi po roku vzťahu sa vyjadril, že nechápe, prečo som "svoj problém s váhou" ešte nevyriešila a podobné kecy, že to evokuje moju neschopnosť riesiť problémy a časom by to mohlo viesť k rozchodu. Nejakú dobu to trvalo, kým som mu do hlavy dotlačila, že pri mne to nie je len o tabuľkách a kalóriách. Tiež ma to vtedy sralo, lebo spôsob ako to komunikoval a reagoval na to nebol najkrajší. Aj som uvažovala, že sa zbalím a odídem z kratšej cesty, ale vedela som, že je to skvelý chlap, len má trochu iné zmýšľanie (ITčkar, v hlave počítač 😅) a proste sme sa museli naučiť, ako spolu komunikovať, žiť a vychádzať a momentálne by som ho za nič na svete nevymenila. Aj keď mi vtedy pár ľudí povedalo, že je to debil, a mám utekať, teraz sami vidia, že keď človek chce, vie na sebe pracovať a zmeniť sa. Teraz vážim ešte viac, než som mala v danom čase a sme tu, medzičasom sme sa vzali a nikdy sme sa nemilovali viac ako teraz.
A povedzme si na rovinu, to čo povedal, a ako to povedal, tiež som si to v danej chvíli mohla viac prikrášliť, aby som bola ja tá väčšia obeť.
Nechcem ti krivdiť, ale nemôže byť aj tvoj prípad, že tá realita nie je až taká zlá, ako to teraz vnímaš?

no neviem čo chceš počuť, vzala si si debila a lepšie to už nebude....mám nakázané ako mám spať🙉to čo je za despotu a "gratulujem" k rozhodnutiu urobiť si s ním dieťa, fakt skvelý nápad, dievča ty nemáš žiadnu súdnosť?