icon

Zvažujem rozvod

29. mar 2023

Ahojte na úvod musím povedať že mám veľmi starostlivého a spoľahlivého manžela. Tu to všetko asi nejak škrípe lebo sa dosť často ku mne správa ako keby som bola neschopná ale to by som možno ešte nejak zvládla. Čo ma najviac vytáča sú neustale urážky na môj výzor ako vyzerám. Buď mám niečo robiť s vlasmi lebo sú riedke alebo smiešne chodím som chudá a najnovšie sa zameral na moje vrásky. Podotýkam každý mi tipuje o dosť nižší vek. Ja som si prirovnala jeho správanie ku mne ako ku psovi. Mám nakazené ako mám späť ako mám sedieť aby sa mi vrásky nerobili. Nemá problém má zobudiť v noci lebo nespím podľa jeho predstáv. Myslím že je manipulátor a aj na svojom výzore si dosť zakladá takže preto mu stále na mojom výzore niečo vadí ale neviem či je normálne takto žiť aby stále mi ukazoval na moje nedokonalosti a potreboval ich odstraňovať. Neviem si predstaviť čo nastane po deťoch kde sa žena zvykne o dosť zmeniť na výzore a práve preto píšem lebo sme začali pracovať na dieťati. Na druhej strane sú manželstva kde riešia horšie veci a nemusím mať šťastie nájsť si znovu milujúceho manžela. Ale mávam stoho dosť depky. A rozprávala som sa na túto tému snim aj hádala a jeho odpoveď ja prepáč mojkanie a ja som len úprimný a chcem ti dobre. Potrebujem počuť na to viacero názorov tak sa obraciam na vás

jana0215
29. mar 2023

A tiež mi občas komentoval, ako chodím, sedím a podobne. Najskôr som bola nervná a vravela som, že sa mi to nepáči, ale potom som si uvedomila, že má sakra pravdu, že som krivá, hrbím sa a sedím pokrútená ako paragraf. Potom ma zrazu aj chrbát začal menej bolievať, keď som si na to začala dávať pozor. A teraz si uvedomujem, že mi chcel len dobre. A keď sa opäť ohľadom niečoho ozve, tak sa vždy nad tým najskôr zamyslím, než z toho začnem robiť drámu. 🙂
Nevravím, že tvoj prípad má byť rovnaký, ale nie je vždy všetko len čierno biele. 🙂

olimuc
29. mar 2023

Naozaj ti pomáha alebo ta považuje za nesvojpravne zvieratko, ktoré si prisposobuje podľa vlastných predstáv . Sadne do auta a … je blby príklad … máš auto k dispozícii tak si sadni a vybav si čo potrebuješ. Milujúceho muža nemáš, Tak sa postáv na vlastne nohy a začni používať rozum. Plodenie deti zatiaľ odloz ad acta ak nechceš rozširovať rady igelitových žien, kt brali debila len aby nejaký bol…

dadis
29. mar 2023

@jana0215 Ano, ja som to tiez nejaky cas vydrzala, aj pekne boli casy, ved chcel len dobre..napis o takych 10 rokov, ako to cele vnimas...

ana82
29. mar 2023

@jana0215 áno deptať vlastnú ženu je ozaj v poriadku🙉

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
jana0215
29. mar 2023

@dadis zatiaľ nám je skvelo a sme spolu už pomerne dlho. Za mňa nemá byť vzťah len o tom, že držím hubu a krok, ale vyjadrím si svoj názor, keď sa mi niečo nepáči. Či ide o výzor, alebo správanie, je to jedno. Komunikácia je základ. Radšej si to vydiskutovať a nájsť riešenie alebo pochopenie, než to v sebe dusiť roky a potom sa rozviesť lebo "..." Dosaďte si tam čo chcete, fajčenie, váhu, správanie typu "je stále nervózna", čokoľvek sa vám tam hodí. Nikto nie sme dokonalý, každý máme niečo, čo nám ten druhý toleruje.
Ale ako som písala, ťažko povedať, ako to je s autorkiným chlapom. Tu máme vždy len jeden pohľad, ktorý môže byť značne ovplyvnený našim subjektívnym pohľadom.
Netreba hneď zatracovať iný názor, než ten čo tu prevláda a to, že sa má autorka hneď odsťahovať a rozviesť.

jana0215
29. mar 2023

@ana82 preto som napísala na koniec to, čo som napísala. Či je to naozaj také, ako to ona opisuje, alebo to prikrášlila, ako to tu neraz býva. 🙂

kukuk29
29. mar 2023

Normalne ma napadlo ze ake by to bolo super keby existoval zoznam takychto jedincov (ako je zoznam neplaticov)od byvalych zien a partneriek 🤣aby si to slobodne a patrnera hladajuce zeny pozreli -ci sa tam to ich zlatko nenachadza aby vedeli ci si s nim zacat alebo nie pre vlastne dusevne zdravie ...skoda ze tu mame GDPR...

mikadooo
29. mar 2023

Chce dokonalú ženu. Kúp mu nafukovaciu anču a ty choď hľadať niekoho, kto sa ťa nebude snažiť stále preonačovať a naprávať ako vadný kus, ale bude ťa brať a milovať takú, aká si. Myslela som, že máte deti, keď píšeš že "starostlivý", moja zlatá, ak nemáte deti, tak - myslím si, že absolútne netušíš, čo to znamená byť starostlivý... To myslím v dobrom. Naozaj v dobrom, nie "v dobrom" ako tvoj manžel alias "si neschopná, otrasná a škaredá, nehnevaj sa zlato, som len úprimný".

babulkomale
29. mar 2023

@kukuk29 to je perfektny napad! VMDD - Velka Medzinarodna Databaza Debilov 😃

mikadooo
29. mar 2023

@kukuk29 výborný nápad 😄 taký "blacklist" 😄.

kukuk29
29. mar 2023

@babulkomale 🤣🤣🤣🤣

denden77
29. mar 2023

ty zvazujes mat potomka s niekym, kto ti prikazuje v akej polohe mas spat??? wow 🤦‍♀️😁

niekto2hy
29. mar 2023
som_realistka
29. mar 2023

🙂prepáč, ale neverím, že si nerobíš srandu, keby mňa alebo ktorúkoľvek ženu, ktorú poznám, zobudil muž, že nespí tak ako si on predstavuje tak po prvom raze by dostal výstrahu, a po druhom raze, ak by sa opovážil, by bol vykopnutý zo spálne a s veľkou pravdepodobnosťou aj zo života.

mandarinka555
29. mar 2023

Keby ma muž v noci zobudí s tým, že nesprávne spím...Ovalím ho lopatou po gebuli a už to nerozdýcha...

pralinka25
29. mar 2023

no jo. mna keby muz zobudil pre cokolvek ine ako bezprostredne ohrozenie zivota jeho zivot by bol doslova razom v ohrozeni. je mozne ze by sa po tomto pokuse rano uz nezobudil.
tiez neverim ze je toto real. ak ano tak zas nechapem co autorka chces pocut. pokial to sama nevidis tak si ho zasluzis. paneboze sodoma gomora cecilko.
milujuci manzel. toto? iste. vsak aj gestapaci boli vlastne len mili maskoti.
nie ak je toto pravda tak tento clovek rozhodne nie je material na celozivotneho partnera otca vasich deti. normalnych chlapov je celkom dost. otvor oci. a aj keby nie radsej sama ako toto.

pralinka25
29. mar 2023

@kukuk29 no keby sa to dalo tak s tymto napadom rozhodne urobis dieru do sveta. len teda to by bol zoznamisko 😝 podla toho co tu clovek cita.

januska12323
29. mar 2023

Raz by ma zobudil kvôli takej kravine a druhý raz by ma v posteli nenašiel.

alexnina777
29. mar 2023

nepomožem si ale píšeš, že máš starostlivého, spoľahlivého a milujúceho manžela.. čiže kedže je manipulátor , nebude problém inde? napríklad v tebe? zlož ružové okuliare, a možno zmizne ten spoľahlivý, starostlivý a milujúci a ostane v realite iba manipulátor..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
dadis
30. mar 2023

@jana0215 Ved ked ty si s tym spokojna, tak ok. Ja som sa rozviedla po 18 rokoch. Ked ti bude napr. fotit tvoje prsia po detoch z boku, ze uz nie su take pevne, tak sa ozvi 🤣🙈🙋🏼‍♀️

rozovykon
Autor odpoveď zmazal
katkajaromer
30. mar 2023

Já myslím, že si děláš srandu. Protože nevěřím, že je nějaká žena s prominutím tak blbá, že by si s takovým debilem ještě chtěla udělat dítě.

lenka.25
30. mar 2023

Pokiaľ nie si podpriemerne inteligentná , musíš sama vedieť , že toto čo na tebe nacvičuje je psychické týranie . Takéhoto človeka určite nemôžeš nazvať milujúcim manželom . Buď sa choď liečiť ty , alebo keď máš zdravý rozum , pošli ho do riti

mk22
30. mar 2023

Ešte ma napadlo.. Pracujete na dieťati.. Tvoj pan dokonalý vie, že žena svoju krásu necháva na porodnom stole?
Keď už teraz kritizuje co sa dá.. Co bude robiť potom.. Keď budeš po pôrode pozasivana.. Prvé týždni chodiť ako kačka, budeš rada ze sedíš.. Nevyspata, kruhy pod očami.. Mastný copik..uplakane dieťa, kde ty budeš rada ze sa najes a nie riešiť držanie tela.
Lebo toto je fakt.. Tehotenstvom môžeš nabrať +15kg aj viac.. Vieš si predstaviť počúvať jeho drisry, ako vyzeráš? Ten ta mesiac po pôrode postaví na bežiaci pas lebo veď vyzeráš hrozne.. Celé zle.. A toto čakaj, takže pracovanie na potomkovi pozastav😒

maryetta
30. mar 2023

Noo. Už som sa dosmiala. A teraz vazne…
Toto si predstavit neviem.
Ak je taky “starostlivy” tak raz mesacne kozmetika. Kadernicka.
Sem tam nejaka “kyselina”. Po porode sice neviem co bude- ako “velmi” sa zmeni tvoje telo. Vyzor.
Ci to budu aj prsia? Co mu budu vadit?
Pripadne zuby vekom? Furt chces mat tu buzeraciu a teror za chrbtom? Vlastne aj do tvare?
Moze byt neviem aky ale toto?!?!

O par rokov si povies ze mozem si za to sama… pre istotu aji tuto diskusiu nevymaz. Aby si si to mohla aj potom precitat…
Aby ma niekto este v noci budil? Uz by nespal so mnou v jednej izbe. Fakt nie.
Bud sa mu nejako “vzopries” a pochopi proces prirodzeneho starnutia… a hlavne mu povedz ze tie vrasky nemas zo zleho spanku ale z jeho primitivnych komentarov….

kiwi3
30. mar 2023

mna by len zaujimalo, ako sa spi spravne, poda neho... a kolko mate rokov, ked uz teraz mas take "strasne vrasky". uz davno si mala odist, nech sa pri tom kludne smeje, ako smiesne chodis, ked je taky primitivko.

floki1994
30. mar 2023

No manzel ta depka...a zjavne si tym zvysuje ego...toto je ale v jeho povahe a nezmeni sa to...prave naopak zhorsi.. si predstav ze otehotnies priberies, budes plna hormonov a on ta bude deptat a robit zle tebe aj babatku tym padom..v zivote s takym dieta by som nemala..